Iltapalaa? (yhdistetty ketjuja)


pikkupeikko22

Recommended Posts

Meillä kokki paistoa isolla kaasugrillillä hampurilaisia jonka sitten jokainen sai itse täyttää mieleisillä täytteillä. Tukusta saa edullisesti sämpylöitä ja pihvejä. Jälkkäriksi oltiin pussitettu irtokarkkipusseja. Hyvin teki kauppansa!

Tukusta?niin no,eikös sinne pidä omistaa tukku kortti?eli tavallisilla pulliaisilla ei sinne ole asiaa?vai?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä oli vaihtoehtona iltapalalle myös grillaus, meksikolaistakin mietittiin sekä pitsaa.. Meillä pitopalvelu lähtee pois iltapalan kattamisen jälkeen, jolloin omalla porukalla "joudutaan" pärjäämään siitä lähtien. Siksi luovuimme em. iltapalavaihtoehdoista. Tarjoamme (pitopalvelun toimesta siis) iltapalaksi parsakaalinyyttejä, voileipäkakkuja sekä kahvia/teetä. Kellonaika on 20 (ruoka tarjotaan n. klo 16 ja kahvi n. klo 18), me lopetamme juhlinnan klo 23 (vieraat saa halutessaan jatkaan klo 01 saakka), joten katsoimme tuon tarjottavan riittävän.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meille tulee kalansavustaja  :) setä tulee savustamaan lohtan paikan päälle sellasessa vaunussa. Lisäksi siltä tulee myös muikkuja. Kerran oli yksissä juhlissa ja oli tosi tykätty ja hyvää kyllä oli. Lisäksi tulee ainakin jotain salaatteja. Ja niille jotka ei syö kalaa varataan makkaraa ja jälkkäriksi laitetaan grillikatokseen kannuihin lättytaikinaa ja siellä voi jokainen halukas käydä paistamassa lättyjä jälkkäriksi  :)

Link to comment
Share on other sites

voi vitsit! vähän jännä toi hodarikärrysysteemi! ;D me ollaan ajateltu koktailpiirakoita. mun mielestä ne on paremman makusiaki ku tavalliset! :P ja muutenki kivempia. ja supsa: kyllä munavoi mun mielestä riittää piirakoitten päälle. silleen oon ajatellu. oon kyl miettiny kanssa et patonkia jas alaattia. tai sit salaattia niitten piirakoitten kanssa. ja nytten ku luki näitä muiden juttuja täällä... ni pitäsköhän itekki hankkii sit viel jotai pientä naposteltavaa, just sipsei, karkkei, tai jotai sellasta. mihin aikaan te ne pistätte tarjolle? iltapaln kanssa? vai jo aikasemmin, että saa illan mittaan syödä?

Link to comment
Share on other sites

meille on suunnitteilla sushia, japanilainen tuttu tekee ne päivällä muutaman apulaisen kanssa, tosin ei kalasushia koska sen säilyminen on niin ja näin, mutta suunniteltu on tämmönen. Siis kasvissushia + jotain salaatteja jos päivälliseltä niitä jää. Tosin suunnitelma voi vielä muuttua monta kertaa...

Link to comment
Share on other sites

Meillä myös grillataan makkaraa iltapalaksi.. Juhlapaikalla on takka, joten ajateltiin että vieraat saavat itse paistaa makkaransa tikussa. Kuulostaako liian hankalalta, tuleekohan onnistumaan? Tarkoitan, onkohan se jonkun mielestä hankalaa istua juhlapuvussa takan ääressä pitelemässä tikkua tai tuleeko kauhea ruuhka kun ei kovin moni mahdu kerralla paistamaan makkaraansa.. :-/ Paikalla on myös kyllä kaasu-grilli, mua vaan jotenkin hirvittää se kaasun käyttö... Lisäksi kyselen kuinka paljon varaatte makkaraa per henkilö?  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...