Jump to content
Naimisiin.info

Tilisanssi, Kangasala


ndnd

Recommended Posts

Tilisanssia on täällä tosi moni kehunut, mutten löytänyt siitä vielä omaa ketjua. Tilisanssi on tulossa meidän häihin, mutta lähinnä kaipaan vinkkejä, mitä sortimentteja menuun kannattaa valikoida eli mikä vei kielen mennessään?

Kesäkurpitsaveneet ovat kuulemma loistavia, mutta mikä muu maistui itsellesi?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Määkin soitin suoraan sinne Tilisanssiin. Niillä on kuitenkin aika tarkat menu-ehdotukset nettisivuilla, joista mielestäni sai aika hyvän kuvan hintatasosta. Tuollaisissa "kiireellisissä" asioissa kannatan muutenkin puhelinta, ettei tärkeä asia huku sitten sähköposti tulvaan.  Saapahan senkin saman tien selville, että onko niillä yleensä tilaa, eikä tarvi turhaan odotella...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Löytyisikö kenenkään arkistoista kuvia Tilisanssin juhlapöydistä ja kattauksista? Olen varannut Tilisanssin pitopalveluksi, koska ruokaa on kehuttu ylitsevuotavasti sekä täällä naikkareissa että muualla. Ainoa asia mikä mietityttää on kattaukset ym. visuaalinen puoli, koska Tilisanssin nettisivuilla olevat kuvat eivät ole mitään mairittelevia. :-/

Kertokaahan kokemuksianne ja laittakaa kuvia vaikka privana, jos löytyy! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest mari-emilia

Meille tulee kanssa tilisanssi, ja kaipailisin kovasti minäkin kuvia heidän kattauksistaan.  :)  Ajateltiin sulhon kanssa mennä joku päivä tilisanssiin ihan paikan päälle syömään ( niillä on myös lounasravintola), ja maisteleen vähän minkälaista ruokaa kyseinen yritys valmistaa.

Link to comment
Share on other sites

Ajateltiin sulhon kanssa mennä joku päivä tilisanssiin ihan paikan päälle syömään ( niillä on myös lounasravintola), ja maisteleen vähän minkälaista ruokaa kyseinen yritys valmistaa.

Minä kävin siellä syömässä keväällä. Ruoka oli ok, mutta miljöö oli aikalailla jämähtänyt 80-luvulle. Visuaalinen puoli on kuitenkin puoliruokaa. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Meillä oli Tilisanssi viime toukokuussa. TODELLA HYVÄ!

Valitettavasti kukaan ei kai tajunnu ottaa kuvia kattauksista, mutta voin sanoo, että ne oli tosi kauniit. Valkoset kangaslautasliinat kuuluu hintaan, samoin pöytäliinat yms.

Menuista voi myös yhdistellä omat mieleisensä ja pyytää myös heidän muista menuistansa ruokalajeja. Leni Hovivuori on asiantunteva ja varmasti kertoo oman mielipiteensä (jos ehdottomasti haluaa jotain, niin älkää antako periksi). Hinnaksi meille tuli näin yhdistelemällä 25e/hlö ja se sisälsi kaiken. Kakkukin vaihdettiin ja otettiin vanilja-juustokakku, jossa oli vadelmia päällä! NAM!

Ruoka oli tosi hyvää ja sitä oli riittävästi. Mitään huonoa puolta en oikeastaan heistä osaa sanoa :D

Link to comment
Share on other sites

Itse ainakin olen pitänyt heidän kattauksistaan. Niinkuin ruuastakin.

Meille tulee myös Tilisanssi pitopalveluksi. Tänään sain sen varattua.

Kokemuksesta tosiaan tiedän että ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. Ja itselläni ainakaan esille panostakaan ei mitään pahaa sanottavaa.

Link to comment
Share on other sites

Kiva kuulla! Olen Tilisanssin ruuasta kuullut vain hyvää, mutta edelleen tuo visuaalisuus mietityttää. Täytyy varmaan tähdentää sen tärkeyttä loputtomiin. ;)

Kukat saa ottaa kattaukseen myös itse Näin me tehtiin, kun haluttiin varmistaa, että koristeet ovat samantyylisiä kaikkialla. Tietty se vähän sit maksaa, mutta kyllä meistä ainakin kannatti!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Heippa!

Meille tulee kanssa Tilisanssi. Odottelen jo kovasti ruokia! :-) Toivottavasti kaikki menee hyvin, tyylikkäästi ja maukkaasti :-)

Ja sen minkä haluan kaikille jotka tulevaisuudessa Tilisanssin valitsevat - kuten LIL-Li jo mainitsikin - JOS haluatte jotain niin pitäkää siitä kiinni. Tilisanssin Leni on TODELLA täpäkkä nainen ja veti ainakin tämän morsion suun mutruun :o hetkeksi suunnittelupalaverissa  ;D

Mutta ammattitaitoa kuitenkin tuntuu löytyvän ja sitä arvostan että sanoo mitä mieltä on!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Rouva06

Meillä kanssa Tilisanssi. Olin viime elokuussa yksissä häissä jossa oli todella hyvä ruoka ja tosi kauniisti katettu.

Hääkakku oli aivan mahtavan näköinen-ja makuinen!  ;D Siinä oli kolme tai neljä kerrosta ja päällä oli ruusuja ja murattia tippui ylhäältä alas, ihana!

Link to comment
Share on other sites

Meillä kans Tilisanssi kesällä 2007. Kertokaahan kokemuksia häidenne jälkeen. Että mitä erityisesti suosittelette. Erityisesti kiinnostaa toi lämmin puoli, kun ne ei aina osu oikein nappiin  juhlissa, siis ainakaan muilla pitopalveluilla, joita on ollu. Kylmä ruoka onkin yleensä hyvää missä vaan. Ite voisin noista Tilisanssin esimerkkimenuista ottaa oikeestaan kaikki - lukuunottamatta mitään sillisysteemejä. :P

Ite oon ollu viime kesänä karonkassa, jossa oli Tilisanssin tarjoilema kylmäruokapöytä. Kaikki oli hyvää! Yritä siinä nyt sitten valita parhaat päältä!  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olin alkukesästä vieraana häissä, joissa oli Tilisanssin ruuat. Odotukset olivat nousseet kaiken kehumisen ja hypetyksen myötä aika korkealle, mutta hyvää kyllä oli, siitä ei pääse mihinkään. Mitään erityisen ihmeellistä ruoka ei ollut, mutta kaikin puolin maukasta ja moitteetonta. Sellaisia "vie kielen mennessään"-juttuja oli oikeastaan juurikin ne aiemmin mainitut kesäkurpitsaveneet sekä herkkusieni-pesto-parmesansalaatti. Paisti ei mun mielestä ollut mitään erikoista ja se tarjoiltiin kylmänä. Mutta siis kaiken kaikkiaan hyvää ja tasalaatuista.  :)

Esillepanosta sanoisin vielä sen verran, että itse tykkäsin kovasti siitä, että pöydissä oli valkeat pöytäliinat ja kankaiset lautasliinat. Toi enemmän juhlan tuntua!  Noutopöydän koristelu tyllihörsöineen ja vaaleanpunaisine ruusuineen ei ollut mun makuun, mutta siihenhän voi vaikuttaa hankkimalla kukat ym. koristeet itse.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

meillä olisi mahdollisuus varata tilisanssi meidän häihin vuonna 2009. en ole kysynyt tarjouksia paljon muualta, enkä muutenkaan tiedä pitopalveluista mitään, mutta houkuttelevaa on kuitenkin se että heidän hintoihin kuuluu kaikki: pöytäliinat, kangas liinat, astiat syömiseen ja tarjoiluun, tarjoilijat, kukka-asetelma buffapöytään ja muita koristeita. olen myös kuullut tilisanssista pelkkää hyvää.

minulle on kuitenkin ehdottoman tärkeää että ruoka on kaunista, suussa sulavaa ja että esillelaitto on ammattimaista. haluaisin mielelläni kuulla lisää mielipiteitä heistä, kaikki ruusut ja risut, ja onko heidän kanssaan helppo tehdä yhteistyötä; ovatko he joustavia?

Link to comment
Share on other sites

olemme nyt varanneet tilisanssin häihimme helmikuussa 2009!  :D olen todella innoissani valinnastamme. vaikuttavat todella joustavilta ja ensimmäisestä puhelusta heidän kanssaan jäi tosi hyvä fiilis; olivat hyvin ystävällisiä. nyt vain suunnittelemaan menua lähemmin. odotan heiltä kyllä paljon, koska olen kuullut niin paljon hyvää heistä. toivottavasti emme joudu pettymään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille tulee myös Tilisanssi lokakuussa 2009 (kunhan vain saisin sen varausvahvistuksen postiin). Olen kyllä todella huojentunut, sillä isäni on kokki ja todella tarkka ruoasta. Mukavaa tietää että pitopalvelu osaa hommansa ja joustoa löytyy  ;D Mulla on vähän huonoja kokemuksia erilaisten ruokavalioiden huomioimisesta, eri pitopalveluilla on vähän toisenlaiset ajatukset esim. gluteenittomasta ruoasta. Tilisanssin kanssa kyllä tiedän ettei ystävieni tarvitse viettää yötään vessassa vaan saavat ihan oikeasti ruokavalioonsa sopivat ruoat.  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli aiemmin varaus Tilisanssilta häihimme, mutta peruimme sen. Syitä oli monia, mutta saimme odottaa varausvahvistusta aikanaan miltei kaksi kuukautta (luvattiin parissa viikossa) ja kun soitin oli kuulemma juuri lähtenyt sinä päivänä postissa (just ihan varmaan). Erityisruokavaliot tuottivat hirveästi heille ongelmia. Pyysin koko menuuta ja kakkua (tai osaa siitä) gluteenittomiksi ja laktoosittomiksi ja ilmaisin haluni maksaa vaivasta lisää. Rouva (itse pääjehu) intti vain sitkeästi kuinka heidän menuunsa on jo vähälaktoosista ja jolloin kerroin tarvitsevani nimenomaan laktoositonta. Ei mennyt perille hänelle ero laktoosittoman ja vähälaktoosisen erosta. (Valitettavasti minun sukuni sen kyllä huomaa eli vierasmäärästä n. 70 hlöä on täysin laktoosi-intolerantikkoja ja n.10 keliaakikoita). Meidän kohdalla erityisruokavaliot eivät valitettavasti onnistuneet. Palvelu oli muutenkin meille kovin töksähtelevää ja hidasta, emme kai olleet tarpeeksi hyviä asiakkaita. :-?

Sääli, ruoka kuulemma on oikeasti hyvää. Toivottavasti teille kaikki onnistuu hyvin ja sujuvasti :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...