katinka

Kaikki ripsistä

169 viestiä aiheessa

Tilasin sitten tuon revitalashin. Kertoilen kokemuksista kunhan testailen sitä. Toivotaan että toimii :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään tietoa, käytetäänkö ripsienpidennyksissä eri paikoissa eri aineita? Eli voiko ripsiä käydä huollattamassa muualla kuin missä ne on alunperin laitattanut? Itselläni on tätä ongelmaa, kun asun kahdessa kaupungissa ja viahdan paikkaa epäsäännöllisesti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tottakai voi käydä huollattaan myös muualla. Eri liimoja on olemassa ja eri paikat käyttää, mitä sitten käyttävätkin. Se ei kumminkaan vaikuta huoltoihin. Huollossa sinulle laitetaan lisää ripsiä uusien kasvaneiden tilalle ja nypätään puoliksi irronneet pois ja niidenkin tilalle uusi pidennys. Ainoa, mitä kannattaa muistaa on mitä ripseä sinulle on viimeksi laitettu: pituus, kaarevuus ja paksuus (esim. 10mm, J-kaarevuus, 0,2 paksuus). Tai no paksuus ei ole pakollinen tieto, mutta pituus ja kaarevuus on ihan hyvä pitää mielessä. Ja myös mitä materiaalia ripsesi ovat. Voit käydä lukemassa tietoa ripsistä bonadea.nettisivu.org

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kokenut laittaja näkee kyllä mitä pituutta/kaarevuutta asiakkaalla on,ei näitä tietoja pidä tai tarvitse asiakkaan tietää jos hän ei itse jotain tiedolla tee.. (itse ripsien laittajana toiminut 2v) :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No onhan se kiva asiakkaan itsekin tietää, mitä hänelle laitetaan. Kyse ei ole kumminkaan mistään ammattisalaisuudesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsekin päädyin sitten ostamaan tuon ripsiseerumin, toivotaan että tehoaa!! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen hankkimassa ripsien pidennyksiä. Kaikki mielipiteet kiinnostaisivat siitä, ovatko xtreme lashes -pidennykset jotenkin parempia kuin muut. Olen erittäin herkkäsilmäinen ja olen ymmärtänyt, että xtreme lashesit saisi sellaisella liimalla, joka sopii useimmille herkkäsilmäisille. Erityisesti Turun seudulla otetuista pidennyksistä saaduista kokemuksista olisi kiva kuulla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin. En löydä vastausta mistään. Hommasin viikko sitten ripsien pidennykset. (huolto vielä ennen häitä) Nyt suurin ongelmani on ripsille variseva luomiväri! Kuulemma ei saa laittaa normaalia ripsiväriä ollenkaan, joten miten saan ripset hääpäivänäkin näyttämään mustilta ja kauniilta, senkin jälkeen kun olen laittanut kilon luomiväriä??? Ostin eriksen 43€ maksavaa coating sealeria, jonka tulisi auttaa ripsien kestossa, joten en viitsisi erikseen ostaa mitään kalliitta erikoisripsivärejä enää...Onko kellään mitään kikkoja?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin ehdottaisin voidemaista luomiväriä tai sitten pohjustat kunnolla luomen, ennenkuin laitat varsinaisen luomivärin. Silleen mulla ei ainakaan ole ikinä varissut ripsille mitään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kun otat siveltimeen/aplikaattoriin luomiväriä ,pyöräytä sitä ensin esim. kämmen selkään jolloin suurin osa varisee siihen. Laita mieluummin vähän kerrallaan kuin että tupsautat hirmuisen määrän luomelle ja siirtelet väriä siinä edes takas. Tässäkin parhaita ovat luomivärit jossa on suuri määrä pigmenttiä. Itse pidän Grimasin meikeistä. Kyllä ripsipidennyksille voi ripsiväriäkin laittaa mutta sen poistamisen yhteydessä pidennykset joutuu melkoisen hankauksen uhriksi ja näin voi tippua ennen aikojaan... aina vedellä lähtevää meikkiä pidennysten kaveriksi!

Muokattu: , käyttäjä: Jemppa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään hyviä vinkkejä tehokkaasta ripsitupsujen poistoaineesta? Käyttämäni merkki on Ylure ja monesti lähtee omia ripsiä samalla, kun poistan tupsuja... Kestoripset olisivat ihanat, mutta en uskalla ottaa, koska olen kaikille teippiripsien kanssa käytettäville liimoille allerginen. Vaikka kestoripset kiinnitetään omiin ripsiin, kuten ripsitupsut (joita voin käyttää), en uskalla ottaa riskiä allergian vuoksi. Ja toisaalta kestoripsien kanssa en voisi käyttää enää teippiripsiä, joita minun on silloin tällöin lavameikin kanssa käytettävä (2h pystyn olemaan teippiripsissä Grimasin liimaa käyttäen, sitten alkaa hillitön kirvely ja silmät punoittavat). Ripsitupsuilla mennään siis hääpäivä, mutta tehokas poistoaine olisi hyvä siinä kohtaa, kun osa tupsuista on irronnut ja loput pitäisi poistaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mulla kans turpoo luomet limoista joilla irtoripset liimataa kotikonstein ja olen kans pitkään miettinyt uskallanko ripsienpidennystä laittaa (vaikka ite käynyt kyseisen kurssin ja nähny ettei niitä liimata ihoon niin silti mietityttäny)mut sit ajattelin ottaa riskin ja tänään menossa laittamaan (häihin vielä reilu kolmeviikkoa) ja jos pystyn pitämään ni menen sitten huoltoon ennen häitä. itelllä tosiaan suht lyhyet ripset ja pituutta olis kiva häihin saada ja ainoo vaihtoehto kokeilla justripsienpidennystä ja toivoo ettei silmät reagoi millään tavoin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko ripsien(+kulmien) kestövärjäyksestä kokemuksia? Päädyin siihen ku omat ripset on kyllä riittävän tuuheat ja pitkät mutta haluaisin tuon kestövärin helpottamaan ja nopeuttamaan ja antamaan ryhtiä hääpäivään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tipsukka, voit huoletta ostaa kaupasta kestovärjäyspaketin ja ohjeita noudattaen vaan värjäät niin ripset kuin kulmatkin. Itse olen värjännyt jo vuosia kesäisin varsinkin, ei mitään ongelmaa. Pitää vaan ekoilla kerroilla varsinkin varoa, ettei mene ainetta silmiin. Itsevärjäyspaketti maksaa jotain 15e ja sillä värjää useamman kerran. Ei mitään pahaa sanottavaa, eikä aina edes aineiden sekoitussuhteet ole olleet niin justiisa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse aloin värjäyttelemään kulmia ja ripsiä kosmetologilla tuossa viime vuoden puolella, suosittelen! Mulla on aika vaaleet kulmat ja ripset, ihmeesti tuo ryhtiä kasvoille kun ne on tummemmat :girl_sigh: Kulmat värjäytän n. 4 viikon välein ja ripset 8 vkon välein. Ehkä vois joskus alkaa värjäilee itekkin, mutta toistaseks ei oo tuntunu kauheen suurelta tuhlaukselta laittaa kerran kuukaudessa 20-30 euroa kauneuteensa :flirt:

Ja halvemmaks tulee Revitalashin käyttö + kestovärjäykset kuin ripsienpidennykset :girl_sigh: En pidennyksissä myöskään tykännyt niitä, että ikään kuin koko ajan varoin niitä jne. Kosmetologin mukaan omat ripset on nyt saman pituiset kun aikanaan ne pidennykset :tender:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tipsukka, jos et ole ennen värjäyttänyt kulmiasi, niin suosittelen ehdottomasti ammattilaisen tekemää väriä+muotoilua. Hyvin värjätyt ja muotoillut kulmat tuovat tosiaan ryhtiä ilmeeseen ja toisaalta nyppimättömät epäsiistit kulmat voivat viedä koko meikin hohdon ja luoda väsähtäneen ilmeen. Minusta siistit kulmat ovat ihan perusjuttuja, josta ei kannata tinkiä. Kestoväri ripsissä ei korvaa ripsiväriä, kun se ei tuuheuta, joten en kyllä jättäisi ripsaria pois tärkeänä päivänä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu en missään nimessä lähtis ite just häihin värjäämään :). Kulmat haluisin värjätyks koska kumminki meikki haalistus ja samallahan sen ripsiinki laittaa niin saa lisätehoa. Mut hyvä tietää, että värjäys siis ei ole ihan turha juttu :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse liputan Revitalash-seerumin puolesta! on maksanut itsensä takaisin, nyt toinen pullo menossa. Ensimmäisiin kahteen kuukauteen ei näkynyt paljoa tuloksia, ja ehdin jo luulla että koko tuote on täyttä humpuukia. Toisin kävi: kolmannen kuukauden jälkeen ripset oli kasvaneet huomattavasti! Omistan jo valmiiksi melko pitkät+kaarevat ripset, mutta Revitalashin käytön jälkeen ripset oli entistä kaarevammat, mielettömän pitkät ja jopa näyttivät tummemmilta kuin ennen! Suosittelen lämpimästi!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä yksi Revitalashin puolesta liputtava! Ostin meikkaajan suosittelun perusteella netistä (huh, oli aika hintavaa) ja nyt parin kuukauden kuluttua tulokset on jo niin näkyvät, että minulta on kysytty, onko minulla pidennykset :) Vielä pitäisi värjätä ripset ja vaikka meikkaaja suosittelikin vain ripsitupsujen käyttöä, otan pari päivää ennen häitä ripsienpidennykset. Aion nimittäin näyttää kauniilta myös seuraavana aamuna :) Mutta siis Revitalash ja ripsitupsut olisi kyllä riittävä sekin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulen nyt suosittelemaan ripsien pidennyksiä, koska olen näihin niin tyytyväinen. Huolestutti vähän ottaa näitä, kun olen aika herkkäsilmäinen, mutta ei ole aiheutunut mitään haittaa. Otin noin kuukautta ennen häitä siis viime viikolla, jotta ehtisi mahdollisen allergisen reaktion huomata ajoissa ym. Sitten käyn huollossa muutama päivä ennen The Päivää. Nämä pidennykset on niiiin helpot ja kauniit. Varsinkin kun omat ripseni on normaalisti aivan tyngät ja ripsiväri aina varisee tai leviää muuten. Nyt kun en tarvitse ripsaria, niin oon kyllä aika happy :tender: Ja kyllä näitä tulee ihailtua jo aamusta, kun peilistä katsoo heti pirteämmän näköinen morsian :spruce_up: Tykkään!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla oli ripsitupsuja häissä silmien ulkonurkassa ja olin supertyytyväinen! Nuo olivat sellaisia kestävämpiä (periatteessa kai jopa 3 vko, mulla tipahtelivat 2 viikossa tosin kaikki pois). Lisäripset liimattiin jo häitä edeltävänä päivänä, mun meikkipaikassa eivät olisi ehtineet laittaa niitä meikin yhteydessä, eli kannattaa varmistaa tuo aikataulukin hyvissä ajoin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saako hyvä meikkaaja ripset kuin ripset näteiksi? Minulla on todella ongelmalliset ripset, ovat IHAN suorat ja taivuttaminen on yhtä taistelua. Käytän harvoin ripsaria ja silloin kun käytän, joudun taivuttelemaan ripsia lämmitetyllä taivuttajalla useita kertoja, aikaa menee vähintään 15min, että ripset saa taipumaan yhtään näteiksi. Ripsipermanentti minulle on tehty 2 kertaa, mutta kummallakaan kerralla ripsiä ei ole saatu näteiksi ja taipuneiksi. Ripset myös suoristuvat helposti. Saakohan hyväkään meikkaaja ripsiä pysymään taipuneina koko hääpäivän ajan vai joudunko tyytymään kohtalooni, että suoristuvat jossain vaiheessa ja meikki näyttää siinä vaiheessa tietysti kamalalta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Olisiko irtoripset ratkaisu? Mulla auttaa taivutusten ylläpitämiseen vedenkestävä ripsiväri, muuten ripset suoristuu ihan saman tien. En kyllä tiedä, olisiko ammattimeikkaajalla jotain muitakin niksejä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En usko, että irtoripset olisivat ratkaisu, kun sitten nämä mun omat ripset sojottaisi niiden alta, kun ovat tosiaan ihan suorat. Vedenkestävä ripsari käytössä täälläkin, toimii vähän paremmin, kuin tavallinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään