Maukku

Rusketuksesta: ruisku-, raidat, solarium, voiteet

250 viestiä aiheessa

Itse ostin tuossa vähän aikaa sitten Doven itseruskettavan. No, kokeilin sitä 5 päivänä peräkkäin ja sinä aikana tapahtui jonkinnäköistä ruskettumista. en tykännyt tuotteesta, koska se haisee iholla pahalle :-/, vaikka pullossa mielestäni haju oli miellyttävä. Haju pysyy tuotteen käytön jälkeen iholla vielä muutaman päivän. Miten kauan käytit Nivean tuotetta, jotta sait rusketuksen? Minkälainen oli sen tuotteen haju?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi...

Minä käytin tuotetta... siis kun laitoin sitä esim illalla, niin aamulla olin jos rusertava. Mutta tottakai sen rusketuksen pitää olla tasainen, ja se tasaisuus tulee sitten kun on muutaman kerran laittanut. Ensinhän sitä pitäisi laittaa peräkkäin muutamia päiviä, ja sitten rusketuksen ylläpitämiseksi harvemmin.

Kyllä tuo Nivea ihan OK:lta tuoksui, en huomannut tuoksussa mitään ihmeellistä.

Mutta toissa kesänä käytin sitten jotain muuta, mistä tuli ihan kiva, kellertämätön rusketus, mutta en millään muista pullon nimeä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen Clarinsin itseruskettavaa. On aika tyyristä tavaraa, mutta hintansa väärti. Ei kellerrä ja levittyy tasaisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ollut tosi tyytyväinen Colose merkkiseen itseruskettavaan. Yhdellä käyttökerralla tulee kohtuu vähän väriä, mutta tekee ihosta tasaisen eikä yhtään kellertävän. Jos laittaa parina päivänä peräkkäin, saa enemmän väriä.

Ainoa ongelma tuotteessa on, ettei sitä saa kuin colose-myyjiltä suoraan eli ei mistään liikkeestä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Clarinsia myy Sokos ja Stockmann ainakin.

Dermosilin itseruskettavassa on kohtuu raikas tuoksu ja sillä mun iholle tulee ainakin suht luonnollinen rusketus.

Itseruskettavan ominaishaju on aina, jokaisessa tuotteessa riippumatta sen hinnasta ja laadusta. Eli se haju, mikä siinä Dovessa on jälkeenpäin, on kaikissa - enemmän ja vähemmän voimakkaana. Dovessa se on aika voimakas, mutta mulla on ollut mm. Diorin ja Helena Rubinsteinin (se on kanssa hyvä - Dior oli liian voimakas vaikkakin väri oli hyvä mun iholla) itseruskettavia ja niissä on myös se itseruskettavan ominaishaju. Eli siitä ei pääse mihinkään.

Suihkurusketuksessa käynnin jälkeen iho haisee myös sille aineelle, ainakin siellä missä mä kerran kävin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

monia on tultu kokeiltua mutta ehdoton ykkönen on ollut oriflamen itseruskettava. Siitä ei jää rajoja ja tuotetta ei voi laittaa liikaa. Lopputulos on aika aidon aurinko rusketuksen näköinen- eikä kellertävä :) suosittelen, netistä löytyy esim oriflamen sivuilta

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Parhaat itsestäänruskettavat ovat mun mielestä Piz Buin ruskettava vaahto (riittoisa) jota on kahta eri sävyä, tumma ja vaalea. Olen käyttänyt sitä tummaa ja siitä saa hyvän värin jo ekalla kerralla. Toinen hyvä on Hawaiian Tropicin ruskettava voide. Nää on musta melkein yhtä hyviä, Hawaiian Tropic on halvempi (n10e ja PB n.16e), mutta työläämpi levittää tasaisesti. PB vaahto levittyy tosi tasaisesti! PB:llä on myös sama tuote värillisenä voiteena, josta tykkäsin myöskin. Näitä tuotteita löytyy Stockalta.

Ja muistakaa hanskat käteen kun levitätte ainetta, ettei käsistä tule mustat  ;)! Hyvä tapa levittää voide kämmenselkään on laittaa ainetta vanulapulle ja sillä hieroa aine tasaisesti kohdalleen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaiken testanneena suosittelen Lancomen voidemaista itseruskettavaa, flash bronzeria. Lopputulos tosi luonnollinen ja ennenkaikkea miellyttävä tuoksu. Hinta noin 35 euroa 150 ml.

Ninni

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti suosittelen käymään rusketussuihkussa. Sillä saa tasaisen rusketuksen. Siinä saa valita tummuusasteen mutta ainakaan tummin värikään ei siskoni päällä ollut todellakaan mikään yliruskea vaan nätti suht haalea, tasainen rusketus :)

Helsingissä maksaa n. 30 euroa ja itse ajattelin tuota kun kyseessä piti olla kesähäät, nyt meille tuleekin syyshäät joten mietin vielä onko rusketus vähän liikaa..

Toki halvemmalla pääsee itseruskettavilla, mutta itse en välttämättä uskaltaisi lähteä kokeilemaan ;)

Jos päätän mennä rusketussuihkuun, ajattelin käydä vielä kokeilemassa sitä itseeni, ettei sitten tulekin yllätyksiä ja se tarttuisikin minuun toisella tavalla kun siskooni :)

Kertokaas samalla mielipiteitä, onko syyskuun 30. pidettävissä häissä vähän liikaa jos on haalea rusketus kun olen normaalisti todella kalpeaihoinen...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelinpa nyt jakaa solariumkokemukseni kun häät ovat onnellisesti jo takana päin. ;D

Ehdin käymään solariumissa vain kahdesti, mutta eron huomasi jo ensimmäisellä kerralla. Ainakin pikkuhousun rajat erottuivat selvästi. En haikaillutkaan mitään kesärusketusta, vaan vähän tasaisuutta ihon väriin, joten olin oikein tyytyväinen lopputulokseen. Kerran tai pari olisi vielä voinut käydä, mutten jaksanut stressata tästä asiasta kun oli yllättäen muitakin asioita hoidettavana. :) Ja ai niin, olin hiukan huolissani selkään mahdollisesti tulevista stressinäppylöistä, mutta solarium tuntui kuivattavan ihoa juuri sopivasti ja selän iho pysyi hyvässä kunnossa. Se oli itselleni vähintäänkin yhtä tärkeää kuin pienenpieni sävytys hipiässä.

Kiitokset siis neuvoistanne, hyvin meni vaikkei aiempaa solkkukokemusta ollutkaan. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oon käyttäny Havajin tropic itseruskettavaa monta pullollista... Minä tykkään ja ei ainakaan mun iholla ole mennyt oransiksi tai keltatautiseksi ;D 200ml tai 250ml (en muista) pullo maksaa n.7,90€ ja itse ostan sitä stockalta. Haisee samalta kuin kaikki käyttämäni itseruskettavat, mutta ei mua haittaa. Kauneuden takia on haistava ;D (ei vaineskaan ;D) Nyt testissä Doven shimmer glow tai jotain. Tykkään siitäkin rasvan ohuuden takia... Ympäri vuoden vitivalkoisena arvostan myös tällaista tuotetta, millä ei saa talvella aikaseksi likaisen/kakan näköistä ihoa. Sävyttää ihan tarpeeksi (siis talvella).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin mennä solariumiin ennen häitä ja ongelmana on ne ärsyttävät valkoiset läikät jotka jää lapaluiden alle eli ne kohdat ei siis lainkaan rusketu. Tiedän etten ole ainoa tämän ongelman kanssa, mutta onko joku keksinyt kuinka nuo läikät voi välttää?? Tai jos niitä ei voi kokonaan vältää, miten ne saa parhaiten piiloon? Itseruskettavia vaikea levittää ettei ne läikkien reunat tule tummemmiksi  :-/

Olisin superkiitollinen kaikista vinkeistä, tahtoo tasaisen rusketuksen....  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Makaa pari kertaa mahallasi.

Mulla jostain syystä niitä läikkiä ei tule, mutta mahallaan kuulemma kannattaa maata aina välillä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos paljon vinkistä!!  :) Tuli mieleen, että mites sitten ne silmäsuojat? Solariumissa jossa olen ennen käynyt on vain semmoset pienet soikiot, jotka siis laitetaan vain tuohon silmien päälle, ei ole mitään narua pään ympäri tai sankoja. Niiden kanssa ei varmaan onnistu olla mahallaan...  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkeistä! Mä en ole ikinä kuullut, että pitäisi kääntyä puolivälissä!! Eikä niissä solariumeissa, missä mä olen käynyt ole kuulunut mitään merkkiääntä puolivälissä. Mulla on usein käynyt niin, että peppu on palanut :)! Hassua!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä ostin Doven kosteusvoiteen joka rakentaa rusketusta vähitellen. Ekan käyttökerran jälkeen en huomannut juurikaan mitään eroa mutta jo kolmantena päivänä näkyi jo selkeästi. Olen todella vaalea ja sillä olen saanut aikas nätin ja luonnollisen värin. Nyt pidän pientä taukoa jotten tule ihan Karibialaiseksi  ;D

Parasta Dovessa on ehdottomasti tuotteen helppo käyttöisyys ja se ettei se HAISE itseruskettavalle iholla :P

Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

The Happy Bunny,

värjäsikö tuo kokeilemasi Doven kosteusvoide vaatteita (siis kuivuttuaan)? Entä jättikö se helposti rajoja, kuinka tarkka tuotteen levityksessä pitää siis olla? Olen aivan ummikko näissä, ja pian pitäisi alkaa testaamaan itseruskettavia jotta ehtii löytää hyvän häihin mennessä.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minu,

Ei ole värjännyt vaatteita ja kuivuu kohtalaisen nopesti. Kannattaa kuitenkin levittää aina aikas tasaisesti vaikkei yhdestä epätasaisesta kerrasta varmaankaan jää mitään rumia rajoja koska se rakentaa rusketuksen pikkuhiljaa käyttökertojen mukaan, mutta varmuuden vuoksi :) ja olen pessyt aina heti kädet tosi tarkasti levityksen jälkeen. Tämä Dove on kuitenkin kaikista helpoin ollut kaikista kokeilemistani tuotteista, olen kokeillut erilaisia itseruskettavia liinoja, voiteita, sprayta ja vaahtoja  :) Rohkeasti vaan, tuote on halpa ja mun mielestä turvallinen "harjoittelu" valinta :D

Lisäksi sellarit ei näytä niin pahalta kun on pikkasen väriä pinnassa ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on ihan selvästi liikaa aikaa kun roikun täällä morsianten puolella  ;D

Tuo Dove on kyllä hyvää enkä mä ole ainakaan onnistunut saamaan sillä raitoja. Ja sitä uskaltaa levittää kasvoihinkin. (Kulmakarvat kannattaa pyyhkiä paperilla) Mun iholla se kyllä haisee kaikkein eniten itseruskettavalta. Levitettäessä tuoksu on kiva, mutta kun aine alkaa vaikuttaa ja seuraava aamu...  :P Riippuukohan se ihosta, miten paljon se haisee? En kyllä mielestäni laittanut sitä mitenkään runsaastikaan.

Mä kokeilin tuota Fake Bakea ja se on kyllä ehdottomasti PARAS itseruskettava, mitä olen ikinä kokeillut. Aivan mahtava aine. Ei ole tippaakaan keltainen vaan kauniin ja luonnollisen ruskea. Musta tuli Fake Bake -friikki.  8-) Ainut miinus on se, että raitoja tulee suht helposti eli levittämisen kanssa pitää olla tarkka. Se pitää levittää käsineet kädessä (mä tilasin samaan pakettiin sellaisen "hanskan" ja sillä homma toimii tosi hyvin) tai muuten kämmenet on ihan mustat. Lisäksi tässä ei ole oikeastaan yhtään sitä itseruskettavan ominaishajua. Miinuksena on se, ettei sitä saa täältä vaan se pitää tilata Visalla netistä, mutta ainakin mulla homma toimi moitteettomasti ja paketti tuli viikossa kotiin (sai hakea postista kirjattuna kirjeenä).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mä ostin Doven kosteusvoiteen joka rakentaa rusketusta vähitellen. Ekan käyttökerran jälkeen en huomannut juurikaan mitään eroa mutta jo kolmantena päivänä näkyi jo selkeästi. Olen todella vaalea ja sillä olen saanut aikas nätin ja luonnollisen värin. Nyt pidän pientä taukoa jotten tule ihan Karibialaiseksi  ;D

Parasta Dovessa on ehdottomasti tuotteen helppo käyttöisyys ja se ettei se HAISE itseruskettavalle iholla :P

Suosittelen!

Mulla on tuo ollut myös testingissä. Mä olen todella vaaleaihoinen, ja mulla kyllä näkyi heti ekan käyttökerran jälkeen aika selvästi. Myöskin käsivarret olivat hieman laikuilla paikoin, vaikka olin todella huolellisesti yrittänyt laittaa. Kun on väritön voide, ei yksinkertaisesti voi nähdä mihin se menee. Seuraavaksi ostan värillistä.

Doven tuotteessa on ainakin minun nenääni aika selkeä itseruskettavan väri, jos siis haistelee ihoa läheltä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse ainakin olen saanut paljon positiivista palautetta spray tanningista, eli koeruiskutukseen ollaan menossa kesän alussa ja jos todellakin on ok, niin uusinta elokuussa.

Itse ajattelin vielä ehostaa rusketusta Dermosilin hohtavalla vartalovoiteella

3072.jpg

http://www.dermoshop.com/catalog.asp?path=...mp;series=primo

On aivan ihanan tuoksuista ja saa ihosta heleän näköisen - SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sopiva itseruskettava löytyy vain kokeilemalla. Oma pigmentti ja iho vaikuttaa nimittäin lopputulokseen ja se mikä aine toiselle antaa kauniin rusketuksen, näyttää toisen iholla keltaiselta. Mutta rohkeasti kokeilkaa jo ENNEN häitä, väri kuitenkin lähtee muutamassa päivässä jos tuli väärä merkki hankittua.

Ja tuo haju johtuu nimenomaan siitä ruskettavasta aineesta. Eli KAIKKI itseruskettavat haisevat enemmän tai vähemmän. Itse käytän yleensä Lorealin itseruskettavaa voidetta tai sprayta ja niissä mielestäni tuo haju on ihan ok  :)

Yksi vaihtoehto on vielä tämä uusi spray-kaappi. Ainakin Helsingistä näitä löytyy ja kerta maksaa noin 20 euroa. Siinä saa muutamassa minuutissa koko kropalle tasaisen värin helposti. Hieman kalliimpi, mutta säästyt epätasaisen levityksen riskeistä.

Itse suosittelen edes pientä päivetystä morsiamen iholle hääpuvun kanssa. Vaalea puvun väri näyttää aika ikävältä vaaleaa ihoa vasten. Eli jos haluat näyttää terveeltä ja raikkaalta, hanki ehdottomasti pullo itseruskettavaa jos ei aurinkoa ole muuten saatavilla  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olettekos kokeillu porkkanaa? Siis sitä itseään... ihan aitoa oikeaa porkkanaa. Se "ruskettaa" ihoa jo pelkästään syömisen voimalla. Olen kuukauden ajan sitkeästi syönyt porkkanan päivässä, aurinkoa en ole sen enempää saanut kuin aiemminkaan. Silti, uskomatonta mutta totta... muutama ihminen on kysellyt minulta, että olenko käynyt solariumissa, kun on olen ruskettunut. Normaalisti on kalpeaihoinen ja nyt peilistä katsoo selkeästi terveemmän värinen naikkonen. Ja terveellistäkin se on.

Porkkana rules!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kokeilin eilen Dovea. Pohjalla oli Dermosilin itseruskettavaa, laitettu muutama päivä sitten. Nyt on tosi mageen värinen iho ja tasainen väri! Haisu on kyllä huomattava, aamulla mies sanoi, että makkarissa haisee itseruskettava vaikkei illalla mitään huomannut. Ei se nyt kuitenkaan _niin_ pahalta haise. Oli kyllä helppo levittää ja jotenkin tän kanssa ei tullut niin kaamee tasaisuuspaniikki kuin normaalien itseruskettavien kanssa. Naamaankin sitä läträsin, tosin tuntuu että aamulla kasvojen pesun jälkeen iho vaaleni aika lailla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Naamaankin sitä läträsin, tosin tuntuu että aamulla kasvojen pesun jälkeen iho vaaleni aika lailla.

Mä huomasin saman kun laitoin tuota Dovea talvella muutaman kerran. Kasvoihin en sitä kylläkään laittanut. Kun olin pessyt ahkerasti käsiä niin huomasin että ranteiden kohdasta alkaen käsivarret on paljon ruskeammat kuin kädet  :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään