Jump to content
Naimisiin.info

Turun seudun pitopalveluista


Miimu

Recommended Posts

Meillä oli häissämme kaksi viikkoa sitten Pikkasen purtavaa -pitopalvelu ja olimme oikein tyytyväisiä ruokaan ja saamaamme palveluun. Pitopalvelua etsiessäni soitin läpi useita yrityksiä Turun alueelta ja pyysin tarjoukset. Sain runsaasti herkullisen kuuloisia menuja hintojen vaihdellessa, mutta parhaiten mieleeni jäi Pikkasen purtavaa emännän puhelimessa esittelemät ruoat. Menun laadimme yhdessä omien toiveiden ja emännän esittelemien vaihtoehtojen pohjalta. Iltapalana meillä oli toiveeni mukaisesti hot dogeja ja meilläkin oli käytössä hot dog kärry, kuten jossakin ed. kommentissa mainittiin. Hyvä pitopalvelu, voin suositella.

Vinkki: pitopalveluihin kannattaa soittaa s-postin sijaan. Puhelimessa saa jo jonkinlaisen kuvan siitä, millainen yritys on kyseessä ja miten asiointi ko. henkilön kanssa sujuu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Ulkopuolisena huutelen, että Ahoska saa meidän poppoolta varauksettomat suositukset! Järjestivät tarjoilut, astiat sekä äänentoiston isäni 50-vuotisjuhliin viime marraskuussa ja kaikki sujui ihan loistavasti. Yhteydenpito oli luontevaa sekä ystävällistä ja vastauksen kysymyksiin sai nopeasti. Menun suhteen pitivät palaverin Laitilassa Ahoskan tiloissa ja menu oli juuri sellainen kuin toivottiin (hiukan italialaistyyppinen). Ruoka oli hyvää, ja sitä kehuivat kaikki vieraat (myös ne, jotka eivät kehuja usein jaa). Sitä myös riitti iltapalalle runsain mitoin. Ne kaksi tarjoilijaa, jotka paikalla olivat, olivat myös selvästi ammattitaitoisia ja erittäin ystävällisiä. Hintaa en nyt suorilta osaa sanoa, mutta oletettavasti se oli ihan kilpailukykyinen.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli pitopalveluna Nick's food design, joka valittiin ennen kaikkea heistä luettujen hyvien kokemusten perusteella ja myös lähipiirin kokemusten perusteella. Yhteydenpito sujui hyvin ja ennen häitä pidetty häätasting meni myös erinomaisesti, joten odotukset olivat korkealla. He eivät missään nimessä ole edullisin vaihtoehto, joten hinnankin perusteella odotimme lähes täydellistä suoritusta.

Kaksi päivää ennen häitä yrityksen omistaja ja keulakuva, jonka kanssa olimme hoitaneet kaiken yhteydenpidon, ilmoitti, että hän ei olekaan sitten lauantaina mukana. Tämä toki hieman harmitti, mutta luotimme tietenkin siihen että yrityksestä löytyy myös muuta osaavaa porukkaa.

 

Pääasiassa kaikki meni hyvin ja saimme paljon kehuja maistuvasta ruuasta, myös pitkään häiden jälkeen. Tarjoilijoiden toiminta oli ammattimaista ja nopeaa ja vuokratut astiat tuotiin paikalle sovittuna ajankohtana ja noudettiin joustavasti pois juhlien jälkeen. Yksi tarjoilijoista oli meidän "pääkontakti" juhlan aikana ja hänen kanssaan kaikki järjestyi sujuvasti ja joustavasti!

Valitettavasti kaikki ei kuitenkaan sujunut ihan täydellisesti ja muutamia pieniä epäonnistumisia juhliin mahtui:


- alkuruuan ja pääruuan väliin jäi noin 30-40 minuutin tauko, kun pääruoka ei ollut valmis (oli raakaa) silloin kun sen piti olla. Tauko jäi niin pitkäksi, että seremoniamestarin piti siitä erikseen kuuluttaa, jotta vieraat eivät istu pöydissä turhaan odottamassa, vaan voivat jaloitella tässä välissä. Tauko ei periaatteessa kamalasti haitannut (paitsi että ohjelma venyi sen vuoksi ja loppupäässä tuli kiirettä), mutta sitä ei myöskään erikseen oltu tilattu..
- kun pääruoka viimein saatiin ja viimeinen pöytä oli sitä hakemassa, loppuivat perunat ja lautaset. Onneksi kaikkea saatiin, mutta viimeinen pöytä joutui odottamaan perunoita esim. 5-10 minuuttia ja saivat käsiinsä kosteat lautaset, jotka oli juuri pesty

- kokit kävivät aika ahkeasti röökillä juhlatilan edessä tupakkapaikalla. Ei polttamista voi varmaan kieltää, mutta tämä ei toki kasvattanut kenenkään ruokahalua myöskään
- alkuruuan kanavartaat olivat täysin kuivuneet (vinkki: älkää ottako niitä!)
- kannattaa olla tarkkana tarjouspyynnön kanssa: saimme tarkasti eriteltynä ruuan hinnan, astioiden hinnan ja tarjoilijoiden hinnat. Kokkien hintoja ei erikseen missään mainittu, joten oletimme, että ne sisältyvät ruuan hintaan. Eivät sisältyneet, vaan heistä veloitettiin sama tuntipalkka kuin tarjoilijoista (muistaakseni) ja tästä tuli yhteensä iso summa, monia satasia.

Ehkä ongelmia harmillisempaa oli asioiden jälkihoito, kiireiden vuoksi pitopalvelu ei ehtinyt hoitaa meidän palautetta ja ensin ongelmat kiellettyään jättivät sitten myös vastaamatta palautteeseen. Loppujen lopuksi oltuamme itse aktiivisia yhteydenottajia pääsimme asiasta sopuun. Toivon, että meidän palaute on myös kehittänyt heidän toimintaansa ja jatkossa vastaavilta ongelmilta vältytään.

Muokattu: , käyttäjä: Lokakuunmorsian12
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hei!

 

Haluaisin kommentoida Lokakuun morsian tekstiäsi, koskien yritystämme Nick´s Food Designia. Ensinnäkin suuret pahoittelut, että kaikki ei mennyt odotusten mukaisesti. Kerroitte kuitenkin ensimmäisessä palutteessa, että ruoka oli todella hyvää ja melkein kaikki olivat siihen erittäin tyytyväisiä. Kehuit myös tarjoiluhenkilökuntaamme ammattitaitoisiksi, sekä hyvin ystävällisiksi. Tupakoinnista annoimme tottakai palautetta niin ei tietenkään pidä käyttäytyä! Me laskemme aina niin että lautasia on kahdet eli alku ja pääruualle oma + ylimmääräisiä. Teillä oli monta vierasta, (jotka ilmeisesti pitivät kovin ruuistamme), koska he hakivat moneen eri otteeseen alkuruokaa eri lautasilla, tästä johtui lautasten vaje pääruokien kohdalla, joka paikattiin heti kun tarjoilijat sen huomasivat. Kiire varmasti tuli ja sen takia olivat lautaset varmaankin hieman kosteat. Sahramikanavartaat ovat suosittuja meillä ja myöskin erittäin kehuttuja, mutta myöskin kokeille sattuu erehdyksiä ja olemme pahoillamme että ne oli päässeet kuivaksi! Laitamme aina tarjoukseen henkilökunnalle hinnan, johon kuuluu myös kokit, maksamme myös heistä palkan :) Myönnettäköön, että pikkujouluaikana oli todela kiire emmekä heti reagoineet palutteeseen, mikä oli tökeröä! Saimme asian kuitenkin sovittua!

Totakai otamme opiksi antamastasi kritiikistä, mutta totta sekin että puolustamme myös firmaamme ja halusin tuoda myös meidän näkemyksen asioille.

Oikein hyvää jatkoa!

Ystävällisin terveisin Eva 

Link to comment
Share on other sites

Hei, kaipaisin kokemuksia Paraisilla toimivasta Nestor's restaurant & cafesta (aka Turunmaan pitopalvelu). Täälläkin joitakin kommentteja oli, mutta kaikista 13 sivusta näyttää jäljellä olevan kaksi. Saimme todella hyvän tarjouksen, mutta hämmentää vain, ettei mitään kommentteja Internetin ihmemaasta löydy. Onko paikassa näin ollen jotain vikaa?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

^Jossain ketjussa oli maininta tästä pitopalvelusta. En vaan löytänyt sitä enää kun yritin etsiskellä... Siinä oli pari kommenttia sekä puolesta että vastaan...

 

Meidän pitopalveluksemme tulee Ahoska. Edullisin tarjous ja ovat saaneet aika paljon positiivista palautetta. Johanna vaikuttaa todella mukavalta ihmiseltä. Suunnittelupalaveri on 6.3, joten sitä ootellessa :)

Muokattu: , käyttäjä: JennyH
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 7 months later...

Hei, 

 

meidän häissämme viime kesänä pitopalveluna oli Herkkupiste, ja kaikki sujui oikein mallikkaasti. Ruoka oli todella hyvää ja sai paljon kehuja vierailta myös jälkikäteen! Mukana oli paljon raikkaita herkkuja ja ruoka myös näytti upealta. Emme halunneet aivan perinteikästä pitopalvelupöytää, ja Herkkupiste vastasi kaikkiin odotuksiin. Hiukan suunnitteluvaiheessa olisimme kaivanneet aktiivisempaa otetta pitopalvelulta - pyysimme useasti jotain hieman erilaisia pääruokavaihtoehtoja, ja niitä oli vähän vaikea saada. Meille sanottiin, että he voivat toteuttaa, mitä vaan toivomme - mutta oikeastaan olisimme kaivanneet ideoita nimenomaan heiltä, ammattilaisilta. Loppujen lopuksi pääruoka saatiin yhdessä ideoitua, ja se vastasi odotuksiamme, eli tähänkin olimme lopulta oikein tyytyväisiä. 

 

Henkilökunta oli ammattitaitoista ja hoiti juhlapaikallamme sovitusti muutakin kuin ruokien laittoa (täyttivät juomapöytää, hoitivat hetken aikaa baaritiskiä, laittoivat karkkibuffan esiin). Kommunikointi sujui koko ajan varausvaiheesta loppuun asti hyvin, ja tuntui siltä, että homma on hanskassa ja meitä kuunnellaan.

 

Ainoa selkeä moka oli se, että olimme sopineet ottavamme omalla vastuullamme (kylmäketju katkennut) yli jääneet ruoat mukaan juhlien jälkeen, mutta tämä tieto ei ollut välittynyt tarjoilijoille. Yli jääneet ruoat olivat siis menneet kysymättä roskiin, emmekä niitä saaneet suureksi harmiksemme mukaan. Ilmaisimme harmistuksemme tästä ja Herkkupisteeltä asiaa pahoiteltiin asianmukaisesti. Tämä otettiin myös loppuhinnassa huomioon - hyvä mieli jäi siis lopuksi. Hinta vastasi muutenkin täysin sovittua, eikä tullut mitään lisäkulueriä, joita ei olisi osannut ennakoida. 

 

Suosittelen erittäin lämpimästi Herkkupistettä!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Voimme lämpimästi suositella kenelle tahansa Turun alueella häitään juhliville pitopalveluksi Herkkupiste Cateringia! Häiden suunnittelu tapahtui heidän kanssaan valtavan sujuvasti ja kaikkiin kysymyksiin vastaus oli aina "Kyllä hoituu!". Henkilökunta on älyttömän ystävällistä ja hoiti juhlan tyylikkäästi ja asiantuntevasti. Paras viimeisenä, eli ruoka oli aivan uskomattoman hyvää! Ollaan saatu sekä juhlapäivänä että sen jälkeen valtavasti kehuja ruuasta. Valitsimme yhden valmiiksi suunnitelluista menuista, joista karsimme jonkin verran ruokalajeja pois, ja kaikki oli kerrassaan herkullista. Pelkkää suitsutusta siis Herkkupiste Cateringille!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Tuoreena morsiamena täytyy tulla antamaan niille kanssasisarille vinkki jotka etsivät loistavaa pitopalvelua häihinsä! :) Ruoka on niin tärkeä osa juhlia ja muistan kun googlettelin viime syksynä kokemuksia erilaisista pitopalveluista ja toivon että tästä on jollekki hyötyä joka on tänä syksynä samassa tilanteessa! Meillä oli viime kuussa häät ja pitopalveluna oli Pikkasen purtavaa. Me kasattiin yhdessä Sinikan kanssa meän näkönen menu ja ruoka oli ihan loistavaa! Vieraat haki häissä monta santsikierrosta ja jälkeenpäinkin sateli vielä kehuja kuinka hyvää ruoka oli! Sinikan kans oli helppoa sopia kaikesta ja muutenkin hän vaikutti ihanan sydämellisestä ihmiseltä. Ja meiltä tuli matkan varrella vielä ennen häitä yhtä sun toista toivetta ja lisäystä ja kaikki aina onnistui. Voin antaa ihan täyden kympin, niin ruualle, yhteydenpidolle kuin kokonaisuudellekkin, koska myös tarjoilijatytöt oli loistavia! Suosittelen siis lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...

Jesse's Dinen cateringpuolesta en tiedä, mutta jos on yhtään samaa tasoa kuin Skanssin ravintola niin on ihan mieletön niin makunsa kuin visuaalisuutensa puolesta! Kannattaa käydä kokeilemassa ^_^

(Mä tosin oon muuttanut jo melkein pari vuotta sitten pois Turusta enkä sen jälkeen käynyt tuolla, mutta tuskin taso mihinkään on romahtanut!)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...