Jump to content
Naimisiin.info

Parfyymigallup


Recommended Posts

  • Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mulla normaalina päivätuoksuna CK:n One, joka on ehdoton ikiaikainen suosikkini. Olen alkanut jo kierrellä kauppojen kosmetiikkaosastoja jonkin kivan, uuden tuoksun toivossa... Listalla ovat Givenchyn Into the Blue, Diorin J'adore ja CK:n Eternity Purple Orchid. Paha vaan, että sekä into the Blue että Purple Orchid tuntuvat häviävän n. puolessa tunnissa iholta, jäljelle jää todella hento aavistus tuoksusta. J'adore ei nouse tästä kolmikosta suosikikseni, mutta ainakin se pysyy iholla!

Tykkään myös sulhoni Bossin Deep Bluesta. Täällä moni tuntuu pitävän Deep Redistä, jota en olekaan ehtinyt vielä nuuhkimaan...

Link to comment
Share on other sites

Carolina Herreran Chick on ollut viimeisin suosikki ja kovassa käytössä 8)

Muita hyväksi havaittuja ja täälläkin suosittuja: Bossin Woman, Ralph Laurenin Romance ja Lancomen Miracle.

Itse en myöskään pidä kovin vahvasti tuoksuvista, joten hyväksi havaittu keino arkisin on ollut parfymoitu suihkugeeli + vartalovoide, jos ehtii rasvailla ilman tulipalokiirettä.

Link to comment
Share on other sites

Olen jo pari vuotta tms käyttänyt Emporio Armanin Elle -tuoksua (kullanvärinen pitkulainen pullo). Meinasin häitä varten ostaa uutta tuoksua, mutta mikään ei tuntunut yhtä hyvälle.

Minulle kävikin sitten niin, että alttarille astelin tuoksuttomana, kun tuoksu meni vahingossa etukäteen juhlapaikalle menevien tavaroiden joukossa... Eipä tuo haitannut, laitoin sitä sitten juhlapaikalla.

Hyvin muuten tuntuu tuo tuoksu kestävänkin, suihkautin sitä pari kertaa sviitissä noin kello kahdeksan, ja vielä tuntikausien hikisen tanssimisen jälkeen, kolmelta yöllä, yksi sukulainen kehui tuoksua  :o ;D (ja kyseinen tuoksuhan ei todellakaan ole mikään voimakas, vaan aika lempeä)

Kannattaa siis aina muistaa, ettei suihkuttele jatkuvasti, vaikka omaan nenään ei enää tuoksu tuntuisikaan...

Link to comment
Share on other sites

Olen tuoksunäytteen perusteella ihastunut Vera Wangin The Fragranceen... Jotenkin se tuntuisi juuri häihin sopivalta juhlatuoksulta, ja olisihan se "luksusta" saada jotain Wangia häihinsä, varsinkin kun nuo Wangin upeat hääpuvut ovat haaveita vain  8)

Jos joku tietää, saako kysiestä tuoksua Suomesta/Helsingistä, otan tiedon kiitollisuudella vastaan!

Link to comment
Share on other sites

Mahdollisesti Lancomen Tresor tai saa nähdä mitä Escada tuo kauppoihin ensikesänä... 8)

Oon tykänny älyttömästi Escadan kesätuoksuista, varsinkin Chiffon Sherbet, Tropical Punch (näitä ei enää saa kuin Escadan Collector's Edition -nimipullopakkauksista) ja Sexy Graffiti kausituoksuista ovat olleet ihania. Tän kesän Ibiza Hippie ehkä hivenen liian makea jopa munkin makuun, vaikka makeista tuoksuista pidänkin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jostain syystä aina kun ihastun johonkin tuoksuun niin noin viikon päästä valmistaja ilmoittaa lopettavansa sen valmistamisen >:(

Olen yrittänyt säästellä viimeisiä pisaroita lempparistani eli Elizabeth Ardenin Splendourista häihin saakka, mutta kun tuoksu on niin lumoava niin eipä taida pisarat riittää huhtikuuhun saakka. Jos joku siis sattumoisin näkee jossain tuota tuoksua vielä myynnissä niin ilmoitelkaa - aika paha merkki löytymiseen on kyllä se, ettei sitä saanut enää Amsterdamin lentokentältäkään :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

mä olen miehelleni vannottanut etten takuulla mene naimisiin ellen saa maailman ihaninta tuoksua : YSL IN LOVE AGAIN.rakastuin kyseeseen tuoksuun ensinuuhkaisulla ja käytettyäni pullon melkein loppuun aloin säästää sitä hääpäivää varten mutta kas,pullo katosi muutossa (muuttomiehet varmaan vohki).näin ollen olen epätoivon vallassa,mies löysi sitä jostain hajuvesien nettikaupasta rapakon takaa ja tiedusteli asiaa,he eivät viellä toimita suomeen,se on kuulemma tulevaisuudessa mahdollista muttei vielä...JOTEN,jos joku teistä on havainnoinnut tätä tuoksua jossain niin pliiiiis kertokaa...kyseessähän on siis vuoden 98 ysl kesätuoksu...... :'(

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mä käytän arkisin Ralph Laurenin Glamourus- tuoksua. Nyt oon sehlannu kaupoissa nenä kiinni purkeissa, että löytäisin hyvän tuoksun myös hääpäiväksi, mutta mitään tajuntaa räjäyttävää ei ole vielä löytyny. Se Romance on kyllä aika hyvä.... ja eikös sitä ole vartalotuotteinakin ja miesten versio?

Link to comment
Share on other sites

Romance ON hyvä,miesten aivan ihana.Ostin juuri miehelle ja minulle.Kannattaa haistella myös Romancen kesän limited edition tuoksut,niitä on kaksi,Tender Notes ja joku muu en muista mikä.

Itsellä juuri tuo Tender.Samanlaiset pullot kuin normi Romancessa mutta värilliset,Tenderissä vaaleanpunainen.

Miu,hajuvesifriikki

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...