Pitopalvelu Oulu / Oulun seutu


Gremlin

Recommended Posts

  • Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Apua! Tämä pitopalvelun valinta osottautuikin vaikeammaksi kun kuvittelin... vaikea vertailla kun eri paikoissa kuuluu eri asioita hintaan. Onko semmoista pitopalvelua missä hintaan kuuluu liinat ja astiat, ehkä jopa tarjoilu!?

Kovasti on kehuttu Helenaa mutta ikävä kyllä on varattu jo muualle :'(

Kalevan hääliitteessä mainosti Pitopiika, onko kenelläkään tietoa/kokemusta tästä pitopalvelusta??

Link to comment
Share on other sites

Apua! Tämä pitopalvelun valinta osottautuikin vaikeammaksi kun kuvittelin... vaikea vertailla kun eri paikoissa kuuluu eri asioita hintaan. Onko semmoista pitopalvelua missä hintaan kuuluu liinat ja astiat, ehkä jopa tarjoilu!?

Maku-Matkassa hintaan kuuluu tarjoilu. Astiat ja liinat saa tarvittaessa lisämaksusta.

Link to comment
Share on other sites

Ei oo Helenalla sähköpostia. Vastaa kyllä puhelimeen hyvin. Sanoin mitä on suunniteltu ja Helena soitti perään paremmalla ajalla ja siinä sitten ehdotettiiin ruokia puolin ja toisin. Lopullinen menu melkein lukkoon lyöty. Hyviä ideoita sai Helenalta.

Link to comment
Share on other sites

Häämessuilla Cafe Bisketti mainosti, että he toimivat nykyisin myös pitopalveluna. Heillä oli esillä todella herkullisen näköisiä menuja pääruokineen, jotka sisälsivät kaiken (ruuat, tarjoilut, liinat, astiat, servetit jne). He aikoivat kuulemma laittaa menunsa esille uusille nettisivuille, mutta ainakin vielä sivut näyttivät olevan tekeillä. Oltais itse ehdottomasti otettu sieltä, mutta meillä tulee ruuat juhlapaikan puolesta. Kannattaa kysyä tarjousta sieltä, olin kyllä vaikuttunut.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Maku-matkasta vähän toisenkin puoleista: Soittelin heille tuossa muutama viikko sitten ja pyysin uuden tarjouksen niin, että pääruoaksi vaihdettiin härän tilalle poroa. Aikoi laskeskella tuota hintaa ja lähettää sitten sähköpostilla seuraavaan viikkoon mennessä uuden tarjouksen. Tuosta on nyt kulunut jo kaksi viikkoa kun uusi tarjous olisi pitänyt tulla... Ei kyllä enään pitopalvelua tarvita, mutta jäätiin hieman ihmettelemään kun tarjousta ei tullutkaan. Muuten oli kyllä hyvin ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua ja neuvontaa.

Link to comment
Share on other sites

Joku kyseli Pitopiiasta. Hinta oli kohtuullinen ja pitopalvelun emäntä oli puhelimessa ystävällinen. Saapui sitten meidän juhlapaikalle tekemään katselmusta ja mikä pettymys. Emäntä katseli kaikkea pitkin nokkavartta (keittiö kaikkine koneineen yms., juhlasali, hääpari), mikään meidän menusta ei olisi onnistunut kyseisessä keittiössä (varaamamme pitopalvelun mukaan kaikki taas onnistuu ja ovat tehneet vastaavaa ruokaa aiemminkin tuossa paikassa), servetit olisi pitänyt varata heti (vaikkei vielä oltu päätetty pitopalvelua/teemavärejä yms.) ja muutenkin kaikki tuntui kamalan painostavalta.

Pyysin emäntää lähettämään meille kirjallisen tarjouksen johon olisi laskettu kaikki. Pitopiiassa siis tarjoilu/lautaset yms laskutetaan ruuan lisäksi, eikä mulla ole käsitystä montako tarjoilulautasta ja kippoa ja kuppia mun ois pitäny varata ("ne hinnat on siellä nettisivuilla, laske sieltä"). Tarjousta ei ole tullut, joten otettiin sitte Vepo-talolla toimiva pitopalvelu. Siitä ei ole mitään pahaa sanottavaa, kaikki on toiminut ja on semmonen olo, että kaikki tulee menemään hyvin ja ruokaa riittää. Pitopiikaan petyin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä pitäs tilata vain pelkkä kakku, noin 40-50 hengelle. Onko kenelläkään pelkkien kakkujen hintoja? Voiko kaikista pitopalveluista tilata vaan pelkän kakun, esimerkiksi tuolta Helenasta? Jos se on koko kesäksi täysi, niin tarkoittaako se ettei se voi edes valmistaa mitään enää vai ainoastaan ettei voi järjestää juhlia?

Argh, tulipa tästäkin stressi kun oma tekemät kakut meni perseelleen. Aikaakaan ei enää ole kuin puoltoista viikkoa.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Juhlapalvelu Helenaa olen kaavaillut meidän häihimme. Onko kellään tietoa mitä suurinpiirtein tulisi maksamaan pidot n. 100 hengen häille Juhlapalvelu Helenalla? Hintaan pitäisi sisältyä tietysti ruuat (alkupalapöytä, pääruoka, kahvipöytä hääkakkuineen), tarjoilu, keittiön siivous, astiat, liinat jne eli koko hoito periaatteessa.

Link to comment
Share on other sites

Guest kesänmorsian(Guest)

Meillä oli viikko sitten häät ja Pitopalvelun hoiti MAKU MATKA kellon kiviniemestä. Todella upeaa palvelua koko ajan, ruoka maistui erittäin hyvälle ja tarjoilijat ovat todella ammattitaoitoisia ja kohteliaita. Voin lämpimästi suositella Maku Matkaa kaikille jotka hänet vain saavat järjestämään ruokailunsa juhliin!!!!! Nimttäin suosittu on....

Menu oli:ns. alkuruoka: fetasalaatti, vihreä salaatti, kastike, graavilohirullat, savulohi, kinkkuleike metwurstileike,juusto,   Pääruoka:  Kokonaisena paitettua porsaanfileetä, punaviini kastike, lämminlisäke, linnanperunat,    rieskasia, ruisleipää, voi ja tuorejuustolevite,    normaalit ruokajuomat,     Kahvit: lakkakermakakku, sormukset---keksejä, kookoskierteet, leipäjuusto. Ja voiu sanoa, että todella kohtuuhintaista, ruokammäärään nähden.....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...