Jump to content
Naimisiin.info

Etutukka (kuvia)


Guest _Kerttu

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Mulla on vino otsatukka ollut jo jonki aikaa ja olin ajattellut sen pitää häissäkin. Mutta ah ja voih, tänään löysin vihdoin ihanan hääkampauskuvan oikeaan tyyliin ja siinä yksi ihanimmista yksityiskohdista on pitkistä etuhiuksista tehty eli nyt haluaisin pitkät etuhiukset... Pitänee käydä juttelemas kampaajan kanssa onko puute korvattavissa lisäkkeillä tms vai miten kampauksen hengen voisi toteuttaa lyhyellä etutukalla. Ei tuo tuosta kyllä viides kuukaudes ehdi pitkäksi kasvaa ku lyhimmät on 5 cm pitkiä nyt..

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Vuoden päästä olisi häät tiedossa ja olen myös pohdiskellut, että pitäisikö etutukka kasvattaa pois... Mulla on ollut nyt vuoden ajan sellainen raskas/tasainen etutukka ja oon tykännyt tosi paljon ja siksi ei tekisi mieli luopua siitä. Toisaalta mietin, että olenko vuoden päästä jo ihan kyllästynyt etutukkaan ja millaiset kampaukset etutukalliselle sopii. Mutta kiitos tälle ketjulle siitä, että tiedän nyt etutukallisen kampauksen olevan myös mahdollisesti hieno! Jotenka siis toistaiseksi vielä varaan ajan ajan etutukan lyhennykselle :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mulla on myös otsuri, josta en millään malttaisi luopua yhden päivän vuoksi. Se on kuitenkin sillä tavalla hankalan mallinen, että vähän pelkään, miten se sopii sellaisiin kampauksiin, joista olen haaveillut. Sitten löysin tämän!

wedding-hairstyles-1.jpg

Tykästyin, ja totesin, että ainakin minun otsuri on helppo piilottaa tuonne palmikon sisään. :) Haa, yksi varteenotettava vaihtoehto lisää siis!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...