Jump to content
Naimisiin.info

Pitopalvelut Jyväskylässä?


andromeda

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 months later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...

Entäpä onko kenelläkään kokemuksia Majakosken kolmesta pitopalvelusta? Mikä olisi paras? Haluaisimme noin 80hlölle paljon erilaisia ja maittavia, vähän ehkä erikoisiakin ruokia ja paljon ja montaa laatua...  8)

Link to comment
Share on other sites

Guest kultsipallo

myos jyvaskylan vieressa olevien pikkukuntien pitopalveluita kannattaa kysella. monet  jarjestavat juhlia myos jyvaskylaan ja osa myos edullisemmin kuin kaupungin pitopalvelut. ruoan mausta tinkimatta;) :)

Link to comment
Share on other sites

Föhriä ovat monet kehuneet... Mutta siinä listassa jonka sain, ei Föhriä ollut, siinä on Pitopalvelu Merja Vehkala, Pito-ja juhlapalvelu Räsänen, ja Juhlapalvelu Paakkari. Onko kenelläkään kokemuksia heistä? Vai voisikohan sen Föhrin saada vaikkei siinä ollutkaan...  ???      

Link to comment
Share on other sites

Minä sain Majakoskelta pitopalveluista listan Paakkari, Vehkala, Räsänen, eli sitä täällä kehuttuakin Föhriä ei siis enää siellä ole...  ??? Mitä tarkoitatte että se Föhrin mies on "persoona"? Millainen hän sitten on? Äkäinen, vihainen? Itse olen vähän ujo ja herkästi loukkaantuva niin ei olis kiva jos toinen on äkäinen tms.  :-/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Guest kultsipallo

lisaan viela tuohon edelliseen kirjoitukseeni, etta me tilattiin semmosesta toivakkalaisesta pitopalvelusta ruoat, ku paula heinonen. vertailtiin samanlaisten listojen hintaa muissa pitopalveluissa ja paulalla oli jotain 3-7 € halvempi hinnaltaan henkiloa kohden joka menu vaihtoehdossa.. (et jos on paljonki vieraita, niin tulee ihan mukavasti saastoa.) oon ollu useissa haissa ja muissa juhlissa, jossa taa sama pitopalvelu on ollu ja ei voi kylla muuta sanoa, kun etta alyttoman hyvaa ruokaa tekee. ja muut vieraat on ollu samaa mielta.

viimeksi olin haissa laukaassa, johon myos oli paula pyydetty tekee ruoat. (eli onnistuu myos vaikka haat ei oiskaan ihan toivakassa) hintoihin varmaan vaikuttaa se, et silla ei oo keskella kaupunkia mitaan juhlatiloja, joista sen pitais maksaa.. joten pystyy pitaa hintoja alempana.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Me käytettiin KM-Pitopalvelua (Kirsti Mättö), enkä voi muuta kuin kehua maasta taivaaseen. Ruoka oli hyvää, tarjous käsitti kaiken mahdollisen aseista henkilökunnan kautta kukkiin, aikataulu piti minuutilleen, Kirsti itse on ihana ihminen jne. Jos tulee joskus jatkossa pitopalvelulle tarvetta, niin tiedän kenelle soitan.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli tosiaan pitopalveluna tuo Sonaatti. Tilana meillä oli heidän "oma" tila Ravintola Lozzi, josta eivät ottaneet tilavuokraa ollenkaan. Menuvaihtoehdot oli tosi monipuolisia ja niihin sai tehdä rajattomasti omia muutoksia ja ehdotuksia. Ruoka oli törkeän hyvää ja sitä oli mitoitettu tosi runsaasti, olisi ollut porukalla varaa santsata vaikka useampi kierros. Menuhinnat vaihteli henkilöä kohti 25 eurosta 27 euroon (vaihtoehtona oli myös tosi edullinen keittomenu, joka taisi olla alle 20e) ja niihin sisältyi kyllä tosi paljon kaikenlaista. Esim. tarjoilut, astiat, lautasliina ja kukka-asetelma noutopöytään kuului kaikki tuohon hintaan. Valkoisista pöytäliinoista laskuttivat erikseen 5e/kpl.

En osaa sanoa, tulevatko Jyväskylässä minne vaan, mutta ainakin nettisivujen perusteella uskoisin niin.

muoks. Mulla on Sonaatin valmiita menuvaihtoehtoja koneella jemmassa, jos haluat?

Link to comment
Share on other sites

Lauranen vielä: Jos viitsit laittaa vaikka privaattina niitä Sonaatin menuja niin olis tooooooooooooosi toooooooosi kiva  :D !

Rouhe:  En tiedä sitten, miten se KM:n tätönen tulkitsi kysymykseni, mutta kysyin häneltä, mitä PERUShäämenu tulisi maksamaan. Siihen hän vastasi hinnaksi tämän mainitsemani 35-40 euroa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...