Jump to content
Naimisiin.info

Kaikenlaista keskustelua kakunkoristeista


Guest anu_2003

Recommended Posts

Muoks. Mistähän noita "pullat kurkkuun"-koristeita saisi???!!?? :)

Tässon toi saitti, mistä löysin tuon, kun googlasin wedding cake toppers. Jenkkisaitti, mutta jotkut toimittaa Eurooppaankin, jossei joku suomalainen kauppa jo myy niitä. Voi tietty vertailla hintoja postituksineen, varsinkin nyt kun dollari on suomalaisille niin edukas.

http://www.weddingcollectibles.com/store

MUOKS: Just katoin sen saitin, hinta 24.95 $ + postitus Suomeen 32 $. (hurja postitushinta..)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

tietty voit tilata sen esim. www.marsipaanipuoti.fi sieltä saa kuulemma hienoja uniikkeja marsipaani kakunkoristeita. muta yks pieni juttu: victor ja se kuollu morsianhan ei sitte päädy loppujen lopuks yhteen... vaan lopulta victor ja victoria saavat toisensa. :)

Joo, en oo leffaa viel nähnyt, en tiennyt miten se päätty...täytyypä katsoa heti ensitilassa  :)

Tykästyin vaan hahmojen ulkonäköön ja ne passaa hyvin meidän häihin.

En halua marsipaaniste tehtyä koristeita, vaan jotkut kivat figuurit.

Link to comment
Share on other sites

en mäkään halua marsipaanista, en ees tykkää marsipaanista... tosin eihän sitä koristetta oo pakko syödä. :P mut kannattaa silti käydä tuol sivulla kattelees. :) hauskan näkösiä. :) voi ei!!! anteeks! nyt mä paljastin sulle siitä leffasta... no mut kannattaa silti kattoo se. :) mä tykkään siitä ainaki. :)

Link to comment
Share on other sites

Eilen tuo sulho löysi joltain sivulta sellaisen kakunkoristeen missä hääpari istuu sellasen vanhan auton kyydissä, se oli aivan kuin meille tehty! Ainoa vika oli että auto oli väärän merkkinen, mutta ei aina voi saada kaikkee :) Ensin mietittiin että jos oltais teetetty siellä marsipaanipuodissa oma, mutta taitaa olla niin suolaisen hintainen että ei viitsi niin paljoa satsata. Miten muuten mahtaa tuollainen marsipaanikoriste säilyä? Itse kun ainakin haluaisin pitää muistona tuon oman kakunkoristeen.

Link to comment
Share on other sites

Veikkaisin että Kukunorista, kun nyt on Simpsonelokuvabuumikin.

www.kukunor.com

Ei löydy. Kävin Tennispalatsissa paikan päällä ja onhan siellä joitain Simpsons figuureita, mutta hääparina Margea ja Homeria ei löydy.  :(

Link to comment
Share on other sites

tämän tahtoo hän. Onko kellään tietoo mistä vois löytyä vai voiskohan itse väsätä??? Ihan kuin me. Olen sulkkia reilut 40 senttiä lyhyempi!

Getting_a_Lift_411.jpg

Tuo on kuin minä ja mun tuleva mies..Mie oon reilusti lyhyempi ja vieläpä punapääkin ja sulhanen on blondi miltein 2metrinen hujoppi.. siispä mulle kans tieto mistä sais tuollaisen?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Junza: En tiedä missä päin häitä järjestät, mutta ihan vasta näin Särkänniemessä ison läjän Shrek- ja Fiona-pehmofiguureja. Myynnissä taisi olla kolmea eri kokoa.

Meidän hääkoriste on tällainen. Tosin värjäsin tietenkin morsiamen pään blondiksi, sillä eihän sulho mitään brunettea saa häissämme halailla. ;D

26121-L.jpg

70bfaf6cafddf43c.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...