Jump to content
Naimisiin.info

Pitopalvelut Jyväskylässä?


andromeda

Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hei!

Luin keskustelunne ja mielenkiintoni heräsi. Olen laittanut Sonaattiin tarjouspyynnön, mutta vastausta ei ole vielä kuulunut. Olisi tosi hienoa jos saisin Lauranen sinulta tuon samaisen menuehdotuksen.. Kiitoksia jo etukäteen  :)

sähköposti: [email protected]

Laitan. Hetki pieni.

muoks. Laitettu (ja huomattu sähköpostin kirjoitusvihreet välittömästi lähetä-napin painamisen jälkeen.. ::))

Link to comment
Share on other sites

Suuren suuri kiitos Lauranen, posti tuli perille!

Teidän menuunne kuullosti todella hyvältä ja kyllä Sonaatti vaikuttaa kaikin puolin hyvältä vaihtoehdolta omiin juhliimmekin. Vielä kun saisi selville tulevatko he muihin juhlatiloihin ja jos tulevat niin mitä se maksaa (esim. kuljetuskulut)? Eihän kellään ole kokemusta asiasta?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Osaisiko joku sanoa, onko 27 euroo per henki kallis? Kun mun mielestä se on, varsinkin kun siihen hintaan ei tule servetit eikä jälkiruoaksi kuin täytekakku. Puhumattakaan iltapalasta. Lämmiruokavaihtoehtoja on kolme ja muutenkin salaatit ym. kuulostavat hyviltä. Mitä mieltä olette? Vieraita noin 80. Neljälle jyväskyläläiselle laitettiin tarjouspyyntö; kaksi ei pysty järjestämään ja yksi ei vastannut.  :-/

Link to comment
Share on other sites

Meidän 26 € / hlö menu sisälsi:

* runsaan salaattipöydän, valikoimaa vaikka muille jakaa

* lämpimän ruuan useine lisukkeineen

* kakun kanssa pikkuleipiä

* alkoholittomat ruokajuomat

* leivät ja levitteet

* sovittujen ruokien esillelaitto uudestaan iltapalaksi

* lautaset, aseet, tarjoiluastiat, lautasliinat jne.

* kukat pöytiin ja noutopöytään, morsiusparin pöydän "extrakoristelu"

* tarjoiluhenkilökunta (ei hlö- tai tuntirajoitusta)

* kahvikonjamiinien tarjoilu, illemmalla boolin sekoitus

* vain liinoista maksettiin erillinen pesetysmaksu

Mielestäni tämä kokonaisuus on OK, paljonkaan enempää en olisi ollut valmis maksamaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kuulostaa aika hyvältä Rouhe.

Minäkin olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia Paakarista, Vehkolasta ja Räsäsestä, näistä Majakosken suosittelemista. Millaisia hintoja pitävät ja mitä hintaan kuuluu????? Majakoskelta kertoivat, että menu maksaa 30 euroa per pää... ja pidämme sitä aika kalliina.

Link to comment
Share on other sites

Voi harmi kun tuo Paakkari on jo varattu meidän päivänä jollekin nopeammalle!  >:( Mutta Räsäseltä ja Vehkalalta on tullut tarjoukset, tosin hermo menee Vehkalan kanssa kun s-postiin vastaaminen vie viikkoja. Oon miettinyt, että jos hääpäiväkin hoidetaan samaan malliin kuin s-postiin vastaaminenkin, niin ei hyvä..  Edellisellä sivulla on Räsäsen hinta meille..  :-/

Link to comment
Share on other sites

Mulla ei ole noista Majakosken suosittelemista varsinaista "käyttökokemusta" (Paakkarista ei minkäänlaista), mutta aika negatiivinen fiilis jäi siitäkin vähästä. Vehkala ei koskaan vastannut mun tarjouspyyntöön, ja Räsänen laittoi allekirjoittamattoman sähköpostin tyyliin "tässä meidän vaihtoehdot, minkä valitset"! Olin siis laittanut tarjouspyyntöön oman menuehdotukseni ja kysyin paljonko sen toteuttaminen maksaisi. Muutaman viikon kuluttua tuli uusi sähköposti "no, oletteko valinneet jonkun menun"... Vastasin ystävällisesti, että mikäli saamani allekirjoittamaton sähköposti oli heiltä, en löytänyt vaihtoehdoista tarvettamme vastaavaa.

Valitsimme siis pitopalveluksemme "ulkopuolisen" KM-Pitopalvelun, jonka toiminnasta en keksi mitään muuta kuin ylistettävää. Paakkari ei vielä valintaa tehdessämme ollut Majakosken yhteistyökumppani.

Link to comment
Share on other sites

Moi Tipsuli

Edelliseltä sivulta löydät meidän tarjoilujen hinnan, ja mitä se sisälsi. Hintaan kyllä varmaan vaikutti se, että meiltä tuli omat lihat jotka Kirsti laittoi ruuaksi. Salaattipöydässä oli tarjolla myös kalaa ja broileria, kaikki kun eivät hirvenlihasta pidä.

Ruoka oli todella hyvää ja sitä riitti iltapalan jälkeenkin kotiinvietäväksi.

Yksi parhaista asioista oli se, että Kirsti hoiti paikalle myös kukat, ei tarvinnut itse juoksennella kukkakaupoissa. Järkihän siinä puuhassa kaiken muun keskellä olisi mennyt.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

EI voi totisesti suositella!

Tietoa on kyseisen henkilön erittäin ammattitaidottomasta tyylistä hoitaa ruuan laatu ym. ja aiheuttamat vahingot.

Ota selvää, vaadi edellisten asiakkaiden yhteystietoja, ja kaikki kirjallisena suosittelen, ettei tule pettymystä. Teot puhuvat, eivät kauniit sanat. Toivottavasti te saatte ihanat häät. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 months later...

Hei!

Olisiko kenelläkään muulla päivittettyä kokemusta Jyväskylän pitopalveluista?

Föhr ja Iiskola ovat lopettaneet, mutta näistä muista?

Itse olen ollut vieraana häissä, joissa tarjoulun hoiti Paakkari. Hoitivat tarjoilut kerrassaan upeasti ja ruoka oli erittäin hyvää! Tarjoilu oli toimivaa pöydässä oli koko ajan ruokaa ja täydentivät jatkuvasti pöytää. Kaikinpuolin sekä hääpari että vieraat tyytyväisiä!

Kokemusta on vieraana ollessa myös Räsäsen pitopalvelusta. Tämä kokemus ei ollutkaan sitten niin hyvä.. Vieraat saivat odottaa, kun noutopöydässä ruoat loppuivat kesken.. Tarjoilijoita ei näkynyt missään ja keittön ovelta sai lähteä pyytelemään täydennyksiä. Muutenkin tarjoilijat olivat mielestäni kokemattomia. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Räsäsellä menee varmaan huonosti, ainakin ollut kauppalehden "mustalla listalla". En uskaltaisi ottaa sellaista, ettei vaan mene konkkaan tms. Mutta meillä oli häissämme 8.7.06 Tikkakoskelta P. Iiskola, jossa firmassa tapahtunut sukupolvenvaihdos ja hommat hoitui hyvin. Menu oli myös edullinen, 22€ per aikuinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Heips!

meillä on tulossa häihin poronkäristystä, ja ollaan saamassa se liha sulhasen työkaverilta. Nyt tarttiskin löytää pitopalvelu, joka osais valmistaa sen hyvin, ja kenties hyvittää hinnassa? onko kenelläkään kokemusta??!?!?!?

Ja millainen se on se tikkakoskella sijaitseva Iiskolan (?) pitopalvelu? Onko joustava/ Hyvät ruuat? ja mitä niiden hinnat sisältää?

Link to comment
Share on other sites

KÄÄK!!!

Taidan olla myöhässä noiden pitopalvelujen kanssa! Joudun aikalailla itekseni soittelemaan ja päättämään pitopalvelun kun mies on viikot poissa, joten kyselenkin apuja...

Mitä pitopalveluita olette käyttäneet ja missä hinnoissa pyörivät?

Iiskolalle soitin, mutta oli jo varauksella meidän hääpäivälle. Tietävät vasta alkuvuodesta ovatko vapaana 070707.....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...