475 viestiä aiheessa

Maku Matka teki ruoat myös meidän häihin ja kaikki oli todella herkullista!! Suosittelen lämpimästi! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me olimme oikein tyytyväisiä Väänäsen pitopalveluun. Hinta oli edullinen ruokamäärään nähden, ruokakin näytti ihmisille maistuvan ja ruokaa jäi ylikin, vaikka vieraiden joukossa oli paljon isoruokaisia miehiä  ;) Myös homma näytti toimivan pitopalvelulla ja emännällä oikein hyvin ja he olivat minusta joustavia. Mukavaa oli myös se, että olimme sopineet, että meidän juhliin tulee kolme tarjoilijaa, joiden palkat maksamme ja vaikka lopulta tarvittiinkin viisi tarjoilijaa, pitopalvelun emäntä maksoi itse kahden ylimääräisen tarjoilijan palkat, joten meille ei tullut ylimääräisiä kustannuksia. Oman kokemukseni perusteella uskallan siis kyseistä pitopalvelua suositella!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Onko kukaan vielä testannut Cafe Bisketin juhlapalvelua? Menut näyttivät tosi herkullisilta, mutta olisi kiva kuulla, mitä tarjoilut ovat olleet käytännössä.

Olimme kaveriemme häissä, jossa oli Cafe Bisketin pitopalvelu. Tarjoilu oli toimivaa ja ruoka oli erittäin hyvää, joten voimme suositella sitä. Meillekin tulee Cafe Bisketin pitopalvelu ensi kesänä häihimme ja todella joustavaa palvelua olemme saaneet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille oli varattu ensi kesäksi Kiimingin VePo-talolta Hannuksen pitopalvelu. No nyt sitten VePo-talolla olikin tulipalo ja sen myötä pitopalvelu lopettaa toiminnan (heiltä paloi käytännössä kaikki...).. Kiva alkaa tässä vaiheessa hommaamaan uutta pitopalvelua, kun meidän hääpäivä vaikuttaa melko suositulta. Positiivista toki on se, että häihin on vielä aikaa kuukausia eikä vaikkapa vain viikkoja tai päiviä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli pitopalveluna Juhlapalvelu Helena, enkä voi kuin yhtyä edellisiin kirjoittajiin: niin ruoka kuin palvelu oli loistavaa. Kaikki meni niinkuin sovittiin, vierailtakin tuli kommenttia mukavasta emännästä ja tietysti paljon kehuja hyvästä ruoasta.

Meille oli tärkeää, että saimme tuoda myös omia ruokia, mm. kahvipöydän syötävät olivat leipäjuustoa lukuunottamatta omia ja suvun kakkumestarin tekemiä. Ruoka ei loppunut kesken, tosin sitä ei jäänytkään paljoa (loppasuita oli paljon ja ruoka OLI hyvää ;D). Hintakin oli varsin kohtuullinen.

Helena oli tosi innostunut ja kiinnostunut myös somistuksesta, toi esim. toisenlaiset kynttilänjalat jo tuomiensa tilalle, kun sopivat hänen(kin) mielestään paremmin tilaan.

Kaikkien tärkeintä varmaan kuitenkin oli itse emännän persoona, minkä vuoksi asiat sujuivat niin hyvin ja kaikki meni juuri kuten sovittiin. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille oli myös varattu Hannuksen Pitopalvelu, mutta pystyvät onneksi hoitamaan meidän häät! Meille ei tuu lämmintä ruokaa ja porukkaakin on lapsineen n. 60 ja juhlapaikalla pystyy laittaan kans ruokaa, joten meillä ei onneksi tarvinnu lähteä etsimään uutta pitopalvelua. Hääpäivä meillä on jo marraskuussa, joten kiire olis tulluuuden pitopalvelun etsimisessä!

Harmittaa ihan kamalasti Hannuksen pitopalvelun puolesta. Tuhopoltto oli ollut ja yhdessä yössä mennyt koko elämäntyö :( He siis lopettavat toimintansa kokonaan lähiaikoina, eivätkä laita uutta paikkaa enää pystyyn.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemuksia pitopalvelu Merikasta? Toimii ilmeisesti kiiminki-akselilla?

kiitos vastauksista jo etukäteen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät onnellisesti juhlittu. Suosittelen erittäin lämpimästi Juhlapalvelu Maku-Matkaa!

Ruoka oli herkullista ja sitä oli todellakin riittävästi, vaikka vieraat ahkerasti santsasivatkin. Noutopöytä oli katettu kauniisti. Kaikki pelasi häissämme hienosti. Ja yhteydenpito ennen häitä sujui saumattomasti sähköpostilla, morsian sai kaikkiin mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin vastaukset. Palvelu oli todella asiakaspalvelua isolla aalla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyy minunkin kehaista Helenaa. :) Ruokaa oli riittävästi (jäi ylikin) ja kaikki kehuivat todella hyväksi ja tuoreen makuiseksi. Vadelma-valkosuklaakakku sai niin ikään paljon kiitosta. Emäntä oli loistotyyppi. Kaikki hoitui aivan niinkuin pitikin ja myös pikku pyyntöjä toteutettiin pitkin päivää. Hinta oli n. 28 euroa henkilöltä, ja se sisälsi aivan kaiken: pääruuan, kakkukahvit, iltapalan ja  koko päivän tarjoilun. Vertailuissa muiden pitopalvelujen kanssa siis edullisimmasta päästä ellei jopa edullisin. (En oikein muista.)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on kans varattu HElena ensi kesälle. SOittelin toukokuussa ja oli silloin jo kesälle paljon varauksia hänellä! En ole vielä tavannut häntä, mutta puhelimessa kuulosti tosi mukavalta ja hintakin on mielestäni sopiva. Mukava tukea pienempää yritystä kuin jotain massafirmaa, joka ei panosta laatuun.. Odotan innolla vadelma-valkosuklaakakkua :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi voi.. ei ollut Helenalla enää vapaata ensi kesälle. Kuulema syyskuusta eteenpäin sitten taas..

Noista ammattikoulujen palveluista tuli mieleeni, että osaako joku sanoa, milloin koulut alkavat kesän jälkeen, ja jos häät ovat elokuun puolivälissä, niin onko mitään mahdollisuutta saada ruokia/tarjoilijoita sitä kautta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Elokuun puolessa välissä alkaa, mut aikuiskoulutus (Hilikku) oppilaat ovat kesälläkin koulussa joten kysäse Hilikusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulee häihimme Pitopadasta ruuat ja kotikalja, olisivat tuoneet täyden palvelun, mutta tilasin kakun konditoriasta ja emäntä meillä on omasta takaa. Käykää kurkkaamassa www.pitopata.fi

Itselläni on vähän suhteita omistajaan ja kokemusta pitkältä ajalta, joten siksi uskallan suositella jo ennen hääpäiväämmekin  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme kysyneet tarjouksia useammalta pitopalvelulta ensi kevään häihin  ja kysyisin nyt onko kenelläkään kokemuksia Pitopalvelu Suvista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei. Onko kellään kertoa kokemuksia siitä, miten oululaiset pitopalvelut laskuttavat?

Ollaan vähän puulla päähän lyötynä täällä mieheni kanssa kun saimme tänään tiistaina laskun ja sen eräpäivä on jo tämän viikon lauantaina !!!!

Meidän häät ovat 070707 ja nyt pitää tässä vaiheessa maksaa reilu puolet laskusta eli 900€ ja sitten viikkoa ennen häitä maksetaan loppulasku eli noin 700€

Siis kaikki maksettuna ennen juhlia, mitäs sitten jos ruoka ei olekkaan kunnollista, sitä ei riitä kaikille tai jotain muuta reklamoitavaa? Kuka takaa että meille palautellaan rahoja sitten?

Tuntuu aivan oudolta asialta että laskutus tapahtuu näin, mutta meidän pitopalvelu vakuutti että tämä on käytäntö kaikilla...onko todella näin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille tulossa Maku Matka ja mä ainakin käsitin että lasku tulee sitten perästä...

Peruutuksesta ottavat 250e jos peruuttaa alle 3kk aiemmin...

On mun mielestä aika outoa. Mikä pitopalvelu on kyseessä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sussiliina: mitä teidän sopimuksessa sanotaan vahvistuksesta? Meillä on ainakin vasta viikkoa ennen häitä toimitettava tarkka osallistujamäärä, allergiat ym tarkat tiedot erityisruokavalioista; lisäksi on maininta "vahvistetun tilauksen lopullinen hlömäärä otetaan vastaan kolme arkipävää ennen tilaisuutta, laskutus tapahtuu tämän henkilömäärän mukaisesti. Laskutusehdot 7 pv,..." Joten tuosta päättelisin, että loppulasku tulee häitä seuraavalla viikolla. Meillä on Rauhalan oma pitopalvelu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Outoa tuo etukäteen laskutus....ei ole kyllä yleistä, voin kertoa. Toki ennakkomaksua voidaan periä, mutta loppu osa vasta sen jälkeen kun palvelu on saatu. Neuvotelkaa!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kertoisikos joku vielä, että missä hintaluokassa pitopalveluiden hinnat Oulun seudulla pyörivät keskimäärin? Jos ajatellaan per henkilö.. Toki varmasti vaihtelee yrittäjittäin, mutta sellaista noin hintaa... Olisiko 30e sellainen normi hinta henkeä kohden? Olemme nimittäin tässä tekemässä alustavaa budjettia häitämme varten. Lähinnä nyt vertaillaan, että tuleeko iso hintaero, jos ottaa pitopalvelun ja maksaa juhlapaikasta vuokraa, koristelut jne.. Vaiko sellainen hääpaikka, josta ei mene erikseen mitään vuokraa eli on vain tietty hinta per henkilö ja that's it! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

morsmaikku08: Meillä on juuri niin, että maksamme tilasta vuokran ja sinne tulee pitopalvelu. Vieraita tulee noin 150 ja kokonaishinta kaikinensa (ruoat, tarjoilu + tila) / hlö on noin 26 €. Näin halusimme, koska tilaan voi viedä omat juomat ja näin säästää niissä. Jos paikassa on A-oikeudet, sinne ei niitä omia juomia voi viedä ja se näkyy sitten myös hinnassa/hlö.

En tiedä onko kustannuksemme edullinen vai ei. Ehkä semmoista keskitasoa pitopalveluita käyttäneillä. Ainahan se tuntuu, kun maksamaan joutuu  :-/    

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sellaisille jotka vielä miettivät pitopalvelua Oulusta niin voin lämpimästi suositella Kauppurien lounasta. He järjestivät meidän 40 hengen häihimme tarjoilun ja täytyy sanoa että vieraat todella tykkäsivät ruuista.

Meillä oli kylmiä alkupaloja, lämmin ruoka parilla vaihtoehdolla, jälkkärit ja kakkukahvit eikä voinut kyllä moittia mitään. Ruokalista oli minun suunnittelema ja pitopalvelu teki kaikkensa täyttääkseen toiveeni. Muun muassa parsaa tähän vuoden aikaan kuulumattomana piti hieman metsästää :) Ruokia oli oikein sopivasti eli mikään ei loppunut kesken eikä jäänyt juuri mitään ylitse.

Hintaa tuli henkeä kohden reilut parikymppiä joten ei voi kalliiksikaan haukkua. Minusta hyvänä plussana oli myös että hinta oli hyvin selkeä, ei mitään tarjoilu/kuljetuspalkkióita erikseen niinkuin osassa tarjouksia oli.

He ovat käsittääkseni vuoden vaihteessa vasta alkaneet pyörittämään pitopalvelua joten matti myöhäisille erinomainen vinkki ellei viesti ole jo ehtinyt kauas kantautua (meidän vieraat lähes kaikki kysyi mikä pitopalvelun nimi on kun oli niin hyvät sapuskat). Yrittäjän nimi on Teemu Tapio ja sillä nimellä varmaan löytyy yhteystiedotkin.

Suosittelemme erittäin lämpimästi!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei. Vastaus vähän viipynyt kun kaiken muun hässäkän keskellä tehdään taloremonttia ja olen ollut siihen niin keskittynyt että häät on olleet vähän aikaa unohduksissa  :)

Meillä on kyseessä Väänäsen pitopalvelu ja tuntuu ettei kauheasti ole neuvoteltavaa  :'(

Tässä on monta muutakin ihmettelemisen aihetta ollut kyseisen firman takia joten mielelläni kuulisin kokemuksia muilta kyseisen firman tiimoilta.....

Lupaan kertoa jonkin  ajan kuluttua sitten koko tarinan kun saan tähän jotain tolkkua.

Mutta en todellakaan aio suostua siihen että koko summa pitää olla maksettuna ennen häitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä on kyseessä Väänäsen pitopalvelu ja tuntuu ettei kauheasti ole neuvoteltavaa  :'(

Tässä on monta muutakin ihmettelemisen aihetta ollut kyseisen firman takia joten mielelläni kuulisin kokemuksia muilta kyseisen firman tiimoilta.....

Lupaan kertoa jonkin  ajan kuluttua sitten koko tarinan kun saan tähän jotain tolkkua.

Meillä on myös väänänen varattuna 14.4 oleviin häihimme, ja tähän asti kaikki on sujunut mainiosti! Varausmaksu 150e maksettiin, kun menu saatiin lopulliseen muotoon. Meillä oli siis melko paljon omia toiveita joita ängettiin/vaihdettiin valmiiseen listaan.

Myöhemmin päähän pälkähtäneet kysymykset ja "ongelmat" (jotka lähinnä mun omien korvien välissä) on hoituneet joko puhelimitse tai s-postilla, ja vastaukset ollaan aina saatu heti, ilman minkäänlaista ongelmaa tai kädenvääntöä.

Nyt kyllä tuli vähän paniikki, jos jollain kaupat ei olekkaan mennyt ihan nappiin  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on myös kyseessä Väänäsen pitopalvelu ja kaikki sujunut ainakin meidän osalta moitteettomasti. Meillä pelkän pitopalvelun hinta/hlö on aika edullinen. Etumaksua täytyi maksaa, mutta siitä minulle kerrottiin heti, ei siis tullut yllätyksenä. Me teimme myös paljon muutoksia listaan (tai itseasiassa lista tehtiin aivan meidän toiveidemme perusteella) ja joustavuutta löytyi monessa asiassa.  Kun mieltä on askarruttanut jokin asia, olen soittanut tai lähettänyt meiliä ja aina olen vastauksen saanut. Itse ainakin olen ollut luottavaisella mielellä.

Kyseessä pitäisi olla pitkään toiminut pitopalvelu, joten lisää vain kokemuksia kaivataan täälläkin! Kirjoittelehan Sussiliina miten sulle asiassa käy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitokset viesteistä. Haluaisin vielä udella teiltä jolla varattuna väänänen että onko teillä vuokrattuna joku oma paikka jonne väänänen tuo pitopalvelunsa?

Meillä tilannetta vähän mutkistaa se että olemme viime vuonna varanneet turkansaaresta ylikärpäntalon ja tämä väänänen on oettu siihen vuokralaiseksi vasta vuoden vaihteessa.

Me emme siis ole asiaan voineet vaikuttaa kuka meille ruoan tulee tekemään.

Meille myöskin ilmoitettiin että etumaksua pitää maksaa mutta että yli puolet summasta, se ei tunnu oikealta toimenpiteeltä. Ja laskun loppusumma pitää maksaa viikkoa ennen häitä?

Onko näin teillä muillakin??

Elizabetti kirjoitti että hinta/hlö oli aika edullinen....olin vähän hämmästynyt koska me pidettiin hintaa kovana. Meidän hinta nimittäin on 32 € /hlö

Loppujen lopuksi uskon että tämä väänänen on ihan hommansa hoitava ihminen joten ei oteta turhaa stressiä siskokset!

Ne ongelmat mitä meille on sattuneet niin uskon että ne ovat hoidettavissa kunhan vain jaksan pitää hermoni kurissa  :)

Kerron tarkemmin kunhan tosiaan etenen asiassa ja saan itsekkin tarkennettua muutaman asian.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään