Kauneuspalvelut - Kerava/Tuusula/Järvenpää


Merituuli

Recommended Posts

  • 5 years later...

Mä menen meikkiin ja kampaukseen Moodiin. Sijaitsee Järvenpään keskustassa kävelykadulla. Mulla ei ole aiempaa kokemusta ko paikasta (lähdin varaamaan liian myöhään isolle porukalle meikkiä ja kampausta, joten jouduin ottamaan sen paikan, josta vielä onnistui kaikki), mutta kohtahan se selviää... Koemeikki on huomenna ja koekampaus ensi viikolla. Hinnat hiukset 43 € / tunti, häämeikki koemeikillä 74 €. Meikkaushinta on mun mielestäni aika kova, mutta toivottavasti hintansa väärti!

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Aion mennä ehdottomasti teettämään kampaukseni Hiuskaaren Susalla Keravalla. On ollut luottokampaajani jo monta vuotta, enkä ikinä jännäisi niin paljon, jos joku muu laittaisi hiukseni. Tästä jutusta en tingi (toivottavasti ei tule kohtalo sotkemaan asioita).

Tässä on niiden hinnasto ja toi 38 e/h kampauksen tekemiseen ei ole musta kyllä paha hinta.

http://www.hiuskaari.fi/hinnasto.html

Link to comment
Share on other sites

Itse olen käynyt useamman vuoden Keravalla Fireheadissa kampaajalla, ja siellä tehdään myös hääkampaukseni ja meikkini. Kaikki kampaajat ovat loistavia ja maskeeraaja Marketta teki minulle elämäni parhaan meikin - sai jopa häivytettyä tummat silmänaluseni jonka luulin olevan mahdoton tehtävä :D Meikki tehtiin aamulla enkä lisännyt puuteria kertaakaan päivän aikana, mutta illalla kotiin mennessäni ei naama kiiltänyt juuri ollenkaan! Voin siis ehdottomasti suositella ko. paikkaa, ajat tosin sinnekin saa varmasti varata hyvissä ajoin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 8 months later...
  • 8 months later...
  • 10 months later...

Nostetaan, eli kellään uusia vinkkejä?

Kaipaisin vinkkejä meikin ja kampauksen lisäks myös hyvistä kosmetologeista, jos kävis kasvohoidossakin vähän ennen häitä... Eikä tarvii siis olla kaikki samassa paikassa, eli kunhan vaan on hyviä, niin kierrän eri paikoissakin.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

No niin, nostetaanhan taasen tätä ketjua.. Onhan täällä nyt muitakin tulevana kesänä naimisiin menijöitä tältä alueelta :) kaikki kommentit ja vinkit on enemmän kuin tervetulleita! Lähinnä itse haeskelen paikkaa missä saisi molemmat, sekä meikin että kampauksen.. plussaa olisi jos saisimme kaason kanssa samaan aikaan molemmille molemmat :)

Vieras marjaanalle ei vissiin enää ole ajankohtaista vastata? ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Onko N3aa ja Eline löytäneet sopivia paikkoja? Järvenpää itsellä toiveena. Sen verran tiedän että Marielinasta ainakin saa molempia, sekä meikin että kampauksen. En kyllä osaa sanoa millaisia ovat. Studio Bellossa olen käynyt leikkaamassa hiuksiani ja olen ollut kovin tyytyväinen, mutta harmillisesti heillä ei ole nettisivuja joten en tiedä kampaustarjonnasta ja hinnoista.

Paljon ainakin kampauspaikkoja Järvenpäässä riittää, mutta oikean valitseminenhan se vaikeinta onkin! Ja meikkipaikkoja huomattavasti vaikeampi löytää. Toivottavasti löytyisi kokemuksia ja suosituksia. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 10 months later...
  • 2 months later...

Onko kellään meikkikokemuksia Tuusulan Redpointista? Olen itse käynyt siellä vain hiusten leikkauksessa ja laittamassa raitoja, mutta suunnittelin sinne tulevaa hääkampausta ja meikkiä. Kampauksista löytyy facebookista ihan hyvin kuvia, mutta meikeistä ei yhtään? Tuusulasta ei oikein näytä muita kauheasti edes löytyvän? Vinkkejä otetaan siis vastaan täälläkin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...