Jump to content
Naimisiin.info

Kuvia hääkakuista


lilliputti

Recommended Posts

Usein kakuissa käytettyinä esim.

Marsipaani,

Vaahtokarkki fondant,

Sokerimassa.

Nämä kaikki sellaisia, joista koulitaan levy ja levitetään kakkujen päälle.

Kermavaahdostakin saa tasaisen hienon lastan avulla.

Nämä linkit ei varsinaisesti ole hääkakkusivuolle, mutta noista löytää hyviä ohjeita päällisten ymd tekoon sekä koristeita! :)

http://fantasia.vuodatus.net/

http://meppu.vuodatus.net/

http://sekasoppa.vuodatus.net/

http://lintu75-2.vuodatus.net/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Lurps mitä kakkuja!!! Tää ei oo kyllä dieettiläisen paikka kattella näitä! Ainakaan jos meinaa mahtua jonkin moiseen pukuun ensi kesänä... Tää valitseminen onkin vaikeampaa kuin luulin. Mäkin haluisin jonkun yksinkertaisen, mutta tyylikkään näköisen kakun. Ehdottomasti kermakakku, koska mä inhoan marsipaania. Sen pitäis sekä maistua, että näyttää hyvältä. Eli helpommin sanottu kuin tehty. Haluisin kauniin valkoisen kakun, jossa olis jotain valkoisia kirjailuja pinnassa ja muutama elävä kukka, kuten miniauringonkukka koristeena. En vaan ole löytäny kuvaa semmoisesta mistään.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ihana suklaa -kirjasta löytyy maailman ihanin hääkakku.. Olen haaveillut siitä monta vuotta, ja toivottavasti saan jollakin konstilla toteuttaa sen ensi kesänä!

Kakku on todella kaunis ja siinä on kolme kerrosta, pohjat ovat suklaisen tummia, ja kuorrutus valkosuklaata. Koristeltu valkosuklaanauhoilla.. Suklaaholistin unelma!  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Olisi kiva saada tänne enemmän kuvia "tavallisista" hääkakuista, joita teillä on ollut häissänne.

Perinteiset kermakakut ovat omia suosikkejani. Ja päälle paljon mansikoita tai vadelmia...

Esim. virgot:lla ihana kakku, sellaisen minäkin tahdon!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Aivan upeita kakkuja! Aatelin ite tehä kakun.. Kiinnostaisi kerrostettu kakku, ehkä 4 kerrosta, mutta pelottaa jos se lässähtää tai kaatuu.. :/ Onko minkälaisia kokemuksia ja miten kerrostetun kakun saa pysymään pystyssä? :D

Mitä tarkoitat kerrostetulla kakulla? Sitäkö, että pohja on leikattu viiteen osaa, jolloin täytettä on neljässä välissä? Tällöin kakusta todennäköisesti tulee liian korkea ja sitä on hankala leikata tai saada mahtumaan lautaselle.

Nelikerroksinen teline taas on ihan normi juttu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Tässä pikkuruinen kihlajaiskakkumme (mahtuu tavalliselle ruokalautaselle :girl_haha: ), mutta tuo suurempana ja vähän tarkemmin tehtynä olisi ihana hääkakku.

Ihan normaali kakkupohjaan tehty kakku. Väliin oli tehty Santa Marian caipirinha juustokakkuohjetta mukaillen Caipirinha-täyte kermasta, rahkasta, tomusokerista ja tuosta mausteseoksesta, kostutettu sitruunalimsalla. Päällinen on vaahtokarkkikuorrute, jossa vaahtokarkeista, tomusokerista, vedestä ja sitruunamehusta tehty "taikina" joka on kaulittu kakun päälle. Koristeet sokerikuorrutetta ja -helmiä.

Handmade and desinged by Tinakeiju. :curtsey:

5157583.t.jpg

Tässä vielä osoite isompaan kuvaan. http://www.aijaa.com/v.php?i=5157583.jpg

Onhan tuo vähän reppana noiden hienojen kakkujen rinnalla, mutta maussa varmasti pärjää muiden rinnalla tai jopa edellä. :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
Aivan upeita kakkuja! Aatelin ite tehä kakun.. Kiinnostaisi kerrostettu kakku, ehkä 4 kerrosta, mutta pelottaa jos se lässähtää tai kaatuu.. :/ Onko minkälaisia kokemuksia ja miten kerrostetun kakun saa pysymään pystyssä? :D

Mitä tarkoitat kerrostetulla kakulla? Sitäkö, että pohja on leikattu viiteen osaa, jolloin täytettä on neljässä välissä? Tällöin kakusta todennäköisesti tulee liian korkea ja sitä on hankala leikata tai saada mahtumaan lautaselle.

Nelikerroksinen teline taas on ihan normi juttu.

Ilmeisesti haettu miten pysyy pystyssä tuollainen jenkkityylisesti tehty nelikerroksinen kakku. Kerroskakuissa on aina keskellä tukikeppejä tukemassa ylempää kakkukerrosta, jos on oikein monta kerrosta tai todella korkea kerros saattaa keppien apuna olla myös ohut levy kerroksien välissä, joka on hieman pienempi halkaisijaltaan kuin päälle laitettava kerros.

Itsekin aina ihastelen noita jenkkityylisiä kakkuja, mutta en voi sietää sokerimassaa tai vaahtokarkkikuorrutetta. Mies muutenkin rakastaa perinteistä mansikkakakkua, joten tod näk tulee jotain perinteistä ellen sitten löydä konditoriota joka osaisi tehdä kermavaahdosta tarpeeksi siloisen pinnan. Koristeluita ei tod näk kaivata (ainakaan kauheasti :D)

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 2 weeks later...

Leivontafoorumilta löytyy kakuntekovinkkejä ja ohjeet kerroskakun kokoamiseen: http://leivontafoorumi.org/viewtopic.php?f=58&t=719

Meillä on kihlajaisissa itse tehty kolmikerroksinen kakku. Se pysyi hyvin kasassa ilman mitään tukirakenteita, vaikka teimme sen testimielessä jo edellisenä päivänä. Alin kerros oli tehty 26cm halkaisijan vuokaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Ei oo kuvaa mutta meillä oli valkosuklainen vadelmakermakakku, reunoilla orvokkeja aah tykkäsin kyllä nii paljon! Tykkään ite paljon enemmän perinteisistä marjakerma kakuista kun niistä sokerimössö päällisistä jenkkikakuista, kai nekin kyllä vous jollain täyttää ettei olis niin pahvia..Vaihtiksina olis tai lisäksi olisimme voineet harkita kunnon new york cheesecakea ja jotain marjamelbaa, liivatekakuista en tykkää niissä on oltava taitava sen liivatteen annostelun kanssa inhoan niitä liian kiinteitä limaklöntti kakkuja, hyi toistaiseksi en ole törmännyt kunnolla tehtyyn hyydytettyyn kakkuun Suomessa joten perinteisellä mentiin ja muutenkin kun suurin osa vieraista ei syönyt sikaa niin senkin takia ei hyydytettyä kakkua meille.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mies haluaa perinteisen mansikkakermatursakekakun mistä mä en ollenkaan innostu.. Kompromissina ajateltiin että tulee sitten kaksi kakkua, meinaan mä haluan suklaavadelmaversion (ilman kermaoverloadia)! Koitin etsiä kuvia myös sellaisesta mitä olen jossain nähnyt, että kakut tarjoillaan koivupuupölkkyjen päältä. Mä niin haluaisin sellaisia erikorkuisia limittäin ja kakut ois siinä päällä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...