Maukku

Rusketuksesta: ruisku-, raidat, solarium, voiteet

250 viestiä aiheessa

Itse en ole kokeillut, mutta poikaystävä kokeili kerran ennen ulkomaan matkaa, kun halusi edistää ruskettumista. Tulos oli se, että iho näytti varsin oranssilta! Ei todellakaan sitä, mitä toivoi. Itse en ole edes uskaltanut kokeilla poikaystävän kokemuksen jälkeen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä mikä taika on D-vitamiinissa (sitähän saa auringosta) mutta huomasin tässä eräänä keväänä kun söin kalkkitabletteja missä oli myös D-vitamiinia niin rusketuin todella helposti ja nopeasti. Tosin aurinko tarttuu helposti muutenkin mutta silloin kiinnitin asiaan erityisesti huomiota kun pyöräilin paljon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Samam olen huomannut, monivitamiini-poretabletti joka aamu myös lomalla auttaa ruskettumaan paremmin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko aurinkotableteilla jotain vaikutusta finneihin? Auringonhan sanotaan tekevän hyvää aknelle, edistäiskö noi tabletitkin ihon paranemista?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä se betakaroteeni toimii. Äidin neuvo on tosin varmaan halvempi kuin noi pillerit: porkkanaa vaan poskeen. Täti oli tosin nuoruudessa todennut että liika porkkana (olikohan 2 isoa päivässa, joka päivä) sai aikaan keltaisen ihon.  Kai se keltasen ihon antava annostus vaihtelee henkilöittäin. Itse olen muuten punapää joten ilman apua en juuri rusketu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ollut tyytyväinen tabletteihin. Väriä on kropassa, että monet (jopa tuntemattomat ;D ) on kysyny mistä oon saanut näin hyvän värin. Olen käynyt solariumissa ja popsinut kapseleita. Molempia nyt ekaa kertaa, että erotella en osaa tulosta 8). Työkaverin innostamana kokeilin kapseleita. Hän ei kuulemma ole ikinä ruskettunut solassa niin hyvin kuin nyt kapseleiden kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä kokeilin suihkutusrusketusta ihan muuten vaan, ja olin kyllä todella onnellinen, että ei tarvinnut viikkoon pukeutua hihattomaan pukuun. Käsivarsiin jäi nimittäin läikkiä, tai oikeestaan pilkkuja, joihin ainetta oli mennyt enemmän. Pilkut näyttivät lähinnä vaaleilta luomilta ja olivat reilu puoli senttiä halkaisijalta.

Sanoisin, että kannattaa testata ainakin ennen "hoo-hetkeä"

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Serkku kokeili suihkurusketusta juuri ylioppilasjuhliinsa. Oltiin luvattu, että väri pysyy viikon, mutta kolmen päivän jälkeen rinnasta oli jo selvästi lähtenyt väriä. Avoimen puvun kanssa kurjempi juttu...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävin kokeilemassa, maksoi 25 euroa - onneksi kävin, ettei tullut ikävää yllätystä hääpäiväksi... Jalat jäi ihan laikukkaiksi, siis ihan tuo jalkaterä ja sen sivu (eli jos olisi pitänyt käyttää sandaaleja, olisin ollut hukassa), varpaat olivat ihan keltaisen ruskeat, samoin varpaiden KYNNET  >:( ja kämmenien reunat tuosta ranteesta. Kasvot ja muu kroppa oli tosi hyvä.

Ostin sieltä liikkeestä sellaisen pienen suihkupullon, joka maksoi 12 euroa, sitä samaa ainetta ja siihen olen ollut tosi tyytyväinen. Suihkutan sitä kasvoihin. Siinä on suht mieto tuoksu ja levittyy tasaisesti ja rusketus on luonnollinen. Ei ole myöskään sitä ongelmaa, mikä on itseruskettavien voiteiden kanssa, että kulmakarvat värjääntyy jos ei muista pyyhkiä niitä - tällä suihkeella ei värjäänny.

Paras itseruskettava voide on kuitenkin Dermosilin itseruskettava. Sitä saa tilattua Dermoshopista netistä. Halpa ja kaikkein paras levittyvyys ja tulos. Olen näiden voiteiden ahkera käyttäjä, ja on tullut kokeiltua Diorit, Lancomet ja Helena Rubinsteinit... ja kaikkein halvin onkin paras. Suosittelen!  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

VOikohan tota Dermosilin itseruskettavaa ostaa muualta? Tuolla Dermoshopissa on nimittäin 50 e minimitilaus. :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ai niin. Se tyhmä minimitilaus. Mun tietääkseni sitä ei voi ostaa muualta. Mä tein niin, että tilasin sieltä ilmaiset kuvastot (ja sen mukana tuli läjä näytteitä  ;) ) ja sitten löin kuvaston ensin äitin ja sen jälkeen anopin ja kälyjen ja sitten vielä työkavereiden nenän eteen ja sain tilauksen kasaan  :D Hienointa Dermosilissa on se, että sieltä tulee laatikko kotiin kannettuna, laatikossa lasku. Eli ei postiennakkoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä kävin tänäaamuna suihkurusketuksessa ja oon tosi tyytyväinen. Väri on jo alkanut hyvin tummeta eikä ole mistään laikuista tietoakaan. Tärkeintä on kuoria, sheivata ja rasvata todella hyvin ennen rusketusta. Mä aion ilman muuta ottaa uudet ruiskutukset ennen häitä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen käynyt useampana talvena valohoidoissa. Viime talvena ihotautilääkärin määräämänä 30 krt. Kävin myös peräkkäisinä päivinä, mutta suositus oli aluksi ma,ke,pe. Hoito aloitettiin 2 minuutilla vaikken pala herkästi. Aikaa nostetaan vähitellen. Kun aika lähenteli 20 min niin kasvot paloivat. Hinta 10€/krt JKL:n Mehiläisessä. Lähetteellä sain kelalta korvauksia. Palvelu ihanaa. Ikkunan saa auki sekä tuulettimen puhaltamaan. Eikä tule kuuma. Valohoito (sup) on turvallisempaa kuin solarium ja hoidon jälkeen oli rasvaa tarjolla vaikka millaista. Jos rasvausapua tarvitsi niin sitäkin sai. Kaikille atoopikoille suosittelen lämpimästi suppia. Se on kuitenkin turvallisempaa kuin solarium, eikä korvausten jälkeen hirveän kallistakaan.

Valohoitoon mennään ihan nakuna, miehet peittävät kalleutensa. Kasvojen palamisen jälkeen kasvot peitettiin mukavalla puuvillavaatteella puoleksi ajaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olis kiva tietää millasesta suihkusta teillä on kokemuksia?

Eli suihkutettavasta esim. Airbrushista jossa suhun joku suihkuttaa sen aineen vai Magic Tanista jossa mennään kaappiin alle minuutiksi...

Kehuvat kovasti tätä jälkimmäistä joten olis kiva kuulla kokemuksia varsinkin tästä "uudesta" suihkurusketuskaapista  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä kävin Magic Tanissa Tapiolan Toporiinassa. Rusketuksesta tuli aika hyvä, ei laikkuja (paitsi jalkapohjien sivuissa vähän, kun en uskonut että sitä suojavoidetta pitää laittaa niin paljon. Siellä siis itse laitetaan sellaista suojavoidetta kropan kuiviin kohtiin (polvet, jalkaterät, sormet, kyynärpäät, ja mitä nyt kelläkin sitten on)). Väri kesti n. viikon, eli yhtä kauan kuin normaalit itseruskettajat.

Kaapissa seistiin neljässä asennossa vajaat 10sek/asento. Välillä kaappi kehotti kääntymään :) Iisi juttu. Jälkeenpäin piti olla 6h käymättä suihkussa ja hikoilematta pahemmin. Väri ilmestyi pikkuhiljaa sen 6h aikana, ja vähän jälkeenkin vielä. Heti kaapista ulostullessa ei siis väri vielä näkynyt.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Just joo...

No mä sit kävin piruuttaan tänään aamulla siinä...  >:(

Aivan järkyttävä lopputulos!

Kämmenet on ihan ruskeet ja samoin nilkan seutu, mutta muuten on ihan laikukas. Selviä rusketuseroja esim. käsissä. Seisoin joka ikisessä asennossa oikein, mutta rusketus ei tullut tasasesti  ???

Naama on aika järkyttävä, suun ympärillä ns. kolmio joka on oman värinen  :o

Soitin ko. paikkaan ja saan ilmatteeksi huomenna samasen suihkun... Eipä taida olla mitään hyötyä siitä, koska tasaseksi sitä ei kuitenkaan saa. Katotaan nyt mihin kompromissiin päädytään...

Mä en ainakaan saanut 30 € vastinetta vaikka ihoni oli kuorittu ja kaikki muukin tehty juuri ojheiden mukaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tossa jo aikasemmin kirjottelin hyvästä kokemuksestani ja tarkennan vielä että kävin Airbrush-hoidossa eli en kaapissa. Paikka oli Kauneusstudio Pinkki Itäkeskuksessa. Maksoi muistaakseen 29€.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

MInähän aloitin tämän ketjun ja vaikka tuli huonojakin kokemuksia, niin päätin ottaa riskin.. En kokeillut aikaisemmin, koska siellä sanottiin ettei ole tarvis... Kyllä jännitti onnistuuko, koska häät oli parin päivän päästä.

Ja tulos oli todella hyvä!! Eka päivä oli hieman liian ruskea ehkä, mutta häissä parin päivän päästä oli rusketus tosi kiva ja aidon näköinen, ei laikkuja.

Mä kävin Kalevankadulla Ergolinessa, hinta 20 euroa. Siinä ihminen ruiskuttaa sen aineen, ei kaappi. Suosittelen muillekin.

Ja jos haluaa ottaa varman päälle, kannattaa tietty kokeilla etukäteen.

Sain kehujakin paljon, ihmiset luuli, että olin koko alkukesän rannalla.. Ei kuitenkaan mikään etelänmaan rusketus, eli siksi tosi hyvä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Minua kiinnostaa että lähteekö tuo väri haalistuessaan irti niin että sitä jää esim. hääpukuun? Luulisi että hikoillessa olisi jonkunlainen vaara siinä että pukuun jää länttejä? ???

Mulla ei pukuun jäänyt mitään... Korsetissa rintsikoiden kaarituissa oli kyllä hieman väriä, ei muualla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla valkoisen trikoopaidan selkä oli sisäpuolelta keltaisen ruskea kun hikoilin aurinkosuihkun jälkeen parina seuraavana päivänä. Samoin rintsikoiden kaarituet sekä kaula-aukon sauma sisäpuolelta. Minä päätin tyytyä tavalliseen solariumiin jos ei aurinko enää tänä kesänä paista. En halua ottaa riskiä pilata pukuani (väri kyllä lähti siitä mun valkoisesta paidasta normaalipesussa täysin pois).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostelen tätä, erityisesti haluisin kuulla miten kauan teillä on tuo ruiskurusketus kestänyt hyvänä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla rusketus kesti n. viikon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

otin puolivartalo rusketuksen ruiskumenetelmällä. On kaunis ja tasainen, ainoa että muistaa olla 12 tuntia suihkutta. Mulla kävin niin että yöllä kun hikosin niin väri vähän valahti käsissä. Mutta muuten hyvä.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lisää kokemuksia, no tässä tulee yksi. Kävin klo 15 suihkerusketuksessa elämäni ekaa kertaa. Otin sen miedoimman värin ja hinta oli täällä Helsingissä 28 euroa. Väri syvenee kokoajan.

Yksi ikävä juttu: mun käsivarsissa kyynärpäiden yläpuolella takaapäin katsottuna jäi vitivalkoiset ainakin 10 cm halkaisijaltaan ympyrät ilman mitään rusketusta. Lisäksi jalkapohjat ovat ihan tummanruskeat...

Häät lauantaina. Piti äsken laittaa noihin valkoisiin laikkuihin omaa Garnierin itsestäänruskettajaa...saas nähdä, mulla avonainen puku jossa nimenomaa kädet näkyy!!! ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mie kävin kesällä suihkurusketuksessa ja olin lopputulokseen todella pettynyt. Sormet oli ihan tummat samoin kuin jalat. Käsivarret ja sääret olivat aivan laikuilla. Ainut onnistunut kohta oli naamaa (onneksi), niinpä ilkisin liikkua edes jossain. Suosittelen kaikille, että kokeilkaa rusketusta hyvissäajoin ennen häitä, jos se vaikka epäonnistuukin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään