Jump to content
Naimisiin.info

Pitopalvelu Lahdessa ja lähikunnissa


Elysee

Recommended Posts

Meille tulee Kotikokki Simpaset. En ryhdy ees muualta kyselemään. Simpaset tekee aivan taivaallista ruokaa. Ne on ollu jo mun siskon ja veljen häissä... Suosittelen kaikille tosi lämpimästi! meidän juhlissa aina kuulunut: moni puolinen ruoka (ja sitä aina toooosi paljon), tarjoilijat,astiat,pöytäliinat,kakut... jne.. tarjoilijat lähteny aina iltapalan jälkeen. Ja ne on tosi tarkkoja että kaikki täydellisesti.  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä on myös varattu paljon kehuttu Pito-Alma ensi kesän häihimme. Tässä pähkäillään menua, joten Pito-Almaa käyttäneet, millaisia menuja teillä on ollut ja minkä hintaisia? Ja onko hääkakku ollut perus mansikka/vadelmakakku vai tekevätkö he toiveiden mukaan muunlaisiakin. Olisi myös kiva nähdä naikkareiden kuvia ruokien/kakkujen esillelaitosta.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Olen vähän pettynyt Lahden seuden pitopalveluihin. Yhteenkään sähköpostiin tai nettisivujen kautta lähetettyyn kyselyyn ei ole tullut vastausta. Toiveena oli siis jokin hieman perinteisestä poikkeava menu, esim. italialaistyylinen ja ei  kermakakkua. Soitin yhteen paikkaan jossa tyrmättiin miltei suoraan kyselyni tästä menustä sekä sanottiin kaikkien hääparien halunneen sen perinteisen kermakakun sekä todettiin mm. ehdottamani vadelma-valkosuklaamoussekakun vievän niiiiiin paljon aikaa tehdä. Teki mieli puuskahtaa puhelimeen että sanonko minne voit kakkusi tunkea.

Tänään aloitan soittamaan muihinkin paikkoihin, katsotaan josko tuntumani muuttuu. Pahimmassa vaihtoehdossa otetaan sitten mikä tahansa menu, jos pitopalveluilla ei ole halua muuttaa sitä kalapöytä-possunliha- kasvigratiinimenuaan mihinkään ja teen kakut itse.

Link to comment
Share on other sites

Pitopalvelu on nyt varattu ja se on Pito-Alma. Alun häränfile-pöydän-kruununa-tyyppisen ehdotuksen jälkeen ohjeistin heitä välimerelliseen suuntaan ja lähetin muutamia ruokalajiehdotuksia - ja hyvältä vaikuttaa. Palvelu on ollut todella ystävällistä ja teemalla "kaikki onnistuu". Itse en syö punaista lihaa ja muutenkin vierastamme kermaperunameininkiä, joten joustavuutta tarvittiin, ja sitä löytyi. Tässä alustava menu, hintaa tulee alle kolmekymppiä per pää. Erikoiskakkuja saa, tosin ne maksavat vähän enemmän.

Lohicheviceä

Omena-sipulimarinoituja katkarapuja

Savukalatäytteisiä tortillakierteitä

Chorizo-makkaraa ja punasipulihilloketta

Pieniä broilervartaita

Basilikamarinoitua fetajuustoa

Salaattikimara, jääsalaattia, tammenlehväsalaattia, rucolaa, vihreää paprikaa ja kurkkua

Chilillä ja mangochutneylla marinoituja herkkusieniä

Tsatsikia

Broileri-jalapenosalaattia

Aurinkokuivattuja tomaatteja

Uuniperunoita

*kylmäsavulohitäytettä,kermaviilipohjainen

*savuporotäytettä, majoneesi-tuorejuustopohjainen

*kasvistäytettä, tomaattinen salsa-sipulikastike

Leipävalikoima tuorejuustolevitettä ja voita

Kahvia, teetä, mehua ja hääkakkua

Kahvikakkua ja pikkuleipää

Suosittelen yhteydenottoa puhelimitse. Sähköposti pelaa, mutta aikaa ja kärsivällisyyttä vaaditaan. Pitopiioilta vastauksen saamiseen meni sähköpostilla yli kuukausi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 weeks later...

Meillä oli Hausjärveläinen Pito-Piiat minkä bongasin täältä;) Kaikki meni kuten oli palaverissa sovittu! Ruuat olivat mahtavan makuisia ja todella kauniisti aseteltuja ja niitä oli riittämiin! Vieraiden joukossa oli ravintola-alan ammattilaisia ja myös heidän mielestään ruoka oli todella hyvää. Suosittelen lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

Meillä varattu Pito-alma ensi kesän häihin. Kävimme eilen suunnittelemassa menun ym järjestelyt. Todella upeaa ja ammattitaitoista palvelua!!! Ottaa asiakkaan toivomukset hyvin huomioon ja osaa kertoa yksityiskohtaisesti järjestelyistä yms. Hinta-laatu suhde varmasti kohdallaan. Meidän perinteisen menun hinnaksi tuli 22e/hlö, alle 4v. ilmaiseksi ja 5-12v -50%. Hinta sisältää myös tarjoilun, pöytäliinat ja haluamansa väriset servetit. Vaikka meillä perinteinen pitopöytä, sisältö on kuitenkin monipuolinen. Alkuruokia on mm. 8 eri lajia. Lisäksi hintaan sisältyy myös hääkakku sekä kahvit/tee/mehu. Suosittelen siis!!!!

Link to comment
Share on other sites

Kyseinen pitopalvelu on myös meidän mietinnässä ----- onko lisää kokemuksia ja lähinnä jos vaikka tältävuodelta ?

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli muutama päivä sitten 80 hengen häissämme Pito-Alma ja ei voi kyllä muuta kuin kehua! Ruoka oli hyvää ja edullista (ainakin muutamiin muihin alueen pitopalveluihin verrattuna) ja hääpaikalla he hoitivat myös muita hommia kuin ruoan tarjoilua (esim siivosivat morsiamesta levähtäneet riisit...) Muutenkin olivat kovin mukavia ja innolla mukana järjestelyissä. Menuvalikoima tuntui olevan laaja, me tosin valitsimme ihan perinteisiä herkkuja. Suosittelen lämpimästi kaikille enkä taida olla ainoa :D

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Meillä on vasta ensi kesänä ja alustavasti ollaan varattu kukonkoivun ns-talo. Meidän mielestä se on tiloiltaan aika hyvä, kun haluttaisiin koko poppoo samaan tilaan ni ei tarvitse hyppiä edes takas. Ja sehän henkii sellaista maalaisromantiikkaa  :)

Ilmoittele ihmeessä miten meni. tosin eilan taitaa olla aika kokenut pitoemäntä ja ainakin puhelimitse palvelu on ollut mainiota. Missäpäin teillä on juhlat?

Meilläkin on häät Hollolan nuorisoseurantalolla kukonkoivussa ja Eilan pitopalvelu tulossa huolehtimaan ruokapuolesta:) Koskas teidän juhlat on?:)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mekin ollaan ajateltu noita molempia, eli ns-talo Kukkoa ja Eilan pitopalvelua. Kumpaakaan ei ole vielä varattu. Kertokaapas kokemuksianne kuinka on juhlat onnistunut? Millaset menut teillä oli ja millaset juhlat, paljonko vieraita, oliko tanssihäät yms. Olisi kiva tietää kuinka tilat toimivat. Kaikki tieto ja kokemukset on tervetulleita :)

Meillä on häät 25.7.2009 ja tarkoitus olisi pitää jonkinmoiset tanssihäät ja vieraita olis ehkä tulossa semmoset 90 :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä oli juuri pari viikkoa sitten häät ja pitopalveluna oli heinolalainen päijät-hämeen pitomestarit.

En todellakaan suosittele!! Menin tyhmyyksissäni vaihtamaan Simpasen pitopalvelun heihin ja kyllä sain karvaasti katua!!!

Häitä edeltävästä päivästä lähtien meni kaikki päin honkia pöytäliinoista ym lähtien. Paras oli kun he voivät lähtiessään kaikki loput ruoat mukanaan, vaikka juuri tuntia aiemmin oli käyty kysymässä, että jäihän ruokaa. Ja sitä oli jäljellä ja sitä oli reilusti.

Tulimme eilen häämatkalta ja toki myös pitopalvelun lasku oli sillä välin tullut, joka olisi pitänyt maksaa jo viime viikolla. Tänään tuli sitten viesti, että lasku on maksamatta. Yritin soittaa heti perään viestin lähettäjälle, ei suostu vastaamaan. Lähetin viestin, niin ei vastausta... Että näin meillä. Onneksi häät muuten sujui todella hyvin, ja nyt ollaan onnellisesti naimisissa :D

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Onko kukaan käyttänyt Valkoisen omenan pitopalveluita?? Onnistuiko kaikki ok?? Olis itsellä harkinnassa, selkeästi tuli edullisin tarjous (muista tuli 26-30 € / hlö, ko.paikka tarjosi 22- € / hlö) girl_haha.gif

Onko ehdottaa jotain muita pitopalvelui Lahden seudulla?? Siis juurikin kohtuuhintaista. Ei mitään ihan hirmuhintoi viitti maksaa, kun on kohtuu paljon vieraita tulossa... girl_smile.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Oletteko ottaneet aina pitopalvelun yhteydessä kakut, vai onko joku ottanut kakkunsa erikseen konditoriasta tms? Jos olette, niin mistä ja minkä hintaiseksi tuli?

Link to comment
Share on other sites

Ja nyt sitten kyselisin, että onko jollain kokemusta Juhla Kerkosta? Minkälaista palvelu oli? Oliko ruoka hyvää?

Link to comment
Share on other sites

Meillä häissämme oli pitopalveluna [b]Pitomestarit, Heinolasta[/b]. Kaikki meni päin pers.... Tilasin yhtenä ruokalajina karjalan piirakat, koska sulhasen isä on Karjalasta ja häät sen mukaan suunniteltu, mm. Karjalaisia musiikkiesityksiä. Karjalan piirakoiden tilalla jotain kumista torttua!!! Viinilasit puuttuivat kokonaan, samoin servetit. Tarjoilijat olivat pukeutuneet erittäin epäsiististi, likaiset farkut ja puserot, josta läskit pursuivat!!! Tarjoilija flirttaili vieraiden kanssa ja toinen rämpläsi koko ajan puhelintaan, ollaan siis palveluammatissa!!!! Luvattiin nopea kahvinkeitin, mutta kahvi keitettiin meidän kotikeittimellä, seurauksena jonotus. Ruoat liian kauan lämpimässä, onneksi vieraat selvisivät ilman vatsanväänteitä. Oli viimeinen kerta, kun käytän ko. yrityksen palveluja. Jokainen sana on totta, eikä tässä edes kaikki!! HUH-HUH, sainpas purkautua.

t. Onelisesti naimisisa

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Meillä oli häät lokakuussa, kysyin tarjoukset muistaakseni kymmeneltä eri pitopalvelulta. Päädyimme Pito-Almaan Asikkalasta. Palvelu ja ruoka oli loistavaa. He olivat esim.tulostaneet kaikki s-postiviestini tapaamiseen. Todella ystävällistä palvelua ja hintataso ei ollut läheskään kalleimmasta päästä. Valmiiden menujen lisäksi on vaihtoehto, jossa saa koostaa haluamansa menun laajasta valikoimasta, suosittelen. Juhlissa tarjoilu oli nopeaa, huomaamatonta ja ammattimaista. Mieheni halusi kermakakun, minä suklaapäällysteisen, häissä pitopalvelu toi miehelleni vitsinä ison kulhon kermaa, koska minä sain haluamani suklaakakun :)

Toinen pitopalvelu, josta on jotain kokemusta on Pitomestarit Heinolasta. Olen valitettavasti kuullut paljon huonoa palvelusta tutuiltani sekä hääjuhlista että yksistä syntymäpäiväjuhlista.

Link to comment
Share on other sites

Mä tuon tännekkin nyt tän kysymykseni. Kun ei erillisenä tuottanut tulosta eikä oikeen missään muussakaan ketjussa jossa olen kysellyt. Eli :

Eli olen laittanut tarjouspyyntöjä eri pitopalveluihin ja Lahtelaiselta Cafe Charlotalta tuli paras tarjous. Onko kukaan ollut juhlissa jossa kyseinen firma on tarjoillut? Emme ole kumpikaan Lahdesta taikka läheltä, häämme järjestetään Heinolassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hei,olen uusi kirjoittaja täällä,hääjuhla elokuussa 2010.Olen pyytänyt tarjoukset 11 pitopalvelulta lahdesta ja lähikunnista ja viimeisinä ovat Cafe Charlotta ja Pito-Alma.Nyt kaipaankin teiltä kanssasisaret tietoa kummastakin,onko maukkaat ruuat ja suositteletteko?Pito-almasta olen lukenut pelkkää hyvää melkeinpä ja CC ilmeisesti ei niin tunnettu.Olemme vasta muuttaneet paikkakunnalle joten ei kokemusta juhlista täälläpäin.Kiitos jo etukäteen?Hinta on melkein sama,laatu ratkaisee:)

Link to comment
Share on other sites

Me ei koskaan saatu Pito-Almasta tarjousta vaikka sinne pyyntö laitettiin. Cafe Charlotta taas vastasi samantien. Koska Charlotta oli meille vieras, kun emme asu Lahdessa, kyselin täältä ja toiselta foorumilta. Charlotta on myös lounaskahvila ja kuulemma tekee kaikki ruoat itse alusta loppuun, sain muutenkin hyvää palautetta kyseisestä firmasta jonka takia päädyimme heihin. Nyt perjantaina olemma menossa ensimmäiseen tapaamiseen paikan päälle joten voisin koittaa loppu viikosta kertoa lisää heistä.

Link to comment
Share on other sites

Hei,kiva kuulla.Me kävimme eilen palaveeraamassa ko.paikassa ja varattiin,Pito-Alman vastaus kesti KUUKAUDEN ja tuli eilen kun huhtikuun alussa pyysin.

Link to comment
Share on other sites

Huomasin juuri ensimmäisestä viestistäsi että teilläkin on elokuussa häät :) Saako udella minä päivänä? Meillä on 28pv joten oletettavasti aikaisemmin on teillä, jos muistaisit laittaa vaikka tänne viestiä ruoan ja tarjoilun suhteen :9

Link to comment
Share on other sites

Hei,meillä on 21.8,ei tosiaan teidän häitä myöhemmin riitä elokuussa juhlapäiviä montaa:) Kurkkailin blogiasikin,mahtavasti olit koonnut kaikkea.Voisi jatkaa juttua vaikka meilitse jos sinua kiinnostaa jakaa vinkkejä ruuasta/hääsuunnittelusta/koristeluista? En voi täällä mitään yksityisviestiä vielä ainakaan laittaa niin laita tuonne panduskainen ät hotmail.com mailia .

Link to comment
Share on other sites

Meillä on varattu Pitoalma.

Alkujenperin soitin ja kysyin heiltä tarjousta. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja he todella tekivät vaikutuksen puhelimessa ainakin.

Viivettä huomasin itsekin tuossa äskettäin, mutta takana oli looginen selitys, kun huomasin vastauksen tulleen toisesta sähköposti osoitteest. Heillä siis ilmeisesti on vaihtunut sähköpostiosoitteet.

Tänään tapaaminen ihan kasvokkain, joten tämän päivän jälkeen tiedän tarkemmin. :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Hienoa,saadaan siis tietoa heistäkin lisää:) Kertoile sitten heti ehtiessäsi miltä vaikuttaa.Koska teillä häät? Sain myös heistä puhelimessa hyvin ystävällisen,ammattitaitoisen ja lämpimän kuvan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...