475 viestiä aiheessa

Kävimpäs katteleen kuvia väänäsen sivuilta (sivuja ei ollut vielä silloin kun omia häitä valmisteltiin) ja kaskas, sieltähän löytyi meidän hääkakku  :D sekä muutenkin meidän kahvipöydän tarjoiluja  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paljonko pitopalvelunne on pyytänyt tarjoilijan ja emännän työtunnista hintaa? Meidän pitopalvelumme ilmoitti hinnakseen 54€/ tunti YHDESTÄ henkilöstä, ja minusta hinta kuulostaa tosi korkealta, sillä tuomme ruokien raaka-aineet esikäsitelyinä juhlapaikalle. Lisäksi näytti, että he yliarvioivat reilusti ruuan valmistuksen näistä puolivalmiista aineksista, joten vähän hämärältä vaikuttaa...

Ja sitten nätti pyyntö tumpelolta; jos joku sanoo pitopalvelunsa olleen edullinen tai kallis, ei se sano minulle yhtään mitään. 20€/tunti voi jonkun mielestä olla halpa ja jonkun mielestä kallis, joten jos muistatte tarkkoja euromääriä, niin olisin erittäin kiitollinen. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuntuu vähän vaihtelevan nuo hinnat pitopalvelusta toiseen. Useissa kyllä tarjoilu kuuluu ruuan hintaa, en missään nimessä lähtisi siitä maksamaan jotain viittäkymppiä tunnilta. Joissakin on tietyn kellon ajan jälkeen lisähintaa tarjoilusta tyyliin 20-30e/h.

Mutta olisi todella kiinnostavaa lukea ihmisten kokemuksia noista yllä listaamistani pitopalveluista!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Helenasta minä kysyisin, tuoko siis omat astiat, tarjoilijat, entäpä loppusiivous? Tarviiko juhlapaikassa olla keittiö vai tuodaaanko sapuskat valmiina paikalle? Kuuluuko astia-tarjoilu-siivous-ym hintaan minkä antaa?

Voi apua, kun itse ei todellakaan kerkeä saati jaksa alkaa vänäämään reilu 100 hengen häihin ruokia, hommaamaan astioita, siivoamaan ym huolehtimaan koko touhusta, niin pitää pitopalvelun puoleen kallistua. Ja blondihan ei tajua tämmöisistä mitään, vaikka kuinka yrittäisi lukea..  :-[

Tuota kakkuasiaa mietin, että antaako Helena tuoda omat kakut paikalle? Tai jos mulla olisi kakkutäytteeseen joku ihana resepti, tekisiköhän sen mukaan? Ja vielä yksi kysymys, me vietetään iltahäät, onko tämä ongelma? Pikkunaposteltavaa tuodaan kaiketi itse sitten puolilleöin tajottavaksi mutta ruokailu ois siinä 17-19 välillä näin alustavasti.

ONNEKSI tässä on aikaa, kun tuntuu että jo nyt on hermoraunio.. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hengitähän hipuli rauhassa että ei tule hepuli..  ;)

Meille on tulossa Helena, ja heidän kauttansa saa astiat sekä tarjoilijat, ja varmasti kyllä omat jälkensä siivoavatkin (kuuluivat siis hintaan). Hintaan kuului myös paperiset servetit (, joiden värin sai itse valita, selvis tänään kun soittelin aikatauluista yms. Helenalle).  Omista kakuista ja ohjeista en tiedä, mutta soittamallahan se selviää.

Hintoja en halua laittaa tarkasti selville näin julkisille formaateille, mutta hinta asettuu 20 - 30 euron väliin, riippuen pääruoasta. Ja tähän ei sisälly iltapala, sillä sen teemme itse.

Kehuja olen Helenasta kuullut, omakohtaista kokemusta ei ole vielä ruoasta, mutta puhelimessa Helena on vaikuttanut todella ystävälliseltä ihmiseltä ja kaikki on hoitunut helposti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemusta pitopalvelu Diné:stä, Oulunsalossa(?)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oli pakko tulla heti kehumaan Cafe Bisketin pitopalvelua... :). Tapasimme eilen pitopalvelun "emäntää" ja suunnittelimme yhdessä lokakuisiin häihimme tarjoilun viimeisetkin yksityiskohdat. Emännällä oli hyviä lisäideoita, joiden toteuttaminen ei nostanut kustannuksia ollenkaan ja hintaan kuuluu myös koehääkakku, jonka saamme hakea haluamanamme ajankohtana maisteltavaksi ja katseltavaksi... tämän jälkeen voimme halutessamme pyytää muutoksia kakun ulkonäköön ja muihinkin asioihin. NAM!  ;D. Saamme heidän kauttaan myös kaikki astiat (sisältäen boolimaljan ja viinikarahvit) sekä jäämurskan boolin jäähdyttämiseksi. Yöpalalle (meillä on ruoka vasta klo 19 aikaan) emäntä ehdotti pientä suolaista, jonka hinta oli TODELLA kohtuullinen, sisältäen kertakäyttöastiatkin. Servetit saan hakea jo syyskuussa kun laitamme ne itse pajurinkuloihin. Kaikinpuolin jäi oikein positiivinen kuva tästä pitopalvelusta ja tuntuu tosi mukavalle, kun itse ei tarvitse tehdä muuta kuin asetella servetit ja kaikki muu pöytien liinoituksesta siivoukseen hoituu pitopalvelun kautta...sopii hyvin näin laiskahkolle morsiamelle  ;).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuulostaa tosi hyvältä. Minäkin olin suunnitellut kyseistä pitopalvelua, mutta oli jo valitettavasti varattu... vaikka olin omasta mielestä hyvissä ajoin liikkeellä. Kyselin pitopalvelutarjouksia jo puoltatoista vuotta ennen häitä. Suosituimmat menee aina ajoissa. :) Joten vinkkinä muillekin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on sitten kirkko ja juhlapaikka varattu ensi kesäksi. Onko kukaan tietoinen Oulun ateriasta, että voiko heiltä kysyä pitopalvelua muihinkin kuin Oulun kaupungin tilaisuuksiin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkistä! Soitin heti Biskettiin ja varasin alustavasti heidät meidän päivälle, 15.8.2009. Ja varauksia oli jo tuo 2 vuotta etukäteen...!

Katselin heidän sivuiltaan että melkoisen edullistakin on, mutta katsotaanpa sitten lähemmin miten heidän kanssaan sujuu :)Toistaiseksi palvelu oli oikein ystävällistä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Onko kukaan tietoinen Oulun ateriasta, että voiko heiltä kysyä pitopalvelua muihinkin kuin Oulun kaupungin tilaisuuksiin?

Voi, mutta meistä se oli tosi kallis. Ihan sama ruokalista (minkä aika pitkälle koottiin itse) astioineen, tarjoilijoineen ym kuluineen tuli aterialla maksamaan jopa kympin  :o enemmän, mitä pitopalvelulla, jonka valitsimme. Oulun ateria peri maksua aivan ihme asioista, esim. kuljettamisesta, ja joihinkin (en enää edes muista) asioihin tuli LAUANTAILISÄ  :o

muoks. siis kympin PER NAAMA hintaan

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ankkuliini: Yritän muistaa tulla 20.10. jälkeen kertomaan, oliko Bisketti loistava valinta loppuun saakka... Me varattiin heidät vasta huhtikuussa, mutta lokakuu nyt ei olekaan mikään sesonkiaika mennä naimisiin. Myös minun hintavertailututkimuksen tuloksena (pyysin noin viidestä Oulun ja lähialueen pitopalveluista tarjoukset suunnilleen samalle menulle) heidän hintansa ovat varsin edulliset. Meille tulee sieltä se kylmäbuffet, joka ei siis varsinaisesti ole siellä häämenujen joukossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jälleen saa Maku Matka tosi paljon kiitoksia ja suosituksia. Ruoka oli mahtavaa, palvelu pelasi ja hinta oli edullinen!

Ruokaa jäi tosi reilusti ylikin! Suosittlelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No onpa kiva kuulla. :)

Mekin ollaan nimittäin varattu Maku Matka meidän häihimme.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin sain Maku-Matkasta tosi hyvän kuuloisia menuja, laiton itse takaisin oman ehdotukseni ja pyysin siitä hintatietoa...Kyllä taidetaan mekin päätyä Maku-Matkaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyysin tarjousta Väänäseltä, Helenasta sekä Maku-Matkasta. Häät 3kk päästä, niin ajattelin ettei talvisaikaan ole niin kiirusta mutta kyllä vaan Helenalla oli! Muuten vaikutti todella mukavalta emännältä. Päädyin siis Maku-Matkaan, hinta sisälsi alkoholittomat aloitusjuomat, servetit, tarjoilun, siivouksen,astiat, liinat ym ym hintaan 24,50e/hlö. Kuullut pelkkiä kehuja ko. paikasta joten eiköhän he meidänkin häät hoida kunnialla  :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jadella: Onnittelut loistavasta valinnasta pitopalvelun suhteen !

Väänäsen kun olisit mennyt valitsemaan niin olisit saanut roppakaupalla hyvin todennäköisesti ikävyyksiä ja mielipahaa.

Meidän häiden jälkipuinti jatkuu vielä sillä meillä oli Väänäsen pitopalvelu ja onnistuivat kyllä tunaroimaan oikein kunnolla.

Laskun loppusummakin oli noussut reilulla neljällä sadalla eurolla viikko häiden jälkeen kun loppulasku tuli...vaikka sopimuksessa luki jotain aivan muuta   >:( >:(

Onneksi minulla on kaikki paperilla ja nyt niitä todella tarvitaan kun lakimies niitä tutkii...

Kaikki tunarointi ei kuitenkaan mene yksin Väänäsen piikkiin vaan hänen ammattitaidottoman henkilökuntansa piikkiin joka mm. heitti roskiin (juhlien vielä ollessa käynnissä) vieraidemme hääkarkkirasiat jotka olin kovalla työllä käsin askarrellut, samaten roskiin meni kaitaliinat jotka olin ajatellut jatko hyödyntää askartelussa jouluna (tiesivät asiasta) ja sitten he tuhosivat kaikki 200 kpl itsetehtyjä paperiruusuja tunkemalla ne pahvilaatikkoon vaikka toisin oli sovittu!!

Onneksi tulin tietämään asiasta vasta pari päivää häiden jälkeen...muuten olisi mennyt kyllä hääyökin siitä mielipahasta pilalle.

Luulenpa että Oulusta todellakin löytyy kaikille hyvä pitopalvelu niin ettei tarvitse riskeerata häitänsä ottamalla ammattitaidoton Väänäsen pitopalvelu ja jännätä sitten että miten käy..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ohhoh! Olen parilta taholta kuullut negatiivista Väänäsestä, tokihan täytyy olla niitä hyviäkin kokemuksia kun on kai ihan toimiva pitopalvelu mutta.. Hääpäivää aion viettää kerran ja tahdon kaiken olevan täydellistä ;) Toivotaan että saadaan toimiva sopimus Maku-Matkan kanssa aikaan! Eivätkä ota varausmaksua,vaan tarjoilu on maksettava viikon kuluessa häistä. Eli kuulostaa oikein hyvältä! Toivottavasti saatte selvitettyä teidän häitänne kohdanneen tarjoiluhässäkän.. vihaksi pistää sellaiset töpeksijät  >:(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me päädyimme valitsemaan Välimeren pidot (Haukiputaalta www.valimerenpidot.fi). Meikä morsmaikku on vegaani ja heiltä saa maukkaita kasvisruokia ja salaatteja, sekä hiukan eksotiikkaa ja vaihtelua häiden ruokatarjontaan. Todella hyvää palvelua olen saanut ja menu räätälöidään juuri sellaiseksi kuin me haluamme. Hintakaan ei ihan kauhean paha ollut.

Onko muilla kokemuksia Välimeren pitojen palveluista?

- Innolla odotteleva tuleva morsmaikku

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jee, saatiin bisketti varattua vaikka menikin melko säätämiseksi. Kesällä jo kyseltiin tarjouksia, muttei otettu mitään kun aateltiin tehdä itse ruuat. Nyt helppous ja hinta -suhteuttaminen sai meidät kuitenkin kääntymään pitopalvelun puoleen. Bisketti on muutenkin meidän kantapaikka niin tämähän passaa meille kuin nenä päähän ;D. Meillä häät siis 16.8.2008.

Mirguel: onnea :), miten meni viikonloppuna?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kannanpas nyt minäkin kehuni Bisketin koriin ;D

Meillä häät oli syyskuun alussa. Ja kaikki pelasi loistavasti. Tarjoilijat toimivat kuin ajatus. Eikä mihinkään tarvinnut puuttua, kun antoi ammattilaisten hoitaa hommat. Näin pääsi äitinikin juhlimaan oikein, kun ei tarvinnut huolehtia mistään.

Hääkakku oli ihana vihreää marsipaania. Juuri täydellinen. Niin ja pääruuaksi oli paahtopaistia ja hitsi että oli hyvää. Vieraat vieläkin muistavat kehua häitämme ja ruokakin on useimpien muistissa(juhlajuomista huolimatta)

Iltapala oli mitä mainioin. Otimme heiltä erilaisia suolaisia piirakoita ja muutamanlaista salaattia. Tämä oli tosi hyvä ratkaisu.

Tässä palvelussa ja tarjoilussa oli hinta ja laatu enemmän kuin kohdallaan.

Onnellisesti rouvana:

/me

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Marlee (ja muutkin Biskettiä harkinneet): Bisketin pitopalvelu saa meiltä pelkästään suuria kehuja. Tarjoilut olivat aivan loistavat ja ruokaa oli todella riittävästi. Sitä jäi niin paljon, että ruokittiin sillä useampikin perhe häiden jälkeen ja pakaste on edelleen pullollaan leivonnaisia ja leipää  :). Henkilökunta oli iloista ja ystävällistä ja tekivät juhlapaikalla paljon sellaistakin työtä, joka ei heille olisi kuulunut. Kaiken hoitivat oikein ammattitaitoisesti ja myös vieraamme olivat huomanneet heidän hyvän palvelunsa häiden aikana. Pitopalvelu oli myös hienosti huomioinut lapsia; juhlapaikalle oli tuotu iso korillinen tikkareita ja lisäksi suklaakonvehteja. Laskutuksestakin täytyy kiitellä: runsas vuorokausi ennen häitä tuli kolmihenkisen perheen peruutus sairastumisen vuoksi ja ottivat tämänkin vielä laskutuksessamme huomioon, vaikka olivat varmasti ehtineet jo aloittaa tarjoiltavien valmistuksen aiemmin ilmoittamallemme määrälle. Kokonaisuutena arvosana 10!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ompas ihanaa kuulla, että asiat Bisketin kanssa ovat sujuneet hyvin! Bisketin pitopalvelu on varattu meille ensi syksyksi.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille kans tulossa Bisketti hoitaan ruokapuolen. Mukava kuulla, että kaikki toiminut loistavasti! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me päädyttiin pitopalvelu Väänäseen ja oltiin kyllä pääasiassa hyvin tyytyväisiä. Etukäteen sain puhelimella ja sähköpostilla vastaukset kaikkiin mahdollisiin kysymyksiini, erityisruokavaliot huomioitiin, ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi. Loput ruoat saatiin itsellemme eli paikkakunnalla asuvat sukulaiset veivät ne kotiinsa.

Väänäselle sai viedä itse ruokatarpeita, kuten meidän tapauksessamme hirvenlihaa leivänpäälle ja hilloja leipäjuuston kanssa. Itse rouva Väänänen ei ollut paikalla hääpäivänä, mutta kolme paikalla ollutta tarjoilijaa saavat kyllä ison plussan toiminnastaan.

Etukäteen meidän piti maksaa 200 euron varausmaksu, mikä meille kerrottiin jo sopimusta tehdessämme. Loppulasku tuli sitten postissa häiden jälkeen. Ainut ongelma tai ei sekään mikään ongelma loppujen lopuksi ollut, oli juuri tuo loppulasku. Vahvistettu ruokailijamäärä meillä oli 56 hlöä, joista 4 oli 1-3-vuotiaita lapsia, joista ei Väänäsen mukaan pitänyt mennä maksua (sähköpostissani oli asiasta mustaa valkoisella). Väänänen kuitenkin laskutti meitä 60 henkilöstä ja väitti, että kaikista lapsistakin menee maksu, jos he samaa ruokaa syövät. Asia saatiin kuitenkin helposti ja nopeasti sovittua. Kannattaa kuitenkin kirjata kaikki mahdolliset asiat etukäteen paperille, niin ei ole sitten jälkikäteen epäselvyyksiä tiedossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään