Jump to content
Naimisiin.info

Kaikenlaista keskustelua kakunkoristeista


Guest anu_2003

Recommended Posts

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Todettiin aiemmin hankittu koriste hieman pieneksi juhliin tulevaan kakkuun (käytetään sitä kyllä sit kun kahvitetaan sukua), niin Corpse Bride-kakun lumoamana surffasin meille eBaylta aivan täydellisesti musiikkipainotteisiin juhliin sopivan koristeen. Hintaa sille tuli 12,20€.

Link to comment
Share on other sites

Me to You -nallepariskunta, jossa nalluraiset istuvat vierekkäin, päät yhdessä ja toinen nalle pitää toista tassullaan olkapäästä kiinni ja ojentaa toisella tassullaan kukkaa.

Link to comment
Share on other sites

Vinkkinä kaikille ;). Googlettakaa "merjan marsipaanipuoti", hän tekee tilauksesta yksilöllisiä kakunkoristeita,  juuri tilasin meille oman eikä hintakaan mikään kovin paha ollut. Tosi upeita kuvia ainakin hänen sivuiltaan löytyy :)

Link to comment
Share on other sites

Me ei haluta mitään "yrittää olla ihmisen näkönen" -koristeita kakkua pilaamaan. Mutta teetättäminen maksaa kyselyjen mukaan noin 50 e. Pitää vielä miettiä...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me tilasimme omat nimikirjain-kakunkoristeen Juhlan taikaa verkkokaupasta! Eivät ole vielä postissa tulleet mutta toivottavasti ehtivät häihin  :-/

Link to comment
Share on other sites

Kun se kakku on syötävää, niin voiko ei-tarkoitukseen-tehdystä kakunkoristeesta liueta jotain myrkkyä siihen kakkuun? Ajattelin laittaa pari joulukoristeena aiemmin käytettyä juttua siihen päälle (tyylikkäitä siis ja sopisi meidän teemaan). Jos sitten vaikka ei söisi sitä kohtaa juuri niiden koristeiden alla..?   :P

Minä laittaisin koristeen ja kakun väliin vaikkapa foliota tai elmu-kelmua tms systeemiä, ettei koristeen tarvitse köllötellä suoraan kakun kuorrutuksen päällä. Teen itse meille koristeen kipsistä - enkä halua että koriste imee itseensä mitään kakun kuorrutuksesta, joten foliopala koristeen alle. Senhän voi leikata ja taitella/rypistellä/silotella jotenkin nätisti, jolloin se on osa koristetta... Elmukelmun sitten taas saa suht huomaamattomaksi. :)

Link to comment
Share on other sites

Tässä meidän kakunkoriste, jonka itse tein.

kakkukoriste.jpg

haaveilen saman tyylisestä? Voisitko kertoa mistä löysit tarvittavat aineet ja mitä tarvitsisi?

Kiitos

Link to comment
Share on other sites

Lumikukka-81: Kakunkoristeeseen tarvitaan akryylipala, dremeli tms. miniporasysteemi ja siihen (mun tapauksessa) kaksi kaiverrukseen soveltuvaa terää (leveämpi ja kapeampi), monogrammi tulostettuna peilikuvana, vakaa käsi ja paljon valoa. Viimeistelyyn vesihiomapapereita (eri vahvuisia), hammastahnaa ja dremelin hiomalaikka.

Akryyliä myydään esim. teollisuus-Etoloissa, dremeleitä saa varmaan jostain rautakaupoista, joista löytyy myös vesihiomapaperit. Akryyli ei ole ihan mitään halpaa ainetta.

Kaiverrus kannattaa tehdä esim. flanellin päällä tai muulla pehmeällä alustalla, sillä akryyli on hyvin pehmeää ja naarmuuntuu helposti.

Laita vaikka yv, jos on lisää kysyttävää :)

Link to comment
Share on other sites

Olen meinannut tehdä myös kakunkoristeen itse. Haluasin siihen kaksi koiraa, ja tätä rotua ei varmastiu löydy mistään valmiina. Sinooperista tms. varmasti löytyy jotain massaa, josta koristeet sitten aikanani muokkailen. Toinen vaihtoehto olisi teettää marsipaanista, mutta haluaisin, että koriste jää muistoksi. :)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee "peritty" hääkakun koriste, sama joka koristi vanhempieni hääkakkua joskus 70-luvulla :-X Koriste on perinteinen hääpari, morsiamen huntu pitää vain uusia...pitsi on vuosien myötä haurastunut.

Link to comment
Share on other sites

Minä olen päätynyt siihen ettei kakkukoristetta tule ollenkaan. En ole ainakaan vielä löytänyt mieleistäni TYYLIKÄSTÄ kakkukoristetta.

Link to comment
Share on other sites

Mitä olette mieltä siitä, että hääkakun koriste olisikin kakun laidalla eikä keskellä. Meillä on hyllyssä kaksi puista kissaa, jotka istuvat puisella sohvalla. Ajateltiin retusoida näistä kissoista hääpari, joka istuisi siinä hääkakun ylimmän kerroksen reunalla, tosin ilman sitä sohvaa. Ollaan kissaihmisiä ja lisäksi tuo koriste on lahjani sulhaselle ihan seurustelumme alkuajoilta. Mitä mieltä olette?

Link to comment
Share on other sites

helmi_08: mun mielestä kuulostaa hyvältä! :) just noikin että miten se liitty teihin se koriste ja muuta. aivan hyvin sen voi laittaa kakun viereen sen koristeen. mäkään en meinaan halua sellasia perinteisiä kakunkoristeita, vaan ajattelin ostaa (kahdella toisellakin täällä on sitä samaa sarjaa) willow tree (vai oliko se wood... no kumminkin :) ) merkkisen patsaan, se on niin painava ettei sitä voi kakun päälle pistää. :) se onm lisäksi niin hieno että sitä voi todellakin pitää muistona koristeena häistä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Olisko kenellakaan kuvaa/tietoa mista saa ostettua kakkukoristeen missa morsian on hypannyt sulhasen syleilyyn ja he suutelevat. Loysin kakkukoristeen joka on saman tyylinen kuin mita etsin. Etsimassani morsiammen sukkanauha on esilla. Tosi hauska ja haluasimme sen..olen vain hajamielisena hukannut sivut mista koristeen voi ostaa. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Meillä taidetaan kakun koriste huutaa ebaysta. Saadaan muutamalla kympillä persoonalliset itsemme näköiset koristeet.. :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...