Kaikenlaista keskustelua kakunkoristeista


Guest anu_2003

Recommended Posts

Se Hatanpään valtatien ja Hämeenkadun kulmauksessa oleva kauppa on Koskilinnan kahvikauppa. Siellä oli kissapariskuntaa suklaisena sekä perinteiset vaihtoehdot ja Mikki+Minni-koriste. Jos huomenna kävis piipahtamassa kauppahallissa. Stockmannin Herkun pulla- ja leipätiski myi mielestäni edullisesti perinteisiä ja Mikki+Minni-koristetta, alle 10 euroa ellen väärin muista. Stockmannin yläkerrassa oli hauskoja, hieman erilaisia koristeita. Pikkuleipomot Tampereella myy ei oota hääkakun koristeita kysellessä. Toivottavasti joku säästää tällä muutaman turhan askeleen :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 4 weeks later...

kiitoksia Hannatati nettiosotteesta, sieltä tosiaa löyty myös toi ´karkaava sulho´koriste, mut seki maksaa 53 euroo .. aikamoisia hintoja..

onkos kukaan väsänny itte hääkakun koristetta? löytyiskö kuvia sellasista?

itteä vähä kiinnostais väsää jostain nukeista pari moottoripyörien päälle, jotenkin toisistaan kiinni pitää. meillä on molemmilla moottoripyörät ja mulla on jo omasta minikokoki, vielä ku löytäis miniversion sulhon prätkästä, ni sit voiski miettii omaa koristeväsäystä :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Hannatäti

Kiitos kiitoksista :) Omatekemä kakunkoriste antaa kyllä ihan eri fiiliksen! Siellä samaisessa osoitteessa on Sugar Dough -nimistä massaa ja ohjekirja, joilla tekee tosi persoonallisia juttuja. Kandee kokeilla nimittäin on yllättävän helppoa ja hauskaa!

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee kakkua koristamaan hääpari, jossa morsian hiukan sulhasta pidempi todella uhkea blondi. Kuvaa vähän meitä  ;D (paitsi en ole älyttömän uhkea enkä blondi)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on myös se "karkaava sulhanen" koriste. Haluttiin vähän huumoria peliin. Mutta saa nähdä kuinka moni sitä edes huomaa - en ainakaan itse muista yhtään kakunkoristetta niistä häistä missä olen itse ollut vieraana.

Hurjan hintainen se on tuolla novaikka.fi:ssä! Me saimme sen kätevästi sulhasen jenkki-työkaverin kautta - muistaakseni siellä jenkkiveppikaupassa se maksoi joku 22$.

Link to comment
Share on other sites

Guest sammakkoprinsessa

Meille tulee muumipappa ja muumimamma.

Ostettiin semmonen pakkaus varaväkeä muumilaivaan ja taloon,siellä oli neljä hahmoa,joista valkattiin.Maksoi jotain 6e se paketti...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.