DeeBee

Kukat kampauksessa

63 viestiä aiheessa

Mulle on tulossa valkoista germiini (ns.minigerberaa), mahdollisesti valkoista harsokukkaa ja ehkäpä murattia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

Minulle on tulossa hiuksiin pelkkää muratti köynöstä, koekampaus tehtiin muovi/teko muratista, mutta onko kellään kokemusta miten aito köynösmuratti käyttäytyy? onko hyvän näköinen koko päivän jne?

Minulla oli ruusu (isokukkainen), sitä harson näköistä valkoista sekä murattia. Kaikki kestivät hyvin, vaikka oli tosi kova pakkanen, kun ulkona suojasi pään huivilla. Vasta ihan loppuyöstä ruusu alkoi nuutua, mutta muut kestivät mainiosti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Otetaanko koekampaukseen niitä kukkia mukaan, vai onko järkeä tehdä ilman niitä? Haluan varsinaiseen kampaukseen paljon kukkia... Onko lisää kuvia sellasista villeistä ylirunsaista kukkakampauksista:)? Haluan törröttämään kukkaa, tukkaa ja heinää, sellasen fantasiamaisen kampauksen niinkuin kukat kadvaisi tukasta:) Muutamia sen tyylisiä tässä ketjussa olikin. Entä mistä löytyisi riittävän rohkea kampaaja, kokemukseni mukaan ovat tosi varovaisia tekemään mitään radikaalia ja erilaista?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei te, joilla on ollut kukkia kampauksessa!

Kyselin tästä asiasta kampaajalta, kerroin siis jo etukäteen, että olen ajatellut auringonkukkaa kampaukseen. Kampaaja sanoi, että hiuksiin laitettavat kukat pitää erikseen tilata kukkakaupasta koska ne käsitellään jollain lakalla ja sidotaan niin, että ne voidaan kiinnittää hiuksiin. Olin vähän yllättynyt; luulin, että kukka otetaan kaapista ja laitetaan päähän. Eli vaatiiko kampauksessa olevat kukat todellakin tällaisen esikäsittelyn?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla oli hiuksissani yksi gerbera. En osaa sanoa olisko sitä jotenkin käsitelty kukkakaupan puolesta muuten kuin laitettu rautalankaan. Kukka pysyi hyvänä sen aikaa kuin sen pitikin, eli kuvauksen ja häätanssiin asti. En nyt kauheasti kiinnittänyt kukkaan huomiota päivän aikana, mutta kotiin päästyämme se oli aika surullisen näköinen, oli tosi nuupahtanut, mutta toisaalta eipä se minua enää siinä kohtaa haitannut :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Mä päädyin myös auringonkukan paksun varren vuoksi keltaiseen gerberaan. Oliko sulla laitettu kukan varteen mitään kostuketta (pumpulia tms)? Olisko se auttanut parempaan kestävyyteen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itseäni viehättäisi ajatus kukista kampauksessani. Kampaajanikin oli ehdottomasti sitä mieltä, että sellaiset sopisivat minulle ja on jonkun verran käyttänytkin aitoja kukkia hiuskoristeina.

 

Onko kenelläkään kokemusta orkideoista ja niiden kestävyydestä pitkän päivän ajan?

 

Minullekin kampaajani sanoi, että kukat käsitellään kukkakaupassa niin, että ne pysyvät ilman kosteutusta mahdollisimman hyvänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen myös miettinyt kukkaa hääkampaukseen. Olen pohtinut pääni puhki mitä tekisin asian kanssa. Mitä mieltä olette jos kimppu ja hiuskukka ovat eri kukkaa? Olisihan toki yhtenäisempää, että olisivat samaa. Kimpukseni olen nimittäin miettinyt kallaa, mutta en ole löytänyt yhtään kuvaa jossa omasta mielestäni kalla näyttäisi hyvältä kampauksessa. Vaihtoehtona ajattelin, että jos hiuksiin tulisikin esim. valkoinen neilikka.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Ei minun mielestä ole välttämättä mikään nounou :) Esim. tässä kuvassa kallakimput sopivat minusta hyvin hiuskukan kanssa yhteen. kun värit toistavat toisiaan eikä hiuskukka ole liian erikoinen/näyttävä. Itse varmaan kallistuisin tällaisten koristekallojen puoleen (eka kuva) tai sitten viimeisen kuvan tyylisesti pieni kalla nutturan sisällä, mutta lisäisin jotain harsokukkaa tai muuta kaveriksi.

51Xy%2BYdnxPL._SL500_AA300_.jpg0bc967bd6ec6b891731b9121ec9e0df3.jpg32171a0351471f4f91cdce833f4d1621.jpg1b_hair.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juuri tuon linkin kuvan itsekin bongasin. :girl_haha: . Kallat hiuksissa on jotenkin mun mielestä ollu tosi hölmön näkösiä ja törröttäneet. Tuossa viimeisessä kuvassa kyllä toimii eikä ole liian hallitseva.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan teettänyt Helsingissä kukkaseppelettä tai -pantaa kampaukseen? Jos on hyviä tai miksei huonojakin kokemuksia, olisi kiva kuulla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään