Jump to content
Naimisiin.info

Kaikenlaista keskustelua kakunkoristeista


Guest anu_2003

Recommended Posts

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

66293800.jpg

Meillä seisoskelee nuo ihanuudet kakunkoristeena  

:-X

Nalle aihe on ollut mukana ihan meidän alkuajoista asti. Sain Kullalta ihan ekoina kuukausina tuohon "sarjaan" kuuluvan avaimenperän. Ja siinä olevan nallen paidassa lukee; I'm loved  :-X Se oli aika sulonen juttu, kun sen sain ja vieläkin se killuu avainten mukana..

Link to comment
Share on other sites

Sannibal81: Täällä Helsingissä noita figuureja löytää ainakin Hakaniemen kauppahallin toisesta kerroksesta. Yläkerta on täynnä sisustustavaraliikkeitä, mutta valitettavasti en juuri nyt muista sen paikan nimeä, josta tuon ostin. Sinne vain pyörimään, kyllä oikea liike löytyy. :)

Figuurit ovat Willow Treen mallistoa, sitä löytää satunnaisesti sieltä täältä, mutta kai niitä voisi netistäkin tilata.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hunna84: Muistaakseni figuuri maksoi noin 35 euroa. Me ei laitettu sitä kakun päälle, vaan korokkeelle kakkupöydän keskelle, sillä kakkumme koostui useasta pienemmästä kakusta. Figuuri on perinteisiä kakkukoristeita huomattavasti suurempi (noin 25 cm) joten kannattaa varmaankin neuvotella kondiittorin kanssa siitä, miten sen parhaiten saisi kauniisti kakun päälle. Ehkä monikerroksisen kakkutelineen ylimmän kerroksen voisi varata pelkälle koristeelle? Tai ylimpään kakunpalaan voisi rakentaa jonkin tukirakenteen?

Link to comment
Share on other sites

Kertoisitko mistä tuon tilasitte? Kun me ollaan päädytty tuohon samaan koristeeseen (en nyt muista olenko laittanut sen myös jo tähän ketjuun) mutta ei olla vielä tilattu, ja jos noin paljon halvemmalla saa niin ehdottomasti ulkomailta.. :)

www.ebay.com kirjoittelet hakuun Wedding Get-A-Way Car.

Saat listan kaikista jotka on myynnissä. Meidän on tosiaan tuo Usan 9.00 dollarin auto joka on Buy It now :)

Link to comment
Share on other sites

Me ostettiin ehdottomasta lempikaupungistani Amsterdamista pieni koriste, jossa hääpari seisoo kahden sydämen päällä. Sopi sulhaselle ja itsekin tykkään. Samalla muistuttaa ihanasta matkasta. Kauppa oli Heineken Experiencen lähellä, Ferdinand Bolstraatilla ja siellä oli paljon muitakin hääkakun koristeita, jos vaikka joku sattuu siellä päin liikkumaan.  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...