Jump to content
Naimisiin.info

Kauneuspalvelut - Helsinki


katjahh

Recommended Posts

Onko kukaan käynyt hääkampauksessa Helsinki Hairdressers:ssä? En ole päässyt vielä käymään paikan päällä, mutta vaikuttaa ihan potentiaaliselta vaihtoehdolta.. Nettisivuilta ei löydy mitään tietoa, eli jos jollakulla on kokemuksia ja hintatietoja, lukisin niistä mielelläni täältä ^_^

Edit. typot

Muokattu: , käyttäjä: Daliya
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^ Mä kävin! Siellä tehtiin siis kampaus & meikki mulle ja kaasolle. Menin tuonne vähän mutkan kautta, kun eka kampaajani perui, ja kaveri vinkkasi tästä. Olin aivan mielettömän tyytyväinen, ja niin oli kaasokin. Mulla oli tietty visio kampauksen tyylistä, kun pukukin oli lyhyempi, 50-luvun vintagehenkinen. Jenni HH:lla löi jo koekampauksessa mut aivan ällikällä - se oli juuri mitä ajattelin, ja vielä paljon parempi. Meikkaaja oli Riina Laine, joka tuli HH:n ulkopuolelta, mutta kampaamo siis järkkäsi hänet sinne. Myös meikki meni aivan nappiin. Mun kampaus koekampauksineen ja meikki sekä kaason kampaus ja meikki oli kaikki yht. 360 euroa, minkä maksoin mielelläni - upeampaa jälkeä en olisi saanut missään ^_^ Suosittelen siis lämpimästi!

Kampaamon koko fiilis oli tosi mukava, ja voi olla, että tuosta tulee luottokampaamoni ihan normaalikäynneillekin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mua kiinnostaa enemmänkin kasvohoidot/ spa-hoidot Helsingissä... Missä ootte saaneet hyvää palvelua ja mikä olisi hyvä hoito, jos haluisi ihohuokosia supistella? Itse pohdin että pitäisikö satsata useampaan kertaan. esim talvella keväällä ja ennen häitä. Osaatteko siis suositella hyviä hoitoloita ja hoitoja?

Onko Helsinki Day spasta kokemuksia? pohdin heidän tota Total Clear skin-hoitoa:

http://www.dayspa.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20110207-11092-22091-1/Products/184

Olen käynyt muutamassa paikassa mutta kokemus aina vähän outo/huono.. Minulle ei sovi Dermaloqica-tuotteet..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Itse kävin Hiustaivaassa täältä lukemieni kommenttien perusteela ja kampaaja vaikutti erittäin mukavalta. Hän kertoi että ovat saaneet täältä foorumilta saamiensa kehujen johdosta todella paljon morsiammia, eikä hän enää itse otta heitä kaikkia vastaan. Tyvivärjäyskerrat onnistuivat kivasti ja otin sitten (vastoin kampaamon halua) koekampauksen jo hyvissä ajoin, johon toin kuvan. Kampaus ei näyttänyt yhtään siltä mitä olin toivonut ja itkuhan siinä meinasi tulla. Vaihdoin sitten helppoon kampaukseen mikä oli kiva, mutta ei haluamani. Kävin jopa toisella kampaajalla, mutta edellisen paikan meikkaaja oli ollut niin hyvä, etten kehdannut varata vain meikkiä.

Viikkoa ennen varasin ajan tyviväriin, mutta kampaaja värjäsi KAIKKI hiukseni tummemmiksi. Olin itkukurkussa, koska en ollut varautunut värin vaihtoon, kun sanoin itkua takerrellen etten halunnut vaihtaa väriä, jolloin kampaaja suuttui ja huusi että mitä hän oikein olisi sitten voinut tehdä. Sanoin halunneeni vain tyvivärin. Raivoissaan kampaaja käski minut tuoliin ja sanoi että tule sitten tähän, hän värjää sen pois. En halunnut mennä sellaisen kampaajan tuoliin joka on raivoissaan, joten sanoin miettiväni vielä ja menin shokissa kotiin ja mietin olinko itse tehnyt jotakin vai mitä oikein tapahtui. Koska häihin oli viikko ja sressiä oli muutenkin paljon, jätin asian tähän. Kampaaja oli hääaamuna ihan hyvällä tuulella ja teki ihan ok kampauksen ja meikkaaja oli kuten sanottu oikein hyvä. En kuitenkaan suosittelisi tätä kampaamoa kellekkään (meikkaaja tekee myös omalla toiminimellä; häntä suosittelen!).

Link to comment
Share on other sites

Suunnittelin aluksi meneväni Töölössä sijaitsevaan Marilyniin, josta saisin sekä hääkampauksen että -meikin.

Kävin reilusti ennen häitä tutustumassa kampaajaan, leikkautin ja värjäytin hiukseni. Puhuttiin jo alustavasti hääkampauksesta ja meikistä ja vaikutti todella lupaavalta. Kampaajalla oli kuitenkin todella vahva mielipide mikä minulle sopii ja mikä ei, vaikka olimme juuri tavanneet. Tämä hämmensi minua kovin, koska olen vaihdellut elämässäni hiustyylejä aikalailla ja mielestäni kaikki ne ovat olleet minulle sopivia.

Pari yötä nukuttuani peruin hääkampaus ja meikkiajan, koska pelkäsin että nainen jyrää mielipiteillään omat ajatukseni siitä miltä haluan näyttää.

Toisille asiakkaille kampaajan määrätietoinen tyyli ehkä sopii mutta itselleni ei.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minä tilasin meikkaajan kotiin ja olen tyytyväinen ratkaisuun. Sain olla ihan rauhassa kotona, eikä tarvinnut sinkoilla paikasta toiseen. 

Meikkaajana toimi Riina Laine. Hän teki meikin ohella ihokorun joka korvasi kaulakorun. Etukäteen ei tehty koemeikkiä ja silti lopputulos oli parempi kuin hyvä. Kyllä ammmattilainen osaa!Kampaus hoidettiin myös kotioloissa. 

 

Hääviikolla kävin kasvo- ja vartalohoidossa Kauneushoitola  Heavenlynails´ssä  . Ai että miten ihanaa oli makoilla lämpimissä kääreissä ja hoidon jälkeen iho oli todella pehmeä :) 

 

Voin lämpimästi suositella sekä Riina, että  Heavenlynailsin Tinaa!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Minä suosittelen lämpimästi Jaana Kuittista. Itse löysin Jaanan hänen käyttämänsä tuotesarjan, Ben Nyen (sopii herkkäihoisillekin ja on todella laadukas merkki), perusteella, ja toki valintaa vahvisti se, että CV vakuutti. Vähän jännitti, löytyykö yhteinen sävel, sillä kuten tästäkin ketjusta selviää, se ei ole aina itsestään selvää, ja omat toiveeni ja tyylini eivät ole perinteisen morsiamen - mutta kaikki meni enemmän kuin täydellisesti. Jaana ymmärsi kuvaukseni ja toiveeni sekä meikistä ja hiuksista äärimmäisen hyvin, ja jo koemeikki oli aika lailla täydellinen (koekampaus tehtiin vain sinnepäin). Tummuusasteista juteltiin tarkasti jo tässä vaiheessa, että tiedettiin olevamme samoilla linjoilla. Hääpäivänä sekä meikki että kampaus kestivät ihan todella hyvin (meikille ei tapahtunut käytännössä mitään, vaikka itkin vihkimisessä kuin suihkulähde, siis ihan oikeasti PALJON).

Lisäksi Jaana on tosi mukava ja "helposti lähestyttävä" - tarkoitan sitä, että mielipiteiden ilmaiseminen ja vaihtaminen hänen kanssaan on helppoa, ja tilanteessa tuntee voivansa sanoa vapaasti, mitä ajattelee. Asiakasta ihan oikeasti kuunnellaan.

Sama suositus minullakin! En ole koskaan aiemmin ollut meikattavana ja Jaana teki todella kauniin ja kestävän meikin. Hän myös rohkaisi minua valitsemaan kahdesta ehdottamastani meikkityylistä näyttävämmän, mihin olin lopulta tosi tyytyväinen. Oli uskomatonta nähdä miten hyvältä voi näyttää kun ammattilainen tekee meikin. Töölössä sijaitseva Huili-tila oli myös ihana paikka valmistautumiseen ja saimme samasta paikasta kampaukset ja meikit koko porukalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Osaisiko joku suositella pk-seudulta kampaajaa, joka osaisi käsitellä nimenomaan luonnonkiharaa tukkaa? Ei siis mitään afrotyyppistä hiusta, vaan pohjoismaalaista kiharaa, siis rutikuivaa ja pörröistä. Suoristettuna tämä pehko olisi tietysti helppo hallita, mutta mieluummin käyttäisin hääkampauksessa hyväkseni näitä omia luojan suomia kiharoita. Tuntuu pöljältä peittää hääpäivänä yksi parhaista ulkonäköpiirteistäni.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Osaisiko joku suositella hyvää kynsistudiota/kauneushoitolaa? Pitäisi saada itselle ja tulevalle anopille ajat kynsien geelaukseen ja jalkahoitoon/pedikyyriin. En ole paikkakuntalaisia, enkä ole käynyt missään hoidoissa kuin kerran aiemmin, ja sekin oli ulkomailla. Tärkeää olisi, että saisimme palvelua sekä suomeksi että englanniksi ja että sijainti olisi mahdollisimman lähellä keskustaa tai Katajanokan läheisyydessä.

 

Lisäksi olisi tietysti mukava tietää, paljonko tuommoinen lysti maksaa. Olen selaillut eri yritysten nettisivuja, mutta eipä noista oikein ota selvää, mikä olisi hyvä ja mikä huono. Osalla kuuluu lakkaus mukaan jalkahoitoon, ja osa veloittaa siitä hirveät summat erikseen. Mitä noista nyt sitten tietää valita?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...