Jump to content
Naimisiin.info

Karkkibuffet


Guest Sissiliini(Guest)

Recommended Posts

Sori kun en nyt jaksa lukea onko joku jo sanonut jotain tästä, huomasin vain että nimeni mainittiin. Oulussa sellaisessa liikkeessä, kuin Lysti Kööki & Kamari näin noita lusikoita.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä ei ole erillisiä rasioita tai pussukoita, joihin vieraat saavat karkkeja ottaa, mutta kaipa niitä voi ihan siihen lautasen reunalle ottaa?

Mä oon melkein sitä mieltä, että ois hyvä olla jotain mihin niitä namuja laittaa. Miten ois vaikka lautasliina? Kakkulautanen on aika sotkuisa vaihtoehto. Ja saisi sitten myöhemminkin illalla haettua erikseen namuja. Menekki vois olla isompi eikä käsiä tarvisi pestä kermavaahdosta/kinuskista/suklaasta/tms.

Toi ämpäri kuulostaa aivan ihanalta. :) Mutta vieraana en välttämättä raaskisi morsiamen vaivalla väsäämää systeemiä purkaa.

Link to comment
Share on other sites

Mies soitteli paikalliseen karkkitukkuun ja kyseli hintoja. Irtokarkkien hinnat pyörivät n. 5€/kg ja myyntierät olivat useinmiten n. 2 kg rasioita, toki karkista riippuen. Kävin myös normaalissa tukussa (Kespro) ja siellä hinnat olivat aika samoissa, koska hinnat pyörivät 5-5,4€/kg haarukassa. Suklaakonvehtien (Fazer) hinnat olivat lähemmäs 10 €/kg, jos nyt oikein muistan. Eli ei mitään ihan huippuhalpoja hintoja kummassakaan, kauppojen karkkialeissa saattaa saada halvemmallakin. Toki tukussa ainakin joitakin karkkeja sai alle 5€/kg hintaan, mutta kaikki omasta mielestä hyvät karkit olivat tuon 5€/kg.

En huomannut varmistaa mieheltä, että saako tuosta karkkitukusta ostaa yksityinenkin, koska meillä on mahdollisuus ostaa firman nimissä karkit niin tuolta kuin normitukustakin.

Link to comment
Share on other sites

Teillä Sandi on hyvännäköiset karkkibuffan kipat. Mistä olet nuo lasiset(?) astiat ostanut?

Nuo lasipurkit on ostettu Ikeasta :)

Link to comment
Share on other sites

Mein iskä tuo töistä (Fazerilasta) suklaakonvehteja, niitä saa 3kg laatikoissa (sellasissa pahvilootissa missä ne kaupassakin on tarjolla, jos on irtokarkkimyynnissä). Näillä näkymin tulee ainakin Dumleja, Sinistä, Mariannea, Toffeemariannea (entinen Marimint), Juliaa, Sini-valkoista (jos on vielä saatavana konvehteina)...ja muita Fazerin paperikarkkeja.

Ja Sandilla tosi ihanan näkösesti laitettu nuo namibuffet:)

Muoks. Täytyy toivoa, ettei morsian syö yksin kaikkia karssuja :lol: No, ei oo sitä pelkoa, koska molempien suvuista (varsinki mun puolelta) löytyy varsin makealle persoa väkeä! :grin:

Muokattu: , käyttäjä: lapsi7
Link to comment
Share on other sites

Hei!

Mistä olette hankkineet pihdit karkkibuffaan? Olen etsinyt kaikki mahdolliset kaupat läpi ja netistä samoin, mutta mistään ei ole löytynyt. Muutama viikko olisi vielä aikaa löytää ne.

Link to comment
Share on other sites

Jos häihin on tulossa karkkibuffa jossa myös pähkinää tms niin onko sitten tyhmä ajatus antaa hääkarkkeja kauniisti paketoituna ja värssyn kera..........

Pitäisikö miettiä karkin tilalle joku muu, esim kynttilä tms......

Link to comment
Share on other sites

Koska hääkarkkeja ei oo tarkoitettu syötäviksi, on ihan jees laittaa buffan lisäksi omat muistokaramellit värssyineen vieraiden matkaan. Jos se tuntuu morsiamesta itsestään hyvältä vaihtaa karkki vaikka juuri kynttilään, niin mikäs siinä, vaikkei koko buffettia olisikaan(=karkittomat häät). Nykyään ei taida olla yhtä oikeaa tapaa tehdä asioita vaan jokainen tekee niinkuin parhaaksi näkee.

Link to comment
Share on other sites

Mitä mieltä olette kuulostaisiko ihan tyhmälle idealle laittaa karkit esille semmoisiin isoihin muovisiin karkkirasioihin (jossa esim tukussa karkkia myydään) ja muovirasia olisi päällystetty ruskealla käärepaperilla ja ympärillä olisi esim punainen leveä rusetti!? Tämmöistä ideaa olen mielessäni pyöritellyt, kun ei tekisi mieli ostaa mitään erillisiä lasipurkkeja tätä varten, emmekä omista montaa samanlaista kulhoa valmiiksi. Perfektionisti kun kuitenkin olen, niin mielestäni buffan "astioiden" tulee olla samaa sarjaa.... Muovirasioita voisi saada vaikka jostain lähikaupastakin ihan ilmaiseksi... :P

Link to comment
Share on other sites

LillaEnkeli, ei se minusta kuulosta ainkaan pöljältä jos sen saa nätiltä näyttämään :)

Noita Sandin kuvassa olevia kannellisia säilytyspurkkeja ei kait myydän enään ikeassa. Olisin iten halunnut niitä lisää mutta netissä niitä ei ainakaan enään ole.

Meille tulee olemaan sitten joskus n. 50 vierasta niin aattelin 5 eriä karkkia. Kaks aino aalto kulhoa, kaksi juuri tuollaista ikean kannellista purkkia ja yksi sellainen isompi jalallinen.

Fazerin sinisiä ja geishaa ainakin. Iskä saa varmaankin hankittua tukusta niitä isoja pahvilaatikoita. Sitten ehkä nallekarkkeja ja jotain punaisia sydämiä.

Sitten aattelin läpinäkyviä kertäkäyttömukeja joihin voi karkkia ottaa.

Muokattu: , käyttäjä: sannaannas
Link to comment
Share on other sites

Me ollaan ajateltu karkkipurkkeihin lusikoiksi näitä:

54448_PE159928_S3.jpg

Minusta nuo ei ole mitenkään erityisen kauniit, mutta enpä ole törmännyt muunkaanlaisiin edullisiin. Nuo on 15 cm pitkiä eli aika pitkiä, mutta meille tulee nuo Ikean purkit, joista joku jo laittoikin kuvan, joten niihin pitääkin tulla pitkä varsi.

Iittalalla olisi tällaisia:

189080CollectTarjLus_0020__m.jpg

... mutta hinta on yli 30 euroa kappale. Nuo olisi kaikkein hienoimmat, mutta en todellakaan maksa 30 euroa yhdestä lusikasta :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meille iskä tuo töistä noin 9-10kg karkkia ja vieraita tulee 150-160. Saa luvan riittää, jos ei riitä ni lähin ruokakauppa palvelee mielellään vieraita :P

Link to comment
Share on other sites

Pohdin täällä tuossa hetki sitten kauhaongelmaa ja tänään ostin melkein samanlaiset kuin nämä Orthexin:

122.10.jpg

Tuo on sellainen melko pieni, ruokalusikan kokonen about.

Juhlavia nuo ei kyllä oo, mutta aion sitoa tuohon varren päässä olevaan reikään organzanauharusetin. Samat rusetit on kutsuissa ja menu- ja ohjelmalapuissa, joten jotain yhtenevyyttä sitten muuhun tyyliin.

Hintaa oli 1,20 kappale.

Link to comment
Share on other sites

karkit on osittain hankittu... rautanaulat puuttuvat vielä, ovat sulkin melkein suosikkeja. sitten vielä jotain hedelmä juttuja niin kakit olisi kasassa... ja sitten ne p....n kauhat... murehtii niitä tämäkin morsmaikku <_<

Link to comment
Share on other sites

Nekalan löytiksen alesyta löytyi vaikka mitä kippoo ja kauhaa, puoleen hintaan. :) Harmi, ettei ollut rahaa ostaa just sillä reissulla..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Onko kenelläkään tietoa noista tukuista että saako niistä ostaa ihan yksityinenkin? esimerkiksi metrolta?

Karkkibuffet on ihan must! Kunhan vielä sulhon saan suostuteltua.. ;)

Jos sille laittais sipsejä ja pähkinöitä ku se on niin suolaisen perään.

Kuolailen täällä itsekseni!

Link to comment
Share on other sites

Tilastotietoa meidän nyt juhlituista häistä: vieraita n. 120, joista lapsia reilu 10, karkkia meni sellaiset 17 kiloa. Olivat vieraat tykänneet :) Karkin menekkiin taitaa vaikuttaa huomattavasti esillepano: somissa pikkurasioissa olevia karkkeja ei kehdata ottaa samaan malliin kuin boolikulhoon tarjolle pantuja karkkeja. Meillä siis oli parikin karkkiboolikulhoa esillä. Samoin se, että meillä karkit laitettiin tarjolle heti ruoan jälkeen ennen kakkua, saattoi vaikuttaa menekkiin positiivisesti :)

Muokattu: , käyttäjä: Niadee
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Täälläkin on varmaan monia joilla tukkukortti on. Minullakin esim. Metrotukkuun ja jos joku haluaa karkkia tms sieltä lähteä ostamaan niin minuakin saa kysyä. Käyn siellä aika usein (Helsinki/Vantaa).

Itse suunnittelin tekeväni jokaiselle vieraalle teemaan sopivat rasiat pöydälle valmiiksi. Meinasin rasiaan laittaa karkkeja, ne syö jotka syö. Lisäksi sinne tulee Viivi ja Wagner sarjakuva ja ehkä joku muisto (?). Rasian sidon kiinni suurella rusetilla ja päälle tulee nimi. Saan siis rasiasta samalla paikkakortin. Tää idea elää vielä mut tuskin ostan ihan irtokarkkeja.

Link to comment
Share on other sites

Meillä vieraita 68+10 ja karkkia kului noin 6 kg.

Olisi mennyt varmaan illalla enemmänkin, jos ei olisi ollut iltapalaa. Karkit olivat Ikean Vasen maljakoissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Itsekin olemme karkinystävinä innostuneet tuosta karkkibuffetista, aivan ihana idea! Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että laitamme fazerin sinisiä ja geishoja kuppeihin pöytiin, onpahan kaikilla sitten mahdollisuus siitä helposti niitä napsia. Lasten puuhanurkkauksen lähelle laitamme ehkä sitten vielä karkkia, mutta tätä täytyy vielä miettiä, koska tiedämme serkun tytöllä (6v) olevan diabetes, voisi tytöllä olla itku kurkussa kun muut mässäävät ja itse ei voi... tästä täytyy keskustella tytön äidin kanssa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Toi karkkibuffet kuulostaa hyvältä idealta! Nam! :P

Te joilla on ollut karkkibuffet tai sellaista suunnittelette, oletteko ajatelleet erikseen antaa jonkun muiston vieraille vai miten olette asian hoitaneet? Yleensähän se on juuri se karkki jossa on joku värssy mikä jää muistoksi...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...