Gurmeli

pitopalvelu Hupli?

79 viestiä aiheessa

Ei kait joku oikeasti pidä Huplin ruokia minään hyvinä ??!!

Homma on perustunut paljolti siihen kun on saanut maksaa ( joutunut) käteisellä ja Hupli on voinut myydä halvemmalla ( kuitti roskiin ja veroja ei ole tarvinnut maksaa), kuten muiden yritysten jotka laskuttaa ja maksetaan pankkiin lasku tai kortilla toimipaikassa.

Niin, tuo käteisellä maksaminen on kyllä minustakin omituista. Mutta ei kai se ruoan laadusta kerro mitään, miten veroja maksetaan tai ollaan maksamatta? Minä ainakin maksan veroni tunnollisesti, mutten siltikään osaa kokata mitään salonkikelpoista pöperöä :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksista!

Hupli on saanut paljon hyvää palautetta jatkuvasti, joten täytyy vain uskoa, että ruoka maittaa. :)

Olisi mukavaa tietää täällä vierailevilta henkilöiltä, jotka haukkuvat Huplia, että mihin nämä kokemukset perustuvat? Laskutuksesta en ole ollenkaan huolissaan. Sain tähän ihan pätevän selityksen pitopalvelulta ja se ei minua vaivaa jos ruoka vain on hyvää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos ei tarvi maksaa alvia niin on helpompi tehdä vähän kalliimista raaka - aineista ja henkilökunta pimeenä töissä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä, Kirppu oli tosiaan häissä vieraana.

Meidän pöydässämme monilta jäi ruoka syömättä; kummallisia mausteita, kuivakkaa kanaa, salaatista puuttui pääraaka-aineet kokonaan (ilmeisesti kalliimpaa fetaa, tuoreita mansikoita oli ripoteltu pinnalle vain näön vuoksi)... Meille jäi todella halpa, kotikutoinen maku tuosta buffetista. Tästä syystä en tosiaan suosittaisi ko. lafkaa.

Ymmärrän, että ruoka on varmasti hyvää sellaisen henkilön näkökulmasta, joka syö elääkseen, muttei elä syödäkseen. Jos Abc tai Rosso on käsityksesi ulkona syömisestä, Hupli on sinua varten. Mikäli haluat jotain hiotumpaa, jossa on joku hauskempi juju ja hieman nykyaikaisempaa, valitse jokin toinen cateringpalvelu. Minusta häät ovat niin tärkeä tilaisuus, että ruoankin pitäisi loistaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näiden viimeaikaisten kirjoitusten perusteella meillä meni pitopalveu vaihtoon. Tietenkin harmi, että menettivät asiakkaan, joka ei edes vaivautunut heidän kanssaan juttelemaan näistä huonoista kokemuksista, mutta häät ovat niin tärkeä juhla ja ruoka siellä niin suuressa osassa ettei uskallettu ottaa sitä riskiä että oltaisiin luotettu Hupliin. Toivottavasti teimme hyvän päätöksen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on vielä Hupli, mutta hieman mietityttää toki. Toivon, että joku kertoisi hyvistä kokemuksista ja uskalletaan näin pitää pitopalvelu..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Monet ovat tykänneet pitopalvelu Huplista, mutta kommentit olivat aika vanhoja. Onko kukaan käyttänyt ne viime aikoina ja ovatko he vieläkin hyviä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alkoi kyllä mietityttämään nämä kommentit. Meillä on alle kuukausi häihin, eli enää ei kyllä pitopalvelua vaihdeta. Ruoka on kuitenkin juhlan tärkeimpiä tunnelmaankin vaikuttavia asioita. Täytyy olla suoraan yhteydessä pitopalveluun ja varmistaa, että kaikki on niin kuin pitääkin. Tuttujemme häät Hupli hoito pari vuotta sitten kyllä mallikkaasti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on Hupli häissämme 9 päivän kuluttua ja voin sen jälkeen kertoa, miten meni! Heillä ei ole kuulemma muuttunut mikään tässä viime kesän aikana ja ovat saaneet jatkuvasti asiakkailta suoraan hyvää palautetta.  

 

Kannattaa olla yhteyksissä Hupliin ja keskustella huolista. Ainakin minut he pitvät asiakkaana hyvillä vastauksilla ja asiallisella käytöksellä. Toivotaan, että ruokakin maistuu! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me saimme tänään Huplilta tarjouksen, joka on muihin saamiimme tarjouksiin verrattuna edullinen ja selkeästi esitetty. Myös tässä viestiketjussa aiempina vuosina kirjoitetut kehut kuulostavat lupaavilta. 

 

Minua kuitenkin huolettavat nämä viimeaikaiset kommentit mauttomasta ruuasta sekä käteismaksukäytäntö. Joku mainitsi maksaneensa etukäteen laskulla, mikä kuulostaa asialliselta. Entä toimistolla etukäteen maksamassa käyneet, oletteko maksaneet käteisellä? Ymmärrän maksun vaatimisen etukäteen, mutta miksi käteisellä?

 

Kertokaahan Vieras_Lii_* sekä Boogiehop miten häät sujuivat. Kaikki kommentit Huplin toiminnasta auttavat suuresti tätä pitopalvelun kanssa pähkäävää lokakuun morsianta. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jokaisella on oma käsitys ruuasta. Pitopalvelu Hupli oli minun häissäni ja olin erittäin tyytyväinen ruokaan ja tarjoilijoihin. Vieraita meillä oli 130, ruokia kehuttiin erityisen paljon enkä kuullut niistä yhtään huonoa palautetta. Itse pidän ruokaa myös suuressa arvossa ja se mielestäni oikein loisti. Kattaus oli kaunis ja omien toiveideni mukainen. Minusta hupli toimi erityisen ammattitaitoisesti alusta loppuun. Suositten monien omien kokemusteni kautta pitopalvelu Huplia kaikille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häät olivat eilen ja Hupli hoiti homman hyvin kotiin! :)

 

Ruoat olivat todella maukkaat, laadukkaat ja kauniisti esille laitetut. Emäntä oli mukava ja pätevä. Hauskaa oli, että vieraat tulivat kehumaan meille aina eri ruokia. Eniten kehuja taisivat saada lohirullat, sienisalaatti, marinoidut herkkusienet, pororullat ja kakku.

 

Yhdyn siis aiempiin hyviin kokemuksiin ja suosittelen Huplia! Onneksi emme lähteneet vaihtamaan pitopalvelua! Itse aiomme käyttää Huolia jatkossakin! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Boogiehop, mukava kuulla, että olet tyytyväinen valintaanne. Makuasioitahan nämä osaltaan ovat.

 

Valitettavasti minun täytyy nyt liittyä pettyneiden kerhoon, sillä olin viime vuoden puolella vieraana häissä, joissa oli Huplin tarjoama ruoka, johon olin lopulta todella tyytymätön. Edes täällä kehutut pororullat eivät olleet minusta parhaat mahdolliset, eikä se riitä, jos pelkät pororullat ovat hyviä. Minullekin jäi ikävä maku tummuneista kananmunista, vanhanoloisista salaateista ja vetisestä savulohesta jne. Aiemmin tuolla kuvattiin kermakakkua eltaantuneeksi ja siltä se minunkin mielestäni maistui, en pystynyt syömään.

 

Hääparille en tietenkään valittanut ruoasta häissä enkä niiden jälkeen. Antaa heidän pitää oma käsityksensä omasta ihanasta päivästään ja vieraiden viihtymisestä. Ovat tehneet valinnan varmasti parhaaksi katsomallaan tavalla. Minulle ruoka- ja juomatarjoilu muodostaa kuitenkin yhden tärkeimmistä osa-alueista missä tahansa juhlassa enkä olisi omissa juhlissani missään tapauksessa valmis tinkimään sen laadusta. Minulle laatu tarkoittaa todellakin korkeaa laatua, ja siihen vaatimukseen Hupli ei arkisuudellaan minusta vastaa.

 

Ihmettelin myös kovasti sitä, että kaikki ruoat kala, liha, alku- ja pääruoat piti kerätä yhdellä kertaa samalle lautaselle. Ei kovin juhlavaa. En tiedä, mitä Huplin tarjoilut maksavat, mutta mieleeni tulee tilaajan kannalta positiivisena asiana hinta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ruoat ovat makuasioita, kuten Tiuku toteaakin. Luonnollisesti hääparin valinnat eivät miellytä kaikkia ja jokainen järjestää omanlaisensa juhlan. Itse pidän omaa sukuani varsin ruokakriittisenä ja omassa juhlassamme olimme iloisia, kun tarjoamamme ruoka sai hyvää palautetta myös parilta kriittisemmältä vieraaltani, joiden tiedän olevan hiljaa jos eivät ruoasta olisi nauttineet. Myös ruokavalinnat ovat juhlan järjestäjien vastuulla. Valitsimme lajalta listalta ei-arkiset ruoat, koska morsiusparihan valitsee tarjottavat ruoat. Ne olivat laadukkaita ja maistuivat.Jos Huplin listalta ei löydy omaan makuun sopivia vaihtoehtoja, niin toki joku toinen pitopalvelu on siinä tapauksessa sopivampi. Hupli tosin teki häihimme myös vuohenjuustosalaatin oman reseptini mukaan kun tätä pyysin ja sitä ei listalta löytynyt.

 

Pitopalvelulla ei ole tekemistä sen valinnan kanssa, että tarjotaanko alku- ja pääruoat yhdessä, tai käytetäänkö pöydässä kuinka montaa viinilasia tai erilisiä lautasia. Meillä alku- ja pääruoka tarjottiin erillään toisistaan, koska tämä on perheemme normaali tapa ja mielestäni juhlavampaa. Toki astioita ja tarjoilijoita täytyy ostaa/palkata suhteessa omiin valintoihin.

 

Hyvä ruoka ja tarjoilu oli meidän juhlan yksi tärkein elementti ja meinasin laittaa pitopalvelun vaihtoon täällä tulleiden vierailijoiden kommenttien takia aiemmin. Onneksi en tehnyt sitä, koska Hupli teki nappisuorituksen. Hupli hoitaa myös kommunikoinnin oikein hyvin ja sinne voi olla yhteyksissä ja kysyä vaikka saaduista palautteista jos asia jostain syystä huolettaisi. Edelleen siis pitopalvelua suositellen! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä, mitä Huplin tarjoilut maksavat, mutta mieleeni tulee tilaajan kannalta positiivisena asiana hinta.

Ei tuo ihan halvimmasta päästä ole, muttei kalleinkaan saamistani "tarjouksista" (tein budjetinkartoituskierroksen, en virallista tarjouspyyntöä laittanut menemään). N. 40-50 €/hlö + työvoima.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on tulossa Hupli pitopalveluksi tammikuussa vietettäviin häihimme, täältä lukemieni kommenttien takia meinasin jo perua koko huplin, mutta otin myös positiiviset kommentit täällä huomioon ja päätin siis pitää huplin meillä. Huplilta saatiin erittäin hyvä ja selkeä tarouspyyntö, tämä oli jo yksi syy miksi valitsin huplin. Toinen oli hinta. Kolmantena heidän kokemuksensa meidän juhlapaikalla, ovat tehneet useita keikkoja siellä. Toivotaan että kaikki menee hyvin! Tulen sitten häittemme jälkeen kertomaan kokemukset huplista tänne, mitkä toivottavasti ovat erittäin positiiviset :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen muutamaan kertaan maistellut huplin ruokia ja mielestäni ihan ok, riippuu tietysti paljon mitä tilaa. Lihat ja kana on ollut joskus vähän kuivia. Aina on jänyt ruokaa yli. Mansikkaneliöt oli hyvä, niistä saa varmaan jonkun kakkumaisenkin version.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli juuri juhlituissa häissä Huplilta tilattu pitopalvelu. Palvelu oli alusta asti asiantuntevaa. Ruoka oli todella hyvää, useat vieraistamme kehuivat tarjontaa ja pidimme kovasti myös itse ruoasta. Palvelu oli myös joustavaa ja erilaiset toiveemme huomioitiin hyvin. Tarjoilijat olivat mukavia ja hoitivat hommansa erittäin hyvin. Suosittelen oman kokemukseni perusteella Huplia lämpimästi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli pitopalveluna Hupli viime lauantaisissa häissä Vantaan Maatalousmuseolla ja ei ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa.
Ruoka oli tajuttoman hyvää, kaikki kehuivat sitä meille pitkin iltaa ja ovat soitelleetkin perään. Ruokaa oli myös todella paljon, vieläkin jääkaappi puolillaan ylijäämiä, kelpaa. Kakkuna meillä oli mansikka-valkosuklaajuustokakku joka osu ja uppos täysin tälläiseen juustokakkufriikkin, eikä ollut todellakaan liian makeeta, jes!
Tarjoilijoita oli juhlan ajan meillä kaksi( joista toinen kai emäntä), alku ja loppujärjestelyissä oli muutakin apua. Mutta kaikki hoitui juuri niinkuin piti, ja kun tulikin yllärisyöjiä niin ei ollut ongelma eikä mikään.

Maksu hoitui häitä edeltävänä päivänä käteisellä, syytä en tiedä mutta toisaalta ihan sama. Hupli auttoi omalta osaltaan tekemään meidän päivästämme täydellisen!

 

Suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huplille täydet pisteet täältäkin. Hinta oli edullisin kilpailutuksessani, menun sai rakentaa vaihtoehdoista itse ja yhteydenpito paikkaan oli todella joustavaa. He neuvoivat esimerkiksi juomien määrän laskemisessa.

Ruoka oli tuoretta, hyvää ja erittäin kauniisti laitettu esille. Henkilökunta hymyileväistä ja kaikki sujui kuin tanssi.

Ylimääräiset ruuat sai ottaa mukaan, tosin iltapalan jälkeen ruokaa ei enää jäänyt sillä vieraat ahmivat yöllä loputkin ruuat  :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hupli oli viime kesänä siskoni häissä. Kaikki kehuivat ruokaa pitkin iltaa. Menu oli paljon parempi kuin pari viikkoa eteenpäin kaverini häissä, vaikka sekin oli hyvää.

 

Hupli on varattu näin oten myös meille ensi kesäksi. Nyt odotetaan miten yhteistyö toimii! Ollaan pitopalvelun kanssa jo rakennettu yhdessä alustava menu perusmenuja muuttaen. Kaikki on ainakin tähän asti mennyt meidänkin osalta todella hyvin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En voi muutakuin suositella huplia!

 

Erittäin hyvä ruoka oli ja vieraat kehuivat paljon!  Pitopalvelun tarjoilijat hoitivat hommansa paremmin kuin hyvin! 

Hinta-laatu suhde oli erittäin hyvä! Suosittelen kaikille huplia ehdottomasti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihana kuulla kehuja pitopalvelu Huplista! :) Ovat tulossa meille  myös :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät 7.6.2014 ja voin lämpimästi suositella heitä :D . Kaikki hoidettiin ammattitaitoisesti. Ruokaa oli riittävästi ja se oli todella hyvää! Meidän pitopalvelun valintaan vaikutti aikaisemmat suositukset, sekä heidän selkeä hinnoittelu. Ruoka ja tarjoilijat oltiin laskettu samaan joten tiesimme, ettei ylläreitä loppulaskun suhteen pääse tulemaan.

Ongelma meillä tuli kuitenkin maksun suhteen, joka piti hoitaa käteisellä. Eihän meidän alkuperäiset nostorajat riittänyt siihen ja tämän vuoksi oli pientä sählinkiä. Joten muistakaa olla tarkkana teidän nostorajojen suhteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli Hupli heinäkuisissa häissä ja voin sanoa, että ruoka oli erittäin maittavaa, sitä oli riittävästi ja tarjoilijat toimivat hymyillen ja asiallisesti. Ruoan ja sen tarjoilun eikä esillelaiton suhteen ole mitään moitteen sijaa. Vieraatkin kehuivat ruokaa.

Ainoa mistä annoin negatiivista palautetta oli viinipullojen turhaan avaus (tarjoilijoita on kuulemma ohjeistettu, mutta tarjoilijoiden  vaikea  sisäistää sitä). Sitä meni jonkin verran viemäriin. Eli ohjeistakaa viinipullojen suhteen tarjoilijat tarkkaan.

 

Muuten suosittelen lämpimästi .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään