Kaikenlaista keskustelua kakunkoristeista


Guest anu_2003

Recommended Posts

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sieltä Pikkupaketistahan me se tilattiin! Me jätettiin tilaus about kuukausi sitten ja sanoivat että saadaan se tammikuussa! Joku nainen tekee sen tilaustyönä ja on tällähetkellä kovin kiireinen :P Hinta oli jotain 30-40€. Siellä oli sellainen kansio missä oli vaikka kuinka paljon erilaisten koristeiden kuvia mistä sai valita mieleisen ;D Ankat oli kyllä ehdottomasti paras!!!

Link to comment
Share on other sites

Sieltä Pikkupaketistahan me se tilattiin! Me jätettiin tilaus about kuukausi sitten ja sanoivat että saadaan se tammikuussa! Joku nainen tekee sen tilaustyönä ja on tällähetkellä kovin kiireinen :P Hinta oli jotain 30-40€.

4 kuukauden odotusaika!! Meilla on alle tuon meidan haihin! Voi ei!  :-/ Eiko niita saa mistaan muulta?

Link to comment
Share on other sites

Jos 55€ ei ole liian kamala hinta, niin muistaakseni sillä hinnalla Helsingissä Kluuvikadun Fazerilla kondiittorimestari (erittäin taitava mieshenkilö) tekaisee asiakkaiden toiveista lähes minkälaisen kakunkoristeen tahansa. Tämä vaan vinkkinä.  ;):)

Link to comment
Share on other sites

Eipä ole aavistustaaan mitä kakun päälle tulee, ravintola hoitaa kakun. Totta puhuen minulla ei ole edes mielenkiintoa koko asiaan, kunhan koristelevat, se riittää. Eikä tulisi mieleenkään maksaa 40 euroa moisesta koristeesta, rahaa menee muutenkin ihan tarpeeksi  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Aikaisemmin haaveilin Stenvallin Ankoista, mutta en kerennyt tilata ajoissa. Jaimme lopulta kaikessa kiireessa ilman koristetta, mutta ei se haitannut ollenkaan! Kakku oli Todella Upea ja juhlava ilman yhtaan mitaan sen paalla.

Tama siis vain vinkkina heille, jotka eivat loyda mieleistaan, tai kerkea hankkia kuten me.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Sama oli ongelma täällä, eli ronkeli kun on, niin ei löytynyt ajoissa sitä omaan makuun sopivaa erikoiskoristetta. Laitettiin siis kakun päälle pari isoa, kaunista, valkoista ruusua (ei varsia!) kallelleen. Cateringillä (Hupli) oli mukana oma varakoristevalikoimansa, josta sitten viime hetkellä päätimme ottaa sähikäispötkön (oikea nimi ei tiedossa). Siis sellainen ilotulitussuihku, joka suihki kakun leikkuun ajan lisätunnelmaa ja otettiin sitten pois ruurujen jäädessä jäljelle. Sopi meille oikein hyvin - ei ollut liian söpöä, eikä vaatinut samaistumista mihinkään sarjakuvahahmoon ;)

Link to comment
Share on other sites

Lahdessa on sellainen liike kuin pikkupaketti, jolla on suhteet todella taitavaan sokerileipuriin. Hän tekee Kaj Stenvalin ankkoja ym. Tarvitsee piirtää kuva ja varmaan määrittää koko jonka jälkeen saa hinta-arvion. On huomattavasti halvempi kuin Fazer. Liike löytyy hämeenkadulta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei.

Olen yrittänyt etsiä kakunkoristetta (ihan suht perinteistä, muttei ihan sitä "peruskoristetta" kuitenkaan..), jossa mies olisi blondi ja nainen tummempi hiuksinen. Lähes kaikissa taitaa olla mies tummahiuksisena.

Onko kukaan nähnyt missään koristetta jossa on blondi mies? Vaalean tukan voi kyllä tummaksi vaikka tussilla värittää, mutta ei päin vastoin...

Link to comment
Share on other sites

Tinttara, ei yhtään sairaampi kuin munkaan ;D

Ja asiaan, itse varmaan kävisin jossain sokerileipurilla, fasulla tms. kyselemässä (jos tekevät niitä itse, ei varmaankaan iso homma saada blondia sulhasta).

Ja if all else fails, voithan ehdottaa että sulhosi _sinun mieliksesi_ värjäisi tukkansa, jotta matchaa koristeen kanssa  ;D (<- en voinut vastustaa kiusausta, kun lueskelin tuolta ylempää bridezilla-ketjua)  

Link to comment
Share on other sites

Saisikohan jostain päin Suomea koristeen, jossa sulhanen on tummaihoinen?

Ainakin Lappeenrannassa Oprissa olevassa kahvilassa on vitriinissä tummaihoisia morsiamia ja sulhasia (siis erillään, niistä voi yhdistellä sopivan parin), samoin vaalea- ja tummatukkaisia morsiamia ja sulhasia.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.