Jump to content
Naimisiin.info

Rusketuksesta: ruisku-, raidat, solarium, voiteet


Maukku

Recommended Posts

Onko kellään kokemuksia ruiskurusketuksesta? Tuleeko väristä tasainen, kauanko se kestää iholla, onko luonnollisen näköinen, riittääkö yksi kerta luonnollisen näköiseen lopputulokseen jne? Entä onko tietoa, missä sen voisi ottaa Tampereella?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ruiskurusketus kestää n. viikon ja haalistuu sitten pois.Väri on tasainen muuten,mutta varpaista tulee monesti raidalliset,vaikka ne käsittelyssä suojataankin vaseliinilla/voiteella.Väriä valuu väkisinkin varpaisiin. :(

Siksi sandaletteja ei kannata laittaa hääpäivänä,jos on käyny ruiskussa,sillä varpaat paljastaa kyllä ikävästi ruiskun jäljet :-/

Mutta muuten tosi hyvä ja turvallinen tapa saada kaunis päivetys,ja rusketuksen tummuusasteen voit itse valita. :-X

Miinuksena siis tuo varpaiden värjäys ja lyhyt kesto.Mutta erinomainen hääpäivää varten,itse aion panostaa tähän koska en auringosta piittaa rusketuksen antajana. :-*

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Kävin itse eilen juuri ruiskurusketuksessa ja olen kyllä tyytyväinen tulokseen. Väri on tasainen ja luonnollisen näköinen, vaikkakin vielä aika tumma, koska haalistuu aika nopeasti kuulemma. Suosittelen siis käymään, tulee heti kauniimman näköinen iho.

Link to comment
Share on other sites

Meikka kavi ruiskurusketuksessa kun oli hienot juhlat, avonainen mekko ja iho kalpea kuin lakana talven jaljilta. Mulla on semmonen pieni avonainen 'teltta' johon piti menna seisomaan. Itsesta kiinni meniko ilman rintsikoita (suositeltavaa jos kovin avonainen puku).Kotona ensin piti kuoria iho jotta sais maksimoitua sen varin.Spreijaus kesti noin 5-10 minsaa.

Kai se on siita tekijasta kovasti kiinni et saa semmosen tasasen rusketuksen. Mulla oli sika hyva ja kesti kans semmosen viikon. Se lahtee kulumalla ja pesemalla saa ite pois.

Mulle on sanottu et niita on semmosia erillaisia ruiskurusketuksia. Esim mulle suihkutettiin semmonen aine joka kehitty noin seuraavan viiden tunnin aikana. Se vari joka naky heti ruiskutuksen jalkeen lahti pesemalla pois ja oli tarkoitettu avustamaan sita joka ruiskutti (etta tietaa ruiskuttaa kaikkialle). Heti ei saa laittaa kiristavia vaatteita paalle koska ne voi hangata aineen pois (ja siita sit syntyy rajoja). Koska siita jaa nakyviin heti sita varia, musta ois ollu kiva jos ei ois tarttenu heti lahtee ihmisten ilmoille. Jos pystyy-ottakaa vapaapaiva jotta saa olla kotona-sen ekan viis tuntii.

On kylla sen arvoinen-mulla oli niin 'todellisen' nakoinen vari et kaikki oli kysymassa et missa oon ollu lomalla ::)

Link to comment
Share on other sites

Huomasin juuri, että mulle on tullut tuollaiset vaaleat laikut lapaluiden luo sekä pepun yläosaan - häihin on reilu viikko aikaa ja olkaimeton puku.  :-/ En ole vielä testannut, mutta todennäköisesti puku jää sen verran alas, että osittain nuo lapaluiden laikut jäävät näkyviin. Olen menossa vielä kolme kertaa solkkuun, joten pitäisi varmaan ottaa ainakin osa loppuajasta mahalteen. Miten olette silloin suojanneet silmät? Solariumpaikassani on ainoastaan sellaisia irrallisia suojuksia... En haluaisi riskeerata ja olla ilman suojuksia - mahdoton yhtälö?

Link to comment
Share on other sites

Ei siellä mahallaan tarvi maata, riittää, kun siirtää välillä painoa toiselta kankulta toiselle. Ne läikät tulee siitä, kun veri ei pääse kiertämään paikassa, joka painuu tiukasti lasia vasten.

Itse vaihdan painoa 5 min välein, eikä läikkiä ole tämän keksittyäni tullut.

Link to comment
Share on other sites

no niin...olin tänään solkussa ensi kertaa vatsallaan..niin, puolet ajasta. Pelkäsin että nännit palaa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. En pitänyt ollenkaan laseja vatsallani maatessa. Läikät lavoissa tosiaan onkelmana mullakin. HIeman tuntui kuitenkin hankalalta, että ensi viikolla voisin kokeilla siirtää vaan painoa kankulta toiselle... :D;) Kiitti vinkistä xena!

Link to comment
Share on other sites

Eilen kävimme yhden kaason kanssa ruiskurusketuksessa! Ja olen tosi tyytyväinen jälkeen...Ei tullut laikkuja vaan rusketus on todella tasainen! Ainoa miinus oli että kun laitoin vaatteet päälle operaation jälkeen niin kotiin päästyäni huomasin että oli rintsikat ja paita värjäytynyt kanssa...Ei pahasti mutta kumminkin! :( No toivotaan että ne lähtee pesussa pois! Ihoon ei kumminkaan tullut läikkiä vaikka väriä vaatteisiin jäikin! Kyllä suosittelen jos haluaa tasaista ja hyvää rusketusta ;D

Link to comment
Share on other sites

Itse mietin tuota käsittelyä myös vaikka kesällä ehtii hieman väriä saamaanki, mut nyt jo on näkyvissä eri kohdissa rusketusraitoja jotka näkyvät puvun alta..

-Eli peittääkö/tasoittako suihkurusketus nämä kohdat kesän jäljiltä

-entäs jos ottaa paria päivää ennen h-hetkeä nii hikoillessa sotkeeko hääpuvun?

Link to comment
Share on other sites

Minulla rusketus alkoi irtoilemaan ja rapisemaan kuivemmista kohdista. Saan itseruskettavalla paremman tuloksen.

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan käynyt sellaisessa rusketushoidossa, jossa kosmetologi jollakin "kynän" tapasella levittää aineen iholle?

Itse kävin viime syksynä ennen häitäni tällaisessa rusketuksessa, jossa kosmetologi suihkutti värin. Tulos oli todella luonnollinen ja tasainen! Minulle suihkutus tehtiin vain kerran (häihin oli aikaa vain kaksi päivää). Väri kesti n. viikon verran ja kului tasaisesti pois. Värejä oli valittavana muutamia, itselleni laitettiin kaikkein vaalein.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Feikkirusketus olis aivan ihana. Itse kun olen tätä tyyppiä joka on kesäisin joko valkoinen tai sitten kirkkaan punainen......  :P

Link to comment
Share on other sites

Itse kävin tanningissa viikko sitten,ja olin tulokseen tosi tyytyväinen.Väri oli tasainen ja luonnollisen näköinen.Aion ottaa ennen häitä uudelleen :) Nyt tosin väri lähtee hieman epätasaisesti pois,mutta öljyn kanssa/saunassa värin saa helposti hangattua pois alueilta,jonne väri tahtoo kasaantua kuten nilkkoihin.Voin siis suositella!!

Link to comment
Share on other sites

Itse mietin tuota käsittelyä myös vaikka kesällä ehtii hieman väriä saamaanki, mut nyt jo on näkyvissä eri kohdissa rusketusraitoja jotka näkyvät puvun alta..

-Eli peittääkö/tasoittako suihkurusketus nämä kohdat kesän jäljiltä

-entäs jos ottaa paria päivää ennen h-hetkeä nii hikoillessa sotkeeko hääpuvun?

Tätä samaa miettineenä!!! mulla tosi pahat rusketusrajat ja olkaimeton hääpuku pitäs vetää kuukauden kuluttua päälle. Auttaako ruiskutus rajoihin? vai pitääkö koittaa muuta konsteja? vinkkejä kaivataan.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Silverille kyssäreitä! Siis tuo Doven voideko on hyvä? Kuinka usein ja montako kertaa täytyy laittaa keskimäärin, että "tehoaa"? Ja kuinka kauan "tulos" säilyy? Ajoituksia tossa mietin... Mulla meinaan tosi pahat rajat...  :-/

Mulla peittää neljännellä levityskerralla hyvin, oon laittanut aina illalla suihkun jälkeen ja antanut imeytyä hyvin ennen nukkumaan menoa. 1.5vk säilyi jaloissa hyvänä siitä kun en enää lisännyt rasvaa, mutta näähän on aika yksilöllisiä. Itse saan Dovella kauniin ruskean sävyn, Lancomen "oikealla" itseruskettavalla tuli oranssi... Tee testiraita jonnekkin näkymättömään kohtaan, näät millä tavalla väri ottaa sinun ihoosi kiinni ja kuinka kauan sen "häipymiseen" menee. -Ja ettei tulos ole oranssi.

Link to comment
Share on other sites

Minä kävin viime vuoden kesäkuussa ruiskurusketuksessa Helsingissä. Minullakin oli pahat rajat ja näitä rajoja ruiskurusketus ei poistanut. Näkyivät selvästi kuvissa. Muuten olin kyllä tyytyväinen tulokseen, paitsi itse kokemus on epämiellyttävä kun joutuu hengittämään sitä ainetta siellä suihkussa (ei voi pidättää henkeä montaa minuuttia) ja aine valuu heti suihkun jälkeen. Lisäksi vaatteet pitää laittaa heti päälle, jolloin on vielä märkä ja vaatteet tuhraantuvat. Itse olisin lähtenyt kävelemään pokkana ulos, mutta yksi työntekijä huuteli perään että valuu ja hän sitten tuputteli pohkeitani ettei tulisi raitoja. Varpaat värjäytyivät epätasaisesti ja lisäksi käsissä oli jotain rajoja peukalon ja etusormen välissä.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Joko joku on ehtinyt testaamaan L'Orealin Nutrisoft Bronze itseruskettavaa vartaloemulsiota? Pitäisi olla kevyesti ja asteittain päivittävää. Mainos jo kolahti luukusta, mutta kaupassa ei vielä ollut.

Itse käytän tätä ja oon tosi tyytyväinen ollu. Tuoksuukin hyvälle. ;D

Link to comment
Share on other sites

Clarins :-X

Kallista,mutta voi huoletta olla kun ei jätä rajoja jos vähän katsoo että ei vetele miten sattuu,ja kestää iholla kaksi viikkoa vaikka kävisi suihkussa päivittäin.Tietty kuivaharjausta ei kannata koska lähtee pois nopeasti,mutta kun kuivaharjaa ennen voiteen levitystä ja imeyttää kosteusvoiteen HYVIN iholle ennen itseruskettavaa,ei jää läikkiä kuiviin kohtiin.Supertuote,kerrassaan!Luonnollinen,läpikuultava rusketus ja väriä voi säädellä niin että 1 kerros on  vaaleampi,toinen astetta tummempi ja kolmas jo ihan kunnon väri.Itse käytän yhden kerroksen,koska väri on jo silloin minulle tarpeeksi tumma. :)

Link to comment
Share on other sites

Täällä myös Clarins-fani!

Olen käyttänyt vartalolle tarkoitettua itseruskettavaa joskus myös kasvoille ja hyvin toimii. Tämä on iso tuubi (125 ml?), voidemaista ja siinä on aurinkosuojaakin 4 tai 6 kertoimen verran.

Link to comment
Share on other sites

Minulle tuli finnejä kun laitoin kasvoille Clarinsia. :-[

Mutta minä "puhkean kukkaan" kaikesta tavallisesta poikkeavasta eli siis saan finnejä vaikka mistä,ja siis tästäkin sain

.

Link to comment
Share on other sites

Mun mielestä Doven kevyt itseruskettava toimii hyvin, kun levittää sen vartalolle illalla ennen nukkumaanmenoa ja käy aamulla suihkussa, jolloin mahdolliset "ylimääräiset" huuhtoutuvat pois. Tällä tavoin käytettynä ei ole ainakaan minulla sotkenut mitään vaaleitakaan vaatteita yhtään.

Link to comment
Share on other sites

Cliniquella on ainakin sellainen kevyt suihke-itseruskettava, joka ei taatusti tee keltaista tai läikikästä jälkeä - tosi luonnollista sensijaan kyllä. Aine ei kovin helpolla normaalikäytössä jätä edes mitään rajoja, senverran mieto on, joten sopii hyvin huolettomalle levittelijälle kuten minä. Suihke on tarkoitettu vartalolle, mutta olen käyttänyt naamassakin, eikä ihmeemmin tuki huokosia koska on senverran rasvaton versio. Haju on sellainen perushaju, mikä noissa itseruskettavissa aika usein on  :P. Riittoisa tuote käytössä kuitenkin, ja mielestäni on hintaluokassaan hyvä tuote.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Mina olen ehtinyt testata melkein joka valmistajan itseruskettavat kosteusvoiteet (siis ne, joita voi kayttaa joka paiva ja kevyt rusketus syntyy vahitellen), ja paras niista on ainakin minun ihollani Nivean Sunkissed Skin - siita on viela olemassa erikseen vartalo- ja kasvovoide. Olen kayttanyt molempia paivittain nyt parin viikon verran, eika siita ainakaan laikkuja tai raitoja tule eli aloittelijakin uskaltaa kokeilla. Levitan sita ihan samalla tavalla kuin tavallista kosteusvoidetta, en mitenkaan turhan tarkasti. Olen vaaleaihoinen eli ostin vaaleaihoisille tarkotetun version, ja viikossa varia tuli juuri sen verran, etta nayttaa talven keskella vahan terveemmalta :). En sanoisi sita varsinaiseksi rusketukseksi, mutta kylla ihoni on selvasti paremman varinen.

Varsinaisista itseruskettavista olen kokeillut L'Orealin geelimaista Sublime Bronzea - tosi tasaista jalkea, mutta jaloissa vari oli hieman kellertava - ja Garnierin lahes oljymaista sprayta - en nyt muista nimea, mutta talla tulos oli todella luonnollinen ja varin syvyytta pystyy hyvin saatelemaan itse, jos lisaa sita paivittain kunnes on variin tyytyvainen. Minulle riitti kaksi kertaa. Se myos kosteuttaa ihoa kivasti.

(Taalla Briteissa saattaa olla eri tuotteita tarjolla kuin Suomessa, mutta eikohan naita yleensa loydy mista vaan...)

Missa pain Helsingissa on noita jonkun mainitsemia suihkurusketuskaappeja? Voisi kokeilla sellaista, jos saisi haapaivaksi vahan vahemmalla vaivalla varia pintaan.

Link to comment
Share on other sites

Kaiken testanneena suosittelen Lancomen voidemaista itseruskettavaa, flash bronzeria. Lopputulos tosi luonnollinen ja ennenkaikkea miellyttävä tuoksu. Hinta noin 35 euroa 150 ml.

Ninni

Samoin taalla, lahes kaiken kokeilleena olen tullut tulokseen etta Lancome on paras. Itse olen tosin kayttanyt vaahtoa en voidetta. Sita on todella vaikea saada epaonnistumaan ellei ihan silmat kiinni laiski minne sattuu (ja ma mm laitoin vaatteet paalle parin minuutin kuivattelun jalkeen eika silti koskaan tullut siitakaan raitoja). Niin ja se vaahto on varjattya joten nakee mihin sita on tullut levitettya ja se myos kuivaa todella nopeasti.

222174.jpg

Ma myos kavin elamani ekassa ruiskurusketuksessa tanaan. Oli, hmmmmm, mielenkiintoinen kokemus. Jos on yhtakaan klaustrofobialle altis niin en suosittele. Mina siis kavin sellaisessa missa yksin seistaan kopissa ja aine ruiskuaa automaattisesti. No nyt se on koettu, aamulla nakee tuliko tasaista...

Link to comment
Share on other sites

itse olen käynyt nyht 2 x 15 minuuttia solariumissa, sekin neitsyys meni sitten näin häiden aattona ;D

jo ensimmäisen kerran jälkeen huomasin itse ruskettuneeni, enkä 15minuutissa vielä palanut. ajattelin käydä vielä kerran, niin en ole ihan vitivalkoinen, mutten näytä likaiselta ja epäluonnolliseltakaan näin keskellä talvea. mutta ehdottomasti en olisi pidempää kuin tuon 15min kerralla,tietty riippuu lamppujen tehosta...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...