4.4.2008

Pitopalvelu Vaasasta

29 posts in this topic

Osaako joku neuvoa kokemuksesta jonkun hyvän pitopalvelun n 70 vieraalle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suosittelen Paninia! Todella hyvää ruokaa ja aivan ihana palvelu. Kaikki meni heidän osaltaan häissä nappiin. Kehuja on tullut muiltakin (ja siksi mekin tuo pitopalvelu haluttiin).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sen voin omasta kokemuksesta sanoa, että sähköpostilla ei kannata yrittää olla yhteydessä, jos haluaa vastauksia.  :-/ Itselleni nimittäin TODELLA hitaasti ja nihkeästi vastailivat, osa ei piitannut vastata ollenkaan, vaikka laittelin muutaman viestin vielä perään ja kyselin, että onko tarjousta tulossa vai ei. Joko asiakkaita riittää niin paljon, ettei kaikista kyselyistä tarvitse piitata tai sitten haluavat vain ottaa asiakkaikseen sellaisia, jotak ottavat kaikki palvelut heiltä. Me halusimme vain ja ainoastaan pääruoan ja salaatit, ei mitään muuta (juomia, leipiä yms.).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mistä sitten lopulta päädyitte ottamaan pitopalvelun? Kävimme mieheni kanssa muuten eilen katsomassa Cantaren tiloja, ihanat, mut mies ei ihan tykännyt. Täytyy siis jatkaa etsimistä..  :-/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prosessi on vielä vähän kesken, sain tutulta, joka on ruokapalvelun pitkän linjan ammattilainen, pari vinkkiä vielä, joilta aion myös pyytää tarjousta. Katsotaan, joudunko taas huutelemaan turhaan, vai tuleeko pikaisia vastauksia tai vastauksia yleensäkään.

Kokemuksesta kyllä tiedän, että ainakin CenterHerkulla on todella hyvät ruuat, ja heiltä sain kyllä asiallisen vastauksen, etteivät pysty meidän päivänä tarvittavia palveluita tarjoamaan. Ja palvelukin on siellä aina muiden tilaisuuksien yhteydessä ollut varsin laadukasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostatan vähän tätä ketjua. Meillekin on tulossa häät Vaasaan ensi elokuussa. Pitopalvelu on kovasti hakusessa. Oon kuullut todella positiivista palautetta CenterHerkusta ja olin talvella yksissä häissä, joissa pitopalvelu sieltä. Olis kuitenkin kiva kuulla muitakin vaihtoehtija. Googlettamallakaan ei kauheesti tuloksia näy..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Laitan nyt tänne vinkiksi muille: meillä oli heinäkuussa pitopalveluna Chef Premium. Ruoka oli konstailematonta perusruokaa, esim. tomaattimozzzarella- ja katkarapusalaattia, graavilohta, porsasta pippurikastikkeessa jne. Vaihtoehtoja oli jonkin verran, joista valita, lisäksi mahdollisuus esittää omia toiveita. Ruoka sai paljon kehuja ja sitä riitti runsaasti vielä iltapalapöytäänkin. Hinta oli 26 €/hlö ja sisälsi kaikki astiat, paperiset servetit ja hääkakun. Lisäksi sain neuvoteltua pöytäliinat hintaan. Pitopalvelu oli erittäin joustava, toimme omat kuivakakut ja piparit kahvipöytään sekä iltapalatarpeet. Pitopalvelulta saimme tarjoiluastiat kaikille näille ilman eri kustannusta, iltapalalla astioina oli omat kertakäyttöastiat. Pitopalvelu vuokrasi myös kankaiset servetit. Juhlat olivat Hietalahden Villassa. Jos täytyy jotain miinusta etsiä, niin juomalasit olivat hiukan tahraisia (esim. huulipunaa) ja niitä sai kattaessa "kiiloottaa" liinoilla (johtuen siitä, että niitä varmaankin pestään koneellisesti suuret määrät).

MUOKS: Pitopalvelun nimi olikin Premier Chef ;-).

Edited by Miukumauku75

Share this post


Link to post
Share on other sites

LAitanpa minäkin nyt tänne kokemukseni, näin häiden jälkeen.

Eli meillä oli lopulta pitopalveluna Vaasan yliopiston Amica, ravintola Mathilda. JA voin kyllä huoletta suositella. Kaikki meni hienosti, ruoka oli TODELLA hyvää ja sitä oli todellakin RIITTÄVÄSTI!!!. Tilaus oli 80:lle hengelle, joista n. 60 oli aikuisia ja loput lapsia, ja ruokaa oli tosiaan niin paljon, että seuraavana päivänä oltais voitu pitää toiset yhtä isot juhlat. Toisaalta jopa harmitti, koska jouduimme heittämään pois jotain sellaista, mikä ei olisi säilynyt, mm. keitettyjä perunoita ja höyrytettyjä kasviksia.

Astiat otettiin kaikki myös samasta paikasta, eikä niistä tullut mitään lisähintaa. Tiskauksesta olisivat veloittaneet erikseen, mutta sekin hoidettiin itse juhlapaikalla. KAiken kaikkiaan voin sanoa, että kaikki sujui, kuten pitikin, ruoka oli todella hyvää eikä mitään yllätyksiä tullut. Ja hintakaan ei kyllä huimannut päätä. KAnnattaa kysellä tarjousta sieltä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaanpa minäkin kokemukseni :)

Meidän 100 hengen häihin ruuat hoiti JK-pitopalvelu, ja kaikki meni oikein mallikkaasti :) Pyysin monelta pitopalvelulta tarjouksia, ja näillä oli halvimmat hinnat, joten pienellä "riskillä" kenties päädyimme varaamaan, mutta emme todellakaan pettyneet! Ruokana meillä oli timjami-valkosipuliperunat, paahdettu porsaanfilee, porkkana-lanttukuutioita, kahta eri salaattia ja graavilohta ja ruoka oli kerta kaikkiaan herkullista ja ruoka riitti mainiosti, vaikka monilla varsinkin miespuolisilla henkilöillä oli vähän useampikin filee lautasella. Kakun he tilasivat leipomosta ja ilmeisen hyvä leipomo oli, kakku oli todella hyvää. Muutenkin järjestelyt sujuivat hyvin, vastasivat nopeasti sähköposteihin, kerran jopa soitettiin perjantai-iltana kuudelta ja varmistettiin eräs asia, kun sähköpostin kanssa oli ongelmia. Ilman ongelmia saimme Reilun kaupan kahvia normaalin sijaan (meille tärkeä asia :P) ja muutenkin toimivat myös juhlatilan valmiiksilaittamisessa :)

Suosittelen lämpimästi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisää kokemuksia Vaasan seudun pitopalveluista kaivattaisiin! Varsinkin hinta/laatu-suhde kiinnostaa, kun itsellä ei pahemmin ole kokemusta pitopalveluiden käytöstä.

Osaisiko joku kertoa missä hinnoissa Vaasan pitopalvelut suurin piirtein pyörivät? Häihin on vielä aikaa mutta jonkinlaista arviota tarvittaisiin budjetin laatimisessa. Wennberg näyttää olevan noista tämän seudun pitopalveluista ainut joilla on jonkinmoinen hinnasto netissä, onko heidän ruuistaa/palvelusta kenelläkään kokemuksia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

fidanzata2010: lähetä vaan reilusti tarjouspyyntöjä sähköpostitse eri pitopalveluille (aika hyvin ainakin mulle vastattiin, ihan kaikista ei kuulunut mitään). Wennberg taitaa olla se kallein vaihtoehto, mutta ilmeisesti ruoka ja palvelukin on sitten sen mukaista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei!

Onko kokemuksia kolmenkimarasta tai vanha wasa-cateringistä taikka Foodzista? Muutaman tarjouksen sain, mutta pitäisi varmaan tehdä uusi kierros nyt kun tietää paremmin mitä haluaa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille tulossa Wennberg. Valittiin tämä sillä perusteella mitä ollaan palautetta kuultu ja oma fiilis oli hyvä heidän kanssaan käydyistä keskusteluista ja menuista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostellaanpa Vaasan ketjua vähän, jos vaikka joku intoutuisi kertomaan kokemuksiaan :girl_wink:

Meillä on nyt tarjouspyynnöt vetämässä, mutta jos tulee hyviä ehdotuksia niin voihan sitä vielä lisääkin laitta menemään... Eniten kaipailisin kokemuksianne ravintola Hemmeristä (Stundarsista), ravintola Flowsta, Panoramasta ja yliopiston Fazer-Amicasta.

Kiitos jo etukäteen, jos joku jaksaa vastata!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huhhuijaa... Kyllä tää pitopalvelun päättäminen voi olla vaikeaa.

Löytyykö ketään kellä kokemusta esim. WanhaWaasa gateringista, ja Kolmen kimarasta?

Wenber on mun suosikki, olisis ollut menu juuri sellainen kuin tykkäsin ja muutenkin, mutta kun menee reilulla tonnilla yli budjetin :girl_sad: Mulla into lopahti totaalisesti kun sain tänään vihdoin laskelmat valmiiksi :girl_cray2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän häissä pitopalvelun hoiti Wanha Wasa Catering. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Laitoin syksyllä useita tarjouspyyntöjä eri yrityksiin mutta vastauksia sain tosi heikosti. Muistaakseni 3/10 yrityksestä vastasi sähköpostitse. Päädyin sitten soittamaan WanhaWasa Cateringiin ja sieltä sain heidän eri menuille hinnat ja valmiista menuista löydettiinkin meille sopiva ratkaisu.

Kaikki meni hyvin eikä ole mitään valittamista. :) Olin jättänyt lapun pitopalvelulle kynttilöiden ja ulkotulien sytyttämisestä, viinien esille laitosta ja vesikannuista, kaikki oli paikoillaan kun saavuimme kirkosta juhlapaikalle. Hinnaksi tuli iltapalan kanssa ~30€/hlö, mikä on varmaan aika keskihintainen Vaasassa.

Edited by Mimusi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ystävilläni, jotka menivät viime elokuussa naimisiin, pitopalvelun hoiti Kolmen Kimara. Ruoka oli hyvää, edullista ja sitä oli riittävästi. Iso miinus siitä, että juhlan aikana pitopalvelun pitäjä ja tarjoilija olivat tosi tympeitä, varsinkin keittiön puolella. Hääpari ei onneksi sitä huomannut. Muuten palvelu oli kuulemma sujunut hyvin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko muuten mainita yhdestä, josta ei ole pahemmin mainittu täällä, eli Cafe Uimala. Avokki oli aikaisemmin ollut vieraana häissä, joihin oli tilattu ruoka heiltä ja oli kuulema ollut maukasta. Omiin juhliin on vielä aikaa, mutta tähän mennessä olen ollut tosi tyytyväinen asiakaspalveluun. Tarjouspyyntööni vastattiin nopeasti sähköpostilla. Juuri silloin yrityksellä oli kiirettä uimakisojen kanssa, mutta yrittäjä lupasi palata asiaan seuraavalla viikolla, menu-ehdotuksineen ja piti lupauksensa. Vaihtoehdot vaikuttivat myös monipuolisilta.

Puhelimessa sovittiin sitten tarkemmin aikataulusta ja siinäkin jutusteltaessa tuli tunne, että yhteistyö sujuisi hyvin.

...Yritän muistaa jälkikäteen päivittää kokemuksia siitä, miten lopulta kävi! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ystävilläni, jotka menivät viime elokuussa naimisiin, pitopalvelun hoiti Kolmen Kimara. Ruoka oli hyvää, edullista ja sitä oli riittävästi. Iso miinus siitä, että juhlan aikana pitopalvelun pitäjä ja tarjoilija olivat tosi tympeitä, varsinkin keittiön puolella. Hääpari ei onneksi sitä huomannut. Muuten palvelu oli kuulemma sujunut hyvin.

Missä nämä juhlat olivat ? Minulla myös kokemusta Kimarasta mutta vain hyviä. Olen ollut sekä morsian että kaaso ja kaikki molemmissa tilanteissa sujui hyvin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko muuten mainita yhdestä, josta ei ole pahemmin mainittu täällä, eli Cafe Uimala. Avokki oli aikaisemmin ollut vieraana häissä, joihin oli tilattu ruoka heiltä ja oli kuulema ollut maukasta. Omiin juhliin on vielä aikaa, mutta tähän mennessä olen ollut tosi tyytyväinen asiakaspalveluun. Tarjouspyyntööni vastattiin nopeasti sähköpostilla. Juuri silloin yrityksellä oli kiirettä uimakisojen kanssa, mutta yrittäjä lupasi palata asiaan seuraavalla viikolla, menu-ehdotuksineen ja piti lupauksensa. Vaihtoehdot vaikuttivat myös monipuolisilta.

Puhelimessa sovittiin sitten tarkemmin aikataulusta ja siinäkin jutusteltaessa tuli tunne, että yhteistyö sujuisi hyvin.

...Yritän muistaa jälkikäteen päivittää kokemuksia siitä, miten lopulta kävi! :)

Onko muilla kokemuksia Cafe Uimalasta? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä hääsuunnittelut vasta siinä vaiheessa, että tarjoukset on pitopalveluilta saatu, eli ei sen kummemmin kokemusta noista mutta tuo Cafe Uimalan tarjous vaikutti kyllä oikein hyvältä! :) Hinnaltaan oli siinä saatujen tarjousten keskivaiheilla mutta melkolailla kattavasti siihen hintaan sitten sisältyikin erilaista syötävää! Olisi kyllä kiva kuulla jos jollakulla on kokemusta ko paikasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minäkin olen lähettänyt useisiin pitopalveluihin viestiä, ja yllättävän moni niistä onkin vastannut. Tuntuu vain että kaikki ovat liian kalliita meidän häihin.. Sekin ärsyttää että vaivaisista pöytäliinoista joutuu maksamaan.. Tähän asti parhaimmalta (hintojen suhteen) näytti Kolmen kimara. Me emme hääruokaan tarvitse mitään eksoottista ja erikoista, vaan ihan perusruokaa. Jospa vain pyydettäis vieraita tuomaan omat eväät :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli pitopalvelu kolmen kimaralta ja ikävä kyllä huono maku jäi. Vieraille kuulemma oltiin oltu todella tylyjä, ruoka oli kylmää, osa ruoasta loppui kesken... Ruoka oli hyvin perusruokaa, ei mitenkään erityisen maukasta. Hyvää oli joustavuus ja hinta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli Foodz Corner. Ihan hyvää ruokaa oli. Kommunikointi firman kanssa suht sujuvaa vaikka vähän välillä arvellutti kun itse sai kysellä eikä firmasta otettu asioita esille. Aika edullisesti selvittiin koska servetit, lasit ja liinat tuli omasta/juhlapaikan kautta. Plussaa joustavuudesta, viime viikolle asti saatiin poistaa perujia laskusta. Kaiken kaikkiaan suosittelen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now