Jump to content
Naimisiin.info

Lämmin tervetuliaismalja?


Nanna83

Recommended Posts

Helmikuussa häät tulossa ja tuli yhtäkkiä semmoinen mieleen et jos vaikka sattuisimme saamaan lunta ja pakkasta tänne länsi-rannikollekin niin olispa kiva juhlapaikalle päästyä hörpätä jotain lämmintä. Eli mitä mahtaisivat ihmiset ajatella jos sen perinteisen kuohuviiniin sijaan tarjoaisikin terästettyä glögiä tai muuta vastaavaa? Glögissä värikin sopisi teemaan kun on punaista ja kultaa ;)

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee alkumaljaksi ilmeisesti kaakaota terästettynä mansikkaliköörillä ja rommilla. Viinat valmiiksi mukeihin ja termarista kuuma kaakao päälle, niin eiköhän se jonkin aikaa lämpöisenä pysy. Ongelmana lasit, ei sitä viitsi ihan kuoharilaseista tarjota...

Maire: mä luulen että ihmiset ajattelee että kerrankin jotain muuta kuin kuoharia! ;D Osa voi tietty luulla että eikö noilla ole kuohariin varaa, osa ei tajua edes saaneensa alkumaljaa koska ei yhdistä kaakaolasia siihen. Mutta sepä on sitten ikävää, en jaksa asialla vaivata päätäni.  :D Onpahan ainakin meidän näköistä...

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Meillä mietittiin lämmintä alkumaljaa, mutta se kaatui käytännön seikkoihin. Glögi kun ei olisi käynyt ajankohdan takia ja kaakao ei taas teeman takia. No, päädyttiin peruskuohariin, mutta nyt alkoi kiinnostaa tuo lämmin siideri... Olisko jollain mielessä jotain suositeltavaa makua? Entä ratkaisuja mukipolitikkaan? Meniskö siideri kuoharilasista jos lasit lämmittäisi etukäteen?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meille on tulossa lämpimät alkujuomat (vadelma-mustaherukkamehu + hiukan vadelmalikööriä + vodkaa, suhtkoht mietona, n. 5 %). Juoma tarjotaan silloin, kun vieraat saapuvat juhlapaikalle. Meidät nimittäin vihitään siellä: vasta vihkimisen jälkeen tarjotaan "tavalliset" onnittelu-kuohuviinit. Hieman samaan tapaan toimittiin opiskelukaverini häissä (kuumat juomat odottivat vieraita kun he saapuivat kirkolta juhlatiloihin & hääpari oli kuvattavana) ja toimi mielestäni talvihäissä tosi hyvin! Itse ainakin ilahduin lämpimästä juomasta :) .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Minun mielestä lämpimälle alkujuomalle/maljalle kaikista paras olisi kirkas ns. glögilasi, se on tarpeeksi paksu pitääkseen juoman kuumana, toki ihan mikä tavallinen mukinkin käy, mistä niitä sitten saa että kaikille riittää ja olisi saman näkösiäkin. Hätätilanteessa kauniit paperiset mukitkin kyllä käy!

Skumppalasin lämmittäminen kuulostaa turhalta hommalta koska ne on jo itsessään sen verran ohutta lasia että on se ja sama lämmittääkö sitä lasia vai ei, yhtä kauan se siideri siinä pysyy lämpimänä. Hauska idea toki olisi jos tekisi skumppalaseille jotkuu "takit" niin juoma pysyisi lämpinänä ja olisi erillainen ja hauska yksityiskohta eikä polttaisi sormia :girl_wink: Kuka jaksaa alkaa näpertelemään teemaan/väreihin sopivia "takkeja" :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

minäkin haluaisin tarjota vieraille kuoharin sijasta lämpöisen alkumaljan mutta mitäs mieltä olette...kun vieraat odottelevat meitä sisällä noin puolituntia (ohjelmaa on järjestetty kyllä) niin maistuuko heille enää lämmin juoma kun ovat jo varmasti kämmenneet sisätiloissa ennen meidän saapumistamme?

mielipiteitä?

Link to comment
Share on other sites

Jo-Emily: Tuo on nyt kyllä jo ihan mielipide kysymys ja varmasti on ihmisiä jotka tykkää molemmista. Menkää tässä asiassa oman mielenne mukaan, mikä tuntuu teistä parhaalta :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Olin 2 viikkoa sitten häissä jossa tarjottiin vieraille lämmin malja , hääparia odotellessa.

Odotusaika oli vajaa tunti ja tuo malja oli kyllä ihan hyvä juttu , hääpari saapui paikalle tarjottiin kuohut ja onnittelut.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...