Parfyymigallup


Recommended Posts

Minulle tulee ihana Annick Goutal;n Un Matin d'Orage. Rakastuin tähän aiemmin keväällä ensi nuuhkaisulla ja häitä varten tilasin vartalovoiteen täydentämään tuoksua. Annick Goutal:n nettisivu kuvailee tuoksua näin: Japanese garden after the rain : a fresh and dewy scent, when the sun's rays are piercing the balmy mist that rises from the rain-drenched earth.Time is suspended. Fine droplets shimmer on buds and white flowers. A gentle breeze carries the scent of gardenia, veiling the garden in a delicate sensuality.Floral, fresh, white flowers (Sicilian lemon, green perilla leaves, ginger, magnolia, jasmine Sambac, Indonesian champaca)

post-27600-1315056189,4346_thumb.png

Miehelle puolestaan tulee englantilainen klassikko Penhaligon's Blenheim Bouquet, joka on hänellä ollut käytössä jo jonkin aikaa. Nettisivu kuvailee tuoksua näin: Created in 1902 and taking its name from Blenheim Palace the seat of one of England's most respected bloodlines, Blenheim Bouquet is a bracing mix of citrus oils, spices and woods. Inhaling Blenheim Bouquet today it is hard to imagine it was created over one hundred years ago. It is a fragrance that has continually adapted to every twist and turn of its existence. Blenheim Bouquet is discreet, sensual and immaculately turned out with a flash of heritage flourish.HEAD NOTESLemon, Lime and LavenderHEART NOTESBlenheim Bouquet has no heart notesBASE NOTESPine, Musk and Black Pepper

post-27600-1315056398,3366_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...
  • 6 months later...

Tämä on vielä vähän auki - selvää on, että jotain uutta tuoksua tekisi mieli käyttää hääpäivänä, jotta muistot kytkeytyisi vahvasti juuri tiettyyn tuoksuun. :)

Pidän eniten kaikista vesituoksuista ja tämä on vahva ehdokas - kempparin myyjä sujautti viime kerralla testerin pussiin mukaan ja hurahdin heti.

versace-versense-1_4dd485518fdae.jpg

Mikäli tuo ei jostain syystä ole siinä vaiheessa saatavilla/ viehätä uudelleen testattuna, pitää turvautua myyjän ehdotuksiin.

EDIT: Tämä tuoksu myös epäsuorasti sopii vihreään teemaväriin. :D

Muokattu: , käyttäjä: Kayleigh
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 4 weeks later...

Tämän hetkisistä omistamistani tuoksuista on kaksi vaihtoehtoa: joko Giorgio Armanin Armani Code tai Acqua di Gioia. Eli varmaankin jompi kumpi näistä, mut en osaa päättää. Molempiin löytyis vielä suihkusaippua, jolla vois sitten itsensä suihkutella hääaamuna.. :P Sulholla on niin hyvä maku, että osaa tuoda aina hajuvesiä, mistä tykkään. Ja en oo itseasiassa juuri koskaan ostanut itse..

Link to comment
Share on other sites

Itselleni tulee Flower by Kenzo. Ihastuin hajuveteen jo nuorena, mutta hankin sitä vasta kun aloimme seurustelemaan mieheni kanssa. Olen käyttänyt hajuvettä vain erityisissä juhlatilanteissa ja tämä saa olla yksi niistä tilanteista :)

myshop-Kenzo_Flower_EDT_50ml-31.jpg

Mieskin on valinnut oman tuoksunsa ja hänelle tulee Truht by Calvin Klein. Tuoksu sopii hänelle todella hyvin...!

cfn_TRUTH_M.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Selasin ketjua taaksepäin ja vitsi kaikkia ihania tuoksuja mitkä on unohtunut esim Ralph Laurenin Romance, eka itse ostamani oikea hajuvesi (ei mikään Tiimari tuoksu)! Pakko pyytää mieheltä jouluksi, :)

Top 3 omat suosikkini on

1. Hugo Boss Femme, jota käytin häissä

2. Ralph Lauren Romance, jota olisin vakavasti harkinnut jos olisin muistanut sen olemassa olon ;)

3. Hugo Boss Orange, jonka ostin häämatkalla ollessamme <3

Muita suosikkeja ja kukkaistuoksuista ja makeista tuoksuista pitäville harkitsemisen arvoisia on Naomi Campbell Cat deluxe night ja se normiversio, yllättävän hyviä marketti tuoksuiksi,

Gucci envy me, jota en kyllä koskaan ole saanut aikaiseksi ostaa, mutta ihailtu on siskon hajuvesi hyllyssä ja sitten ihan mun ruusun rakastajan ihanne tuoksu body shoppin maroccon rose en kyllä tiedä saako sitä enää tuoksuna, mutta se kunnon ruusun tuoksu, aah ei ruusut enää tuoksu siltä!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Itselläni on useita tuoksuja, joita vaihtelen mielen mukaan; DKNY Fresh Blossom, Calvin Klein IN2U Her, Miss Dior Cherie ja lista jatkuu. Lacosten Pour Femme taitaa kuitenkin olla melko varmasti valintani hääpäivälle. Sen lisäksi, että pidän tästä tuoksusta tavattoman paljon, käytin samaista parfyymiä ensimmäisillä treffeillämme. Tämän tuoksun sulhokin tuntuu muistavan :)

Link to comment
Share on other sites

Onkohan tänä vuonna lanseerattu uusia tuoksuja jotka sopisivat kesähäihin? Haussa kevyt, kukkaismainen, kenties jopa makeahko tuoksu. Ei kuitenkaan aivan niitä hattarainen vaan sellainen hiukan "aikuisempi".

 

Oletteko matchanneet morsiamen ja sulhasen tuoksuja toisiinsa?

Link to comment
Share on other sites

Käytän normaalisti arjessa jotain kolmesta tuoksusta: Hugo Boss "Nuit", Escada "Magnetism" tai Paco Rabanne "Black XS". Pidän melko vahvoista tuoksuista enkä halua lähteä kokeilemaan "uusia tuulia" juhlapäivänäkään. 

Luultavasti päädyn joko Hugo Bossiin tai Escadaan. Mutta sen päivän fiiliksen mukaan mennään.

Muokattu: , käyttäjä: nilmelwen
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Onkohan tänä vuonna lanseerattu uusia tuoksuja jotka sopisivat kesähäihin? Haussa kevyt, kukkaismainen, kenties jopa makeahko tuoksu. Ei kuitenkaan aivan niitä hattarainen vaan sellainen hiukan "aikuisempi".

 

Oletko kokeillut Escadan kausituoksuja tai Calvin Kleinin Endless Euphoriaa? Itse aion laittaa tuota viimeksi mainittua tuoksua, se on kukkainen ja hedelmäinen, aivan ihana. Marc Jacobsin Oh, Lola! on vähän tuota Endless Euphoriaa kevyempi ja raikkaampi, mutta myöskin kukkainen ja hedelmäinen.

Link to comment
Share on other sites

En todennäköisesti tule käyttämään hääpäivänäkään mitään tuoksua. En arkena juuri koskaan käytä hajusteita, sillä tunnen ihmisiä, jotka ovat niille todella allergisia. En halua aiheuttaa kellekään vieraalle migreeniä vain sen takia, että minä saisin tuoksua eksoottiselle kukkaselle.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 years later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...