Kaikenlaista keskustelua kakunkoristeista


Guest anu_2003

Recommended Posts

Meille tulee Mikki ja Minni :-X

kakunkoristeet.jpg

Ja koska Mikki ja Minni ovat kakun päällä niin tulee meille myös tämmöset lasit ja lautaset :-X Mä kun en juo kahvia niin ryystän sit mehua tai siideriä tosta lasista :-X Ja morsiusneidoille menee noi 2 muuta lasia :-X

lasit.jpg

lautanen.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Rokkimorsian

Keltaiset kumiankat  :o Loistava idea! Me tilasimme Viivin ja Wagnerin... sopii tyyliin  ;D Aluksi pohdittiin kyllä pinkkiä prinsessakakkua (siis sellaista marsipaanikuorrutteista) ja päälle kahta marsipaaniporsasta, mutta olisi saattanut mennä liian kitschiksi  ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä kokki tekee meille suutelevan joutsenparin

Meilläkin oli sokerista tehty suuteleva joutsenpari, jonka valmisti silloisen työpaikkani kondiittorimestari. Hän teki myös marsipaanista ja suklaasta pari sellaista wanhaa palokypärää pöytäkoristeeksi.. (ne pari kypärää liittyivät meihin ikäänkuin symboliselta kannalta)  Eikä maksanut mitään.. Saimme lahjaksi.  :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Rokkimorsian
meille tulee Viivi & Wagner figuurit!

........ ja sama aihe toistuu myös mm. kutsujen postimerkeissä ja hääkarkeissa... on jotenkin osuvia nuo stripit  ;)(tosin kysyin mieheltäni ettei hänellä ole mitään sitä vastaan että hänen hahmo häissä on sika ;D)

Hehe... meillä kanssa "leluhyllyllä" komeilevat häitä odotellen Viivi & Wagner... ja postimerkit olivat myös samat  ;D Hääkarkkeja ei tuleman pidä, mutta tupakkahuoneeseen tulee tikkuaskeja, joihin tein Viivi & Wagner- etiketit (sarjakuvissa esiintyviä tekstinpätkiä).

Link to comment
Share on other sites

Heips Netta! Mistä noita suloisia Minni ja Mikki hahmoja oikein saa? Tahtoo tuollaiset myös....

:-X :-X ??? ::) ??? ::)

Konditoriasta/kahvilasta/leipomosta voisit kysyä tai kattella ihan tavallisista kaupoista?

Mä ostin ton Konditoriasta täältä Jyväskylästä... Mutta kyllä mä uskoisin että noita on aika monessa paikassa kaupan. Mä maksoin noista kahdesta koristeesta yhteensä 16 E. Tais olla mun eka hääostos 8) ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Monnax kirjoitti:

Meille tulee pienet puiset kissat (keltainen ja violetti) hännät pystyssä.

Samoilla linjoilla täälläkin, kissat kehiin (tai siis kakun päälle  ;) ) Ajattelin vielä askarrella toiselle kissalle hunnun ja toiselle pienen rusetin kaulaan  :D Vai onko jo liian ällösöpöä... 8)

Link to comment
Share on other sites

Tervehdys! Osaisiko joku luetella ne Tampereen liikkeet, mistä kannattaa alkaa hakemaan kissa-aiheisia hääkakun koristeita? Tekeekö joku oppilaitos/yritys tilauksesta? :o

Varmaa tietoa ei ole  :(, mutta Hatanpään valtatien ja Hämeenkadun kulmassa on pikkuinen kahvi-/herkkukauppa, jonka ikkunassa näyttää olevan vähän epätavallisempiakin kakunkoristeita.

Kauppahallissakin on (kuulemma) leipomo-konditoria, jolla on hyvä koristevalikoima ja jotka tekevät marsipaanikoristeita tilauksen mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.