Pitopalvelu Oulu / Oulun seutu


Gremlin

Recommended Posts

Raiku,

meillä Pihvitupa. Kaiken voi sopia. Meille tulee mm. omat iltapalat. Kakku kuuluu yleensä tarjoukseen, mutta senkin voi tietysti sopia. Kaikki tehdään tilaajan mukaan. Meille ei esim. tule pullapitkoon rusinoita koska sulkki ei tykkää  ;) Meillä on alkupalapöytä perunoineen aluksi, sitten pääruokana härän paahtopaisti + Auraperunat. Hääkakku ym. tykötarpeet (mm. valkosuklaakakku, kranssi, pikkuleivät, leipäjuusto). Ruokajuomat, leivät, kahvi, tee. 25 e/hlö. Tarjoilijat (yleensä 1 per 20 hlöä) maksavat 20 e/h/tarjoilija. Meille laskettu että 2 tarjoilijaa olisi kaikenkaikkiaan 7 h paikalla, eli 14 x 20 e.

PS. en tiedä saako näin tarkkoja hintoja kertoa mutta kerronpa nyt kuitenkin  ;D Huomautelkaa tarvittaessa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä Juhlapalvelu Helena. Saadaan tuoda kaikkea mitä halutaan muualta, esim meillä pikkuleivät,  kuivakakut ja muutama muu raaka-aine. Kakkuasiaa mietitään vielä, kuuluu toki tarjoukseen mutta saatetaan vielä hankkia muualta. Meillä hintaan kuuluu tarjoilijat, paperiset lautasliinat, noutopäydän kynntilät ja alv.

Hinta 27€/hlö ja alle 12 v -50%. Ja menu on tällainen: Poronpaisti, broilerin rintafile ja nauravat nakit. Kastikkeina karpalo-, sitruuna- ja ruskeakastike. Lohiruusukkeet, viher- ja fetasalaatti. Leipälajitelma (mm. sydänrieska, patonki ja ruisnapit), kahdensorttista voileipäkakkua (savunauta ja lohi) sekä juomina maitoa, kotikaljaa, mehua ja vettä. Kakussa mansikkaa, vadelmaa ja hillaa. Kahvipöydässä vielä leipäjuustoa hillojen kera. Ja kahvit, teet yms vielä. Iltapalalla cocktailpiirakat ja munavoi sekä kinkku-paprikapiiraat (Helenan oma erikoisuus).

Aika monipuolista siis ja sellainen erikoisuus hintaa lisäämässä, että kaikki maitotuotteet laktoosittomia. Viinit, avecit ja muu alkoholi tietysti tuodaan myös itse. Muitakin naposteltavia ajateltiin vielä lisätä tarjoiltavaksi ja ne tuodaan itse. Siis suopeasti ainakin Helenalla suhtaudutaan omiin "eväisiin".

Link to comment
Share on other sites

No niin, sama täällä, Helena siis meilläkin ja oikein suopeasti suhtautui, pyysi ainoastaan että huolehditaan itse ylimääräiset esille. Me toimme itse siis viinilehtikääryleitä sekä sellaisia kreikkalaisia fetakääryleitä, joita yksi kreikkalainen ruuanlaiton opettajatuttumme teki. Iltapalan sekä aamupalan tarjoilimme kokonaan itse. Meidän menu oli 24 e/hlö ja lapset puoleen hintaan. Menu oli:

Lämminsavustettu lohifile

Meloni-katkarapusalaatti

Mozzarellasalaatti, talon salaattikastike

Pasta-Välimerensalaatti

Sienisalaatti

Viininlehtikääryleet

Feta-persiljakääryleet

Paahtopaisti ja piparjuurikastike

Kermaperunat

Aura-gratinoitu munakoisotomaattivuoka

Sydänrieskaset, ruisleipä

Kirsikka-suklaakakku

Kinuskikermakakku

Hunajasydänpikkuleivät

Leipäjuusto

Hillat

Ja tuota ruokaa siis jäi ihan mielettömästi yli, eli tilattiin ruuat 75 aikuiselle ja 4 lapselle. Häiden jälkeen syötettiin 25 vierasta uudelleen seuraavana päivänä sekä syötiin itte seuraava viikko niitä, eikä meillä mitään liian laihoja vieraita ollut  ;D Kakkuakin jäi puoltoista kakkua...öhhh...

Ja palvelu oli siis ihan uskomatonta!!!  :-X

Link to comment
Share on other sites

Maku-Matkasta:

Emäntänä siellä toimii Riitta Moilanen. Puhelinnumero on 050 505 1920 ja sähköpostiosoite: [email protected]

Kannattaa ottaa yhteyttä ja pyytää menu-ehdotuksia. Me saatiin sähköpostilla kolme ehdotusta noutopöytään hintahaitarilla 24-28e/hlö. Näitä sitten muokkailtiin itse sopiviksi ja kysyttiin uutta hintaa. Loppujen lopuksi meillä pitopalvelu maksoi 26e/hlö ja tietenkin lapset puoleen hintaan.

Emäntä on joustava ja omia "eväitä" voi tuoda vapaasti. Muistaakseni kuitenkin kakun suhteen oli tarkka, että sen hän tahtoo tehdä itse.

Tähän meidän hintaan kuuluivat alkoholiton onnittelumalja, tosi monipuolinen menu noutopöydästä leipineen ja eri juomineen ja lisäksi hääkakku + kahvi/tee/mehu. Me teimme sitten itse pikkuleivät ja iltapalan kokonaan.

Tarjoilijoista (2kpl) Riitan lisäksi ei veloitettu erikseen. Iltapalalla luonnollisesti ei enää tarjoilijoita ollut vaan se katettiin pöytään omin voimin.  

Liinoista maksettiin erikseen, servetit kuuluivat hintaan ja  astioista oltaisiin maksettu, mutta ne saimme juhlapaikan puolesta. Noutopöydän tarjoiluastioista ei sen sijaan tarvitse maksaa.

Minusta pitopalvelu hoiti hommansa todella hyvin ja sai kehuja vierailta ja tykkäsimme kyllä kaikesta itsekin. Yhteensä pitopalvelusta maksoimme n. 2000e ja häissämme oli n. 80 vierasta.

(Niin ja kaikki oli laktoositonta.)

Vähän sekava viesti, mutta kyselkää jos epäselvää...  

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli pitopalvelu Väänänen Kiimingistä ja oltiin kyllä tosi tyytyväisiä! Tällä palstalla oli aiemmin jotain negatiivista palautetta ko. pitopalvelun etukäteisjärjestelyistä, mutta meillä kaikki meni aivan nappiin ja ruoka oli aivan mahtavaa!

Meillä oli seuraavanlainen menu:

Alkuruoka: Korvasienikeitto (sienet meiltä)

Pääruoka: Karjalanpaisti hirvenlihasta (hirvenliha meiltä, possu pitopalvelulta), vihreä salaatti, porkkana-appelsiiniraaste, sekavihanneksia, karpalohyytelö (meiltä)

Jälkiruoka: Hääkakku (kakkuihin marjat meiltä)

Lisäksi leipää (meiltä) ja vesi, maito ja mehu.

Hinta 12€/hlö, sis. tarvittavat astiat. Tarjoilijat 18€/h/hlö. Meillä 3 tarjoilijaa + emäntä.

Ruuat olivat siis todella maukkaita ja pitopalveluhenkilökunta ammattitaitoista. Tekivät itse alkudrinkkimme ja ensimmäisen boolisatsin, kun jätimme heille ohjeet, ja laittoivat iltapalan valmiiksi, vaikak iltapala tuli täysin meiltä.

Pitopalvelun emäntä on melko tiukka täti, mutta tosi ammattitaitoinen. Suosittelen siis kovasti pitopalvelu Väänästä!!

Link to comment
Share on other sites

Heips, Oulun Pitokokkeja on täällä jokunen kerta kehuttukin, mutta ainakin sähköposti, jonka olin muistiin kirjoittanut, palautui takaisin. Mahtaako olla vielä toiminnassa & tuoreita kokemuksia kellään?

Nimim. Olis kiva hoitaa kaikille ehdokkaille sähköisesti samanlainen tarjouspyyntö, ettei jokaiseen tarttis soitella ja ladella puhelimessa samoja turinoita...

No, kohta pitää alkaa soitteleen työnantajan iloksi, jos ei sähköpostisuunnitelma toimi.  ;)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Hempura! :) Taidankin heti laittaa sinne sähköpostia, kun taas on päivä vierähtänyt iltaan, enkä muistanut työkiireitten keskellä sinne soitella.

Juhlapalvelu Helena ja Maku Matka ovatkin jo tarjouksen toimittaneet. Vesi kielellähän niitä lukee, eikä millään osais päättää - sulhokin innostui tässä vaiheessa perehtymään tähän suunnitteluun  :P

Link to comment
Share on other sites

Varasin meille juuri eilen Väänäsen Pitopalvelun. Saatiin heiltä edullisin tarjous ja menu sisälsi enemmän ruokia, kuin monella kalliimman tarjouksen lähettäneellä pitopalvelulla.

Menu on seuraava:

Noutopöydästä

Tuoresalaattia ja kastikkeita

Tomatti-fetasalaattia

Valkosipulipikkelsiä

Graavilohta

Edamjuustoa

Rieskaa, ruis- ja hiivaleipää

Voita, kasvisrasva- ja tuorejuustolevitettä

***

Broilerin rintafileitä kermaisessa currykastikkeessa

Uudet perunat

Aurajuusto-kasvisgratiini

***

Maito, mehu, vesi, kotikalja

***

Vadelmakermakakku

Pullakranssi

Suklaaruusuja

Hillosydämiä

Kirsikkakakkua

Mokkakakkua

Leipäjuustoa ja lakkahilloa

Kahvi ja tee

Menun hinta 18e/hlö sis. alv, astiavuokran ja servetit.

Lisäksi tarjoilijoiden palkka 15.14e/h +

eläkevakuutusmaksu 15% palkasta.

Pöytäliinojen vuokraushinta 4.2-5.8e/kpl koosta riippuen.

Jollakin oli täällä huonoja kokemuksia Väänäsestä, mutta onneksi osalla oli myös positiivista palautetta... Ens kesänä se sitten selviää ollaanko tyytyväisiä! Ainakin puhelimessa emäntä kuulosti oikein ystävälliseltä ja ammattitaitoiselta ja on ollut useamminkin kuin kerran meidän juhlapaikassa töissä kun osasi heti antaa monia käytännön vinkkejä!

Ihan vinkiksi, että saatiin myös hyvä ja suht. edullinen tarjous (20e/hlö + tarjoilijat ja astiat) samantyyppiselle menulle Pitopalvelu Suvista. Siellä oli myös erittäin ystävällinen ja asiakkaan toiveet huomioiva palvelu. Jos Väänänen ei olisi ollut enää vapaana meidän päivänä, oltais otettu se Suvi.

Link to comment
Share on other sites

Erittäin positiivista palautetta voisin antaa Pitopalvelu Helenasta, jolta meillä oli siis häissämme ruuat. :) Kaikki sujui erittäin joustavasti ja helposti, ruoka oli erittäin hyvää ja ylimääräiset ruuat saimme itse mukaamme. Saimme tuoda itse ylimääräisiä ruokalajeja tarjolle ja pitopalvelu nosti ne sitten esille (leikkasi kuivakakut valmiiksi yms.).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

EN suosittele OuluTours'ia!

Me tilasimme Menun ja tarjoilun omalle juhlapaikallemme. Ruoka oli kyllä hyvä ja palvelu pelasi juhlan ajan.

Käsittämätöntä oli se, että Pitopalvelu vei illalla ruuat mennessään. Heillä on kuulemma tapana viedä ylimääräiset pois, sillä kokit laittavat aina "vähän extraa" että varmasti kaikille riittää. Miten he mittaavat mikä on extraa? Mehän tilasimme ja maksoimme ruuat, toinen syö enemmän ja toinen vähemmän.. Eipä ollut sitten talkoopäivänä muonaa tarjottavana  :'( Todella käsittämätöntä. Annoimme heille kyllä palautetta ja tahdon nyt varoittaa myös teitä tulevat juhlijat!

Link to comment
Share on other sites

Tuo extra määritellään näin: esim. te tilaatte ruoan 50hengelle. Kokit valmistavat ruoan esim. 55 hengelle, koska tällä tavoin turvataan se, että ruoka ei lopu missään nimessä kesken. Osa meistä syö enemmän ja osa ei taaskaan juuri mitään. Te maksatte tuon 50hengen ruoat, loput menee pitopalvelun piikkiin. Osa pitopalveluista menettelee, että he antavat kaikki ruoat, osa taas siten, että he pitävät loput. Yleensä selviää kysymällä suoraan pitopalvelulta, että mikä on jämien kohtalo.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
EN suosittele OuluTours'ia!

Me tilasimme Menun ja tarjoilun omalle juhlapaikallemme. Ruoka oli kyllä hyvä ja palvelu pelasi juhlan ajan.

Käsittämätöntä oli se, että Pitopalvelu vei illalla ruuat mennessään. Heillä on kuulemma tapana viedä ylimääräiset pois, sillä kokit laittavat aina "vähän extraa" että varmasti kaikille riittää. Miten he mittaavat mikä on extraa? Mehän tilasimme ja maksoimme ruuat, toinen syö enemmän ja toinen vähemmän.. Eipä ollut sitten talkoopäivänä muonaa tarjottavana  :'( Todella käsittämätöntä. Annoimme heille kyllä palautetta ja tahdon nyt varoittaa myös teitä tulevat juhlijat!

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa tosiaan kysellä ammattikouluiltakin. Ite opiskelen toista vuotta catering-alalla ja pari viikko sitten järjestettiin häät 100:lle hengelle. Ruokana oli vihersalaattia, tomaatti-sipulisalaattia, uunilohi, lohkoperunat, pariisinperunat, rieskat, prinsessakakku ja kahvi / tee. Leivottiin vielä yllätykseksi sydämen muotoiset kateleivät.  Vieraat tykkäsivät kovasti ruoasta ja palvelusta. Morsiamen äiti oli käynyt sanomassa opettajalle, että saat olla ylpeä ryhmästäsi  :D Hintaa tuli 24 euroa / hlö, koristeluista otettiin 40 euroa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Me otettiin Helena. Kun 28 euron hintaan saa hyvä ruuat, jälkkärit, kakkukahvit ja vielä iltapalan sekä TARJOILUN, niin tulee kaikkein halvimmaksi. Ruuat vaikutti tosi hyviltä ja kakuissakin on valikoimaa. Meille tulee *slurp* vadelma-valkosuklaakakku.

Täti oli mukavan oloinen ja kokenut. Omia sapuskoja saa tuoda lisäksi. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...