Paljonko maksat kampauksesta ja meikistä?


Recommended Posts

  • Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 weeks later...

Kampaus on jotain välillä 80-100 euroa (riippuu kuulemma vähän mallista, en ole vielä päättänyt) ja meikkaus 75 euroa. Kampaus kampaajalla ja meikki tehdäään kotona. Koemeikki tulee ja kuuluu tohon hintaan. Koekampausta ei tule, luotan pitkäaikaisen kampaajani tekevän hyvän ilmankin.

Muokattu: , käyttäjä: a_paradise_79
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Kalliiksi menee, mutta kerrankos sitä :girl_sigh: Meikki on koemeikkeineen 85€ ja kampaus koekampauksineen 90€, ja nämä hinnat Tampereen keskustassa...Olisi ehkä tullut halvemmaksi jos meikki ja kampaus olisi tullut samasta paikasta, mutta kun meikin halusin ehdottomasti tietystä paikasta (joku ihme fiilis tuli :girl_smile: )...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mulla maksaa 169, sisältäen koemeikin ja -kampauksen ja juhlameikin ja -kampauksen sekä manikyyrin. Halvemmallakin olisi päässyt mutta toi on hyvä paikka ja luotan heidän ammattitaitoon kun itselläni ei ole mitään aavistusta mitä haluan. Uskon monien ihmisten perusteella saavani rahoilleni todellakin vastinetta. Tämä siis Kuopiossa.

Muokattu: , käyttäjä: markka83
Link to comment
Share on other sites

Guest hilda siviä

Mulla tulee varmaan kalliiksi... Ajattelin maksaa sekä kummankin kaason meikin ja kampauksen että mun mutsin ja pikkusiskon, koska se on niin spesiaalia niille. Tiedän jo meikkaajaan/kampaajan, jolta haluan nämä palvelut, mutta en ole kehdannut kysyä hintaa vielä.

Link to comment
Share on other sites

No kylläpä te ootte päässy halvalla!! :girl_impossible: Mä oon varannu kampauksen- ja koekampauksen (100e), ennen häitä hiusten värjäyksen ja leikkauksen (77e), rakennekynnet (60e) ja kaason jaäidin kampaukset (2x35=70e). Yhteensä nämä tekee 307 ja mä luulin pääseväni halvalla! Näyttävästi maksankin palveluista paljon.. Pitänee harkita, josko kysyisy muualtakin.. Tämä paikka on Kouvolassa ja aktiivisesti mukana alan kilpailuissa ym et ammattitaitoisia pitäs olla..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...