Jump to content
Naimisiin.info

Kuvia hääkakuista


lilliputti

Recommended Posts

  • Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Ihmettelin, että kuinka noita kakkuja leikataan? ???

Onko niiden "kerrosten" välissä jotain...siitähän tulee hirmuinen sotku, jos niitä joutuu pilkkomaan!

Osan kuorrutukset kyllä näyttivät siltä, ettei lapio uppoa.

En kyllä raaskis edes antaa tollaista suurella vaivalla tehtyä taideteosta kenenkään sorkittavaksi!

Onko kukaan maistellu tuollaisia kakkuja, joissa on hieno värikäs kuorrutus? Eihän se vain ole marsipaania...

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan maistellu tuollaisia kakkuja, joissa on hieno värikäs kuorrutus? Eihän se vain ole marsipaania...

Ei ole marsipaania. Amerikkalaiset kakunkuorrutteet on ihan oma lajinsa ;D Niitä on vähän eri tyyppisiä, esim. "icing" ja "frosting", yleensä ovat myös tosi makeita. Olikohan tuo hääkakun kuorrute nyt nimeltään "butter cream" tai jotain sinne päin. Googlella löytää kyllä lisää.

Jenkkikakut on perinteisesti todella näyttäviä, mutta se siinä onkin sitten pääasia, maku ei niinkään.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin tykkään jenkkikakkujen ulkonäöstä :) Jostain muistelen lukeneeni, että myös ns. sokerimassasta saisi kaulittua tuollaisen kauniin, sileän kuorrutuksen. Englanniksi tämä sokerikuorrutus taisi olla nimeltään fondant. Sitähän voi myös värjätä karamelliväreillä tms.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee perinteinen "jenkkikakku" valkosuklaakuorrutteella. Sisällä tuorejuustoa+vadelmia, sekä valkosuklaa-tummasuklaa moussea joka toisessa kerroksessa. Mä itse vihaan marsipaania sekä kermaa, jonka tein kakun suunnitteluvaiheessa selväks. ;D

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee perinteinen "jenkkikakku" valkosuklaakuorrutteella. Sisällä tuorejuustoa+vadelmia, sekä valkosuklaa-tummasuklaa moussea joka toisessa kerroksessa. Mä itse vihaan marsipaania sekä kermaa, jonka tein kakun suunnitteluvaiheessa selväks. ;D

Sen verran olen besserwisser, että perinteinen jenkkihääkakku on yleensä sisältä pelkkä vaalea kuivakakku. Tarkoititko sitä, että kakkunne näyttää samalta, kuin tämän ketjun jenkkikakut? Tietysti jenkeillä on myös vankka juustokakkuperinne (slurps!), mutta se on eri kakku, kuin hääkakku. Yleensä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Onhan täällä ihan kauniita kakkuja, mutta nimenomaan noi jenkkityyliset näyttää ihan siltä ettei ne maistu miltään, korkeintaan puulta.

Ja sitten taas itse en haluaisi perinteistä kermakakkua, koska en itse tykkää kerman mausta :P, niin jos jollain on hyviä vinkkejä ja kuvia ei kermakakuista niin otan mielelläni vastaan. ;)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos, Tuuliainen! Omasta mielestänikin tuo on nimenomaan syötävän näköinen ;D, minä vierasta noita amerikkalaistyylisiä marsipaanihökötyksiä, ne näyttävät minun makuun liian muovisilta eivätkä houkuttele maistamaan.

Hääkakusta haaveillessa ollaan miehen kanssa ostettu aika monta Geisha-patukkaa. Ai että tekee nytkin mieli... :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...