Jump to content
Naimisiin.info

Finniongelma; millä kasvot kuntoon kesäksi?


Recommended Posts

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 year later...
Nyt kyllä on huudeltava tänne väliin... Ihan perus epäpuhtaan ihon / akneihon hoitoon kannattaa ennen rajuja Roaccutan-kuureja kokeilla Body Shopin Tea Tree-ihonpuhdistussarjaa. Moni tuttu on siitä löytänyt avun. Samaisessa puljussa myytävä Tea Tree Oil toimii täsmähoitona finneille ihan huippuhyvin (ja siinä sivussa helpottaa mm. hyönteisenpistojen aiheuttamia kutinoita, hoitaa pieniä ihovaurioita, palovammoja, toimii hilseilevän päänahan hoitoon, kynsivallitulehduksen hoitoon ynnä kaikkeen mahdolliseen muuhun).

Suosittelen lämpimästi. Huomio kuitenkin pintakuivan&epäpuhtaan ihon ihmiset, sitten EI tea Tree.-sarjan voidetta, kosteutus ei riitä (esim. E-vitamiini-päivävoide on ihan huippu sit sen tilalle).

Lääkärit eivät myönnä Roaccutan-kuureja kuin vaikeaan akneen, johon muut keinot eivät ole auttaneet. Ihminen jolla on vaikea akne tai esim. hormoniperäinen akne voi läästiä naamaansa Tea Tree-ihonpuhdistussarjan tuotteita vaikka lopun ikänsä, mutta mitään positiivista vaikutusta niillä ei silti ole. Näppylöitä ja epätasaista ihoa voi hoitaa kosmeettisilla tuotteilla, vaikeampaa aknea ei. Bodyshopin ihonhoitotuotteita en muutenkaan suosittele hankalalle akneiholle, sillä on olemassa myös paljon parempia eläinkokeettomia vaihtoehtoja (esim. Dermalogica).

No oikestaan juurikin eräälle tutulleni myönnettiin Roaccutan-kuuri, ja muutamien pahaisten finnien vuoksi! Eli hänen ihonsa ei todella ollut aknea nähnytkään.

Itse voin hyvillä mielin suositella epäpuhtaalle iholle TBS:n Tea Tree-sarjan tuotteita, varsinkin sarjan kasvonaamio toimii hyvin tehohoitona. Akneiholle en usko niiden toimivan, sillä aknehan on aivan eri asia, kuin hormooneista tms johtuva ''huono iho''. Sitä paitsi, The Body Shopin tuotteita EI testata eläinkokein. Ja muutenkin, Dermalogica on tuhottoman kallis merkki, akneihoisen kannattaa suosiolla suunnata ihotautilääkärille. Piste.

Link to comment
Share on other sites

Guest Minimorsio

^ Tuosta Dermalogican kalleudesta sen verran, että mikään mahti maailmassa ei pakota ostamaan kyseistä merkkiä Suomesta. Aivan aitoa Dermalogicaa saa brittinettikaupoista puolet halvemmalla kuin Suomesta. Eihän se sittenkään vielä huippuhalpaa ole, mutta tuotteet ovat suht riittoisia ja todella laadukkaita. Mulla ei ole akneihoa, mutta Dermalogicassa on se hyvä puoli, että tuotesarjasta löytyy sopivat tuotteet hyvinkin erilaisille ihotyypeille.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Täällä näytti olevan puhetta Elsa Hjeronymus- hoidosta. Mäkin sitä nyt kokeilin ja ei siitä ainakaan haittaa ollut :) Hinta oli 65e ja elsa-hoidon lisäksi puristeltiin mustapäät pois. Yleensä ilmeisesti Elsaa tehdään, kun iho on todella huonossa kunnossa. Mulle olisi riittänyt tavallinen ihonpuhdistus, mutta kosmetologi suositteli että elsakin on ihan hyvä tehdä. Mulle tulee näppylöitä erityisesti poskiin ja tuntuu, että tali kertyy jonnekkin syvälle.. Elsa-hoito auttoi tähän, eli ne syvimmät kuonat nousi pintaan. Sain lisäksi hyvät neuvot ihoni hoitoon, kerrankin joku osasi kertoa millainen mun iho on ja miten sitä kannattaa hoitaa. Olenhan mä ohjeita saanut ennenkin, mutta nyt tuli todettua, että liian voimakkaita tuotteita olen käyttänyt. Itsekkin olen kuvitellut, että mahdollisimman tujulla aineella ne liat lähtee, vaikka ei se niin ole, iho vaan ärtyy entisestään. Kotihoito on tosi tärkeää ja siinä mulla on parantamisen varaa. Koitan vaan muistaa miksi vaivaa kannattaa nähdä, näppyläinen iho on niin kamalaa ja vaikuttaa itsetuntoon. Mulla on Elsasta siis hyvä kokemus, mutta mun ihokin on suhtkoht ok, eikä sen vuoksi päässyt syntymään kuivia alueita yms. Ennen häitä käyn vielä normaalissa ihonpunhdistuksessa ja tarkoitus olisi pitää huolta ihosta häiden jälkeenkin ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...