Ateriax ja Agape catering


Olivia S.

Recommended Posts

Ateriax catering;minustakin ruoat kuulostivat hyviltä ja hinta ihan kohtuullinen.paitsi tarjoilijoista tulee jonkin verran lisäkustannusta..Palvelua en kyseisestä firmasta kovin hevillä irronnut.kun sähköpostitse kyselin asioita niin vastausksiin meni monta viikkoa ja vastaukset olivat puutteelisia.lupailivat internettiin kotisivuille,valokuvia omista kekkereistään,joita ovat järkänneet.mutta eipä ole vieläkään näkynyt.puhe oli tossa elokuussa..joten peruin oman varaukseni sieltä ensi syksylle. :P

Link to comment
Share on other sites

Mekin aikanaan kyselimme Agapelta tarjouspyyntöä, koska nettisivujen perusteella firma vaikutti varteenotettavalta pitopalveluvaihtoehdolta. Emme kuitenkaan ikinä saaneet vastausta tarjouspyyntöön. Päädyimme sitten valitsemaan toisen cateringin. Yleensäkin, jos tarjouspyyntöihin ei tule vastausta muutaman päivän kuluessa, niin kokemukseni mukaan niihin ei tule sitä yleensä ikinä. Poikkeuksiakin tietysti on, mutta meillä ainakin nopeasti saadut tarjouspyyntövastaukset olivat niitä parhaita.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest pipsa(Guest)

Olisiko lisää kokemuksia? Itse tein alustavan varauksen ateriaxille koska hinta ja menu vaikuttivat hyviltä. Sain myös vastaukset sähköpostiin puolen tunnin sisään tarjouspyynnön lähettämisestä, joten tähän asti olen tyytyväinen :) Haluaisin kuitenkin kuulla kokemuksia ruuan laadusta, mausta yms..Kiitos :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

meillekin tuloss ATERIAX ja palvelu oli meille ainakin hyvin ystävällistä.. tavattu ollaan henk.koht ja vielä tavataan uudelleenkin,koska he tahtovat myös nähdä pitopaikan jne..

Hyvällä fiiliksellä odotellaan heidän herkkuja ja toivotaan että kaikille myös maistuu :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Guest ei kannata(Guest)

Joo, samaa mieltä ateriaxin ystävällisyydestä mutta muuten en erityisemmin kiittele. Vaikka ruuat KUULOSTAVAT hyviltä, ne olivat tavallisia eivätkä missään nimessä erityisen maukkaita. Lämmin ruoka oli esillä yhtä aikaa alkupalojen kanssa, mikä ymmärrettävää, mutta ehti jäähtyä myös, jolloin lämmin ruoka oli otettaessa joko haalea tai suorastaan mautonta ja kylmää, kuten häämenun lämpimät kasvikset, jotka suosiolla jäivät lautaselle. Hääkakku oli erinomaista (valkosuklaa) mutta keksit loppuivat kesken. Ja sitten tarjoilu... Tarjoilijoina oli kolme parikymppistä tyttöä, jotka viihtyivät paremmin keittiön puolella ja kävivät satunnaisesti, yleensä kehotuksen jälkeen, kuikuilemassa salissa. Viinipulloja he eivät tuoneet pöytiin ilman pyyntöä, kahvia ei jaettu lisää ilman pyyntöä, ruuat osin loppuivat eikä lisää tullut ilman pyyntöä ja astiatkaan eivät kehoituksetta lähteneet pöydästä. Mielestäni hintaan kuin hintaan tuollaisten asioiden tulisi olla itsestäänselvyyksiä ettei niistä tosiaan tulisi muistuttaa. Häät olivat muuten erinomaisen onnistuneet, mutta kehoitan kahdesti harkitsemaan tätä pitopalvelua. Häät olivat muutamia viikkoja sitten, joten kokemukset tuoreita.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

EN SUOSITTELE ATERIAX CATERINGIA!!!!!!!!!!!!!!!

Ajatelkaa vähän, noin 6 vieraista eivät saaneet ollenkaan voileipäkakkuja!!! Me söimme vaan tosi pienen palan toisen voileipäkakun, emme saaneet maista toista, emmekä saaneet tuoda kotiin jotain ruokaa!! Vieläkin 3 peruuttivat tulonsa muuten he eivät olis saaneet ruokaa!! NOLO! Me haluaisimme kovasti saada kotiin vähän molempia voileipäkakkuja, muttemme saaneet ollenkaan!!

Hääkakku oli hyvää mutta emme saaneet tuoda kotiin ollenkaan vaikka aina yleensä jokainen hääpari saa tuoda kotiin kakun!!! Jos ne 3 vieraat olisivat paikalla niin he eivät olis saaneet kakkua!! NOLO! Me söimme yhdessä tosi pientä palaa!

He tekivät tosi vähän ruokaa, kai he ajattelivat että jokainen söisi lasten annoksia!!! Jokainen ei voi ottaa tosi pienen palan esim "2x2cm" voileipäkakun!

Muuten ruuat olivat hyviä, mutta silti en suosittele ollenkaan!!

Vieläkin tarjoilija.. Ei osaa ollenkaan hommia!! Hän viihtyi keittiössä ja jutteli vahtimestarin kanssa, eikä käyny ollenkaan tarkistamassa mikä loppuu esim maito loppui niin kaasoni joutui pyytämään maitoa jne!

Jos te varasitte sitä pitopalvelua, niin PERUUTTAKAA HETI JA ETSIÄ UUTTA PITOPALVELUA!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 7 months later...
  • 3 weeks later...
Guest Vieras_Lilliputti_*

Vastasinkin tuonne aiemmin, että olin häissä joissa ruoka loppui kesken (Aterix). Pääruoka ja voileipäkakut siis oli ihan hassustu mitoitettuja. En ottais omiin häihini - tai ainakin varmistaisin että ruokaa on tarpeeksi!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mulla ei ole sanaakaan pahaa sanottavaa Ateriaxista meidän 7.6. olleiden häiden suhteen. Ruoka oli erinomaista, sitä oli riittävästi, tarjoilu pelasi moitteetta ja aikatauluista pidettiin tiukasti kiinni. Myös joustavuudesta erityismaininta Ateriaxille, joka tarjoili meidän itse hankkimat viinit ja boolit (jonka myös tekivät ilman korvausta meidän hankkimista aineksista).

Palvelun lisäksi myös hääkakku sekä rucola-lohi olivat erityismaininnan arvoisia; ne olivat parhaita ikinä!!

Voin erittäin lämpimästi suositella, hintakin on erittäin kilpailukykyinen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...