Jump to content
Naimisiin.info

Pitopalvelut Jyväskylässä?


andromeda

Recommended Posts

Guest Rouvittunut 2008

Pakko kehua Turkkilan tilan pitopalvelua! Kaikki hoitui erinomaisesti, palvelu oli hyvää ja ruoka loistavaa. Kaikki vieraat sekä erityisesti yksi vieraana ollut ruoka-alan ammattilainen kehui ruokia!! Hyvä hinta-laatusuhde.

Heillä ei ollut menua valmiina ja ehdottelivat eri vaihtoehtoja, joista sitten valitsimme mieleisen. He eivät peri erikseen astioista, liinoista tai km-korvauksia ym. kuten muut pitopalvelut tekevät. Todella juhlallinen menu oli edullisin kysymistäni tarjouksista. Menuun ja hintaan kuului kaikki eli ruuat, suunnittelu, käynti juhlapaikalla, liinat, astiat, tarjoilijat, syöttötuolit, ym. Ainoastaan kylmäauton vuokrasta veloittivat 100 euroa, koska meidän juhlatilassa ei ollut keittiötä ja kylmäsäilytystä. Heiltä on myös mahdollisuus vuokrata juhlateltta. Kaikki raaka-aineet ovat varmasti puhtaita, turvallisia ja herkullisia.

Miettiessämme hääkakkua ja myöntyessäni perinteiseen hääkakkuun mieheni pyynnöstä, niin pitopalvelu teki minun mielikseni samaan hintaan myös Sacherkakun :)

Monet paikat joista kysyin tarjouksia niin vastausta ei välttämättä tullut, hintatiedot olivat epämääräisiä, ei vastattu tai sitten äärimmäisen kallista esim. JKl ilmeisemmin menestynein pp olisi veloittanut häämenusta, jonka pääruoka oli lihapata- täysin kotiruokamainen niin 45 e per henkilö..huhhuh. En edes kysynyt mitä muita ruokia hintaan sisältyy. Ihan ryöväystä.Ja hintaan ei sisälly kuin safkat...

Suosittelen lämpimästi Turkkilan tilaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Onko kenelläkään kokemusta Laukaan Puustellin pitopalvelupuolesta? Häät on ensi kuun lopulla ja kiinnostaisi kovasti kuulla kokemuksia ruokapuolesta. Kesällä käytiin paikan päällä aamulla ennen jonkun päivällä alkavaa häätilaisuutta ja tuoksu oli ainakin mieletön. Myös kaikki käytännön järestelyt ja ruokalistasta sopimiset on sujuneet hienosti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Itse häitä suunnittelemassa ja hääbudjettia säästämässä ja kuten moni tietää, niin ruoka ja juoma vievät budjetista suurimman osan.

Marilyne_H: Millaisessa hintaluokassa Paakkarin pitopalvelu pyörii? Voit laittaa yv:tä, jos et täällä halua kertoa. Olisi kiva tietää minkälaisia hintoja pitopalvelut pyytävät... Muutkin saavat kertoa kokemuksiaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

Kirjoitanpa tässä kiitoksia Karoliinan kahvimyllylle, vaikkei varsinainen pitopalvelu olekaan. Eli heiltä tilasimme suolaisia piirakoita ja kaksi täytekakkua ja olivat mielettömän hyviä! Kakut erityisesti, mutta sen tiesinkin jo etukäteen :-) Tiedoksi kuitenkin, että he ovat pientoimija ja kesäisin siellä tuntuu olevan hirmu kiireistä, eli tarjottavat on hyvä tilata hyvissä ajoin ja puhelimella... Eli vähän jännitettiin vielä paria päivää ennen häitä ehtivätkö tarjottavat paikalle, mutta kyllä ehtivät :D Ja kaikki kehuivat.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Olemme ainejärjestöni kanssa tehneet yhteistyötä Jyvässeudun työttömät ry:n kanssa. Meidän vuosijuhlissamme on useana vuonna pitopalvelu tullut ko. paikasta ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä! Ainejärjestön vuosijuhliin (n. 100 hlö) illallisen hinta on ollut todella edullinen, n. 18 e/hlö ja se on sisältänyt alkukeiton, pääruuan (broileria) ja jälkiruokaleivoksen sekä astiat ja liinat yms. Ruoka on ollut hyvää ja kaunista, joskaan ei mitään gourmeeta. Suosittelen ottamaa selvää ja itsekin aion häiden lähestyessä ottaa heihin yhteyttä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Itsekin kaipaisin kokemuksia ko. pitopalvelusta.

Olen ollut pitopalveluun yhteydessä ja ainakin sähköpostitse yhteydenpito on toiminut. Vastaukset ovat olleet nopeita ja menu vaihtoehdoissa on huomioitu omat toiveemme. Kaipaisin kuitenkin käytännönkokemuksia, miten on juhlat sujuneet, onko ruoka ollut hyvää, ruusuja tai risuja pitopalvelusta..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä hääjuhlan ruokapuolen hoitaa Wilimanni: heillä on lounasravintola Palokassa ja pitopalvelua myös pyörittävät. Itse hääjuhlaa emme ole viettäneet vielä (vihkiminen on 15.5.2010), mutta eka tapaaminen kasvokkain on pidetty. Ja heillä oli TODELLA ystävällistä ja asiantuntevaa henkilökuntaa. Meille jäi ERITTÄIN positiivinen olo, voimme varmasti luottaa heihin tärkeänä päivänämme. Voin kertoilla kokemuksia vielä itse hääpäivän jälkeen uudestaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Paakkarin menut isolle vierasmäärälle ovat vajaasta 35 eurosta ylöspäin. Sisältää mm. tarjoilun, astiat, kattamisen, servetit ja kynttilät. Liinat maksavat erikseen. Paljon ovat saaneet kehuja ystävällisestä palvelusta ja erinomaisista ruoista. Hinta on kuitenkin korkea verrattuna muihin. Tosi vaikea tehdä valintaa pitopalveluiden välillä, kun Paakkarin menut vaikuttavat niin hyviltä ja palautteiden perusteella saisi varmasti hyvää palvelua. Onko muita, jotka ovat tätä samaa miettineet? Miten päädyitte valitsemaan pitopalvelunne? Muutenkin tuoreita kokemuksia Jyvässeudun pitopalveluista kaivataan :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Onko kellään kokemusta Suomen Viihdekeskus Oy/Suomen juhlatalo, Mari ja Raimo Villjalan pitopalvelusta? Ovat yksi niistä pitopalveluista, joita Majakoski suosittelee.

Ainakin me saatiin tuolta Viihdekeskus/Juhlatalolta nopeasti hyvät vaihtoehdot hintoineen. Ainakin sähköpostiviesteilyn perusteella vaikuttaa lupaavalta! :)

Muilla kokemuksia heistä?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Kaipailisin myös tietoa tuosta Viihdekeskus/Juhlatalon pitopalvelusta, vaikutti nettisivujen perusteella kivalta ainakin kuvissa heidän tarjottavansa :girl_smile:

Ja vielä häämessujen käynnin jälkeen jos jollain on kokemuksia jo papa's cateringista niin siitä olisin kiinnostunut kuulemaan myös... vaikuttivat juttelujen perusteella mukavilta ja ok paikalta!

(muoks) jatkokysymystä vielä tähän kun ei ole vastauksii tullut, niin kokemuksia kaipailisin minkälaisia vaan, tikkakosken pitopalvelusta!? Kiitos :girl_smile:Alkaa olla piakkoin aika tehdä päätöksiä...iiks!

Muokattu: , käyttäjä: Butterfly_82
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest vieras_Jossu

Suosittelen lämpimästi Pirkko Aaltosta. Ruoka oli makoisaa ja Pirkko tiiminsä kanssa hoiti tarjoilut ja muut asiat hienosti.

Pirkon nettisivuilla on valmis häämenu, jota voi tarvittaessa muuttaa mieleisekseen. Hinnat selkeästi esillä.

Pirkolla on keskustassa oma pieni tila, jonne mahtuu arviolta 15 henkeä. Omat juomat voi tuoda tulessaan.

Pirkko toimittaa ruoat isollekkin porukalle myös muualle.

Itse mietimme myös menevämme pienellä vierasmäärällämme ravintolaan, mutta tämä vaihtoehto oli kirkkaasti parempi. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 months later...

Nyt kaivattais vinkkejä toimivasta, suht. edukkaasta pitopalvelusta! Ens kesänä ois tarkotus häitä viettää ja pitäis ruveta jo miettimään myös ruoka-puolta... Mitään tuntumaa ei oo Jyväskylän alueen pitopalveluista, joten kertokaa kokemuksia ja suosituksia! Jotain kattelin, mitä aikaisemmin tähän ketjuun kirjoiteltu, mutta oikeen ei löytynyt sopivaa ja osahan on jo parin vuoden takaista tietoakin...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Halusin vähän kertoa omia kokemuksia lokakuussa vietetyistä häistämme (joo vähän vierähtänyt aikaa...) Meillä oli pitopalveluna J. Sojakka, Laukaasta.

Meillä yhteistyö pelasi tosi hyvin ja oltiin kaikin puolin tyytyväisiä valintaamme! Suuret kiitokset heidän porukalle!

Nopeasti saatiin vastausta kyselyihin ja käytiin juttelemassa paikanpäällä vielä menua suunnitellessa lopulliseen muotoonsa.

Hääpäivän aattona homma sujui sovittua nopeammin ja hääpäivänä saatiin vaan ihastella kaunista buffet pöytää ja kattausta yms. Meillä ei ollut kokemusta Jyväskylästä mistään pitopalveluista, joten oli vähän kuin olisi ostanut sian säkissä! Tosi vaiketa arpoa ketä valita ja millä perustein. Hinta ja laatu oli kohdillaan ja kaikki vieraat kehuivat ruokia moneen kertaan ja vielä jälkikäteenkin!! :girl_wink: Voin siis lämpimästi suositella heitä pitopalveluksi!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Lisäkokemuksi haluaisin kuulla näistä majakosken yhteistyö pitopalveluista: Pitopalvelu Sojakka, Wilhelm Cafe & Catering ja Pitopalvelu Viljala/suomen juhlatalo. Pari tuota sojakkaa oli kehunut mutta mites nuo kaksi muuta onko kenelläkään kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest häät2013

Kävin tutustumassa Majakoskeen ja näin Wilhelm Cafe & Catering omistajan laittamassa ruokia esille. Kattaus oli kaunis ainakin ja omistaja (en muista nyt nimeä) vaikutti mukavalta. Mutta nuo hinnat.. Onko mikään catering alle tuon 32,50€/ hlö ?? (alin menu hinta) Siihen täytyy lisäksi vielä hommata iltapalat ja omat juomat. Aika kallista... Olisi mukava saada pikkusen halvemmalla, varsinkin kun tarjoilut eivät tuollakaan hinnalla ole ollenkaan ihmeelliset. Nämä kolme Majakosken suosittelemaa catering palvelua ovat aika lailla saman hintaisia. Joskin olen kallistumassa Juhlataloon.. (halvin).

Link to comment
Share on other sites

Kävin tutustumassa Majakoskeen ja näin Wilhelm Cafe & Catering omistajan laittamassa ruokia esille. Kattaus oli kaunis ainakin ja omistaja (en muista nyt nimeä) vaikutti mukavalta. Mutta nuo hinnat.. Onko mikään catering alle tuon 32,50€/ hlö ?? (alin menu hinta) Siihen täytyy lisäksi vielä hommata iltapalat ja omat juomat. Aika kallista...

Hintahan on tosi halpa, jos sisältää kakkukahvit, astiat, pöytäliinat, tarjoilijat ym. Perusmenujen (ruoka+kahvi noutopöydästä) hinta kun tuntuu useimmilla pitopalveluilla olevan alkaen 36-42 €/hlö.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...