Pitopalvelu Oulu / Oulun seutu


Gremlin

Recommended Posts

  • Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mä kävin meidän häiden jälkeen hehkuttamassa Kuivaksen pitopalvelua ja hehkutanpa lisää: ruoka oli hyvää, sitä oli PALJON, kakku oli ihanaa, ja palvelu pelasi ja tarjoilijat olivat ammattimaisia ja kaikki meni muutenkin sovitusti. Suosittelen lämpimästi :girl_smile:

Ei oo enää toiminnassa ko. pitopalvelu. Kysyttiin tuoltakin ensimmäisten joukossa.

..nyyh, me ei vieläkää oo löydetty mitään. Smile lähetti tarjouksen, mutta se oli kyllä huono ku mikä.

Parista paikkaa ootellaan kans tarjouksia, mutta näyttää kestävän heillä kovin kauan tarjouksen teko, että saas nähä millon sitä emailia kopsahtaa.

Että lisää ehdotuksia, anyone??

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään mielessä mitään hyviä paikkoja mistä kysyä??

Nuo täällä paljon puhutut bisketti, helena, pitopata, pihvitupa, sanni muunmuassa jo kyseltynä.

Alkaa oikeasti tulla tunne, ettei enää edes tiedä mistä kysyis!?

:girl_impossible:

Oletteko Väänäsen pitopalvelua jo tiedustelleet? Lisäksi bongasin tuollaisen kuin Pitopalvelu Patarouva, mutta siitä tiedä muuta kuin mitä nettisivuilla kerrotaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Väliaikatietoja kehiin. :)

Edelleen etsiskelemme pitopalvelua, on jokunen paikka josta oltas kiinnostuneita kuulemaan tarjous, mutta valitettavati ei olla saatu sähköpostilla vastausta, eivätkä ko. paikat ole vastanneet puhelimeenkaan. Mietityttää, että kuinkanhan kauan noitakin kannattaan jäädä odottelemaan...? Sitte kyllä harmittaa jos ne vastaaki myöhemmin ja on jo ehtinyt varata jonku vähemmän tyydyttävän. Mutta toisaalta jos arpoo liian kauan, nii saako kohta enää ruokia varattua mistään lopulta..

Kertokaas ihmiset jos vaan löytyy minkäänlaisia kokemuksia Pitopadasta tai Pitojen Helmestä..??

Näitä kahta ollaan nyt mietitty.. Unirestakin tarjouksen laittoi, mutta heillä oli mielestäni niin sekava hinnoittelu, että oli vaikea alkaa arvioiomaan mihin pilviin se lopullinen kokonaishinta olis noussu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Me petyimme suuresti PIHVITUVN PITOPALVELUUN. En suosittele kyseistä pitopalvelua. Ruoka oli ihan ok, mutta tarjoilijat ja palvelu pe/la oli erittäin alaluokkaista. Käyttäytyivät nyrpeästi ja epäasiallisesti jo perjantaina kun kävivät valmistelemassa hääjuhlapaikalla eikä hymyä näyttänyt irtoavan edes hääpäivänä. Lisäksi ruokalista ei ollut sopimuksien mukainen, jonka ovat ovelasti vierittäneet asiakkaiden vastuulle ja jälkeenpäin selvittelyä on tehty ja sähköpostilla vain saanut töykeän vastauksen ja laskun, jota eivät edes suostu alentamaan vaikka ei ollut kaikkea mitä piti sen mukaan olla. Ei hyvä paikka ollenkaan.

Meillä oli häissämme myös Pihvituvan pitopalvelu ja juuri yhtä huonoa palvelua saimme! En todellakaan suosittele kenellekkään. Törkeää käytöstä edellisenä iltana ja juhlissakin nyrpeää naamaa, eivätkä edes tehneet kaikkea mitä oli luvattu. Kun mielestäni kohteliaasti pistin palautetta niin sain todellä tökeröjä viestejä takaisin. Ei edes anteeksi pyydetty tai oltu pahoillaan, saati sitten emme saaneet mitään alennuksiakaan. Todella huonoa asiakaspalvelua. Ruoka oli onneksi ihan hyvää, mutta silti en todellakaan suosittele, saatikka itselleni enää varaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nostellaanpa Oulun seutuakin pitkästä aikaa!

Onko kenelläkään kertoa melko tuoreita kokemuksia Unirestasta, entäpä Pitojen Helmestä? Muistakin Oulun seudun catering-palveluista toki saa kertoa :girl_smile: !

Oletteko ottaneet ruokailun ihan buffet-periaatteella alusta loppuun, vai onko joku käyttänyt pöytiintarjoilua? Jos on, paljonko nosti hintaa?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Täällä Oulun alueella on aloittanut viime kesänä sellainen soppatykkiyrittäjä, www.soppalautanen.fi; olin mukana yksillä synttäreillä jossa oli tarjolla lohikeittoa, oli tosi maukasta ja isännän mukaan aika huokeaa, pelkkä keitto ihan muutaman euron. Olisi kuulemma saanut muutakin tarjoilua siihen, leivät ym

Ihan mainio idea ulkoilmajuhlaan, tykit toimivat kaasulla; luullakseni niitä voi käyttää sisälläkin

Link to comment
Share on other sites

MinttuMarika meillä oli vuosi sitten pitopalveluna Bisketti. Pelkkää positiivista sanottavaa. Homma toimi kaikilta osin. Olivat todella joustavia, menua viilattiin useaan otteeseen kun vaativa morsian ei tiennyt mitä halusi ;)... silti jaksoivat ehdotella ja muokkailla menuja jotta siitä tuli meille mieleinen. Ruokaa jäi runsaasti yli. Ja etenkin ne Bisketin herkut <3 Koekakku kuului hintaan. Ovat erittäin tarkkoja hyvästä maineestaan joten tekevät kaiken vimpan päälle. Kaikki astiat, liinat ym tuli heiltä joten sekin oli tosi kiva. Suosittelen. Menu hintaan kuului muistaakseni kaikki, astiat, tarjoilijat yms.

Link to comment
Share on other sites

Kertokaahan vielä tietämättömälle, että onko pitopalveluilla tapana laittaa ensin alkupalat esille ja sitten kerätä ne pois pääruoan tieltä?? Vai kaikki kerralla pöytään? Ja miten kattaus yleensä toteutetaan, onko alkupaloille erilliset lautaset?

Väliaikatietona mainittakoon, että näyttää nuo suosituimmat pitopalvelut (Bisketti, Helena) todella työllistävän itsensä ympäri vuoden...meillä on tarkoitus juhlia lokakuulla ja minä luulin että tuohon aikaan on pitopalveluissa valinnanvaraa... :girl_impossible:

Link to comment
Share on other sites

Kuten niin moni muukin, niin suosittelen lämpimästä Juhlapalvelu Helenaa. Toimi häissämme tammikuussa 2012 ja kaikki meni kuten sovittu, jopa paremmin, ja ruokaa jäi niin, että olisi voinut toiset häät pitää. Hääkakku oli mitä taivallisin (valkosuklaavadelmakakku). Kuulemma ensi kesä jo aika buukattu mutta muutama peruutus oli tullut, että kannattaa googlata.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Helenalla on varauksia jo kesällä 2013, eli kannattaa olla nopea jos hänet haluaa.

Meillä oli hänelle varaus, mutta peruutimme, koska varasimme juhlapaikan, josta saa ruoat paikanpäältä. Helenan palvelu oli todella ystävällistä ja joustavaa, hinnat edulliset ja kahvittelumaistiaiset aivan ihanat! Jos juhlapaikkaamme olisi saanut tuoda omat ruoat, olisimme ehdottomasti pitäneet Helenan varauksen voimassa! :)

Link to comment
Share on other sites

Bridezilla sisälläni alkaa nostella päätään...kertokaahan häänne viettäneet, onko tosiaan tapana että kaikki ruoat on yhtäaikaa esillä? Kun haluaisin että alkupalat syödään ensin rauhassa, jonka jälkeen sitten siirrytään pääruokaan...viinitkin sais paremmin sopimaan, kalapainotteiselle alkuruoalle valkkari ja pääruoalle punkku...Vitsit, kaikella sitä jaksaa päätään vaivata :girl_haha: !

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest kati-riina

Meille tulee Bisketistä pitopalvelu ja palvelu on nyt ollut jo todella hyvää.

Laitoin kahdekaan paikkaan tarjouspyynnöt ja vain kolme paikkaa vastasi. Ihme hommaa kun kyseessä on kuitenkin useamman tonnin sopimus. Nooh onneksi saimme Bisketin. Ja mikä parhainta hintaan kuuluu myös neljä tarjoilijaa. Ja menuvaihtoehdot olivat todella herkullisia.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tarjouspyyntöjä on nyt laitettu muutamaan paikkaan ja ainaki Bisketti ja Aalto Catering on jo varattu meidän hääpäivänä :unsure: Nyt sitte vaan odotellaan josko loputkin vastaisivat.... Olis ehkäpitänyt aikasemmin olla liikkeellä, toisaalta juhlapaikkakin varattiin vasta viikko sitten eikä sitä ennen oltais edes tiedetty lopullista hääpäivää.......

Link to comment
Share on other sites

Meille on tulossa kesähäihin pitopalvelu Oskarin Kellarista.

Ei ollut halvin tarjous, mutta kilpailukykyinen hinta ja takuuvarmasti hyvää ruokaa ja toimintaa. Ovat olleet parissa häissä pitopalveluna joissa olen ollut vieraana. Oikein hyvää ja mukavaa palvelua on saatu, kun on haluttu jotakin asioita kysyä/ varmistaa!

Uskon että fiilis jatkuu yhtä hyvänä häiden jälkeenkin, tulen kertomaan kokemukset! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...