Kaikenlaista keskustelua kakunkoristeista


Guest anu_2003

Recommended Posts

Nyt löytyi kakkukoristeet, vaikka niitä tuossa tuskailinkin, että ei tahdo löytyä. Törmäsin Tampereen Stockan leluosastolla kivannäköisiin muovielukoihin (ei mitään tiimarin muovieläimiä, vaan ihan oikeasti söpöjä) ja sieltä sattumoisin löytyi Poni ja Marsu eli miun ja sulhon lempinimet, joten ne meillä nyt myös kakkua sitten koristaa. Eikä hintaakaan ollut kuin 3,5 € kipale. Khih.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Onko kellään ollut sellaista ihan perus koristetta, mikä esim. omilla vanhemmillani oli? Siis sitä huokeaa paria, jonka saa joka konditoriasta ja marketistakin melkein.

Koska musta se alkaa olla jo niin wanha, että se on jo cool.  8-)

Meille tulee sellainen, on jopa sama joka oli vanhempieni kakunpäällä  :-X

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee Viivi & Wagner koriste kakun päälle mutta nyt ehkä alkaa jo hieman harmittaa, että tuli jo hommattua tuo kun täällä on niin kivoja kuvia koristeista. Katsotaan nyt ostaako tämä morsian vielä toisenkin hääkakun koristeen kun kakkujahan tulee kuitenkin enemmän kuin se yksi ;D

Link to comment
Share on other sites

Hei FireDragon!!

Tässä olisi tämä kaivattu kakkukoriste, jos arvasin oikein että juuri tätä etsit? Jos haluat ostaa tämä niin tämä löytyy ainakin osoitteesta www.krumeluuri.fi

115-103tl.jpg

KIITOS KAUNIS IRENE1!!! :D Oot juuri pelastanut päiväni ja melkein tulevan hääpäivän! :-X Täällä netissä kun kökkii aikansa niin ei enään pysy mukana missä mitäkin näki vaikka vieressä on puolenmetrin muistilappupinokin! ;D Kiitos sulle! ;)

Link to comment
Share on other sites

Mesimarjalla on aivan uskommattoman ihana kakunkoriste :-X :-X Mistä hankit ja maksoiko ihan mielettömästi?

Kiitos! Ei maksanut todellakaan mielettömästi, Kukunorista 8€ + postikulut 4€. Mulla on noita itse asiassa kaksi, mutta toisen olen jo luvannut myydä, se on mulla vielä varalla meidän lauantaisiin juhliin asti.

Link to comment
Share on other sites

Meikin ollaan mietitty tuota Victor & Corpce Bride figuuria kakunkoristeeksi. Ei tosiaan ole hinnalla pilattu.

Eilen askartelin meille kuohuviinilasit Fimo massasta. Tai siis lasit ostettiin, mutta tein niihin koristelut tuosta massasta. Samaan tyyliin koristelen myös kakkuottimet ja luultavasti muitakin koristeita. Yritän nyt sitten suunnitella itse myös kakunkoristeen.

Link to comment
Share on other sites

Me tahdottais Shrek ja Fiona, kuvaisi meitä parhaiten  ;D

mutta mistään ei olla löydetty  :-/ että jos jollain on antaa vinkkiä mistä lähteä moisia metsästämään, otetaan kaikki info kiitollisina vastaan  :)

Jos ei semmoista löydetä niin tyydytään tähän http://www.nowandforever.fi/index.aspx?typ...2&PPC=61413 "Nyt mentiin" koristeeseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Meille tulee koristeeksi vanhanaikainen polkupyörä, sulhanen ajaa ja morsian on tarakalla. Kuvaa hyvin meitä, olemme kovia pyöräilemään (emme tosin samalla pyörällä ;)).

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee se semmoinen, jossa mies "istuu" maassa jalat harallaan ja nainen vetää sitä perässään. Kuvastaa jotenkin hyvin tätä meiän naimisiinmenoa.  ;D  ;D  ;D No ei vaan, kyllä se on ollut ihan molempien päätös, mut jotenkin mä oon meidän suhteessa ollut aina se, joka tekee lopulliset päätökset.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.