Jump to content
Naimisiin.info

Kokemuksia Peten Pitoässistä?


Guest KV

Recommended Posts

Mekin olemme varanneet Peten Pitoässät ensi kesäkuulle. Palvelu on ainakin tähän asti ollut pelkästään hyvää ja menuun saa vaikuttaa juuri niin paljon kuin haluaa. Olemme melko tarkkoja siitä, että ruuan tulisi olla hyvää, ja hieman epäilyttääkin Pitoässien taso. Onko ruoka ns. ruokalaruokaa tai einestasoista? Ovatko raaka-aineet tuoreita ja laadukkaita? Haaveilemme hyvin perinteisestä menusta emmekä halua mitään gourmet piiperrystä, mutta silti taso hieman mietityttää. Mitä te Pitoässiä käyttäneet olette mieltä?

Muokattu: , käyttäjä: Little J
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ei mitään einesruokaa, tekevät kaikki itse! Meillä oli myös perinteinen menu ja vieraat kiittelevät vieläkin. Oli tosi maukasta ja maistuvaa.

Meillä oli:

sillejä ja kananmunaveneitä, lämminsavulohta ja remouladekastiketta, vuohenjuusto-krutonkisalaatti, suolakurkkuja ja hunajasmetanaa ja cocktail-lihapullia alkuun. Pääruokana porsaan ulkofilettä ja pippurikermakasitketta, tiliperunoita ja kermaperunoita sekä kasvispaistosta lämpimänä. Sitten jälkkärinä oli täytekakkua ja tiikerikakkua ja keksejä ja oli kaikki maittavia. Kaikki raaka-aineet oli tuoreita ja ensiluokkaisia.

Suosittelen lämpimästi! Itse sai suunnitella menun ja kaikki meni nappiin!

Muokattu: , käyttäjä: Tuive
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...

Meillä oli toukokuussa häät joissa Peten Pitoässät hoiti cateringin. Ja en voi muuta kuin kiittää heitä! Kaikki meni todella hienosti alusta loppuun.

Ruuat oli hyviä ja henkilökunta todella ystävällistä.

Laskukin pysyi sovitusssa suuruudessa, mikä oli todella kohtuullinen.

Suosittelen siis kaikille :)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Peten Pitoässille suuri kiitos juhliemme ruokapuolen hoitamisesta! Palvelu oli koko ajan moitteetonta. Saimme muokata valmista menua juuri meille sopivaksi. Pitopalvelu osasi todella hyvin arvioida ruokien kulutuksen ja muutenki osasi neuvoja ja auttaa meitä tarjoilun,ym.suunnittelussa. Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Kaksi asiaa,jota itse jäin kaipaamaan oli ruokien nimeäminen eli esim.kastikkeiden edessä olisi voinut olla mitä ko.astia sisältää.Ja toinen pieni miinus tuli kahviservettien esille laitosta. Tosin jälkimmäisessä varmasti oma moka,kun ei kerrottu, että haluttaisiin servetit mukaan kuppi+lautanen kattaukseen. Mutta se oli pientä, koska muuten kaikki sujui niin ammattitaidolla. :) Ja erityisesti kiitosta ansaitsevat tarjoilijat,jotka hoitivat työnsä todella hyvin. :give_heart:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meiltä Pitoässille täysi kymppi ja jättikokoinen plussa päälle! Häät olivat viime lauantaina, ja kaikki sujui aivan täydellisesti. Ruoka oli todella kauniisti esillä, ja kaikki maistui mielettömän hyvältä. Tarjoilijat olivat ripeitä ja ammattitaitoisia, samaan aikaan superystävällisiä ja todella huomaamattomia. En kyllä keksi mitään moitittavaa. Olimme sulhasen kanssa huipputyytyväisiä, ja kaasot ja moni vieraista tulivat erikseen pyytämään meitä kiittämään pitopalvelua loistotyöstä :) Veljeni muotoili asian näin: "Paahtopaisti - mmm... Tuntui kuin suussani olisi bileet ja kaikki olisi kutsuttu." :D

Myös suunnitteluvaiheessa kaikki sujui mutkattomasti ja valmiita menupohjia sai helposti muokata mieleisekseen. Käytämme ehdottomasti Pitoässiä uudelleen, jos tarvetta tulee.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Kokemus noin puolentoista viikon takaa, häät Suomenlinnassa. Kaikki sekä ennen tilaisuutta että sen aikana sujui loistavasti ja palvelu pelasi ystävällisesti ja tehokkaasti (meillä oli omat juomat, jotka tarjoiltiin pöytiin). Ruoka oli aivan erinomaista ja siitä tuli paljon erittäin positiivisia kommentteja vierailta (meillä oli räätälöity menu ja iltapalat). Hinta oli kohtuullinen, yhteydenpito vaivatonta ja koko henkilökunta erittäin mukavaa ja iloista.

Koko paketti siis erittäin hyvin kasassa. Meiltä ei pienintäkään moitetta mistään, olemme äärimmäisen kiitollisia ja tyytyväisiä Pitoässiin. Paras mahdollinen suositus täältä ja Pitoässille onnea ja menestystä!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä oli myös Peten pitoässät Suomenlinnassa häissämme, ja ei voi kuin kehua, mistään ei löydy moitittavaa. Todella hyvin hoitivat työnsä, ruoka oli hyvää, ja hinta kohdallaan. Tekivät paljon sellaistakin mikä ei olisi heille kuulunut. Juhlat onnistuivat oikein hyvin, kiitos kuuluu pitopalvelulle. Meillä oli italialainen menu ja ruoka oikein hyvää, etenkin tiramisukakku oli vieraiden suosikki, kuin myös minun!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 8 months later...
  • 4 weeks later...

Meilläkin oli Peten Pitoässät ja arvosanaksi annan 7,5.  Ruoka oli ihan ok, ei loistavaa, mutta kelvollista. Tarjoilijat olivat ihan ystävällisiä ja erittäin kokeneen oloisia, mutta silmiini pisti myös aikaisemmin mainitut valkoiset paidat, joissa firman logo. Olisi paljon järkevämpää ja tyylikkämpää, jos tarjoilijoilla olisi musta paita, missä ei näkyisi kaikki tahrat niin hyvin jne. 

Muokattu: , käyttäjä: heidik_
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Meillä oli Peten Pitoässät omissa häissämme suomenlinnassa. Erityisesti annan kiitosta ihanille ja palvelualttiille työntekijöille. Tarjoilijat hoiti kaiken ajatuksennopeudella ja tekivät myös paljon ylimääräistä, mikä ei varsinaisesti olisi kuulunut heidän hommiinsa. Ruoka oli hyvää! Plussaa myös siitä ettei morsiameen hermostuttu vaikka vaihteli ruokalajeja menussa aikas monta kertaa ennen häitä... Ehdottomasti suosittelen kaikille!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...