Paljonko maksat kampauksesta ja meikistä?


Recommended Posts

  • Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mulla kampaus 80€ ja meikki 60€ molemmat pitävät sisällään koeversiot. Meikkaaja on Mikkelistä, kampaaja Rantasalmella. Varsin vaikeaa oli toiselta paikkakunnalta saada, kun ei ketään tunne, mut hyvin valitsin! Olin koeversioihin erittäin tyytyväinen, ja kranttu minäkin, kun meikkaan ja laitan hiuksiani itse tosi paljon. Tuntui vaan et hääpäivänä haluaa olla kuitenkin hemmoteltavana..

Link to comment
Share on other sites

Yhteensä 250€, johon kuuluu koesetit, meikki, kampaus, geelikynnet, kulmien värjäys, rusketus ja sulhasen puuterointi. Päätin, että kun en yleensä käy missään laitattamassa itseäni niin kerrankin annan mennä vaan. :D Tampereella Katri Metso siis ja lupasi tulla juhlapaikalle tekeen taikansa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Kampaus + meikki 150€, Espoo. Hintaan ei sisälly koekampausta eikä koemeikkiä, tähän ei ole mielestäni edes tarvetta. Kampauksestani tulee näyttävä hiuslisäkkeineen, kultasomistuksineen ja tiaroineen. ;) Meikin suhteen olen myös tarkka, näyttävä tulee siitäkin irtoripsineen. Puku on avonainen, joten meikkauksen hintaan kuuluu luonnollisesti myös kaunistautumista kasvoista hieman alaspäinkin.

Pari jutusteluhetkeä meikkaaja-markeerajan sekä puolen tunnin suunnittelutapaaminen kampaajan kanssa riittivät ja he saivat minut vakuuttuneeksi heidän ammattitaidostaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Maksoin kampauksesta ja meikistä yhteensä reilu 60€. Koekampauksen maksoin erikseen, vajaa 30€. Yhteensä siis about 90€. Kampaus ja meikki samasta paikasta mikä on ehdottomasti kätevintä, ei tartte juosta eri paikkoihin kiireisenä päivänä. Hinnat Turun keskustan kampaamossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Helsingissä omalla luottokampaajallani; meikki+kampaus 90€.

Tähän summaan en luonnollisestikaan laskenut noin viikkoa aiemmin tapahtuvaa hiusten värjäämistä ja leikkaamista, sillä käyn muutoinkin 5-8viikon välein kampaajalla ko. toimenpiteissä. No niihin menee 120€, mutta ei kuulu hääbudjettiin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...