Kauneuspalvelut - Turku


sissi72

Recommended Posts

  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sieltä Taija Harinen teki mulle kampauksen, meikin ja kynnet. :) Tykkäsin, vaikken ikinä muuten meikkaa niin tuli kaunis meikki ja kynnet oli ihanat.

Ai olit juuri siella! Kiva kuulla, etta tykkasit! Kaaso oli sen bongannut, han kun haluaisi maksaa haameikkini synttarilahjana :) Oli kuulemma netista bongannut hyvaa palautetta k.o. paikasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Nostellaas. Suositteluja otan vastaan kampaamoista ja meikkaajista. Muakin kiinnostais tuo Kelly :) Onko joku käynyt Individual ink beautyssä hääkampauksessa? Meillä enää 4kk häihin ja ei mitään hajua, minne kannattais mennä kampaukseen/meikkiin... :/ Aika tuore turkulainen olen, enkä ole koskaan käynyt täällä kampaajalla.

Muokattu: , käyttäjä: JennyH
Link to comment
Share on other sites

Tuoreita kokemuksia kaivattaisiin täälläkin. :) Eli mistä Turussa kannattaa varata häämeikki ja -kampaus? Olisi hyvä olla kaksi tekijää, jotta saadaan kaasolle myös meikki ja kampaus ja morsiusneidoille vielä kampaukset. Olin jo varannut ajat Sokoksen W Hyvä Oloon, mutta päädyn varmaankin perumaan ne. Kokemuksia kaivattaisiin etenkin seuraavista paikoista: Turun Hyvä Ilme, Arte, Helmi ja Kupla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mä kävin kiertelemässä paikkoja tossa ennen joulunpyhiä ja päädyin nyt sitten varaamaan itselleni häämeikin ja -kampauksen sekä toiselle kaasolle meikin ja kampauksen sekä morsiusneidoille kampaukset Pop in -nimisestä paikasta Maariankadulla. Palvelu oli ainakin todella ystävällistä ja ainakin laadukkailla meikeillä tekevät meikit, muita kokemuksia en nyt kyseisestä paikasta tiedä, mutta toivon, ettei tarvitse pettyä. :) Lupasivat, että kuvia heidän tekemistään kampauksista ja meikeistä saa mennä katsomaan, heillä kun on ne cd:llä, eikä heti siis nähtävillä..

 

Kävin siis myös kyselemässä Artesta ja Kuplasta, mutta näissä paikoissa oma hääpäiväni ensi heinäkuussa oli jo täynnä! :o Ja minä kun luulin olevani ajoissa liikkeellä (yli puoli vuotta aiemmin siis..) Kävin myös Hyvä Ilme:ssä, mutta he eivät vielä ottaneet varauksia ensi kesälle kun eivät tienneet, kuka on töissä ja kuka lomilla. Ymmärrän toisaalta tämänkin, toisaalta kuulostaa hassulta että toiset paikat ovat jo täynnä ja toiset eivät ota edes varauksia vielä...

 

Muoks. Peruin nyt sitten myös ton Pop in:n varauksen, koska kävikin ilmi eilen ollessani kampaajalla, että tuttu kosmetologi tekeekin edelleen meikkejä ja on yksityisyrittäjänä. Olen siis ollut nuorempana kaksi kertaa hänellä meikattavana ja olin todella tyytyväinen, lisäksi hän on tehnyt siskolleni aikanaan häämeikin, ja siskoni tykkäsi myös kovasti. Ja kampaukseen meen tutulle kampaajalle. Joten nyt on hyvä fiilis kun pääsee sekä kampaukseen että meikkaukseen tutuille ihmisille ja tietää, että he tekevät hyvää jälkeä. :) Vaikkakin ovat eri paikoissa, mutta onneksi välimatkat on lyhyet.

Muokattu: , käyttäjä: maywa
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mä varasin hääkampauksen Yliopistonkadun Kuplasta. Kävin katsomassa heidän kampauskansiotaan ja vaikutti aivan hyvältä. En sit jaksanut enää sen ihmeemmin alkaa etsiä kampaamoa, niin varasin ajan siihen. Meikin tekee Joe Blasco-piste Stockalla. Tähänkin päädyin helppouden vuoksi, kampaamo on siinä lähellä ja haemme samalla hääkukat stockan alakerrasta ja menemme vieressä olevaan Scandic Plaza hotelliin pukeutumaan :) Muuten olisin ottanut kampauksenkin Stockan kuplaan, mutta tarvitsin ajan jo klo 8.

Muokattu: , käyttäjä: JennyH
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Olisiko kellään kokemuksia Naantalissa sijaitsevista kampaamoista, joista saisi samasta paikasta kunnon kampauksen ja hyvän meikin?

 

Moi!

 

Ihan varma en ole, saako Naantalista mistään molempia saman katon alta? Paitsi Kylpylästä.

 

Itse olin häämeikissä täällä: http://www.kauneus-jalkahoitola.com/49 . Meikki oli hyvä ja kestävä, ei valittamista! Ainoastaan huulikiilto oli sellainen, jota en itse päivän mittaan lisännyt vaan käytin omaa valintaani. 

 

Hääkampauksessa kävin Turussa, joten Naantalilaisista liikkeistä ei ole sen suhteen kokemuksia. Nyttemmin olen vaihtanut Naantaliin Kampaamo Ellaan, jossa on uusi luottokampaajani.  :)

 

Le Sorellea kuulemani mukaan kannattaa välttää... Omakohtaisia kokemuksia tosin siitäkään ei ole, vain kuultuja kokemuksia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
onko sanna koskela joskus tehnyt jollekin meikin?? työskentelee butik-liikkeessä ja ilmeisesti tekee paljon meikkauksia malleille ja misseille eli luulisi että hyvä?? :D

kyselisin myös sanna koskelasta? varasin tänään häneltä meikin.. olisin halunnut mieluummin kellyn, mutta kun kysyin kellystä sanoi minua palvellut, että aika on sannalle. ajattelin että ehkä kellyllä ei sitten ole aikaa tai jotain muuta ja en jaksanut siitä vääntää kun tämän sannankin kai pitäisi olla hyvä. mutta kiva olisi kuulla :)

Link to comment
Share on other sites

Itse olin hääkampauksessa Butikissa Johannalla ja aivan ihanan kampauksen tekikin. Plus oli tosi mukava tyyppi ja jutusteli aina rennosti mun kanssa. :)

Toinen kaaso sai kampauksen Terolta ja toinen ööö... en muista enää kuka se kolmas tekijä oli. Mutta myös kaasojen kampaukset oli aivan mahtavat. Meikit teki meille kaikille kolmelle Kelly ja todellakin ammattitaidolla (mun meikki koemeikillä 110 €, kaasojen meikit 50 €/hlö). Kelly tekee paljon kuvauksia, eli ei oo Butikilla vakkarina vaan freelancerina ja välillä voi ollakin vaikea saada häntä tekemään. Vaikkei mulla oo kokemusta Sannasta niin vahva usko on, että tekee myös todella upeat meikit teille, jotka olette hänelle varauksen saanut. Tuntui koko Butikin porukka olevan semmoista yhtä suurta perhettä ja ammattilaisia kaikki. :)

Link to comment
Share on other sites

No niin, alustava varaus meikkiin ja kampaukseen tehty Turun Hyvä Ilme-kauneushoitolaan Taijalle. Arvokasta ainakin on, toivottavasti työn laatu vastaa hintoja!

 

Pidin hieman erikoisena, etteivät olleet vielä tässä vaiheessa tietoisia kesän lomista, joten aikaa ei voinut lyödä lukkoon. Lupasivat kuitenkin olla minuun päin yhteydessä heti kun saavat lomansa kuntoon. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 weeks later...

En voi kun suositella meikkaaja Sanna Koskelaa käynyt hänellä monia kertoja meikissä ja ei oo kyllä ikinä ollu valittamista!! itse aion mennä hänelle meikkaukseen ihan ehdottomasti kun mun häät on!! :) Hän tosiaan osaa hommansa ette tule pettymään!

Muokattu: , käyttäjä: Nana2015
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...