Jump to content
Naimisiin.info

Pitopalvelut Joensuussa


Unikko78

Recommended Posts

  • 4 months later...
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hei

 

Olimme viime kesänä ystäväpariskuntamme häissä Joensuun Laulutalolla ja heillä oli aivan loistava pitopalvelu. Kaikki vieraat kehuivat ruokaa ja kaiken lisäksi hinta oli ollut muita hieman halvempi. Omalta osaltani suosittelen sitä ja aion myös itse käyttää heitä kunhan hetkeni koittaa:) Nettisivuja en ole heiltä löytänyt, mutta ohessa linkki facebook sivuille josta saa yhteyden.

 

https://fi-fi.facebook.com/patajapulla

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hei!

 

Meillä oli viime elokuun häissämme ruuat Pitopalvelu Mennasta. Tarjous oli edullinen ja ruoka maittavaa. Ei mitään krumeluuria vaan hyvää kotiruokaa. Hääpäivänä homma pelasi hyvin, ainakaan tämä morsian ei huomannut tarjoilussa tai palvelussa mitään heikkoa. Voin suositella :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ja mistä hääkakku? Joensuun Hyve ja Pahe? Hintataso? Tarvittaisi pieni näyttävä kakku 25 hengen hääseurueelle.

Link to comment
Share on other sites

Teatteriravintola on ainakin ennen ollut todella hyvä hoitamaan juhlia. Ruoat on olleet erinomaisia ja palvelu mahtavaa. Caphir: Missä teillä on tarkoitus pitää juhlat? Teatteriravintolan lasiterassi on aivan ihana. Meidän hääjuhla vietettiin siellä. Tavalliset kakut tekevät siellä itse, esim meillä oli vadelmarahkalla täytetty kermakakku ja oli aivan ihanaa. Erikoisemman kakun jos haluatte, suosittelen kyllä Houkutusta. :)

Link to comment
Share on other sites

mietitään vielä teatteriravintolan ja Outokummun vanhan kaivoksen ravintolan välillä. Teatteriravintolassa oli tarkoitus lämpiössä vihkiä ja sitten tornikabinetissa syödä ja kahvitella. 

Link to comment
Share on other sites

Caphir: Oi, Kaupunginteatterin lämpiö on aivan ihana paikka. Me otettiin kuvia siellä. :) Torni-kabinettiin mahtuukin max 30hlöä. Eli sinne mahtuisitte.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Heippa! Olisiko foorumilla ajankohtaista näkemystä, kokemusta Joensuun ja lähiseutujen pitopalveluista. Itsellä kun ei mitään hajua paikallisista ja tuntuu hankalalle lähte ihan hakuammunnalla kokeilee. Fb arviot tietty antaa jotain osviittaa, mutta niitäkin on nähtävillä tällaiselle naamakirjattomalle vähän nihkeästi. Hakusessa olisi siis firma joka tekisi hyvää ja laadukasta perusruokaa laatimamme menun pohjalta, toisi juhlapaikalle, laittaisi tarjolle ja avittaisi tarjoiluissa. Suosituksia? 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...