Jump to content
Naimisiin.info

Hikoilulle EI kiitos!


Recommended Posts

Kokeile vaivaan talkkia tai apteekista saatavia tuotteita. Absolut torr- aine taitaa olla tehokkain, mutta käyttöohjetta kannattaa noudattaa tarkasti ettei ala kirvellä.  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Apteekit myy Tripple Dry nimistä tuotetta, joka on ehkä hiukan miedompaa kuin Absolut Torr, mutta on ainakin meillä toiminut alkuepäilyjen jälkeen oikein loistavasti.

Tripple Dryta laitetaan alussa viikon ajan iltaisin pestyihin kuiviin kainaloihin. Aamulla voi käydä normaalisti pesulla, mutta tätä dödöä ei lisätä silloin. Jos haluaa, voi lisäksi laittaa normaalia dödöä esim. tuoksuksi, mutta välttämättä muuta ei tarvitse lisätä.

Viikon jälkeen voi Tripple Dryn käyttöä harventaa esim. tahtiin joka toinen ilta.

Apteekissa kannattaa vielä kysellä lisätietoja, niin tietää mitä ostaa.  :)

Link to comment
Share on other sites

Moi!

Haluaisin hääpukuni pysyvän kauniina myös kainaloiden kohdalta (mulla on hihat), ja muistelen joskus kuulleeni jostain pikkuisista tyynyistä, jotka imevät hikeä. Onkos kellekään tuttu juttu? Mistähän voisi kenties ostaa? Ja mitenkähän nuo käytännössä toimivat...

Link to comment
Share on other sites

Triple Dry on mitä suosittelen, tilapäisesti käytettynä ainakin. Toimii, voi suihkuttaa myös jaloille jos on siinä päässä hikoilu-ongelmia.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Bats on mulla arkikäytössä...ihan kiva, kun on tuoksuton, muttei ole mitenkään erikoisen tehokas. Ostin nyt hääpäivää ajatellen apteekista Absolut Torr -nimistä antiperspiranttia. Sitähän tuputellaan kainaloihin vain kerran viikossa. Anpiliivipöl! Nooh, otin tuotteen käyttöön maanantai-iltana, silloin kainaloita kirveli hieman tai oikeastaan kutitti...

Nyt on keskiviikkoilta eikä hiki oo haissut taikka tuoksunut ;). Olen pessyt kainalot normaalista päivittäin/aamuin illoin, mutten ole lisännyt mitään tököttiä.

Toivottavasti tästä on apu ja pelastus hääpäivään. Vaikka en tuolloin rehki tms, niin uskon, että hikoilisin jännityksestä ja niin edelleen....Ja jänskätyshiki ei oo kiva, ei oo ;).  

Link to comment
Share on other sites

Jotkut suosittelevat kovasti myös kristallideodoranttia, itse en ole sitä kokeillut vielä..

Deo-Kristall  luonnon deodorantti , Alv 22%

Tehokas, lisäaineeton, hajuton, luonnontuote.  

Deo Kristall on erityisen lempeä ja allergiaystävällinen deodorantti, jota myös herkkäihoinen voi käyttää.  Valmistettu puhtaasta kristallisoituneesta rikkipitoisesta savimaasta. Tämän tuotteen hajua estävät ominaisuudet on tunnettu Aasiassa vuosisatoja. Kostuttamalla kristalli veteen, syntyy lievästi hapan yhdiste. Tämä ehkäisee bakteerien voimakasta kasvua, josta hien haju johtuu. Deo Kristall on hyvin riittoisa. Peseytymisen jälkeen pyyhkäistään kainalot märällä kristallilla. Sopii myös jalkahien ehkäisyyn. 130g +- 5g. 11,77

Link to comment
Share on other sites

Tuo kristalli olisi muuten hyvä, mutta poistaa hajun, ei hikoilua. Arkikäytössä olisi oiva juttu!

Absolut Torr vie myös hikoilun (hajun lisäksi) ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mulla sama ongelma ja mitkään normaalit antiperspirantit eivät riitä. Absolut torria olen käyttänyt jo monen vuoden ajan ja se on kaikista tuotteista tehokkain. Voi vähän pistellä mutta jos seuraa ohjeita niin ei pitäisi olla mitenkään kauheaa... Toi kristallijuttu oli mun mielestä yhtä tehokas kuin jos olisi vetänyt tavallisella kivellä kainaloihin...  ::)

Vihje jos matkustatte ulkomaille: amerikkalaiset - ja jotkut englantilaiset - deodorantit ovat paljon tehokkaimpia kuin ne joita saa Suomessa (esim. Secret, Degree...). Muistakseni olen jonkun näistä löytänyt eestistäkin. (Ehkä niissä on jotain tehokkaita aineita joita suomessa lasketaan myrkyksi?  :o mutta hamstraan niitä silti aina kun käyn ulkomailla...)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Minulla Absolut Torr toimii, joitain ongelmia senkin kanssa on. Joskus kannattaa pitää parin viikon tauko, minulla ainakin teho hiipuu kun on käyttänyt kauan. Kun laittaa viikon välein, 6. päivänä alkavat kainalot haista kamalalle vaikka hikoilu on poissa. Pikku sipauksella deodoranttia tuosta onneksi pääsee.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Onkos toi Absolut Torr minkä hintaista? Sopiiko herkkäihoisille?

Toi kristallidödö toimii mulla ihan hyvin, mutta ei pitkäaikaisesti käytettynä. Tosi outoa, mutta jos käytän sitä esim. kuukauden putkeen niin alkaa loppukuusta teho heiketä vaikka ihan samalla tavalla käyttäisin.

Link to comment
Share on other sites

Kävin eilen tämän ketjun ansiosta ostamassa Triple Dry:ta. Se maksoi meidän apteekissa muistaakseni 8,60€. Absolut Torr, sellainen suht pieni vihreä, ei tippaakaan myyvän näköinen pakkaus, maksoi yli 10€. Olisko ollut jotain 13€ tai 16€. En muista enää kun pyörittelin paljon muutakin kädessäni ja katselin hintoja. Mutta arvokkaampaa se oli kuin Triple Dry.

Joku paremman muistin ja enemmän tietoa omaava voisi vielä vahvistaa, puhunko totta vai höpöjä...  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Luin jonkun lääkärin kirjoittamasta artikkelista, että jos alumiinikloridi-spriiliuosta (kuten Absolut Torr) ärsyttää pahasti ihoa, niin kannattaisi kokeilla 20-25% alumiinikloridi-vesiliuosta, vaikka se ei ole ihan niin tehokasta kuin tuo spriiliuos.

Mutta onko kukaan nähnyt tällaista liuosta apteekissa? ???

Pitäisiköhän sellaista varten olla resepti vai onko käsikauppatavaraa? Olisiko kenelläkään tietoa? Ainakin itse voisin sellaista kokeilla, jos jostain löytyisi. :)

Link to comment
Share on other sites

Mä en saa öisin nukuttua, kun tuo Absolut Torr kirvelee niin pahasti... Sitten pesen sen pois, ja nukun lopun yötä hyvin. No, pitääpi vielä yrittää, kun en HALUA HIKOILLA hääpäivänä!!!  :'(

Link to comment
Share on other sites

Täällä käytössä Tripple Dry. Tehokas ja mulla ei ainakaan kirvele!!! Ihanaa kun ei enää tarvitse kulkea kädet kyljissä märkien kainaloiden takia! Saa jopa ostaa sellaisen paidan minkä haluaa  ;D

Link to comment
Share on other sites

Triple Dry on tehokasta, eikä ärsytä ihoa. Loistava dödö! :)

Absolut Torrista oon kuullut, että tehokasta on. Ainoa ongelma, mistä jotkut on kertoneet, on se, että hiki tulee sitten jostain muusta ulos kun ei kainaloista pääse. Esim päänahasta, selästä tms.. Eli ei ehkä kauhean kiva meikkiä ja kampausta ajatellen, jos kaikki hiki puskee sitten päästä...  :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mihin tuo Absolut Torrin teho perustuu?

Jostain luin, että rintasyöpien määrä on kasvanut ja alkanut esiintymään miehilläkin samoihin aikoihin kuin dödöt yleisty. Siinä syytettiin dödöjen alumiinia. En tiedä onko totta vai tarua, mutta kuulisin mielleläni jonkun tietävämmän kommentin juttuun.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei!

Tämä sama asia on vaivannut minua jo kauan... olen käyttänyt triple dryta jo monta vuotta, ja se ei enää tehoa täysin. talkkia olen myös kokeillut, ja se auttaa välillisesti, mutta enhän voi alttarilla alkaa availeen talkkipulloa... huh...

ELI ONKO JOKU KOKEILLUT NOITA TYYNYJÄ MISTÄ KETJUN ALUSSA MAINITTIIN?

Saako niitä helsingin sokokselta, paljonko maksaa?

jännityshiki on petollista, kun se ei haise mutta tuntuu sitäki enemmän... :-[

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Tervehdys kaikki ihmiset!

Auttakaa miestä mäessä...tai siis tässä tilanteessa naista häissä!

Jos ja kun olen hääpäivänä hieman ehkä hermostunut ja jännitän, käteni hikoilee!

Onko olemassa mitään keinoa millä sen saisi estettyä! :-?

Tosi kiusallista tanssia ja kätellä kun kädet on märät tiskirätit!

Hanskoja en haluaisi laittaa koska ei ole mun tyyliset enkä muutenkaan niitä halua!

Apua tarvitsee hän...  :-/

Link to comment
Share on other sites

Apteekista löytyy absolut torr- nimistä hikoilua estävää ainetta. Sitä voi käyttää deodoranttina, mutta

ohjeessa lukee myös että voi käyttää käsien hikoilun estämiseen. Voimakasta ainetta, mutta voihan sitä käyttää

vain tärkeimmissä tilaisuuksissa..

-Siipi-

Link to comment
Share on other sites

Vielä vinkkinä siitä Absolut Torrista, että aloita "kuuri" reilusti ennen häitä jo. Kainaloissa vaikutus tuntuu jo kerrasta, mutta mun kokemuksen mukaan käsien ihon rauhoittuminen vähemmän hikoileviksi vaatii sen käyttöä pidemmän ajan!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...