475 viestiä aiheessa

Meillä on oma paikka, jonne Väänänen tuo pitopalvelunsa. En tiennytkään, että palvelu on jossain vuokralaisena. Meidän tilamme on siinä mielessä ongelmallinen, että siellä ei voi tehdä ruokaa vaan se on tuotava valmiina. Siellä ei myöskään voi tiskata astioita, joten pitopalvelu vie likaiset astiat mennessään.

Etumaksua jouduimme maksamaan, mutta emme niin suurta osaa kuin ilmeiseti te joudutte, eli ei puolta. Loppusumma pitää maksaa viikkoa ennen häitä. Se on kyllä minunkin mielestäni vähän outoa. En silti valita, koska sain tämän pitopalvelun viime tipassa maaliskuun alussa varatessani kun suunnitelmiin tuli äkillisiä muutoksia. Meidän hintamme on 10 € halvempi ja menu on kattava. Hintaan saattoi tosin vähän vaikuttaa muutama seikka, joista voin kertoa yksärillä, jos haluat tietää. Luulen kyllä, että teillä hintaan vaikuttaa juuri tuo ylikärpäntalo ja se "vuokralaisuus". Teillä se vain on kurjaa siinä mielessä, jos ette voi pitopalvelun valintaan ollenkaan vaikuttaa  :-/

Kyllä minäkin luotan siihen, että Väänänen hommansa hoitaa. Ja jos jotain reklamoitavaa tulee, teen sen varmasti. Joku vastuu pitopalvelullakin on oltava, vaikka hinta olisi etukäteen maksettu. Toivotaan ettei niin kuitenkaan tapahdu  :P

Onko jollain muuten käynyt niin, että jälkikäteen on jouduttu puimaan asioita ja summista keskustelemaan? Tämä kysymys koskee niin Väänäsen kuin jonkun muunkin pitopalvelun valinneita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Haluaisin vielä udella teiltä jolla varattuna väänänen että onko teillä vuokrattuna joku oma paikka jonne väänänen tuo pitopalvelunsa?

Meille myöskin ilmoitettiin että etumaksua pitää maksaa mutta että yli puolet summasta, se ei tunnu oikealta toimenpiteeltä. Ja laskun loppusumma pitää maksaa viikkoa ennen häitä?

Onko näin teillä muillakin??

Meidän hinta nimittäin on 32 € /hlö

Jep, walolle tulevat kimpsuineen kampsuineen.

Etumaksu oli 150e, ja loppulasku, josta vähennetään tuo etumaksu, tulee häiden jälkeen.

Mietimpä vaan, että miten teiltä voitaisiin periä loppulaskukin jo etukäteen, kun lopullinen vierasmäärä selviää vasta ihan häiden alla  :-?  :-? .Ainakin meillä.

Ja tuo 32e tuntuu minusta aika hurjalle, mikäli siinä on vasta pelkkä menu....me päästiin alle parin kympin, ja jos koko laskun tarjoilijoineen liinoineen kaikkineen (meille tulee pitopalvelusta KAIKKI) laskee, niin sittekin jäähään 30e paikkeille, ehkä vähän  jopa alle

muoks.30e tai alle/hlö  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei.

Tuntuu kyllä lievästi sanottuna omituiselta jos joidenkin pitää maksaa loppulaskukin jo ennen häitä ja sitten toisten ei tarvitse kuten edellä olevista viesteistä on saanut lukea.

Meillä ainakin lukee tilaus sopimuksessa että loppulasku maksettava viimeistään eräpäivänä ja eräpäiväksi on merkattu viikko ennen häitä.

Ei siinä mitään, jos kaikki menee hyvin mutta entäpä tosiaan sitten jos kaikki ei mene hyvin.

Me kyllä tiedetään noin kuukausi ennen häitä lopullinen vierasmäärä koska meillä on ilmoittautumisaika viimeistään kuukausi ennen häitä jo ihan hotellinkin takia.

Meillä tosiaan menun hinta on 32€/hlö ja siinä on sitten kaikki eli, ruoat noutopöydästä, hääkakku plus muuta makeaa kahvin kanssa, iltapala, tarjoilu, liinat jne.

Me itse tuomme valko ja punaviinit, kahvin avecit, boolin tekoaineet ja oluet.

Se että väänänen on vuokralaisena ylikärpäntalossa ei minusta kyllä saisi tuoda meille lisää hintaa sillä mekin olemme vuokralaisena siellä.

Me maksamme museovirastolle/Oulun kaupungille vuokraa siitä paikasta jotta saamme häämme siellä pitää.  

Elizabetti: laita vain minulle tulemaan yksäriä , mielelläni kuulen tarkemmin miten hintanne koostui. Ja muutkin, jos haluatte tarkemmin tietää mitä meidän menu sisälsi tai jotain muuta yksityiskohtaisempaa tässä vaiheessa niin viestitelkää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä tosiaan menun hinta on 32€/hlö ja siinä on sitten kaikki eli, ruoat noutopöydästä, hääkakku plus muuta makeaa kahvin kanssa, iltapala, tarjoilu, liinat jne.

Noniin, tulihan se taikasana, ILTAPALA! Eli ei 32e/hlö lopulta olekaan kallis, jos tuohon hintaan koko paketti.  ::)  ::)

Mutta etukäteen maksamista ihmettelen edelleen... löytyisköhän siihenkin vielä joku porsaanreikä jota ei olla vielä havaittu  :-?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Selitys voi tosiaan löytyä tuosta iltapalasta. Meillä iltapalaksi tulee osa siitä, mitä ruokailusta jää ja itse teemme suurimman osan. Pitopalvelu varmaankin auttaa esillelaitossa, mutta on poistunut jo siinä vaiheessa kun iltapala on tarjolla. Eli ei se hinta loppujen lopuksi sitten niin kallis ole, jos siihen kuuluu kaikki. Paljonko teillä on tuo vuokra tilasta? Jos kerta siitä täytyy maksaa erikseen vuokraa niin miksi ette saa viedä sinne jotain muuta pitopalvelua :-? Tosin tässä vaiheessa, jos sopimus on jo tehty, ei palvelun vaihtaminen varmaankaan tule enää kysymykseen vaikka siihen tulisi mahdollisuuskin :-/

Laitan sulle yksärinä niitä yksityiskohtia  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niinpä, iltapala tosiaan nostaa hintaa vähän mutta väänänen hinnoitteli sen osuudeksi 2€/hlö eli vielä jää 30€/hlö hinnaksi.

Me tehdään myös itse sinne esim.pikkuleivät, leivon itse leipää (oma ihana ohje) ja isäni tekee yhtä kalajuttua tarjolle ja sitten tuomme mansikat kakkuun joten....

Vuokra paikasta on 150€ ja se tosiaan maksetaan museovirastolle/Oulun kaupungille.

Turkansaaressa sijaitseva ylikärpäntalo toimii kesäaikana kahvilana ja siellä on aina ollut joku ulkopuolinen yrittäjä kuulemma joka toimii sitten museoviraston alaisena eli on itsekin vuokralaisena. Viime syksynä kun kävimme paikan päällä ja varasimme paikan  niin tilanne oli se, että sinne haettiin juuri uutta yrittäjää joten jouduimme tekemään sopimuksen vähän epävarmassa tilanteessa.

Tämä väänänen sitten tosiaan valittiin siihen hommaan ja tässä tapauksessa sinne ei saa siis viedä ketään muuta pitopalvelua vaan olemme pakotettuja ottamaan väänänen.

Eikä siinä  mitään, ihan osaavalta ja mukavalta naiselta väänänen tuntuu mutta jotain kuitenkin minulla on hampaankolossa.

Mielestäni sopimus pitäisi olla kaikkien kanssa sama, en ymmärrä miksi esim. varausmaksu on erisuuruinen kaikilta ja miksi toisilta otetaan koko maksu ennen juhlia ja toisilta ei...

Sitten toiseksi, aluksi väänänen sanoi minulle että saadaan tuoda itse mitä haluamme juhliimme, siis tehdä alkupaloja, ruokia, kahvipöytään jotain yms.

Että se  sopii hänelle hyvin ja hän tekee sen mitä me tilaamme. Sitten meni muutamia viikkoja ja hän ilmoittikin sähköpostilla että emme saakkaan tuoda mitään omia juttuja sinne!!!

No, muutamien kädenvääntöjen jälkeen tilanne on se, että me saamme tuoda muutaman tietyn edellämainitun jutun sinne koska pulttasin tilanteesta täysin.

Ja hän oli jo luvannut asian ja siitä oli mustaa valkoisella  :)

Sitten hän ilmoitti että hänen puolestaan sopii hyvin että meillä grillataan iltapalaksi makkaraa (itse hoidamme sen) ja hän laittaa sitten tarjolle lisäksi ne mitä päivälliseltä on jäänyt.

Meni muutamia aikoja taas, kunnes hän ilmoitti että ei se käykkään päinsä!

Me emme saa tuoda grillijuttuja saareen koska tulen teko on kielletty ja toiseksi hänen mielestään oli epävarmaa että päivälliseltä jää loppujen lopuksi mitään tarjolle!

Tuon tulenteon kiellon ymmärrän aivan täysin koska kyseessä on kuitenkin ulkoilmamuseo mutta olishan hänenkin pitänyt asia tarkistaa ennenkuin menee mitään lupaamaan.

Mutta tuo että hän epäilee ettei päivälliseltä jää mitään...hän itse nimenomaan aluksi aikaisemmin sanoi että illalla voidaan sitten laittaa tarjolle ne mitä jää päivälliseltä kun sitä aina kuitenkin jää aikatavalla.   Hän siis yht`äkkiä olikin toista mieltä...

Jotenkin tuli sellainen olo että hän rahastaa nyt oikein urakalla kaikesta mahdollisesta.

Itse olen vain niin helvetin väsynyt kanssa vääntämään enää mistään että luulenpa että annan asian olla ja maksan laskuni kiltisti etukäteen ja toivon että kaikki menee hyvin.

Mutta luoja soikoon jos jokin asia menee pieleen pitopalvelun kohdalta niin lupaan ja vannon että tulevat sen kanssa kuulemaan ja korvaamaan. >:(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin häät on ohi ja väänäsestä asiaa.

Kaikki meni oikein hyvin eikä laskua tosiaan saatu etukäteen, eikä olla saatu vieläkään. Ruoka oli TODELLA hyvää ja sitä oli todella paljon. Me raahattiin sitä kilokaupalla pois vielä juhlan jälkeen. Tosin meille tuli vielä viime hetken peruutuksia, eli ylimääräistä ruokaa oli joka tapauksessa. Kakkua ja muita kahvipöydän tarjoiluja jäi suhteessa enemmän kuin ruokaa, ja kaikki saatiin valmiiksi pakattuina itselle. Väänänen myös kattoi pöydät valmiiksi jo perjantaina, ja laittoi noutopöydän ruokia vaille valmiiksi. Tarjoilijat skumppatarjottimineen oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan niinkuin oli sovittu, ja sytytteli kynttilät ja ulkotulet pyynnöstämme ym. Ei siis valittamista mistään, ja oman kokemuksemme perusteella voin suositella oikein lämpimästi kaikille. Meidän tuoman iltapalankin (ei siis otettu väänäseltä) he laittoivat vielä tarjolle ennen pois lähtöä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onnea minunkin puolesta avioparille!

Ihanaa kuulla että kaikki meni loistavasti, hieno homma.

Nyt voidaankin jäädä luottavaisin mielin odottamaan omia juhliamme  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Missä vaiheessa olette pitopalvelun varanneet, täytyykö olla liikkeellä yhtä ajoissa kuin kirkon ja juhlapaikan kanssa vai ehtiikö myöhemmin?  Ja tietty vinkkejä hyvistä pitopalveluista otetaan vastaan  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luin tässä juttuja ja pelkään jo että saankohan haluamaami pitopalvelua ollenkaan. Näyttää siltä ettei vuoden etukäteen varaus riitä vaan pitää olla vieläkin aikaisemmin liikkeellä. Huomenna katsomaan hääpaikkaa (toivottavasti vapaana) ja soittaa pitopalveluun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli viime lauantain häissä Juhlapalvelu Helena ja hän kyllä hoiti homman erittäin loistavasti ja ruoka sai hirveästi kehuja. Helena on aivan ihana ihminen ja hoitaa hommansa takuuvarmasti ja laadukkaasti. Suosittelen  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle kävi sillä tavalla, että aloin soittelemaan pitopalveluista tarjouksia huhtikuussa ensi vuoden elokuussa oleviin häihimme, ja suurin osa esim. tällä palstalla kehutuista pitolaveluista oli jo mennyt. Luulin, että olin hyvissä ajoin liikkeellä, mutta toisin kävi. Olin kyllä aika ihmeissäni. Ja osa pitopalveluista, ei ole vieläkään lähettänyt tarjoustaan, vaikka lupasivat. Ihmeellistä toimintaa.   :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin ja varoituksen sanana muistakaa tämä:

Väänäsen pitopalvelu on ottanut käyttöönsä sellaisen tavan että siinä vaiheessa kun teet varausta niin tulee heti lasku noin puolesta siitä summasta joka ajatellaan olevan lopullinen.

Eli lasku napsahtaa heti postiluukusta kun varauksen olet tehnyt vaikka juhlat olisivat vasta joskus ensi vuonna. Se on kuulemma ns.varausmaksu vaikkakin aika suuri sellainen   >:(

Muut firmat eivät Oulussa moista harrasta joten tämä saattaa tulla joillekkin yllätyksenä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Joku kirjoitteli aikaisemmin että pitopalvelu helenassa oli 17,5 e/henki ollut hinta. Kirjoitelkaapa millaiset menut teillä on ollut ja mikä oli hinta missäkin, voipi vertailla. Häät olisi ensi helmikuussa, ehkä ei niin suurta ryysistä talviaikaan niin varmaan vielä ruuat saa! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin haetaan nyt pitopalvelua, näyttää olevan ensi vuoden heinäkuulle jo monet varattuna. :( Olisiko jollakin laittaa jotain yhteystietoja eri pitopalveluihin? Tuntuu, että noita kyllä löytyy vaikka kuinka paljon, mutta yhteystietoja onkin hankalampi löytää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Meille tulee Väänäsen pitopalvelu ja varausmaksu ei ollut kuin 150 euroa. Minusta ainakin on ihan ymmärrettävää tämä varausmaksukäytäntö, koska on niitäkin morsiamia jotka varailevat useamman, kun eivät osaa päättää mitä haluavat.

Kesän viikonloput ovat kuitenkin kuumaa kamaa pitopalvelulle, joten täytyyhän se jotenkin taata että ko päivä ei mene miinukselle pitopalvelulla, jos varaus perutaan h-hetkellä. Samanlainen varausmaksukäytäntö on jo juhlapaikoissa ja valokuvaajilla...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja lisäystä vielä edelliseen (kirjautuneena) et muutenki Väänäsen kans ei ole ollu mitään ongelmia (ainakaan vielä). Saatiin itse päättää menu ja omia juttuja saadaan tuoda. Hinta on erittäin kilpailukykyinen ja ruoka sekä palvelu ovat kuulemani mukaan hyvät. Eli ihan luottavaisin mielin. Perästä kuuluu, jos asiat ei meneekään sovitulla tavalla...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin olen kyseistä pitopalvelua miettinyt, mutta en ole vielä tehnyt päätöstäni. Tälläkin palstalla on kerta ollut sekä hyvää että huonoa sanottavaa pitopalvelusta, joten hieman arveluttaa... kun haluais että kaikki menis mahdollisimman hyvin hääpäivänä. Kuitenkin tarjous vaikutti hyvältä... hmm... kiva kuulla että ruoka ja palvelu on ollut hyvää.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

te joilla on ollut/on tulossa Juhlapalvelu Helena Iistä, voisitteko kertoa paljonko maksaa per nuppi ja millaisella menulla? Meillä on tarkka päivämäärä vielä ensi vuodella auki, riippuu vapautuuko paikka haluamallemme päivälle, joten emme saaneet tarjousta kun pv emme voinneet luvata varmaksi.

Ja kiinnostaisi myös kokemukset Kellon Maku Matka pitopalvelusta? Ja hintataso. Kiitos!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi Shandra!

Me saimme maaliskuussa Maku Matkasta tarjouksen kolmella eri menu-vaihtoehdolla. Halvin 24 € /hlö ja kallein 27 € / hlö. Sitten oli vielä joku erillinen syksy/talvi menuvaihtoehto 30 € / hlö. Kaikkiin kuului alkoholiton onnittelumalja, ruoat, juomat ja kahvit herkkuineen. Hintaan sisältyi myös alv ja henkilökunta. Hintaan ei sisältynyt liinat (3 €/kpl) ja astiat (2,5 €/hlö).  Lapset alle 12-vuotta puoleen hintaan, alle 4-vuotiaat veloituksetta.

Iltapalan sai sitten erikseen kahdella eri "menulla" 3,80 € / hlö tai 5,50 € /hlö.

Tämä tarjous oli 150 hengelle.  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta!

Vielä jos jollakin tietoa Juhlapalvelu Helenan hintatasosta, tai on suositella tämän hetken hinta-laatu suhteeltaan hyviä pitopalveluita Oulusta, olisi kiva! Tietäisi vähän mistä pyytäisi tarkemman tarjouksen kun päivämäärä on lyöty lukkoon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhlapalveluja tuntuu riittävän Oulun alueella yllin kyllin. Kuitenkaan useimmista näistä löytämistäni ei täällä ole keskusteltu lainkaan, osasta taas varmaan liiaksikin kun tuntuu olevan hyvin varattuja! :P Toivottavasti löytyisi ihmisiä kertomaan kokemuksistaan myös sellaisista pitopalveluista, joista ei aikaisemmin ole mainittu.

Tässä vähän yhteystietoja niitä etsiville:

Ateria- ja juhlapalvelu Lusikka Sopassa Ky, www.lusikkasopassa.fi    040 760 6728  

Cafe Bisketti  Kirkkokatu 8, 90100 Oulu, www.cafebisketti.fi   (08) 375 768  

Juhlapalvelu Helena  Takakatu 29, 91100 Ii   050 564 5249  

Juhlapalvelu Maku Matka, http://www.makumatka.com/  08 - 510 917

Koti- ja juhlapalvelu Aallotar Oy  Nalkintie 2, 90850 Martinniemi, http://www.aallotar.info/  050 330 4724  

Koti- ja juhlapalvelu Brikka  Kokkokankaantie 169, 90450 Kempele, www.brikka.net   040 765 6038  

Kruunumakasiinin Juhlapalvelu Oy  Puusepänkatu 6, 90100 Oulu, http://www.kruunumakasiini.fi/   045 638 7718

Kuivaksen Pitopalvelu  Ratamotie 62, 90800 Oulu   0400 191 298 / [email protected]

Oivameininki Oy, Allitie 6 B as 36, 90150 OULU, 0400-206 196

Oulun Ateria  Isok. 30, Oulu, www.oulu.ouka.fi/oulunateria   (08) 558 410

Pihvituvan Pitopalvelu Ky  Paulaharjunt. 22, Oulu, http://www.pihvitupa.com/   (08) 311 2147

Pitopalvelu Aromista http://www.aromi.info/   050-4520 391

Pitopalvelu Kaijala Valma  Kiiminki   0400 166 640

Pitopalvelu Kokko, Kansankatu 64, 90120 OULU

Pitopalvelu Patarouva Ky    040 583 5370  

Pitopalvelu Pitojen Helmi Ky/ Helmen Pirtti  Ketunmaantie 1, 91930 Alatemmes   (08) 384 650  

Pitopalvelu Ruokala Menu    (08) 443 806  

Pitopalvelu Serafiina, Välitalontie 8 JÄÄLI, 040-5640 180

Pitopalvelu Villihanhi    0500 875 712

Ruokaparkki Toini Keränen    (08) 741 231

Studio Navetta    (08) 681 535

TervaToppila, Kauppaseurantie 57, 90520 OULU, http://www.tervatoppila.fi/  040- 5870 777

Tuiran Pito- ja Juhlapalvelu    040 548 1877  

Uniresta Oy  Mannenkatu 1 A, 90100 Oulu, www.uniresta.fi   0440 325686  

Väänäsen Pitopalvelu Tmi, Humalatie 7, 90900 KIIMINKI, http://www.vaanasenpitopalvelu.fi/   0400 168268

Osasta ei heti löytynyt tarkempia tietoja, voinevat olla siis aika kaukanakin Oulusta. Mutta pitäisi olla ainakin Oulun seudulla... ::) En tiedä tuleeko kaikki järjestämään muualle kuin omiin tiloihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pihvitupaa voin kehua varauksetta! Meillä oli häät syksyllä -06, ja palvelu, ruoka, kakku, pikkuleivät - kaikki - olivat todella maukkaita ja saivat vierailta kehuja. Hinta menullamme oli muistaakseni 21 €/hlö.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään