Pitopalvelu Oulu / Oulun seutu


Gremlin

Recommended Posts

  • Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Myös me valitsimme Bottonen pitopalveluksi kavereiden suositusten perusteella, lisäksi menuvaihtoehdot olivat hintaansa nähden monipuoliset ja hyvät. Yhteydenpito sähköpostilla on ainakin meidän kohdalla ollut toimivaa ja nopeaa...

Häihin on aikaa enää muutama viikko ja tulen sitten kertomaan kuinka homma hoitui, mutta en edelleenkään ole yhtään huolissani valinnastamme :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Onko kukaan tilannut ruokaa Juhlapalvelu-net -nimiseltä yritykseltä?

Varattiin kyseinen firma huolehtimaan häidemme ruokapuolesta, mutta vähän kummastuttaa kun en löydä ko. yrityksestä mitään kommentteja netistä..

Saanko udella oliko minkä hintainen menu kokonaisuus teillä? Vaikutti nettisivujen perusteella ammattitaitoselta pitopalvelulta. Laitoin varsin itsekkin tiedustelua sinne menemään meidän menun pohjalta.. Vielä kun olisi pitopalvelu hakusessa ensi kesälle.. :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Varoituksen sana Bottonesta!

Päädyimme valitsemaan Bottone Cateringin häidemme pitopalveluksemme häämessuilla, saimme hyvän ja herkullisen tarjouksen ja kaikki vaikutti hyvältä, kunnes:

Emäntä alkoi perumaan ihan viimetingassa tunnin varoitusajalla sovittuja tapaamisia, pahoittelematta tapahtunutta. Kakunmaistajaisetkin siirrettiin viimetingassa, vedoten keittiöongelmiin. Häiden alla on morsiamella parempaakin tekemistä kuin pitopalvelun perässä juokseminen ja arvuutella josko omakin hääpäivän tarjoilu perutaan viimetipassa?

Ongelmat lisääntyivät kun päätimme perua varauksemme, varausmaksua olemme pyydelleet takaisin jo kaksi kuukautta, lupauksista huolimatta emme ole sitä saaneet. Lisäksi emäntä on käyttänyt meille alentavaa ja törkeää kielenkäyttöä, ja toivommekin että ainakin muut asiakkaat saisivat häneltä parempaa palvelua.

Onneksi vaihdoimme pitopalvelua ajoissa, saamme nyt onnistuneen tarjoilun ilman pelkoa sählingistä. Kun kyseessä on kuitenkin tuhansien eurojen sopimus, toivoisi morsiusparina saavansa ensiluokkaista kohtelua.

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan tilannut ruokaa Juhlapalvelu-net -nimiseltä yritykseltä?

Varattiin kyseinen firma huolehtimaan häidemme ruokapuolesta, mutta vähän kummastuttaa kun en löydä ko. yrityksestä mitään kommentteja netistä..

Saanko udella oliko minkä hintainen menu kokonaisuus teillä? Vaikutti nettisivujen perusteella ammattitaitoselta pitopalvelulta. Laitoin varsin itsekkin tiedustelua sinne menemään meidän menun pohjalta.. Vielä kun olisi pitopalvelu hakusessa ensi kesälle.. :girl_impossible:

Saatiin tarjous 24,45e/hlö (kattava menu, ei sisällä leivonnaisia).

Mutta en vielä uskalla hehkuttaa, kun häät on vasta tulossa. Koitin tänään olla yhteydessä

firmaan, mutta en saanut tilauksista vastaavaa henkilöä vielä kiinni. Voin palata asiaan vähän myöhemmin kun osaan sanoa paremmin, miten yhteistyö heidän kanssaan sujuu :)

Link to comment
Share on other sites

Kiinnostuneena olen kyllä lukenut näitä Bottone-puheita, kun itsekin olen tässä viittä vailla varaamassa kyseisen pitopalvelun. Menuehdotus, mikä saatiin, oli aivan ihana, kaikkien toiveiden mukainen ja vähän ylikin. Yhteydenotto oli ystävällinen ja asiallinen.

Olisi kiva tietää, onko itse hääpäivänä ollut ruokapuolessa jotain moittimista. Jos henkilökunta on kerran mennyt vaihtoon, onkohan tilanne yhtään parantunut... Haluaisin ihan hirveesti pitää Bottonen. Kyllä ärsyttää jos joutuu alottamaan taas metsästyksen alusta.

Konkreettisia kokemuksia olisi siis kiva kuulla lisää!

Link to comment
Share on other sites

Täytyy osallistua keskusteluun Bottonesta...

Etsimme kuumeisesti pitopalvelua ja laitoin tarjouspyynnön Bottoneen 4.7. Maanantaina 5.7 omistaja oli vastannut ja kiittänyt tarjouspyynnöstä. Aikoi laittaa tarjouksen ma 12.7 lomalta palattuaan. No kymmenen päivää myöhemmin, eikä ole naisesta paljon kuulunut. Onneksemme löysimme toisen pitopalvelun, joka on aivan ihana ja edullinen :-X

Link to comment
Share on other sites

Hei,

onko kellään vinkkejä pitopalvelusta, mistä saisi ruoan lisäksi astiat, liinat, tarjoilun jne. eli siis koko hoidon? Biskettiä emme harmittavasti saaneet (eivät ottaneet varausta, koska kyseessä alle 80 hengen häät) ja bottonea emme valitettavasti uskalla ottaa. (muoks. lisäyksenä vielä muista miettimistämme paikoista, että Aalto Catering ja Kuivasen Pitopalvelu eivät ota varauksia ensi kesälle, koska eivät kuulemma vielä tiedä pitopalvelutoimintansa jatkumisen laajuudesta.)

Kaikki vinkit pitopalveluista joita ei ole vielä mainittu, olisivat kullanarvoisia. Olisi helpompi valita, kun olisi kuullut jotain suositteluja paikoista. :)

Muokattu: , käyttäjä: *hattara*
Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Tsirppis

Olen täällä pörrännyt enemmän Tsirppis nimellä, mutta nyt olemme ukkosen kanssa häämatkalla, joten tunnukset ovat missä ovat... Meille ruoka tuli Emc cafelta, Ullan kanssa hommat toimivat loistavasti, ruoka oli sanoinkuvailettoman hyvää ja hinta-laatu-suhde erittäin kohdallaan. Suosittelen! Lisää infoa voin pistää, jos pistät vaikka yksäriä Tsirppikselle.

Link to comment
Share on other sites

Ihanat häät juhlittuna ja tarjoilut hääkakkua lukuunottamatta Bottonesta. Rakastuimme Mazarinen lime-päärynä -hyydykekakkuun ja halusimme ehdottomasti sen, joten Bottone tiputti menuhintaa 2,5 euroa/henkilö. Hakivat kuitenkin kakut ja telineet sekä toimittivat telineen maanantaina Mazarinnelle. Vertaillessani menuja vuosi sitten mielestäni Bottonella oli parhaat ja kattavimmat vaihtoehdot + kakun kanssa tarjottavat "kahvileivät" ihanan mielikuvituksellisia: suklaamansikoita ja hillamoussetuulihattuja oli meidän valinta.

Jonkin verran minäkin sain yhteydenottoa ja menuja odottaa vuosi sitten, mutta mielestäni se oli ihan ymmärrettävää kun kuumin sesonki on menossa ja omaan juhlaan on aikaa vielä. Häiden alla vastaukset sähköpostiin tulivat mielestäni hyvinkin joutuisaan. Sekä meidän että vieraiden mielestä ruoka oli taivaallisesti ja sitä oli riittävästi. Haluaako joku tietää vielä tarkemmin kokemuksia? Meillä oli myös tarjoilu heidän kauttaan. Myös astiat ja liinat olisi saatu heiltä, mutta juhlapaikalla oli kaikki tarpeellinen.

Link to comment
Share on other sites

Jee jee, kiitos Sarah85 tästä! Bottonella siis mennään täälläkin!:) Tosin vasta vuoden päästä... ;) Pari päivää sitten varasin Bottonen - kaikkia näitä keskusteluita uhmaten - koska menuehdotus oli niin ihana ja tapaamisessa emäntä vaikutti hommansa osaavalta ja aidolta.

Suoraan sanottuna minusta ei ole kauhean raskauttavaa, jos tapaamisia joudutaan siirtämään ja sähköpostteihin ei vastata saman tien. Soittamella saa muutenkin homman hoidettua helpommin. Mutta tietenkin pääasia, että kaikki on tyytyväisiä ja mieleinen pitopalvelu löytyy.

Link to comment
Share on other sites

Ai niin...se vielä unohtui mainita tuosta Bottonesta...

Meistä oli tosi mukavaa että he huomioivat erityisruokavaliot ja lapset niin hyvin. Sekä kasvissyöjille että lapsille oli muutamia ruokaehdotuksia, joista saimme valita heille mieleisemme. Etenkin lasten vanhemmat olivat tyytyväisiä siihen, että härkää pippurikastikkeessa sijaan lapsille oli nakit ja muusi =)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hei! Onko kukaan käyttänyt Yli-iin pitopalvelua? Oli tosi edullinen ja kuulin kaverilta positiivisia kokemuksia siitä myös, joten tänään sitten teimme päätöksen ja vaihdoimme aikaisemmin varaamamme pitopalvelun tähän. Nyt ainoana ongelmana on, että heidän kautta ei saa astioita, eikä liinoja. Meillä juhlat on Oulunsuunpirtillä, joten sieltä on kyllä mahdollista vuokrata astiat. Hinta on 1,50€ hlö, mutta sieltä ei löydy viinilaseja eikä pöytäliinoja. Olisiko jollakin tietoa, että mistä noita voisi erikseen vuokrata, vai saisiko koko paketin jostakin halvemmalla? :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Johanne harmaana

Meillä oli paljon kehuttu Juhlapalvelu Helena. Palvelu oli ERITTÄIN hyvää alusta loppuun, mutta mun täytyy kyllä sanoa että ruoka oli minulle pettymys. Ruokaa kehuttiin ja "normaalille" ihmiselle se varmasti olisikiun tosi hyvää, mutta itse kokkina ajattelen että olisin itse osannut tehdä paremmat ruoat..

Ruoka oli ihan hyvää, muttei mitenkään erityistä tai taivaallista. Kakku oli kyllä superhyvää.

Link to comment
Share on other sites

happygirl: Tarkoitatko sitä pitopalvelua, jossa on Tuutijärvi kai niinkuin pääjehuna? Sori, en muista etunimeä.

Jos meinaat tuota pitopalvelua niin olen syönyt heiltä tulleita kakkuja ja muita makeita juttuja + voileipäkakkuja useaankin otteeseen ja ne ovat olleet tosi hyviä. Harkittiin itsekin kakkujen ottamista sieltä kun ei haluttu mistään leipomosta niitä ottaa. Löydettiin sitten kuitenkin lähempää toinen tekijä. Varsinaisesta ruokapuolesta mulla ei siis ole kokemusta, mutta ne mitä olen syönyt ovat olleet todella hyviä!

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras111

Täälläkin on Bottonesta huonoja kokemuksia. Menu muuttui "keittiöongelmien" vuoksi juhlapäivänä yksikertaisempaan versioon. Ruuan määrä ei vastannut vieraiden lukumäärää (siis tilaus tietenkin oli tehty oikein) ja ruuan esillepano oli ammattitaidotonta. Omistaja (Kontio) oli toki ennen ongelmia hyvinkin mukava ja ystävällinen, mutta sävy muuttui täydellisesti myöhemmin. Muutoksia ja perumisia tuli tässäkin tapauksessa viime tinkaan, mikä on tärkeää juhlaa järjestettäessä todella ikävää.

Link to comment
Share on other sites

happygirl: Täytyy tunnustaa, etten ole hirveästi ajatellut millaisia kakkuja olen sieltä syönyt. Olen kuitenkin aika monissa tilaisuuksissa syönyt niitä niin monenlaista on tullut maistettua, niin voileipäkakkuja kuin kermakakkujakin. Makeiden kakkujen suhteen kannattaa varmaan aika selvästi sanoa haluaako kakkuihin tuoremarjaa vai hilloa ja saako tulle kreemiä väliin. Sama varmaan keneltä tahansa kakut tilaakin ellei ole leipomo jolla vaan tiettyjä kakkuja. Muistaakseni Tuutijärven kakuissa on ollu aina ihan reilusti tuota kreemiä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...