pirimari

Silmälasit vai piilolinssit?

372 viestiä aiheessa

Tää silmälasiasia on vaivannut minua hääsuunnittelun alusta saakka. Minun on pakko silmälaseja häissänikin käyttää, silmäsairauteni vuoksi en voi tavallisia piilareita mitenkään käyttää ja hoitopiilarit tulee käyttöön vasta sairauden edetessä. Eli kakkulat päässä oon häissä. Mulla vaan on sellaiset voimakkaat kehykset, mustat, joten ehkä ne riitelee kokonaisuuden kanssa, mutta ei voi mitään. Harmittaa vaan, kun ois kiva piilareita käyttää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mulle tulee lasit  ;D tosin ainakin osa hääkuvista otetaan ilman laseja, ja varsinkin jos ilmat suosivat ja voidaan ottaa ulkokuvia, ovat kaikki ilman laseja kun mulla on auringossa tummuvat linssit niin näyttäisivät muuten ihan aurinkolaseilta...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Kysymys: pysyykö piilarit silmissä jos itkee oikein kunnolla? Ajattelin vaan, että niitä on ikävä sitten etsiskellä poskipäiltään tai muualta, jos ne on päässyt liukumaan pois... Olen käyttänyt piilareita monta vuotta satunnaisesti, mutta ei kokemuksia itkusta käytön aikana.

t: tulevavaimo

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Ainakaan pehmeät piilolinssit eivät noin vain lähde silmistä. Itkeskely ja piilolinssit voivat noin muuten olla hieman huono yhdistelmä, itkeminen kun yleensä ärsyttää sidekalvoja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti laitan hääpäivänä piilarit. Silmälaseja käytän arkena mutta aina juhlissa ym. piilolinssejä  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Silmälasit. Olen joskus piilolinssejä harvakseltaan käyttänyt, enkä ole vielä niin mukavia löytänyt, että silmäni niitä vuotamatta kestäisivät :D Ei olisi kiva muistuttaa punasilmäistä särkeä hääpäivänä, siinä olisi kaunis morsian kaukana! En myöskään saisi piilareita omilla vahvuuksillani, joten päänsärkykin olisi taattu. Ei kivaa.

Minulla on kyllä ollut lasit niin kauan, että en ilman osaisi ollakaan. Sitä paitsi, mikseivät silmälasit voisi olla osa pukeutumista? Vaikkei minulla olekaan varaa hankkia uusia laseja, pitää vain pukeutumisessa huomioida lasit ja niiden tyyli (ooneksi lasini ovat sen verran neutraalit, että käyvät kaiken kanssa). Ja ihan kauniita kuvia minustakin on saatu, vaikka lasit on keikkuneet nenällä tokaluokasta lähtien  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suosittelen käymään uudestaan optikolla, koska parina viime vuotena markkinoille on tullut loistavia piilareita ja jopa tällainen kummajainen löysi itselleen sopivat voimakkuudet! Itse olen käyttänyt Visineä, jos silmät punottaa kovasti esim. itkemisen takia niin silmät rauhoittuu.

Eli itse laitan piilarit, koska mielestäni juhlalookiin ei kuulu muovisankaiset lasini.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä laitan lasit, koska ne on olleet mulla kolmivuotiaasta eikä mulla näin ollen ole edes muistikuvia ajasta, jolloin mulla ei olisi ollut laseja. Ne on niin osa mua että ilman niitä tuntuu ihan alastomalta. Sulhosta en vielä tiedä, kumpia aikoo käyttää. Meillä molemmilla on niin neutraalit sangat (ohuet metalliset, ja mulla vielä "alhaalta hengettömät" :D), että ne varmaan näyttää ihan hyvältä. Kuvia otetaan varmaan sekä lasien kanssa että ilman, ettei tule inhottavia heijastuksia. Sulho ei näe ilman laseja, mutta minä pystyn tarvittaessa olemaan vähän aikaa ilmankin, koska mulla on plusvahvuus (eli mä oon myös sikäli onnellisessa asemassa, että lasit suurentaa mun silmiä ;D)

Lisäksi mun silmät on niin kuivat, että piilarit ärsyttää ja haluaisin että hääpäivänä on mahdollisimman mukava olo. Ei, silmätipoista ei ole apua.

Ja kyllä mulla on lasit olleet myös esim. iltapukujuhlissa, eikä ole ainakaan minusta näyttänyt yhtään hassulta :) Mulle on ihan sama mitä joku stylisti ajattelee, ei sellaisia ole meidän häihin tulossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rillit tietenkin! ;D Jos minä olen ollut rillipää 23 vuotta 26-vuotisesta elämästäni, niin en kyllä aio yhden päivän takia ottaa piilareita, joita en ole koskaan käyttänyt. Ja kuvat otetaan rillit päässä. Minusta hääkuvassa saakin näkyä ajan henki. Siihen kyllä taivun, että lasit eivät ehkä puvun kanssa ihan sovi yksi yhteen, mutta mitäs siitä. Minä en ole niin tarkka (enkä rikas), että alkaisin uusia rillejä häitä varten hommata. Siippa tosin on hankkimassa uudet lasit, mutta sen nykyisiä laseja onkin käytetty vuosikymmen. :o Vihdoinkin taivuttelu uusiin tuotti tulosta! ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse kävin hankkimassa piilolinssit nyt kokeiltavaksi. Haluaisin häissä olla ilman silmälaseja, koska omat lasini eivät todellakaan ole tarpeeksi juhlavat tilaisuuteen. Tietysti voisi ostaa uudet lasitkin, mutta ajattelin nyt ensin kokeilla, että jos tulisin toimeen noiden piilareiden kanssa.

Muutaman päivän olen niiden kanssa nyt pelaillut tässä, ja silloin tällöin kyllä iskee pieni epätoivo, että oppiiko niitä koskaan silmiinsä laittamaan ja silmistä pois ottamaan  :-/ Sitten kun ne on sinne silmään saanut, niin ei ole mitään ongelmia ollut, varsinkaan jos muistaa räpytellä (mä olen vähän semmoinen toljottelija, että tuppaa silmät kuivahtamaan...  ::)). Uskotaan ja toivotaan nyt kovasti, että kun mä tässä harjoittelen vielä tämän kolme kuukautta, niin häihin sitten osaan näppärästi laittaa nuo piilaritkin, eikä sitä varten tarvitse herätä tuntia aikaisemmin ähertämään...  ;D

Sulhaselta tosin kyllä tuli todella rohkaiseva kommentti, kun ensimmäisen kerran näki mut piilareissa. Olin innolla väkertänyt linssit päähän ja laittanut itselleni naaman valmiiksi, että voitaisiin lähteä asioille ja kylään. Ajattelin, että nyt varmaan tulee kehuja, että ompas kivan näköinen, kun ei oo rillejä. Ja mitä vielä... Ukko totesi vaan, että:"Sä näytät ihan kuin olisit just herännyt".... Jepjep.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oon kanssa miettinyt että laitanko prillit vai piilarit, mutta tottunut pitää prilleij 24/7 on varmaankin hiema outo ollu piilareissa.Saas nähä mihin tulokseen tulen .-)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsellä käytössä arkena lasit mutta juhlissa ym. on aina ollu käytössä piilarit. Tahtoo olla ongelmana kuivuminen. Kuitenkin hääpäivänä aion laittaa piilarit päähän. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mulla on ollu lasit ala-asteen alusta saakka. Piilareita oon kokeillu kaks kertaa, nykyisiä ja edellisiä laseja ostaessani kokeilin. Mutta mä aion olla rillipäinen morsian, sanoi ketä tahansa ja mitä tahansa. Rillit on osa mua ja sillä selvä.

Niinpä niin.... tänään harjoittelin ekaa kertaa piilarien käyttöä häitä ajatellen. :) Silmät on nyt aika kipeet, mutta onhan tässä yli 1/2 vuotta aikaa harjoitella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti piilarit vaikka mulla onkin tosi kuivat silmät ja piilarit ei aina tunnu kovin mukavilta. Toisaalta oon huomannu esim siitepölyaikaan(kun piilareita ei ilmeisesti sais käyttää?) niin kun pidän piilareita silmät ei kutia niin eikä vuoda. Oon kokeillu ny sellasii piilareita joita sais käyttää yötäpäivää muutaman päivän (tällä hetkel on Acuvue advance, mut muitakin löytyy) ja ne tuntuu paljon paremmilta silmis..:D Itkeminen piilarit pääs ei o koskaan aiheuttanu ongelmia mulle ja oon kyl ihan kunnollaki vollannu..:P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hiisi...

Laittaisin piilarit, mutta mulla on ongelmasilmät; en ole vielä neljän sovitusparin jälkeen löytänyt mulle sopivia piilareita, koska mulla on niin älyttömän kuivat silmät...

Löydänköhän ollenkaan?

Näinollen mulla on sitten silmälasti häissä. Kuvauksissa pitää varmaan ottaa muutama kuva ilman rillejä, kuten otettiin ylioppilaskuviinikin  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitan piilarit, sillä olen niitä 13-vuotiaasta saakka käyttänyt silmälasien rinnalla. Mutta jos en aikaisemmin olisi piilareiden käyttöä kokenut tarpeelliseksi, tuskin niitä vain häitä varten hommaisin. Mielestäni ajan hermolla olevat, kantajansa kasvonpiirteille sopivat silmälasit sopivat ihan hyvin juhla-asun kanssa :) .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin mietin tässä piilareita, mutta sen jälkeen kun aloin käyttämään e-pillereitä, niin silmät on vaan niin kuivat, ettei piilarit pysy päässä.  Kyllä kuvista saa ihan hyviä myös silmälasien kanssa, omat ylioppilaskuvatkin onnistui ihan hyvin rillien kanssa. Kauniinpi oisin rillit päässä ja silmät kirkkaina kuin punasilmäisenä räpyttelevänä morsiamena, joka käy hätäpäissään vessassa tökkimässä niitä takaisin silmiinsä.  ;) Joten ongelma on...kun paikalla on kuitenkin mulle tutut ihmiset, niin heitä tuskin haittaa vaikka mulla oiskin lasit päässä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

tuttuni häissä oli morsiamella silmälasit.

kampauksessa oli käytetty murattia ja silmälasien sankaa myöten oli pistetty kulkemaan myös murattia.

teki arkisistakin laseista osan asua ja oli tosi kiva idea :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä laitan piilarit. Jos tuntuu että piilarit kuivuu, ostakaa sellasia silmätippoja jotka soveltuu piilareiden kanssa käytettäväks. Mulla ainakin auttaa, kun varsinkin ilmastoiduissa paikoissa tuntuu, että silmät kuivuu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on aina ollut lasit, mutta kyllä hääjuhlaamme varten ajattelin hommata piilarit. Harjoittelen tosin etukäteen, jos eivät vaikka sovellukaan mun silmiin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen käyttänyt silmälaseja 21 vuotta. Laitan häihimme silti piilarit (näkyy se meikkikin sitten jonnekin). Hankin kertakäyttöpiilareita viime kesänä ja olen käytänyt silloin tällöin (ehkä kerran kuussa).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

piilarit laitan, vaikkei näkö niin huono olekaan. pärjään kyllä ilman laseja, mutta onhan se kiva nähdä kirkkaasti kauemmaskin  :) laseja en tykkää käyttää juhlissa tms. edes baariin en lasit päässä lähde   :-[

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mulla oli lasit  ;D tosin virallisissa kuvissa olin ilman laseja mutta muuten oli lasit kun niitä aina muulloinkin käytän. Mielestäni ja mieheni mielestä näytin ja näytän kauniilta lasit päässäkin ja kunnon meikkaaja saa meikin näkymään hyvin laseista huolimatta.

Mutta kukin tyylillään, mielestäni kauneus ei ole laseista kiinni  :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips! Nyt kun häät on ohi voin todeta, että kyllä kannatti laittaa piilarit. Ne pysyi RUNSAASTA itkusta hyvin silmissä!!! Suosittelen!!

-tulevavaimo (joka on nykyään vaimo)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mä laitan piilarit. Jos tuntuu että piilarit kuivuu, ostakaa sellasia silmätippoja jotka soveltuu piilareiden kanssa käytettäväks. Mulla ainakin auttaa, kun varsinkin ilmastoiduissa paikoissa tuntuu, että silmät kuivuu.

Itselläni on kuivat silmät eikä niiden käyttö onnistu edes noiden tippojen kanssa. Kerran kävi niin, että linssi kuivui silmään kun pidin pidempään (noin kolme tuntia) ja sitten kun sitä otti pois niin näytti ja tuntui kuin silmän pintaan olisi tarttunut paksua elmukelmua, huh!

Täällä on kyllä aika paljon negatiivia kommentteja laseista kun nyt luin läpi, mutta puhutteko enemmän itsestänne vai sitten jos menette toisten häihin ja morsiamella on lasit niin ajatteletteko, että onpas tyylitön?

Mulle on sinänsä yks hailee, mitä muut ajattelee ja itse pidän laseistani paljon, koska ne ovat nätit ja näytän ne päässä jotenkin asiallisemmalta + piilarikokemukset on olleet mitä on, mutta toivon silti, että kukaan ei mollaa minua mielessään kun kävelen alttarille lasit päässä ... Ainakin toivon, että pitävät asian omana tietonaan :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään