Parfyymigallup


Recommended Posts

  • Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...
  • 10 months later...

Sulhoni on herkkänenäinen vai pitäiskö sanoa herkkäpäinen ja saa päänsäryn todella helposti hajuvesistä. Joten pitäydyn kaikkien pähkäilyjen jälkeen omassa vakiotuoksussani eli Laura B. Laura:ssa. Siitä sulhokin tykkää eikä saa "oireita" :D Sulho pitäytyy hääpäivänä myös tutussa ja turvallisessa Hugo Boss:n pelkässä dödössä. Suhteen alussa en voinu ymmärtää että se on ihan tosissaan sen päänsäryn/heikkonenäisyytensä kanssa ja ostelin sille tuoksuja. Nyt kun on nähny rakkaan sulhaseni esim.sukujuhlissa naama kalpeana muiden hajusteista, niin todellakin teen kaikkeni ettei sulhon hääpäivä mene päänsäryssä. Pitää jollain tapaa informoida sukulaisia... :girl_sigh: Tulipas pitkä selostus ja avautuminen... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Mä olen myös ihastunut Armanin hajuvesiin.. Mieheni on maailman paras hajuvesien ostaja ja harvemmin ostankaan itse ikinä. Aina on mennyt nappiin ;) Nyt tosin uusi suosikki on Escadan absolutely me, mutta se ei ole mikään "juhlatuoksu". Ainakaan omasta mielestäni. Mieheni sanoo, että tuoksun aivan syötävän hyvältä, aivan ku karkkikaupalta :DD

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nuo Escadan kausituoksut, jotka tuoksuvat joka vuosi melkein samalle, ovat ihania. Itse kuitenkin mietin, että joku vähemmän makea olisi ehkä parempi. Rakastan sireenien tuoksua yli kaiken ja olen yrittänyt löytää jotain hajuvettä, joka tuoksuisi sireenille, tässä kuitenkaan onnistumatta. :girl_cray: Jospa löytäisin jonkun muun luonnonläheisen, vienon tuoksun. Jos en löydä niin sitten käy tyytyminen varmaan Kenzon Floweriin, jota minulla on jo ennestään.

Muokattu: , käyttäjä: Peikkis
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

En ollut ensi ajatellut koko hajuveden käyttöä, kunnes molemmat kaasoni kyselivät minulta asiasta päivä ennen häitä. Olin ihan puulla päähän lyötynä "öööh, en ole miettinyt sellaista..." Hääpäivänä molemmat kaasot sitten tarjosivat omia hajuvesiään minulle ja valitsin Christina Aguilerin hajuveden :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mulle tulee tämä Flowerbomb EDP by Viktor & Rolf

Viktor & Rolfin Flowerbomb tuli markkinoille 2005. Lämmin ja romanttinen kukkaistuoksu, joka on sensuelli ja seksikäs. Sopii tilanteisiin, joissa haluat tuntea itsesi erityiseksi.

Ensituoksu: Kalabrian bergamotti ja tee

Sydäntuoksu: intialainen osmanthus, sambac jasmiini, cattleya orkidea, freesia ja ruusut

Pohjatuoksu: myski ja patsuli

IMG_58901.JPG

kuva: Kitty ©

Muokattu: , käyttäjä: Kitty*
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...