muru1

Hiusten pidennys ja tuuhennus

127 viestiä aiheessa

Hei!

Miten microringsit kestää, valuuko helposti? Oon lähdössä heti häiden jälkeen 2 viikoksi etelän aurinkoon ja varmasti tulee lilluttua meressä ja altaalla paljon. Jossain sivulla kuvailtiin lisäkkeitä vaikeiksi hoitaa ja minulla haaveissa juuri helppo pitkä tukka lomalle. Voinko unohtaa haaveet hulmuavasta letistä lomamatkalla? Ei siis kiinnostaisi roudata mukana suoristusrautoja, hoitoaineita yms.

Microringien pysyvyys riippuu tosi paljon omasta hiuksesta ja laittajasta. Joillakin pysyy, joillakin ei. Esim. mulla ei ainakaan silikonisisukselliset ringit pienosioissa pysyneet päässä kuin 2vk, kaverille laitoin juuri hiusnauhan kiinni kierteisillä ringeillä ja hänellä ne pysyvät useamman kuukauden.

Älä lähde ilman hoitoaineita reissuun! Jos menet uimaan niin varmaan fiksuin tapa on tehdä letti ja kieputtaa siitä vielä nutturalle, ettei hiukset pääse menemään sekaisin ja takkuun märkinä. XZ lasten muumi-selvityssuihke on kova sana pidennyshiuksille. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

"Tietääkö kukaan, tuleeko clip on -hiustenpidennysten laittamisesta lisäkustannuksia kampauksen hintaan? Siis jos itse tilaa pidennykset ja vie kampaajalle ja hän sitten laittaa..."

Tää muakin kiinnostais :) Oon tilannu itelleni klipsipidennykset häitä varten!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ainakin kun mä kysyin just noista clipsipidennysten laitosta kampaamolla niin kampaaja ei maininnut, että siitä tulisi erikustannuksia. Mitä olen kysynyt, niin täällä kampaajat ottavat hääkampauksista tuntitaksaa ja käsitin, että myös tuo clipsien laitto kuuluu siihen. Toki eri kampaajilla voi olla eri käytäntöjä.

Itse nyt pohdiskelen täällä, kun minulla on luonnostaan todella liukas hius. Pysyvätkö clipsit? Sinettejä en halua missään nimessä. Rastoitti oman tukan melko lahjakkaasti. Ja kun minulla on suunnitelmissa pitää hiukset auki kiharrettuna, niin olisiko helpompaa ostaa valmiiksi luonnonkiharaa hiusta? Jatkossa toki olisi niille vähemmän käyttöä kun oma tukkani on ihan suora.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse nyt pohdiskelen täällä, kun minulla on luonnostaan todella liukas hius. Pysyvätkö clipsit?

Mulla on sama ongelma. Kun kampaaja on laittanut klipsejä tykkääni, tuperasi hän hieman kiinnityskohdalta tukkaani, niin clipsi pysyi ihan mukavasti paikallaan avoimessakin tukassa. Mutta en tätä kovin montaa tuntia pitänyt, eli en osaa sanoa mikä on tilanne jos 12h pitää...

Kannattaa ehkä kampaajan kanssa jutella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mistä olette hankkineet noita Clip-on hiuksia edullisesti?

Käsittääkseni niitä voi myös värjätä onko siitä kokemusta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä tilaan nykyään ebaysta mun clip-onit. Tämänhetkiset 55cm pitkät vaaleat ja paksut hiuslisäkkeet maksoi postikuluineen 32€ ja laatu on hyvä, voi kihartaa ja suoristaa koska on aitoa tukkaa. Ebaysta tilatessa tietenkin on se mahdollisuus että sieltä tulee jotain laadutonta kamaa, myyjät kun on yksittäsiä yrittäjiä (usein aasiasta), mutta omalla kohdalla tilaukset osuneet nappiin! Oon aikasemmin tilannut useemmastakin ihan oikeesta firmasta ja voin suositella ainakin hairtrade.com :ia ja foxylocksextensions.com :ia, koska ne on edullisimmasta päästä mutta molemmista saa paksun tukan nopealla toimituksella!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse tilasin myös eilen Ebaysta clip-on hiustenpidennyksiä, saa nähdä mitä posti tuo tullessaan! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse tilasin myös eilen Ebaysta clip-on hiustenpidennyksiä, saa nähdä mitä posti tuo tullessaan! ;)

Kerro ihmeessä kokemuksista kun clipsit ovat tulleet! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin siis tilasin ihan noita ei-aitoja clip-oneja, mutta hyvin ovat nekin pelittäneet! Käytän niitä jossain juhlissa yms, ja kaikki ihastelevat eikä kukaan meinaa uskoa tekotukaksi. Aion ottaa niitä mukaan myös hääkampaukseen, asia sovittu kampaajan kanssa. Nämä maksoivat siis joku 1,5€ kpl ebayssa, ja olen kyllä erinomaisen tyytyväinen! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse kävin ottamassa kampaajalla sinettipidennykset. Ostin hiukset, 3 nippua ja värit katsoimme kampaajan kanssa. Värjäsimme hiukseni vajaata viikkoa ennen laittamista samanvärisiksi. Pidennys on itselläni 50 cm, sillä hiukseni laitetaan kiharalle ja tämä on ainoa, jolla saa pitkät kiharat hiukset :) Minulla on ollut aiemmin teipit, enkä niistä tykännyt. Hiukseni ovat nimittäin aika pitkät, mutta hyvin ohuet, joten teipit näkyi ikävästi. Sinettipidennyksiin olen ollut tyytyväinen, sillä hiuksia voi nyt pitää ihan miten haluaa, kiinni, auki, letillä jne. Ei näy, etteivät ole aidot! Suosittelen lämpimästi. Kampaaja velotti vain tuntitaksalla kiinnittämisen ja aikaa meni 2 h.

Ps. Tämä oli ainoa kaunistautuminen, josta tuleva sulhanenkin oli sitä mieltä, että kannatti :D Suihkurusketuksista yms. olen saanut vain naurut!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on ainakin tällä hetkellä suht lyhyet hiukset, toiselta puolelta vielä lyhyemmät, kun siinä oli puoli vuotta sitten siiliä :D Häihin aion kuitenkin varmaan laittaa pidennykset, mutta vain tälle toiselle puolelle. Eli siis korostan näiden puolien pituuseroja leikkaamalla lyhyttä puolta lyhyemmäksi ja sitten pidennystö toiselle puolelle. Ja siis otsahiukset mulla on, ihan molemminpuolin, eli tää lyhyempi osio ei ole sellainen puoli päätä valloittava, vaan suunnilleen korvan takaa alkava, ennen niskaa loppuva kaistale kyseessä :D

Mutra tosiaan häihin pidennykset ja mun kohdalla clip-onit, koska muuten tykkään kyllä ihan omasta pituudesta, ei vaan ole helppoa väkertää kampausta näihin.

Muokattu: , käyttäjä: Obscuritas

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olen ammatiltani parturi-kampaaja ja olen käyttänyt viimeiset kolme vuotta teippipidennyksiä, aikaisemmin pitäydyin sineteissä mutta niiden aiheuttama rasite hiuksilleni sai minut vaihtamaan. Lisäksi sinetit inhottavia kun 2-3 kk jälkeen, jos et heti ehdi huoltoon, alkavat yksittäiset sinetit kieppua toistensa ympäri ja takkuunnuttavat tyveä pahiten. EI kiva.

Teipit pysyvät hyvin, ovat yksinkertaisissa osioissa hiuksissa eivät kiepu eivätkä näy jos huollon hoitaa ajallaan, 3-3,5kk itselläni hyvä huoltoväli. Hiuksia pystyy värjäämään,ei kuitenkaan vaalentamaan, ihan normaalisti ja pitävät värin hyvin sisällään. Teipit voi myös käyttää uudestaan helposti; vaihtaa vaan teipin kiinnityskohtaan!

Sinetit eivät pysy uudestaan kiinnityksen jälkeen yhtä hyvin ja uusien sinettien väkertäminen hiusosioon on aina näpräystä ja hankalaa...

Laitoin linkin tuohon alas mistä kuluttajat voivat tilata (klipsipidennykset, sinetit, teipit) helposti hiuksensa :)

Pituuksiahan löytyy 30cm-70cm, kuten myös suoraa / lainetta / kiharaa.

http://hairium.com/webshop/

Muokattu: , käyttäjä: Minnalyn

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hääpäivänä tahtoisin hiustenpidennykset. Suosin aika lyhyttä hiustenmuotoa ja se tyyli sopiikin minulle parhaiten. Hiusteni laatu on huono ja hiukseni eivät kasva kuin hartioihin saakka. Tatoisin häissä pitää jotakin nutturakampausta, mutta sekin vaatii aika pitkät hiukset, joten siksi tahtoisin hiuksenpidennykset.

Pelkään vain, että pidennykset pilaavat jo ennestään huonolaatuiset hiukseni vielä kamalemmiksi, vaikka pidennykset luultavasti ovatkin käytössä vain päivän verran.

Pelkään, myös, että lopputuloksesta huomaa selkeästi, että minulla on pidennykset. Vaikka kaikki sen nyt luultavasti tietävätkin, kun ovat tottuneet minut näkemään lyhyemmissä hiuksissa.

Mutta en halua lopputuloksen näyttävän luonnottomalta. Kun valitettavan usein näen naisia, joilla latvassa on enemmän hiuksia kuin juuressa. Ja juuri tästä huomaa todella helposti, että hiuksissa on pidennykset. Pidennyksiä on yksinkertaisesti aivan liikaa. Hyi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle tulee ompelupidennykset. Ylivoimaisesti paras tekniikka omaan päähäni! Viiden vuoden hiustenpidennyskokemuksella ja teipit, sinetit, klipsit ja ringit kokeilleena ompelupidennys toimii tässä tukassa parhaiten. Niinkuin Obscuritaksella mullakin on toinen puoli tukasta ihan lyhyt, ja näiden puolien eroa haluan kanssa hääkampauksessa korostaa. Toinen puoli ihan lyhyt ja toinen puoli pitkää kiharaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

 

Haluasin tietää kokemuksia hiustenpidennyksistä jos ostaa netistä mielummin kuin kampaajalta. Säästääkö mitään ja onko loppu tulos sitten sama?

 

Yleensä en pidä hiustenpidennyksiä joten ajattelin että klipsipidennykset olisi varmaan paras vaihtoehto koska käsitin niin että ne voi poistaa ja kiinnittää itse kotona? Onko muista vaihtoehdoista kokemuksia? Esim. teippipidennys tai sinettipidennys?

 

Onko kukaan ostanut Goldenlocks.fi nettikaupasta hiuspidennykset? Onko minkä laatuisia? Niillä on tällä hetkellä jokin klipsipidennys alennus joka päättyy huomenna niin ajattelin ehkä ostaa.

 

Ja viimeinen kysymys. Voiko klipsipidennyksiä kiinnittää itse yksin kotona tai vaatiko se ammattilaisen/ystävän apua?

 

Kiitos vastauksista.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

en tiedä voiko suomesta ostamalla säästää klipseissä, mutta ulkomailtakannattaa tilata ehdottomasti niin säästöä saa. itse olen ostanutomat clippni täältä http://www.hairtrade.com/clip-in-hair-extensions-c-92_30.html olen käyttänyt klipsi pidennyksiä yhden kokonaisen kesän ja ensikesäksikin tilaan ne. ne on niin helppo laittaa että tumpelokin sen oppii, ja aikaa tähän kuluu 5min aamuisin :)

 

edit, kokemukseni mukaan nuo hiukset tuolta ovat ainakin laadukkaita ja värit vastaa kuvissa hyvin, mitä ne ovat luonnossakin. aitohiusta ja pystyy käsittelemään kuin omaa hiusta

Muokattu: , käyttäjä: mintcream

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kilpsit kannattaa ehdottomasti tilata netistä. Hintaero on niin iso ja laadullakaan ei ole niin iso merkitys, kun niitä ei pestä useita kertoja viikossa niinkuin sellaisia pidennyksiä, jotka ovat päässä kiinni.

 

Itselläni on ehkä noin 20 teippipidennystä ollut elämän aikana. Tällä hetkellä on pidennys, kohta pidän taas taukoa ja vedän polkaksi. Sinetit oli kerran, mutta ne repi tukan juurineen irti. Sinetti EI sovi hennolle ohuelle hiukselle. Joillain on paksu vahva tukka, joka sen sinetin jaksaa kantaa, mutta itselläni ei ollut. Teippi on kyllä helppo ja ihana, mutta mikään ei ole täydellinen. Jokaikinen pidennys rasittaa hiusta ja välillä on pakko olla ilman. On hauska seurata julkkiksia, jotka leikkäävät sitten hiukset pidennysten aiheuttamien tuhojen vuoksi. Esimerkkeinä nyt uusin Beyonce. Muita leikanneita ovat Victoria Beckham ( jolla meni aivan kaljuksi osa päästä. Nyttemmin on hankkinut uuden pidennyksen), Eva Longoria, Christina Aguilera ( jolla on nykään peruukki usein, oma tukka on täysin tuhoutunut), Naomi Cambell, Miley Cyrys, Jenna Jameson, Paris Hilton, Nicole Richie jne jne ( saattaa olla väärin kirjoitettu julkkunimia, kun en tarkistanut kirjoitusasua)

 

Kai se pidennysvalinta riippuu siitä että haluaako että tukka on pitkä vielä häiden jälkeenkin. Kannattaa muistaa, että sen pidennyksen hoito esim. häämatkalla vaatii sitten aikaa ja vaivaa ja eikä sitä kannata kastella esim. meressä kovin montaa kertaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle tulee paria viikkoa ennen häitä hiustenpidennykset. Itsellä on aika lyhyet hiukset ja olen pitkään halunnut laadukkaat pidennykset. Nyt on niiden aika :D Kalliiksihan se tulee, mutta tulkoot. Häihin on vielä 9kk aikaa niin ehtii kasvattaa omiakin hiuksia. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle tulee kampausta varten klipsipidennyset, eli saa sitten poiski. Nyt meneillään kasvatus, mutta lisää paksuutta saa näppärästi klipseillä. En halua mitään "pysyvää", koska en halua sitä teippien nostokierrettä, suoristamista ja hoitoa. Sitä paitsi oma tukka on niin hiirenhäntää, etten halua, että kärsii yhtään mistään teipeistä, sineteistä ym.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle tulee kampausta varten klipsipidennyset, eli saa sitten poiski. Nyt meneillään kasvatus, mutta lisää paksuutta saa näppärästi klipseillä. En halua mitään "pysyvää", koska en halua sitä teippien nostokierrettä, suoristamista ja hoitoa. Sitä paitsi oma tukka on niin hiirenhäntää, etten halua, että kärsii yhtään mistään teipeistä, sineteistä ym.

 

Nonii, perun puheeni :lol: Näyttää vahvasti siltä, että otan hieman ennen häitä teippipidennykset, mahdollisesta nostelukierteestä huolimatta. Toivottavasti oma tuugi pysyy hyvässä kunnossa, tai sitte toivottavasti en jää koukkuun ja otan pidennykset pois.

 

Kuinka paljoa ennen häitä olette ottaneet esim. teippipidennykset??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Millainen systeemi kampaamoissa yleensä on, kun kampaukseen laitetaan clip-on-pidennykset? Pitääkö asiakkaan hankkia ne itse, hankkiiko kampaamo ne, vai mikä on meininki?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

 

Minulle tulee kampausta varten klipsipidennyset, eli saa sitten poiski. Nyt meneillään kasvatus, mutta lisää paksuutta saa näppärästi klipseillä. En halua mitään "pysyvää", koska en halua sitä teippien nostokierrettä, suoristamista ja hoitoa. Sitä paitsi oma tukka on niin hiirenhäntää, etten halua, että kärsii yhtään mistään teipeistä, sineteistä ym.

 

Nonii, perun puheeni :lol: Näyttää vahvasti siltä, että otan hieman ennen häitä teippipidennykset, mahdollisesta nostelukierteestä huolimatta. Toivottavasti oma tuugi pysyy hyvässä kunnossa, tai sitte toivottavasti en jää koukkuun ja otan pidennykset pois.

 

Kuinka paljoa ennen häitä olette ottaneet esim. teippipidennykset??

 

 

 

n. 30 teippipidennystä kokeilleena olen varmaan hyvä vastaamaan tähän :)

 

hiukset ottavat AINA vähän hittiä pidennyksistä, sille ei voi valitettavasti mitään. hiuksen oma juuri ei koskaan täydellisesti kestä extra painoa, vaikka se olisikin kuinka kevyt tahansa. jos on hyvin ohuet hiukset (kuten itselläni) huollatan pidennyksen yhden kerran ja pidän sen jälkeen tauon. 

 

pidennys kannattaa ottaa n. 2 viikkoa ennen häitä. ihan päänahassa kiinni olevat teipit eivät ole luonnollisimmillaan vielä ja pidennyken "asettuminen"itselläni vaatii joitain pesukertoja etenkin, jos pidennyshius on uutta. pidennyshiuksesta lähtee se värjäysvaiheessa laitettu paksu hoitokerrot pois, se turpoaa hieman ja alkaa totella enemmän kotona käytössä olevia tuotteita. nuo päänahassa kiinnilevat teipit eivät myöskään anna hiuksille paljoa liikkumavaraa ja ovat mielestäni ensimmäisen viikon hieman epämukavat. Lisäksi olen 30 pidennyksestä n. 20 kertaa käynyt pyytämässä viikon päästä pientä kerrostusta johonkin osaan tms. kun olen nähnyt, miten pidennys asettuu.

Muokattu: , käyttäjä: NeitiEtsivä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos NeitiEtsivä :) Viimeksi kun kävin kampaajallani hän varasikin pidennyksen laiton ja koekampauksen kaksi viikkoa ennen häitä. Iiks kuinka jännittävää!

 

Muoks. Laitoin sulle YV:tä ;)

Muokattu: , käyttäjä: Rouvaksi_2015

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään