Pitopalvelu Kauhajoki - Kurikka + ympäristökunnat


Villis

Recommended Posts

Olet varmasti jo löytänyt pitopalvelun sen verran aikaa on tuosta viestistäsi, mutta muille avuksi ja tiedoksi että Minna-Maria tekee aivan mahottoman hyvät ruuat, viimeksi sain näitä herkkuja maistella äidin viiskymppisillä... Minna-Maria on valmistanut ruoat myös (tulevan) mieheni siskon häihin ja isäpuoleni syntymäpäiville.

Ruokaa on ollut aina riittävästi kunhan vain osaa sanoa jonkinlaisen haarukan et miten paljon on väkeä syämässä ja loput saa pakata mukaan.

Minna-Maria valmistaa ruoan myös meidän tuleviin häihin kesällä -08.

(Soitin pari viikkoa sitten ja sain kuin sainkin haluamalleni päivälle varauksen ja se oli elokuun viimeinen vapaa viikonloppu :-*)

Minulla siis vain positiivista sanottavaa....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Meillä oli JK-pitopalvelu, tosin on Vaasasta kotoisin oleva. Mutta Jurvassa meillä oli häät ja onnistui hyvin sinne tulla, ei kilometrikorvauksia ainakaan erikseen ottanut. Tilasimme hääpäivällisen (porsaanfilee, kermaperunat + monipuoliset salaatit ja lisukkeet) ja hääkahvit kakkuineen. Hinta ei todellakaan päätä huimannut, mielestämme edullinen tasokkaasta ruuasta. Useampia menuuvaihtoehtoja löytyi ja kaikki oli muokattavissa. Suosittelen! Googlella löytyy yht. tiedot..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Hei,

Jos Sanssin kartanossa vietätte häänne, ottakaa ehdottomasti Saarikosken Helmin pitopalvelu. Hänellä on pieni hotelli-lounaspaikka melki vastapäätä Sanssin kartanoa Puistotien ja Ullantien kulmauksessa Kauhajoella. Hänellä on todella ammattitaitoa ja kokemusta pitopalvelualalta. Suosittelemme erittäin lämpimästi, kaikki sujui heti alkujärjestelyistä lähtien todella hienosti. Kaikki häävieraat kehuivat ruokia ja hääkakkua. Kaikkea oli riittävästi ja loput ruuista pakattiin meille mukaan, söimme lähisuvun kanssa vielä häitä seuraavana päivänäkin näitä ihania ruokia. Monet ovat kehunneet tätä Minna-Maariaa, mulla on kyllä päinvastaisia kokemuksia. Vietimme häitämme elokuussa 2009 ihanan auringonpaisteisena ikimuistoisena päivänä. :girl_in_love:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...