Jump to content
Naimisiin.info

KUOPION PITOPALVELUT


mariL

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Häät vietetty viimein. :)

Pitopalveluna meillä oli Remar. Ja voin kyllä suositella erittäin paljon!

Ruoat todella hyvät ja tarjoilu ym. järjestelyt sujuivat todella hyvin. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Tässä voisin hieman kertoa meidän muutaman vuoden takaisia kokemuksia Loimuttaresta:

- Yhteydenotto oli nopeaa olipa kyseessä sähköposti tai puhelin

- Kakkumaistiaiset oli hyvä juttu

- Henkilökunta oli ystävällistä

- Ruoka oli tosi hyvää

- Keittiö jätettiin siistiksi

Sitten näitä ei niin mukavia juttuja:

- Ruokaa ei ilmeisesti vieraiden mukaan ollut riittävästi. Vieraat ei esim. olleet uskaltaneet ottaa ruokaa niin paljon kun olisivat halunneet

- Myöskin vierailta kuultua että kalaa oli esim "paikkailtu" kokonaiseksi jäljellä olevista jämistä

- Noutopöytää ei täytetty riittävän nopeasti eikä ruokaa ollut kokoaikaa tarjolla. Vieraat joutuivat kyselemään lisää ruokia

- Kakku oli VÄÄRÄ vaikka sitä oltiin useasti painotettu millainen kakun pitäisi olla. Ja tämä väärä kakku yritettiin vielä vierittää meidän viaksi (kannattaa säilyttää kaikki sähköpostit ja muut dokumentit)

- Hääparille ei jäänyt omaa kakkua (joissain paikoissa hääpari saa sen oman pienen kakun)

- Kakkukin oli ollut vähissä (moni olisi halunnut ottaa vähän enemmän, kun mitä pystyivät ottamaan ja ennen kahvia osa vieraista oli jo lähtenyt kotiin) ja esim. tilalle vieraat oli joutuneet ottamaan laktoositonta vaihtoehtoa

- Edes hääparille ei tarjottu santsikuppia kahvia vaikka niin luulisi tapahtuvan. Oli sovittu etukäteen että kahvi tarjoillaan suoraan pöytään

- Yhteyshenkilö jonka kanssa asiat ja ym. järjestelyyn liittyvät asiat oli sovittu vaihtui juhlapäivää edeltävänä päivänä (ei todellakaan ollut mukava yllätys)

- Loppulaskussa ei ollut alunperin huomioitu varausmaksua joka olisi pitänyt lyhentää loppusummasta

- Itse hankitut kuoharit teidän henkilökuntanne meinasi ottaa matkaansa. (Oli jo pakattuna heidän autoon. Onneksi vieras huomasi että ne ovat siellä)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Täälläkin aletaan pitopalvelua etsiskellä Kuopion suunnalta, joten mielenkiinnolla ottaisin lisää tuoreita kokemuksia Kuopio pitopalveluista niiden toimivuudesta :)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Valitettavasti meillä PITI olla Remar, mutta eipäs taida ollakaan. Syynä se, että tapasimme lokakuussa, jonka jälkeen lupasivat laittaa menuehdotuksen. Sitä samaa ehdotusta odottelen vielä tänäkin päivänä (toukokuu). Laitoimme useita sähköposteja ja viestejä, tarkistin että osoitteet ja numerot ovat oikeat. Viestiimme vastattiin yhden kerran sähköpostilla, "laitamme menun tänään". Sitä ei tullut koskaan. Luottamus meni. Tuli mieleen, että onkohan yrittäjällä kenties ongelma, josta ei haluttu kertoa?

 

 

Gourmet food service oli meidän hääajankohtana pitämässä lomia, joten makumestareiden puoleen käännyimme, ja olemme olleet tyytyväisiä.

 

 

Ymmärrän, että jos morsian joka päivä laittaisi viestejä, että minkäväriset katkaravut laitetaan, niin ei tarvitse vastata. Mutta toivoisin asiallista asiakaspalvelua pitopalvelulta, jolle kuitenkin maksamme palvelustamme hyvän hinnan :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä oli pitopalvelu Ravintola Mikosta Suonenjoelta, eikä voi muuta kuin kehua! Kyseessä on siis pääasiassa lounasravintola, mutta heillä on myös pitopalvelutoimintaa.  Ei ehkä ihan halvin mahdollinen, mutta ruokalista oli todella laaja ja ruoka hyvää, sitä tuli moni erikseen kiittelemään :) Palvelu oli myös erinomaista, viesteihin vastattiin nopeasti, tapaamiset järjestyi joustavasti ja hääpäivänä kaikki sujui todella hienosti! Viinien pöytiintarjoilu sujui todella ammattimaisesti ja sujuvasti, heillä on selvästi kokemusta myös hienompien juhlien järjestämisestä. Saatiin pitopalvelu melko lyhyellä, parin kk varoitusajalla toukokuisiin häihimme. Häät oli siis Kuopiossa. Voin suositella lämpimästi :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 3 months later...

Suosittelemme ottamaan pitopalvelun Lounashuone Voltista. Maistelumenu täytti kaikki odotukset ruuan suhteen ja palvelu oli juhlamenun suunnittelusta alkaen asiantuntevaa ja sujuvaa.

Juhlapäivänä myös kaikki onnistui täydellisesti! Ruuat olivat erittäin loistavia ja palvelu ja tarjoilu ystävällistä ja ammattitaitoista. Voltin kautta sai hommattua myös upeat pöytäkukat, jotka 

Voltin väki toimitti juhlapäivänä paikalle. Tämäkin helpotti juhlapäivän kulkua merkittävästi. Suosittelemme Volttia lämpimästi, sillä meille jäi erittäin hyvä mieli onnistuneista ruuista ja tarjoiluista!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Lounashuone Voltti hoiti pitopalvelun häissämme, joita juhlittiin toukokuussa 2015 Fagernäsin kartanossa. Kaikki sujui täydellisesti! Ruoka oli loistavaa, palvelu toimi koko juhlan ajan erinomaisesti ja asioista sopiminen tarjouspyynnöstäni laskutukseen sujui mutkitta ja juuri niin kuin pitikin. Meille lähetettiin menuehdotelmia, joista kokosimme mieleisemme häämenun. Häämenumme koostui neljästä herkullisesta salaatista, kahdesta kala-alkuruuasta, leivistä ja levitteistä sekä pääruuasta, unohtamatta hienoa hääkakkua kahveineen. Kävimme koemaistelemassa ruuat etukäteen. Häissä ei tarvinnut pelätä, etteikö ruoka maistuisi ja sitä riittäisi kaikille, sillä luotimme henkilökuntaan täysin. Vieraat kävivät kehumassa ruokaa moneen otteeseen sekä meille että henkilökunnalle. Erikoisruokavaliot otettiin myös hyvin huomioon. Häämme olivat melko isot, noin 120 ruokailijaa ja siitä huolimatta kaikki pelasi hienosti. Henkilökunta kävi kattamassa pöydät juhlapaikalla jo edellisenä päivänä eikä siitäkään tarvinnut huolehtia itse. Juhlassa oli tarjoilijoita riittävästi ja porukka oli oikein ystävällistä ja palvelualtista. Kaiken tämän lisäksi koko paketti oli erittäin edullinen! Lähetimme useita tarjouspyyntöjä eri pitopalveluille, ja voin vain sanoa että paremmin emme olisi voineet valita! Kiitos Janne & co.!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...